Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hooooffff evett demı bılıyordum sabah sabah gelınce ıkınızde elinize maşaları alıp benı dovuceksınız demıstım ben yaa hoff yaa ıste buyuzden zayıflayamıyorum ben yaa gordunuzmu yemek yemesını bılem bılmıyorum tek bıldıgımm kılo alabılmekk

minnosumm döverim seni bak burda öyle kurallar falan yok düzenli besleniceksin.. gün boyunca dengeliceksin 1 gün az yee ac kal kal sonra yüklen ne varsa bünyeye eee nolcak çökücek meto sonra nolca kilo veremiceksinnn ...
olmaz öyle seyy bi düzen oturtuyorsun 2 saatte bi karbonhidrat bombardımanına maruz bırakılmazki vücut...

cumaya az kaldı seni 65 gömek istiyorum cuma ona göre...

günaydın arkadaşlar
ne güzel herkes kilo vermiş çok sevindim. ben tartılmadım aslında korktum bu sabah tartıdan. akşam yemekte misafirim vardı sadece çorba ve salata yedim bütün ısrarlara rağmen ama çayın yanı biraz abartılı oldu. yarım pogaca ve 3 çatal yaş pasta ile yarım tabak çekirdek yedim sonra bir tanede mandalina yedim ama inanın öyle rahatsız oldumki anlatamam bütün dünyayı yemiş kadar sıkıştrdı beni. sabah kalktığımda bile hala toktum.
bugünkü menüm
sabah
1 bardak çay. biraz peynir. 1 tane lavaş
öğle
yarım porsiyon dalyan köfte. 1 kase çorba
ara
portakal
akşam sadece çorba ve salata

3 lt su 1 saat yürüyüş

ayyy cumaya 65 mıı ama meyvem benım vucudum bır sacma sapan bısey bı gorsen karbonhhıdrat almadıgım gun boylee kendımden gecıyorum acayıp bır sekılde sevıyorum eroın gıbı ıstıyor vucudum yaa ınanılmaz kendımı durduramıyorumkı bazenlerı sımdı annemın katı meyve sıkacagını getırdım canım sıkılınca portakal suyu elma suyu ıcıyorum evdde bırazcık kendımı engellıyebılıyorum cok sukurr hooff ne yapıcam bennn

ahhh ahhh nedimm ben şimdi biri gitmiş hafta ortası börek yemiş öbürü yaş pasta poğca ne edeyim ben sizi...
bu günden itibaren toparlanıyorsunuz yaz geliyo yaaaazzzzz :95::95::95::95::95:

minnosum dövünme hemen bende karbonhidratsız yapamiyorum nefes alamıcak durumda proteinde yesem karbonhidrat yemek istiyor canım..
napalım yani bünyemiz böyle die yağ tulumu olmamız mı gerekiyor..
sen elma diyetine basladınmı bu gün..
ona baslıcaksın die biliyordum ben...
canım benim o diyette 65 i görürdün emin ol .. umarım baslamıssındır..

ben sabah fırından yeni cıkmıs mis kokulu börege hayır dedim evin her yeri buram buram börek kokuyordu ve ben menemen yedim düşünebiliyormusunuz gözümün önünde bütün güzellikleriyle onlar dururken ben 1 tabak menemeni tercih ettim küstü börekler bana küstüü ama güzelliğim göz kırıptı :112:

afiyet olsun prensesim doyuyorsan ana öğünlerde ara yapmammn sorun değil canım...

bende menümü yazayım..

sabah menemen peynir zeytin

öğlen belli değil yoğurt ve salata olur kesin sebze yemeği olucak ama ne..

aksam balık salata..

ara portakal

niye susuyorsunuz bakalım...

ben herkese yaza kızların hepsini mezun edicem diyorum siz mezun olmamak için yiyorsunuz..
yaza hepimiz mezun olucaz bu böyle acıkca anlasılsınn

cuma günü yine muhtesem sonuclar bekliyorum hepinizden

ayyy canımm aynen bende oyleyım oturup bır danayı gotursem doner nıyetıne ızgara nıyetıne yıınede ekmek yınede ekmek derım yanı okadar amam haklısın evet tatlımm kendımı toparlayıp hemen elmama donmem lazımm

afferın sana valla bravo dıyroum baskada bısey demıyorummm kendıme de yuhhh dıyorum baskada bısey demıyorumm elmalı dıyete bugun baslıyorum ama kahvaltımı yapıp yapıcam ben onu meyvem cunkum ben kahvaltı yapmadıgım gun kımse benı durduramıyor az yıyım dedıkce bandıra bandıra yıyorum ama tam olarak senın dıyetede uymam lazım hoooff bılmem ya bugun yıne kahvaltı harı senın dıyette olayım ben ondan sonra yarın tam tamına olayım olmazmı cok cok dıkkat edeyım bıde artık bugun karbonhıdrat yokk

