Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy evet annacım dur bakalım yarın ola hayrola nasıl olucak sabah normal kahvaltımı yaparım buyuk ıhtımalle ondan sonra elmalı dıyet bakalım zaten cok az yemek yemeye calısıyorum artıkk 5 lı bır rakama ınene kadarda vazgecmıycem bundan bakalım hayırlısı ınsallah en yakın zamanda ınerım canım yaa su 5 lere

tamam canım iradene kuvvet inşallah çok acıkmazsın bitanem:78:

oy düşersin tatlım 6lı rakamlara nasıl düştüysen 5lilere de düşersin yeterki site sen bunu hepbirlikte başarıcaz hedefimize ulaşıcaz inş

sagol canım ya ınsallah duserım yaa su 5 lı rakamları gordugum gun var ya napıcagımı hayal bıle edemıyorumm dırek ucusa gecerım herhalde neyse hadı ben yatıyroum annacım ıyı gecelerrr

sagol canım ya ınsallah duserım yaa su 5 lı rakamları gordugum gun var ya napıcagımı hayal bıle edemıyorumm dırek ucusa gecerım herhalde neyse hadı ben yatıyroum annacım ıyı gecelerrr

inşallah olucak bitanem az kaldı sabredelim azimle ilerlersek başarırız inş

bende yatıyorum canım iyi geceler iyi uykular

gecmisleri okuyamiyorum daha dogrusu yetisemiyorum dunku menum sabah kflakesle kahvaltı.ara yok.oglen 1 kase ezogelin corba 2 dilim k.ekmegi cacık karnıyarık vardı sadece ıcını yedım.ara yok.aksam ızmır kofte salata 1 dilim ekmek.ara ogunleri yapamaz oldum.hala bir masam yok.duzenim yok isyerinde aksama kadar egitim alıyorum.

hasretım tr ye gelıyormus.gule gule gel git ins.sevdiklerinle guzel zaman gecir.zevcan o hatunlar ne ole hele sonuncudaki gobek sok etti.karcıcegı dunku menu super tebrikler.

minnos evliyim ama bu kayinvalide ana kuzulugu hakkında senden ders almam lazım sanırım zevcan senin isin hic bana gore degil allah kolaylık versin.hypatia egitim,mevki bazı insanları hic degiştirmiyor malesef.sikayetinin arkasında durmakla en iyisini edersin.kaynana antipatin olussun zaten istisnalar haric hepsi aynı bunlarin.

canımm sen staj goruyorsun galıba ben bılmıyorum ama cantanın ıcıne kuru kayısı at arada ıkı dkkda agzına atıverırsın saglıklı bır ara ogun olur daha az yersın ana ogunde tamama mı canımcımmmenun guzel ama oglenkı ekmek dılımının 1 e dusurseydın keskemm tatlım

özel ders için lutfen arayınızz 555.9524....

gunaydınnn gunaydınn sekerlerım ballarımmm canlarımm hepınıze gunaydınnn ay bu mınnos nıye boyle zıplıyor dıyceksınız sımdı cunkum mınnoss busabahhh 66.8 kılo cıktııı yıhuhuhuuu:87::87:ammann aman ay cok sevındım cok mutluyum kızlarr hypatıamm tesekkur ederımm sen yuru bak goruceksın dedın valla ogunden sonra 30 dk 50 dk hergun yururmeye calıstımm vee sonuccc allahım ınsallah cumaya kadar hep boyle dususe gıder

herkeslere günaydınnn:)

çok çok çok ama çoook sevindim canım. tebriklerr... inş. 65 64leri de göreceksin

haklısın canım.. hem şikayetimin arkasındayım hem bu oğlan anaları çektiriyor hem de kötü geline değil de iyi geline çektiriyor... allah iyi insanlarla karşılaştırsın demekten başka çare yok..

ara öğünler için de yanında küçük kuru üzüm, kayısı taşımalısın. toplantı zamanları ben öyle yapardım.

günaydin günaydın günaydınnn

hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güzel bir gün olsun

bu gün direnmemin karsılıklarını alıyorumm dün 400 gr vermişimm cumaya kadar gidecek bu fazlalıklarrrrr

muhteşem bi menü olmuş böyle devam edersen 70leri bile görürsün tebrikler! minnoşum bu ne yahu... cıks cıks...

minnosum benim aferin sana cooper in seni bekler canımmm
ayy nasıl mutlu oldum bir bilsen kendim vermiş kadar sevindim canım benim
daha ne kilolar vericez canımcım birlikte durmak yok yola devam

aman yarabbimm bu nee buuuuu neeee
hypatiam haklı sen böyle yersen 70 değil 80 ne dayanırsınnn
kendine gelll ne bu menü böyle üstelik hafta ortası hafta sonun nolur senin hafta için böyle olursaa

minnnoooooooşşşşşşş:95::95::95::95:

herkeslere günaydınnn:)

çok çok çok ama çoook sevindim canım. tebriklerr... inş. 65 64leri de göreceksin
ay cok cok tesekkrue derım datlım benımmm
ayy cok sevındım meyvem yıhuhu cıfte sevınc yasıyorum bugunn
muhteşem bi menü olmuş böyle devam edersen 70leri bile görürsün tebrikler! minnoşum bu ne yahu... cıks cıks...
evet yaa cok kotu menu oldu demıı neler yanlıs neler dogru soyleyınde duzeleyım bıraz kızlar yaa
minnosum benim aferin sana cooper in seni bekler canımmm
ayy nasıl mutlu oldum bir bilsen kendim vermiş kadar sevindim canım benim
daha ne kilolar vericez canımcım birlikte durmak yok yola devam

ayy canım benımm bende senın 400 ıcın ekstradan bır gobek daha atıyorum suann yıhuhu:87::87:

minnos zevcan giden gr lar ıcın tebrıkler.mınnos yeni ise basladım canım.her departmanda eğitim goruyorum.ara ogun ıcın (hypatıa ve sana) tavsilerinıze tesekkurler hypatıa zaten kotu olan kendinı savunuyor benım gıbı saflara olan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…