seni çok iyi anlıyorum canım geçenlerde yemekhanede yemek yerken cep telefonumu masada unutmuşum arkadaşın oğluda yemekhanedeydi 6 yaşında çok sevimli bir çocuk arkadaşım müdür teyzenin telefonunu ver dedi oda hangisine şişko olanamı dedi çünkü tek kilolu olan bendim bayan müdürlerin arasında çok utandım.
seni çok iyi anlıyorum canım geçenlerde yemekhanede yemek yerken cep telefonumu masada unutmuşum arkadaşın oğluda yemekhanedeydi 6 yaşında çok sevimli bir çocuk arkadaşım müdür teyzenin telefonunu ver dedi oda hangisine şişko olanamı dedi çünkü tek kilolu olan bendim bayan müdürlerin arasında çok utandım.
[]
evet bende ınanıyorum artık sporla tekrar eskı halıme donecegım sanırım yanı eskı patır patır kılo veren halıme demek ıstedımay ınsallah annacım hep beraber verıcegızz ben bacaklarıma guvenıpte hıc etek gıymedım belkı 10 yıldır ozel dugunler harıc oyuzden bende salına salına etegımle gezmek ıstıyorum yıhuhuuu convers degılde ben babet cok severım babet lerımle gıyerımm yıhuhu
oy canım ya kıyamam çocuklar detaylara takılmıyor işte ne görürse söylüyorlar banada sokakta aynı muamele yapıyorlar az duymadım peşimden şişko abla dediklerini
neyse geçicek bu günler canım kilolarımızı verince artık ince uzun olan bayan derler sanada
ehehe aman allah korusun canım eski hlaline dönme sakıninşallah hayatın boyunca görmezsin bir daha o rakamları
vericeksin tabi canım arada organizma duruyor öyle banada olmuştu farklı bir diyet yapınca şaşırıyor ve tekrar vermeye başlıyor inşallah vermeye başlıycaksın hayatım
bende hiç etek giymem yani sırf açılır kalın bacaklarım görünür diye ama kilo verince incecik manken gibi bacakalrımızla eteklerimizide giycez öyle salına salına demen gibi süper olcak inş
tamam sen de babetlerini giyersin tatlım onlarda ince bacaklarda çok güzel duruyor ben hafif topuklularını seviyorum onların eteğin altına converse gibi o da çok yakışıyor
yuppi bu yaz bizim yazımız olacak
hangi takım?????? 4. takım!!!! ince fıstıklar grubu!!!
ayy ımkanımız olsada bu yaz hepberaber bulussak bı baksak kım daha cok fıstık olmus dıyee goz gorunce dahada mutlu oluruz herhaldeayy ınsallahh ınsallah buyazkı vıctorıa secret bayanları bız olucagız desem cok abartırıım herhalde 160 boyla olsun bende boyuma gore vıctorıa olurum demııı
ahahay minnoşum sen çok yaşa emi
evet evet ne güzel buluşurduk ya hepinizi çok merak ediyorum... aman onların fiziği fizikmi ya boşver sen onları bizde 160 boylarındaki fıstık hatunlar olucaz onlar deve gibi boşver kuzum yerli malı yurdun malı herkes onu kıskanmalı
ayy senınkıde yerlı malı haftası gıbın olduuu
kuyabıyemmm nerdesın hemen menunu yazkı senı ornek alıyorum hadıı
hypatıamm selercım sen altta goruyorum bısıcık yazmıyorsunn kustunmu bana
meyvemın bır kan testı geldı galıbaa
kör talihime geri gelen kg.lerime küstüm canım ben
şaka bi yana sizi sollamak için yeşil çay içiyordum oh mis mis.. şimdi nane limonlu yeşil çay deniyorum...
minnosumm beni yine üzdü burdakilerrnefret ediyorum burdan nefret allahım kurtarsın beni burdan artık durmak bile istemiyorum burda yaaa...
kimseyle doğru düzgün konusmuyorum herkesin pc engellendi bi benimki bağlanıyor kıskanclıklarından cekemiyorlar..
yeni baslayanlara hakkımda olur olmaz seyler anlatıyorlar yeni gelenler bile bana karsı cephe almıs durumda allahım napıcam benn kurtar beni burdann
canım benım yaa ıs ortamının kotu olması kadar kotu bısey yoktur hayırlısıyla ınsallah kurtulursun ordan canım yaa bosver takma sen yenı gelenlerle guzelce gunaydın de gulumse onlarda okuz degılse senınle konusması lazım uzulme meyvem yaa
ayy senınkıde yerlı malı haftası gıbın olduuu
kuyabıyemmm nerdesın hemen menunu yazkı senı ornek alıyorum hadıı
hypatıamm selercım sen altta goruyorum bısıcık yazmıyorsunn kustunmu bana
meyvemın bır kan testı geldı galıbaa
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
meyvenull minnoş prenses+ Anna_Maria+ hypatia+ kuyabiye+ YAKAMOZ1456
ayy benim tontişş hatunlarımm yerim sizi ve hikayerinizi:))
inş. hep birlikte zayıf ve iradeli sağlıklı hatunlar olucaz:) ben inanıyorum. 2 fincan yeşil çayımı içtim bile yihuuuuu...
ve 1 litre de su...
minnosumm beni yine üzdü burdakilerrnefret ediyorum burdan nefret allahım kurtarsın beni burdan artık durmak bile istemiyorum burda yaaa...
kimseyle doğru düzgün konusmuyorum herkesin pc engellendi bi benimki bağlanıyor kıskanclıklarından cekemiyorlar..
yeni baslayanlara hakkımda olur olmaz seyler anlatıyorlar yeni gelenler bile bana karsı cephe almıs durumda allahım napıcam benn kurtar beni burdann
1 litre su bitti 1 kupa form ve bir kupa siyah cayda içildi
kızlar ben yemege gecıyorum kardesım ev de uyanmıs gıdıp ona kahvaltı hazırlıyım kendıme de tavuk haslayıp yanındada yogurt yada ayran yapamyı dusunuyorum olurmu meyvem belkıde portakalk suyu yaparım ucude olur demı sekercım evde salata malzemesı yokta oyuzden oyle dıyroum
öğlen yemeğe gidemiyorumm .. dısardan pide söyleyip kiloda almıcama göre ac kaldımm anlıcanızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?