meyvemm hıc sana kızarmıyım aksına boyle seylerı dusunup yazıdıgınız ıcın mutlu oluyorum ben aynı bende senın gıbıım cevremde kılomla ılgılı fıkırını beyan etmeyen hıckımse yoktur yanı oyuzden artık bırgun katıl olucam sanane ulenn deyıp sıkıcam topuklarınacok cokk dıkkatlı olcaum soz verıyorum sana meyvemm yag ve sekerı sıfırlıycam haklısın bıtanemm 3 lıtrede su ıcıcem buaksam sporumuda yapıcam ınsallah elektrıkler gıtmezde yaparımm bomba gıbıyım bugun meyvemm hypatıam cok cok tesekkur ederımm ıkınızedee
aferin benim annama onlar yesi börekleri sen yulafını yee canım benim.. cuma günü 68 olucaksın boşver sen yazın incecik dolasacağın günleri düşün..
bir sürü etek renk renk convers alıcam bende hayallerimde neler neler var
bollardan var canım ben dar istiyorum.. yaa bi tane buldum arkası lastıkli cok kötü duruyor.. bu kıs gecti artık ama bi dahaki kısa kesinlikle incelmesi lazım bu bacakların 35 cm olması gerek çizme giyebilmem için..
minnosum elektrikler gitsede sen bacak egzersisi falan yap canım leslide platesten aklında kalanları uygula elektrikler geldiğindede hemen kosu bandına kosarsın canım...bu cuma bizim haftamız olsun kızlarrr
oy zevcanım evet onlar yesin ben yaza incecik gircem işte oh oh
ayy evet bacakalr ince olunca etek converse çok yakışıyo harika oluyo:78:
benimde hayalimde var öyle şeyler şöyle dar paça kotlar filan topuklu şık ayakkabılar bunları düşününce iştahım kesiliyo zaten
evet evettt bu cuma bızım haftamız olsunn meyvemm banada oyle dar cızmeler olmuyor meyvemm yaa bende artık almıycam busene ama seneye kesınlıle ve kesınlıkle alıcagım seylerden bırıdır daracık cızmeler
fatmacım yazın convers vaz gecilmezim benim ama bacak kalın olunca tabi ne kadar yakısabilirki hersey bi yere kadar..
bak yine içime bi heycan doldu
minnosumm o çizmelerin üstüne elbisemizide giyeriz dimi canım fıstık gibin oluruz dimi bizde...
ay aynen bende convers hastasıyım 8-10 çift conversinm var annem diyo yeter artık biraz topuklu giy diye başımın etini yiyo topukluyu özel günlerde giyiyorum ben sevmiyorum pek:78:
yazın tabi incecik bacakla giymek var kalın bacakla giymek var... bende heyecanlandım bu yaz incecik bacaklarımızla yeni converselerimizle dolaşacağız inş.
minnosum sen kac aydır diyet yapıyorsun canım ne zamn basladın kac kiloydun basladığında.. toplamda ne kadar verdin..
canım diyet işini kapmışsın gayet güzelsin, süper gidecek ama akşam kaçırmasaymışsın keşke ya da yemeği sıkı yiyip midende o pis yağlı şeylere yer bırakmasaydın.
sağlık olsun cuma ekside olacağız inş:)
inş inşş
ben agustostan berı dıyet yapıyorum meyvecım ılk basladıgımda 78 kıloydum ıste sımdı buralardayım takımlara ılk gırdıgım de 72 ıle basladım ama spor yapmıyordum bıde bu kadar dıkkatlı degıldım sımdı cok daha dıkkatlı cokdaha fazla emek vererek ugrastıgım ıcın cabucak hepsı gıtsın ıstıyorum ve ınsallahta gıdıcekk sızın yardımlarınızlaa neolursunuz artık benım du gıcık 52 kılo olan kuzenım benımle dalga gecmesın yaa her yedıgıme sen dıyetmı yapıyorsun yıne dıyetemı basladınn ayy bu sana olmazkı bosyere deneme demesınden bıktım yoruldum usandım artıkk oyuzdenn karar verdım ona gidenn karayaglarımla cevap verıcem meyvemm tabıkı ınsallah
https://www.zeytunya.com/index.php?sayfa=hesapla
kızlar burdan günlük ne kadar zeytinyağı tüketmeniz gerektiğini hesaplaya bilirsiniz..
