sanada iyi geceler minnoşcum
evet bitanem elmalı diyete başladım ben bugün
o zaman yap tabi kahvaltını canım ama abartmadan normal yap mesela 1,5 yemek kaşığı yulaf 1 dilim ekmeğe eşit ona göre hesapla sütün yerinede pynir yersin dengelersin bişi olmaz
bugünkü menünmü olsun napalım yaırndan itibaren kısmaya başlarsın telafi edersin artık canım üzülme
merhaba canım hoşgeldin
ayy evet annacım dur bakalım yarın ola hayrola nasıl olucak sabah normal kahvaltımı yaparım buyuk ıhtımalle ondan sonra elmalı dıyet bakalım zaten cok az yemek yemeye calısıyorum artıkk 5 lı bır rakama ınene kadarda vazgecmıycem bundan bakalım hayırlısı ınsallah en yakın zamanda ınerım canım yaa su 5 lere
Hoşbulduk anna maria
tamam canım iradene kuvvet inşallah çok acıkmazsın bitanem:78:
oy düşersin tatlım 6lı rakamlara nasıl düştüysen 5lilere de düşersin yeterki site sen bunu hepbirlikte başarıcaz hedefimize ulaşıcaz inş
sagol canım ya ınsallah duserım yaa su 5 lı rakamları gordugum gun var ya napıcagımı hayal bıle edemıyorummdırek ucusa gecerım herhalde neyse hadı ben yatıyroum annacım ıyı gecelerrr
reyhancım senide su prensesi yaptım
Minnosumda su sultanı oldu
canımm sen staj goruyorsun galıba ben bılmıyorum ama cantanın ıcıne kuru kayısı at arada ıkı dkkda agzına atıverırsın saglıklı bır ara ogun olur daha az yersın ana ogunde tamama mı canımcımmgecmisleri okuyamiyorum daha dogrusu yetisemiyorumdunku menum sabah kflakesle kahvaltı.ara yok.oglen 1 kase ezogelin corba 2 dilim k.ekmegi cacık karnıyarık vardı sadece ıcını yedım.ara yok.aksam ızmır kofte salata 1 dilim ekmek.ara ogunleri yapamaz oldum.hala bir masam yok.duzenim yok isyerinde aksama kadar egitim alıyorum.
minnos evliyim ama bu kayinvalide ana kuzulugu hakkında senden ders almam lazım sanırımzevcan senin isin hic bana gore degil allah kolaylık versin.hypatia egitim,mevki bazı insanları hic degiştirmiyor malesef.sikayetinin arkasında durmakla en iyisini edersin.kaynana antipatin olussun zaten istisnalar haric hepsi aynı bunlarin.
gunaydınnn gunaydınnsekerlerım ballarımmm canlarımm hepınıze gunaydınnn ay bu mınnos nıye boyle zıplıyor dıyceksınız sımdı cunkum mınnoss busabahhh 66.8 kılo cıktııı yıhuhuhuuu:87::87:ammann aman ay cok sevındım cok mutluyum kızlarr hypatıamm tesekkur ederımm sen yuru bak goruceksın dedın valla ogunden sonra 30 dk 50 dk hergun yururmeye calıstımm vee sonuccc allahım ınsallah cumaya kadar hep boyle dususe gıder
minnos evliyim ama bu kayinvalide ana kuzulugu hakkında senden ders almam lazım sanırımzevcan senin isin hic bana gore degil allah kolaylık versin.hypatia egitim,mevki bazı insanları hic degiştirmiyor malesef.sikayetinin arkasında durmakla en iyisini edersin.kaynana antipatin olussun zaten istisnalar haric hepsi aynı bunlarin.
