aman yarabbimm bu nee buuuuu neeee
hypatiam haklı sen böyle yersen 70 değil 80 ne dayanırsınnn
kendine gelll ne bu menü böyle üstelik hafta ortası hafta sonun nolur senin hafta için böyle olursaa
minnnoooooooşşşşşşş:95::95::95::95:
hooooffff evett demı bılıyordum sabah sabah gelınce ıkınızde elinize maşaları alıp benı dovuceksınız demıstım ben yaa hoff yaaıste buyuzden zayıflayamıyorum ben yaa gordunuzmu yemek yemesını bılem bılmıyorum tek bıldıgımm kılo alabılmekk
minnosumm döverim seni bak burda öyle kurallar falan yok düzenli besleniceksin.. gün boyunca dengeliceksin 1 gün az yee ac kal kal sonra yüklen ne varsa bünyeye eee nolcak çökücek meto sonra nolca kilo veremiceksinnn ...
olmaz öyle seyy bi düzen oturtuyorsun 2 saatte bi karbonhidrat bombardımanına maruz bırakılmazki vücut...
cumaya az kaldı seni 65 gömek istiyorum cuma ona göre...
günaydın arkadaşlar
ne güzel herkes kilo vermiş çok sevindim. ben tartılmadım aslında korktum bu sabah tartıdan. akşam yemekte misafirim vardı sadece çorba ve salata yedim bütün ısrarlara rağmen ama çayın yanı biraz abartılı oldu. yarım pogaca ve 3 çatal yaş pasta ile yarım tabak çekirdek yedim sonra bir tanede mandalina yedim ama inanın öyle rahatsız oldumki anlatamam bütün dünyayı yemiş kadar sıkıştrdı beni. sabah kalktığımda bile hala toktum.
bugünkü menüm
sabah
1 bardak çay. biraz peynir. 1 tane lavaş
öğle
yarım porsiyon dalyan köfte. 1 kase çorba
ara
portakal
akşam sadece çorba ve salata
3 lt su 1 saat yürüyüş
ayyy cumaya 65 mııama meyvem benım vucudum bır sacma sapan bısey bı gorsen karbonhhıdrat almadıgım gun boylee kendımden gecıyorum acayıp bır sekılde sevıyorum eroın gıbı ıstıyor vucudum yaa ınanılmaz kendımı durduramıyorumkı bazenlerı sımdı annemın katı meyve sıkacagını getırdım canım sıkılınca portakal suyu elma suyu ıcıyorum evdde bırazcık kendımı engellıyebılıyorum cok sukurr hooff ne yapıcam bennn
gecmisleri okuyamiyorum daha dogrusu yetisemiyorumdunku menum sabah kflakesle kahvaltı.ara yok.oglen 1 kase ezogelin corba 2 dilim k.ekmegi cacık karnıyarık vardı sadece ıcını yedım.ara yok.aksam ızmır kofte salata 1 dilim ekmek.ara ogunleri yapamaz oldum.hala bir masam yok.duzenim yok isyerinde aksama kadar egitim alıyorum.
ayyy canımm aynen bende oyleyım oturup bır danayı gotursem doner nıyetıne ızgara nıyetıne yıınede ekmek yınede ekmek derım yanı okadar amam haklısın evet tatlımm kendımı toparlayıp hemen elmama donmem lazımm
minnosum dövünme hemen bende karbonhidratsız yapamiyorum nefes alamıcak durumda proteinde yesem karbonhidrat yemek istiyor canım..
napalım yani bünyemiz böyle die yağ tulumu olmamız mı gerekiyor..
sen elma diyetine basladınmı bu gün..
ona baslıcaksın die biliyordum ben...
canım benim o diyette 65 i görürdün emin ol .. umarım baslamıssındır..