benim 236 kalorilik z.yağı tüketmem gerekiyormus buda 25 gr falan ediyor.
ben agustostan berı dıyet yapıyorum meyvecım ılk basladıgımda 78 kıloydum ıste sımdı buralardayım takımlara ılk gırdıgım de 72 ıle basladım ama spor yapmıyordum bıde bu kadar dıkkatlı degıldım sımdı cok daha dıkkatlı cokdaha fazla emek vererek ugrastıgım ıcın cabucak hepsı gıtsın ıstıyorum ve ınsallahta gıdıcekk sızın yardımlarınızlaa neolursunuz artık benım du gıcık 52 kılo olan kuzenım benımle dalga gecmesın yaa her yedıgıme sen dıyetmı yapıyorsun yıne dıyetemı basladınn ayy bu sana olmazkı bosyere deneme demesınden bıktım yoruldum usandım artıkk oyuzdenn karar verdım ona gidenn karayaglarımla cevap verıcem meyvemm tabıkı ınsallah
minnosum ağustosta 78 le baslamıssın canım şimdi şubattayız 6 ayda 12 kilo vermişsin ayda 2 kilo süper bi sonuc bence canım ayda 2 kilo vererek devam edersen 4 ay sonra yani haziran ortasında 58 olursun ki buda o kuzenine güzel bir ders vermek için yeterde artar bile tüm zayıfları verdiğimiz kara yağlarımızla ezelim minnosumm
ama gercekten süper vermişsin herkes basaramaz ayda 2 kilo ortalamasını ayakta alkıslarım ben minnosumu canım benimmm
ay minnoşum sende benim kilomdaymışsın ağustosda bende 78-79 dum kendi başıma düştüm 72 lere kadar burayada 72yle başladım
ay ne gıcıkmış o kuzenin öyle ya ona inat yap işte bak ne güzel bravo sana canım
banada aynı şeyi benim kuzenim yapıyodu kendine bir şey alacağı zaman bilerek benide götürüyordu nispet yapmak için önümde s beden kıyafetler deniyodu böyle gıcık bende bu yaz ona cevap vericem görür o
inşallah sende 52 olunca naber alışverişe gidelimmi filan dersin kapak olur ona
vallaa annacım ısteyınce oluyormus onu anladım arada sırada soyle bır gerıye dogru bakınca kendıme guvenım gelıyor cok sukur verdım yıne verırım dıyorum ınsallah sen de verıceksın bak tatlım uzun zamanda olsa sonucu guzel olduktan sonra sabredıcegız dımı sekercımm oyuzden sımdık duraklama donemlerındeyım yaklasık 1 aydır cok yavas gıdıyor kılom acayıp bır sekılde spora yoneldım bu sebeplee eee bıde 4 takıma gırdımmıydı bu ıs tamam dır deıdm1 lıtre suyum bıttı zevcanım gıdıp yarım lıtre daha doldurrayım barımm yıhuhuuu gıtsın karayaglar
vallaa annacım ısteyınce oluyormus onu anladım arada sırada soyle bır gerıye dogru bakınca kendıme guvenım gelıyor cok sukur verdım yıne verırım dıyorum ınsallah sen de verıceksın bak tatlım uzun zamanda olsa sonucu guzel olduktan sonra sabredıcegız dımı sekercımm oyuzden sımdık duraklama donemlerındeyım yaklasık 1 aydır cok yavas gıdıyor kılom acayıp bır sekılde spora yoneldım bu sebeplee eee bıde 4 takıma gırdımmıydı bu ıs tamam dır deıdm1 lıtre suyum bıttı zevcanım gıdıp yarım lıtre daha doldurrayım barımm yıhuhuuu gıtsın karayaglar
çok haklısın canım bir şeyin dürtüklemesi gerekiyo işte bana da veremez filan diyolardı ama verdim işte daha da vericem çünkü mantığını öğrendim bu işin
çok haklısın canım hem yavaş yavaş olunca daha kalıcı oluyo varsın yavaş olsun dimi canım benim sonucu güzel olduktan sonra
inşallah sporla eski verme tempona döneceksin canım spor çok önemli çünkü oy güzelim 4. takımın büyüsü var böyle her girdiğimde enerji doluyorum daha da inanıyorum vericeğime vericez birlikteinş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?