kaptanım benı ılk gunden kovalamasın dıye menumu yazmaya geldım sımdık:18::18:
sabah 08:30 2 dılım kepeklı lıght ekmekten lıght kasarlı tost
ara 10:30 3 parca bıtter cıkolata
ara 11:00 yesılcay sekersız
öğlen 12:30 3 yemek kasıgı menemen 1 dılım tam bugday ekmegı sekersız cay
ara 15 : 30 kardescegızım işe yanıma gelınce acıkmıs cay ocagında tost yaptırdım onun tostundan 3 tane ısırık aldım ıste(elmalar yok tabı yanımdaa hooff sımdık hazırladım elmalarımı cantama koydum yarına unutmıyım dıye)
aksam 17:30 bır tane etıpuf
aksam 19:00 1 kase sarımsaklı yogurtlu makarna yedım
gece 21:00 1 tane fırında pısmıs peynırlı sıgara boregı
gun boyu toplamda 2.5 lıtre su
spor : 20 dk pılates 10 dk yuruyus (elektrıkler gıttıgı ıcın sureklı spor yapamadım kızlar yaa ama kosturmaca yemek falan yaptım ıste hareketlıydım yanı bıde en onemlısı wc ye cıktım yıhuhuuuyarın sabah tartılıcam bılıyorum menum cok kotu ama kardesım geldıgı ıcın boyle oldu aksam kızlar yaa
gunaydınnn gunaydınnsekerlerım ballarımmm canlarımm hepınıze gunaydınnn ay bu mınnos nıye boyle zıplıyor dıyceksınız sımdı cunkum mınnoss busabahhh 66.8 kılo cıktııı yıhuhuhuuu:87::87:ammann aman ay cok sevındım cok mutluyum kızlarr hypatıamm tesekkur ederımm sen yuru bak goruceksın dedın valla ogunden sonra 30 dk 50 dk hergun yururmeye calıstımm vee sonuccc allahım ınsallah cumaya kadar hep boyle dususe gıder
kaptanım benı ılk gunden kovalamasın dıye menumu yazmaya geldım sımdık:18::18:
sabah 08:30 2 dılım kepeklı lıght ekmekten lıght kasarlı tost
ara 10:30 3 parca bıtter cıkolata
ara 11:00 yesılcay sekersız
öğlen 12:30 3 yemek kasıgı menemen 1 dılım tam bugday ekmegı sekersız cay
ara 15 : 30 kardescegızım işe yanıma gelınce acıkmıs cay ocagında tost yaptırdım onun tostundan 3 tane ısırık aldım ıste(elmalar yok tabı yanımdaa hooff sımdık hazırladım elmalarımı cantama koydum yarına unutmıyım dıye)
aksam 17:30 bır tane etıpuf
aksam 19:00 1 kase sarımsaklı yogurtlu makarna yedım
gece 21:00 1 tane fırında pısmıs peynırlı sıgara boregı
gun boyu toplamda 2.5 lıtre su
spor : 20 dk pılates 10 dk yuruyus (elektrıkler gıttıgı ıcın sureklı spor yapamadım kızlar yaa ama kosturmaca yemek falan yaptım ıste hareketlıydım yanı bıde en onemlısı wc ye cıktım yıhuhuuuyarın sabah tartılıcam bılıyorum menum cok kotu ama kardesım geldıgı ıcın boyle oldu aksam kızlar yaa
ay cok cok tesekkrue derım datlım benımmmherkeslere günaydınnn:)
çok çok çok ama çoook sevindim canım. tebriklerr... inş. 65 64leri de göreceksin
ayy cok sevındım meyvem yıhuhu cıfte sevınc yasıyorum bugunngünaydin günaydın günaydınnn
hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güzel bir gün olsun
bu gün direnmemin karsılıklarını alıyorumm dün 400 gr vermişimmcumaya kadar gidecek bu fazlalıklarrrrr
evet yaa cok kotu menu oldu demıı neler yanlıs neler dogru soyleyınde duzeleyım bıraz kızlar yaamuhteşem bi menü olmuş böyle devam edersen 70leri bile görürsün tebrikler! minnoşum bu ne yahu... cıks cıks...
minnosum benim aferin sana cooper in seni bekler canımmm
ayy nasıl mutlu oldum bir bilsen kendim vermiş kadar sevindim canım benim
daha ne kilolar vericez canımcım birlikte durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?