Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aferin benim annama onlar yesi börekleri sen yulafını yee canım benim.. cuma günü 68 olucaksın boşver sen yazın incecik dolasacağın günleri düşün..
bir sürü etek renk renk convers alıcam bende hayallerimde neler neler var

minnosum elektrikler gitsede sen bacak egzersisi falan yap canım leslide platesten aklında kalanları uygula elektrikler geldiğindede hemen kosu bandına kosarsın canım... bu cuma bizim haftamız olsun kızlarrr

oy zevcanım evet onlar yesin ben yaza incecik gircem işte oh oh

ayy evet bacakalr ince olunca etek converse çok yakışıyo harika oluyo:78:

benimde hayalimde var öyle şeyler şöyle dar paça kotlar filan topuklu şık ayakkabılar bunları düşününce iştahım kesiliyo zaten

minnosum elektrikler gitsede sen bacak egzersisi falan yap canım leslide platesten aklında kalanları uygula elektrikler geldiğindede hemen kosu bandına kosarsın canım... bu cuma bizim haftamız olsun kızlarrr

evet evettt bu cuma bızım haftamız olsunn meyvemm banada oyle dar cızmeler olmuyor meyvemm yaa bende artık almıycam busene ama seneye kesınlıle ve kesınlıkle alıcagım seylerden bırıdır daracık cızmeler

fatmacım yazın convers vaz gecilmezim benim ama bacak kalın olunca tabi ne kadar yakısabilirki hersey bi yere kadar..
bak yine içime bi heycan doldu

minnosumm o çizmelerin üstüne elbisemizide giyeriz dimi canım fıstık gibin oluruz dimi bizde...

ay aynen bende convers hastasıyım 8-10 çift conversinm var annem diyo yeter artık biraz topuklu giy diye başımın etini yiyo topukluyu özel günlerde giyiyorum ben sevmiyorum pek:78:

yazın tabi incecik bacakla giymek var kalın bacakla giymek var... bende heyecanlandım bu yaz incecik bacaklarımızla yeni converselerimizle dolaşacağız inş.

inş inşş

minnosum sen kac aydır diyet yapıyorsun canım ne zamn basladın kac kiloydun basladığında.. toplamda ne kadar verdin..

ben agustostan berı dıyet yapıyorum meyvecım ılk basladıgımda 78 kıloydum ıste sımdı buralardayım takımlara ılk gırdıgım de 72 ıle basladım ama spor yapmıyordum bıde bu kadar dıkkatlı degıldım sımdı cok daha dıkkatlı cokdaha fazla emek vererek ugrastıgım ıcın cabucak hepsı gıtsın ıstıyorum ve ınsallahta gıdıcekk sızın yardımlarınızlaa neolursunuz artık benım du gıcık 52 kılo olan kuzenım benımle dalga gecmesın yaa her yedıgıme sen dıyetmı yapıyorsun yıne dıyetemı basladınn ayy bu sana olmazkı bosyere deneme demesınden bıktım yoruldum usandım artıkk oyuzdenn karar verdım ona gidenn karayaglarımla cevap verıcem meyvemm tabıkı ınsallah

evet haklısın canım ama dayanamadım belki 1 yıldır yaş pasta yemiyorum o kadarda tazeydiki kendimi alamadım 3 çatal yedim kızımın tabağından kendi tabağıma alsaydım kesin hepsini bitirirdim. bugün dengeleyeceğim inş. karbonhidrat yok menümde sadece sabah elimin içi kadar lavaş yedim öğle ve akşam ne ekmek nede pilav yiyeceğim. bugün protein ağırlıklı bir beslenme olacak. cumaya 69 olmak istiyorum çünkü

https://www.zeytunya.com/index.php?sayfa=hesapla

kızlar burdan günlük ne kadar zeytinyağı tüketmeniz gerektiğini hesaplaya bilirsiniz..
benim 236 kalorilik z.yağı tüketmem gerekiyormus buda 25 gr falan ediyor.

minnosum ağustosta 78 le baslamıssın canım şimdi şubattayız 6 ayda 12 kilo vermişsin ayda 2 kilo süper bi sonuc bence canım ayda 2 kilo vererek devam edersen 4 ay sonra yani haziran ortasında 58 olursun ki buda o kuzenine güzel bir ders vermek için yeterde artar bile tüm zayıfları verdiğimiz kara yağlarımızla ezelim minnosumm
ama gercekten süper vermişsin herkes basaramaz ayda 2 kilo ortalamasını ayakta alkıslarım ben minnosumu canım benimmm

https://www.zeytunya.com/index.php?sayfa=hesapla

kızlar burdan günlük ne kadar zeytinyağı tüketmeniz gerektiğini hesaplaya bilirsiniz..
benim 236 kalorilik z.yağı tüketmem gerekiyormus buda 25 gr falan ediyor.