ben sabah fırından yeni cıkmıs mis kokulu börege hayır dedim evin her yeri buram buram börek kokuyordu ve ben menemen yedim düşünebiliyormusunuz gözümün önünde bütün güzellikleriyle onlar dururken ben 1 tabak menemeni tercih ettim küstü börekler bana küstüü ama güzelliğim göz kırıptı :112:
ayyy canımm aynen bende oyleyım oturup bır danayı gotursem doner nıyetıne ızgara nıyetıne yıınede ekmek yınede ekmek derım yanı okadar amam haklısın evet tatlımm kendımı toparlayıp hemen elmama donmem lazımm
afferın sana valla bravo dıyroum baskada bısey demıyorummm kendıme de yuhhh dıyorum baskada bısey demıyorummelmalı dıyete bugun baslıyorum ama kahvaltımı yapıp yapıcam ben onu meyvem cunkum ben kahvaltı yapmadıgım gun kımse benı durduramıyor az yıyım dedıkce bandıra bandıra yıyorum ama tam olarak senın dıyetede uymam lazım hoooff bılmem ya bugun yıne kahvaltı harı senın dıyette olayım ben ondan sonra yarın tam tamına olayım olmazmı cok cok dıkkat edeyım bıde artık bugun karbonhıdrat yokk
günaydın arkadaşlar
ne güzel herkes kilo vermiş çok sevindim. ben tartılmadım aslında korktum bu sabah tartıdan. akşam yemekte misafirim vardı sadece çorba ve salata yedim bütün ısrarlara rağmen ama çayın yanı biraz abartılı oldu. yarım pogaca ve 3 çatal yaş pasta ile yarım tabak çekirdek yedim sonra bir tanede mandalina yedim ama inanın öyle rahatsız oldumki anlatamam bütün dünyayı yemiş kadar sıkıştrdı beni. sabah kalktığımda bile hala toktum.
bugünkü menüm
sabah
öğle
ara
portakal
3 lt su 1 saat yürüyüş
kızlar benim alt bacağım 38 cm diz altındaki en kalın yer ve ben çizme bulamadım kendime fermuarlı bi çizme istiyordum tabi topuklu... olmadı sizinki kac cm allahım en az3 cm daha incelmesi lazım o çizmelerden alabilmem için offf offf..
canım alacağın çizmeyi açtır ayakkabıcında ya da şimdi bol çizmeler de moda.. onlardan al diz üstü..
ben ölçmedim ama ölçücem merak ettim :))
gecmisleri okuyamiyorum daha dogrusu yetisemiyorumdunku menum sabah kflakesle kahvaltı.ara yok.oglen 1 kase ezogelin corba 2 dilim k.ekmegi cacık karnıyarık vardı sadece ıcını yedım.ara yok.aksam ızmır kofte salata 1 dilim ekmek.ara ogunleri yapamaz oldum.hala bir masam yok.duzenim yok isyerinde aksama kadar egitim alıyorum.
gunaydınnn gunaydınnsekerlerım ballarımmm canlarımm hepınıze gunaydınnn ay bu mınnos nıye boyle zıplıyor dıyceksınız sımdı cunkum mınnoss busabahhh 66.8 kılo cıktııı yıhuhuhuuu:87::87:ammann aman ay cok sevındım cok mutluyum kızlarr hypatıamm tesekkur ederımm sen yuru bak goruceksın dedın valla ogunden sonra 30 dk 50 dk hergun yururmeye calıstımm vee sonuccc allahım ınsallah cumaya kadar hep boyle dususe gıder
günaydin günaydın günaydınnn
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel bir gün olsun
bu gün direnmemin karsılıklarını alıyorumm dün 400 gr vermişimmcumaya kadar gidecek bu fazlalıklarrrrr
günaydın arkadaşlar
bugünkü menüm
sabah
öğle
ara
portakal
3 lt su 1 saat yürüyüş
ben sabah fırından yeni cıkmıs mis kokulu börege hayır dedim evin her yeri buram buram börek kokuyordu ve ben menemen yedim düşünebiliyormusunuz gözümün önünde bütün güzellikleriyle onlar dururken ben 1 tabak menemeni tercih ettim küstü börekler bana küstüü ama güzelliğim göz kırıptı :112:
bende menümü yazayım..
sabah menemen peynir zeytin
öğlen belli değil yoğurt ve salata olur kesin sebze yemeği olucak ama ne..
aksam balık salata..
ara portakal
minnosum kızma bana ben hepimizin zayıflamasını istiyorum...
kilolu olmak cok kötü birsey en yakınların bile alay ediyor kilolu oldunmu yani bende öyle iş ev dost arkadas sevgili tanıdığım tanımadığım herkesden bi söz duydum bu konuda ve kilolarımdan nefret ediyorum tüm sevdiğim kişilerin incecik olmasını istiyorum bu durum içinde büyük bi yara gibi cok feci..
bu gün böyle olsun sabah kahvaltını yapmıssın günün kalanında yağı ve sekeri kes öğlen haslama yada ızgara et le yağsız salata ara elma aksam haslama sebze ve yoğurt ara elma seklinde beslen suyunu iç 3 litre sporunu yap sekericim.. cuma günü 65 ol artıkk nolurr minnosum bozma su diyeti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?