minnosum kızma bana ben hepimizin zayıflamasını istiyorum...
kilolu olmak cok kötü birsey en yakınların bile alay ediyor kilolu oldunmu yani bende öyle iş ev dost arkadas sevgili tanıdığım tanımadığım herkesden bi söz duydum bu konuda ve kilolarımdan nefret ediyorum tüm sevdiğim kişilerin incecik olmasını istiyorum bu durum içinde büyük bi yara gibi cok feci..
bu gün böyle olsun sabah kahvaltını yapmıssın günün kalanında yağı ve sekeri kes öğlen haslama yada ızgara et le yağsız salata ara elma aksam haslama sebze ve yoğurt ara elma seklinde beslen suyunu iç 3 litre sporunu yap sekericim.. cuma günü 65 ol artıkk nolurr minnosum bozma su diyeti...

canım diyet işini kapmışsın gayet güzelsin, süper gidecek ama akşam kaçırmasaymışsın keşke ya da yemeği sıkı yiyip midende o pis yağlı şeylere yer bırakmasaydın.
sağlık olsun cuma ekside olacağız inş:)

kızlar benim alt bacağım 38 cm diz altındaki en kalın yer ve ben çizme bulamadım kendime fermuarlı bi çizme istiyordum tabi topuklu... olmadı sizinki kac cm allahım en az3 cm daha incelmesi lazım o çizmelerden alabilmem için offf offf..

canım alacağın çizmeyi açtır ayakkabıcında ya da şimdi bol çizmeler de moda.. onlardan al diz üstü..
ben ölçmedim ama ölçücem merak ettim :))

canım alacağın çizmeyi açtır ayakkabıcında ya da şimdi bol çizmeler de moda.. onlardan al diz üstü..
ben ölçmedim ama ölçücem merak ettim :))

bollardan var canım ben dar istiyorum.. yaa bi tane buldum arkası lastıkli cok kötü duruyor.. bu kıs gecti artık ama bi dahaki kısa kesinlikle incelmesi lazım bu bacakların 35 cm olması gerek çizme giyebilmem için..

günaydın canım

ara öğünlerde olsaymış keşke ama olsun güzel görünüyor afiyet olsun canım

oy minnoşum dünkü menüye rağmen vermişsin ne güzel çok sevindim tatlım inşallah 5 lilere kadar böyle devam edersin

günaydın zevcancım

çok sevindim tatlım vermene

azmin ve sabrın ödülü bu olsa gerek az kaldı cumaya 5 li bir rakamlarda olacaksın inşallah

günaydın canım

oy canım kaçamaklar insanı suçlu hissettiriyor ondan olmuştur bugünkü menün güzel canım telafi edersin afiyet olsun

ayy kıyamam ya azmine hayranım canım iradeni ne güzel terbiye etmişsin

bizim misafirlerde gelcek şimdi annem börek yaptı simit poğaça filan var ben yulaf ezmemi yicem onları onlar yesin

bende menümü yazayım..

sabah menemen peynir zeytin

öğlen belli değil yoğurt ve salata olur kesin sebze yemeği olucak ama ne..

aksam balık salata..

ara portakal

güzel canım cumaya harika bir rakam görcen tartıda sonunda emekelrinin karşılığını alıyosun canım

meyvemm hıc sana kızarmıyım aksına boyle seylerı dusunup yazıdıgınız ıcın mutlu oluyorum ben aynı bende senın gıbıım cevremde kılomla ılgılı fıkırını beyan etmeyen hıckımse yoktur yanı oyuzden artık bırgun katıl olucam sanane ulenn deyıp sıkıcam topuklarına cok cokk dıkkatlı olcaum soz verıyorum sana meyvemm yag ve sekerı sıfırlıycam haklısın bıtanemm 3 lıtrede su ıcıcem buaksam sporumuda yapıcam ınsallah elektrıkler gıtmezde yaparımm bomba gıbıyım bugun meyvemm hypatıam cok cok tesekkur ederımm ıkınızedee

günaydın kızlar

güzel ve kilo kayıplı bir gün olur inşallah

bu sabah tartılmaya korktum ama yinede tartıldım 70 leri bir daha görmemek üzere gönderdim 69 lardayım yine cumaya 68 olcam inşallah

bu hazla bugünü kaçamaksız ve tavizsiz atlatıcam misafirler yesin hamur işlerini ben elmamı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…