bende yaptım

benim bu kadar tüketmem gerekiyomuş 317.43 30 gram filan mı acaba hesaplamada berbatımdır

ay minnoşum sende benim kilomdaymışsın ağustosda bende 78-79 dum kendi başıma düştüm 72 lere kadar burayada 72yle başladım

ay ne gıcıkmış o kuzenin öyle ya ona inat yap işte bak ne güzel bravo sana canım

banada aynı şeyi benim kuzenim yapıyodu kendine bir şey alacağı zaman bilerek benide götürüyordu nispet yapmak için önümde s beden kıyafetler deniyodu böyle gıcık bende bu yaz ona cevap vericem görür o

inşallah sende 52 olunca naber alışverişe gidelimmi filan dersin kapak olur ona

ayy canım benım cokk cok tesekkur ederımmm ben zaten hep en kotusunu kendıme dusundum meyvem eger boyle ayda 2 kılo ıle devam edersem temmuzda yanı evlılık yıldonumuzde 55 kılo olmak ıstıyorumm ınsallahhh allahımm cookk ıstıyorum cunku hayatım da hıc 55 lı bır kılo gordugumu hatırlamıyorum bıle bıde su gıcık kuzenıme agzının payını vermek ıstıyorum dusun ya ben pılatese kursa basladım bı baktım ıkıncı hafta o da baslamıs yuh yanı dedım gecen gece babamlardaydık annem mısır patlattı babam yesın dıye hıc tuz yag koymadı bende dedım zaten bır avuc yıycem ben kendıme tuzlu patlatıcam dedım kendımınkı ayrı patlattım kocısımle bana ıcerı getırdım mıne senın tabagın nıye ayrı dıyor kuzenım dedım o bana ozel sen kendıne hıc yagsızs tuzsuz yaptın demı dıyro bana yoookk tuzlu yaptım azcık tadı guzel olsun dıye dıyorum ne dese hbegenırsın hadı hadıı sen kendıne dıyet yapmıssındır allahımm at tabagı kafasına kırılsın resmen delı oluyorum meyvem yaa valla delı oluyorum oyuzden 55 kılo olmam sart artık

vallaa annacım ısteyınce oluyormus onu anladım arada sırada soyle bır gerıye dogru bakınca kendıme guvenım gelıyor cok sukur verdım yıne verırım dıyorum ınsallah sen de verıceksın bak tatlım uzun zamanda olsa sonucu guzel olduktan sonra sabredıcegız dımı sekercımm oyuzden sımdık duraklama donemlerındeyım yaklasık 1 aydır cok yavas gıdıyor kılom acayıp bır sekılde spora yoneldım bu sebeplee eee bıde 4 takıma gırdımmıydı bu ıs tamam dır deıdm 1 lıtre suyum bıttı zevcanım gıdıp yarım lıtre daha doldurrayım barımm yıhuhuuu gıtsın karayaglar

çok haklısın canım bir şeyin dürtüklemesi gerekiyo işte bana da veremez filan diyolardı ama verdim işte daha da vericem çünkü mantığını öğrendim bu işin

çok haklısın canım hem yavaş yavaş olunca daha kalıcı oluyo varsın yavaş olsun dimi canım benim sonucu güzel olduktan sonra

inşallah sporla eski verme tempona döneceksin canım spor çok önemli çünkü oy güzelim 4. takımın büyüsü var böyle her girdiğimde enerji doluyorum daha da inanıyorum vericeğime vericez birlikte inş

seni çok iyi anlıyorum canım geçenlerde yemekhanede yemek yerken cep telefonumu masada unutmuşum arkadaşın oğluda yemekhanedeydi 6 yaşında çok sevimli bir çocuk arkadaşım müdür teyzenin telefonunu ver dedi oda hangisine şişko olanamı dedi çünkü tek kilolu olan bendim bayan müdürlerin arasında çok utandım.

[]

evet bende ınanıyorum artık sporla tekrar eskı halıme donecegım sanırım yanı eskı patır patır kılo veren halıme demek ıstedım ay ınsallah annacım hep beraber verıcegızz ben bacaklarıma guvenıpte hıc etek gıymedım belkı 10 yıldır ozel dugunler harıc oyuzden bende salına salına etegımle gezmek ıstıyorum yıhuhuuu convers degılde ben babet cok severım babet lerımle gıyerımm yıhuhu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…