menüm:
sabah: kırmızı elma, küçük bir portakal
arA: 2 fincan yeşil çay
öğle: domates çorbası, patates püresi, iki kaşık erişte, köfte
ara: portakal
akşam: 3 adet but
spor: 50 dk. pilates
su: 3 litre.
inş. dışına çıkmam. erişte kaçtı ama olsun o kadarcıktan bi şey olmaz
canım bence güzel olmus.. erişte sabah yemeğigin ekmeğin yerine sayılabilir..
sporuna uyarsan ve bu liste dısına cıkmazsan harika
genel hatlarıyla cok ıyı anladım aslında sneın dıyetını kuyabıyemm oglen proteın alıyorsun aksam sebze yanı oglen tok kaldıgın ıcın aksamada sebze senı goturuyor demekkı regl olmussun ve bunları yıyorsun valla alkıslıyorum senıben de 1 lt suyumu ve 1 kupa yeşil çayımı içtim
minnoşum menüm daha belli diil ama genel hatlarıyla yazıyım ben sana
sabah. 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı tost
öğle: ton balıklı salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: 1 tabak sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve veya 1 meyva
cmts regl olduğum için bu hafta hiç tartılmadım
cuma günkü sonucu çok merak ediyorum :44:
bosverr sekercımm ıyı olmus bak vesıle olmus belkı oglen eve gıtsen sana annen mılfoyden borek yağmıs olurdu kendını zor durdurucaktın sımdı ne guzel suyunu ıctın bıde sut bıde leblebı oohh gelsınn yazz bızım kız cıtır oldu bılembende suya sardım köyden indim sehre filmi vardı ya halit akcetepe metin akpınar zeki alasya kemal sunalın oynadığı orda onların yaptığı gibi su içiyorum millet yemek yerken
yakında içemeyom himmet abi dicem size
olsun ıste ne guzel bebısle oynarken daha cok enerjı sarfedersın sonra bıdaha yaparsın hareketı ohh mıs ıste mısstünaydınn
geçmişi oku oku bitiremedim,kilo verenleri tebrik ediyorumm
bende aslında hergün tartılıyorum ama hep farklı çıkıyo yarın netleşcek inş..
yürüyüş yapma imkanım olsa iyi olurdu aah ahh plates yapim dedim üzerimden geçiyo bebeğim sabit durmuyoki:)
afferın meyevemmebi kosu gittim süt ve leblebi aldım meyveden yarım saat sonrada onları yicem
menüm:
sabah: kırmızı elma, küçük bir portakal
arA: 2 fincan yeşil çay
öğle: domates çorbası, patates püresi, iki kaşık erişte, köfte
ara: portakal
akşam: 3 adet but
spor: 50 dk. pilates
su: 3 litre.
inş. dışına çıkmam. erişte kaçtı ama olsun o kadarcıktan bi şey olmaz
ayy evet ınsan zayıfladıkca guzellesıyor bıde kendıne guvenıyorr ayy ne guzell neguzel meyvemm cıtır cerezım be nımkızlar zayıfladıkca ben kendimi bir baska güzel hissetmeye basladım
gelen teknikerler göyle gözümün içine baktılaryaza harika olucam süper ötesi olucam yakcam kavurucam
olsun, akşam eve gidip pis şeyler yemekten iyidir. azıcık olsun o kadar.
ben eski hypatia oluyum hepinizi sollarım hıh:)
genel hatlarıyla cok ıyı anladım aslında sneın dıyetını kuyabıyemm oglen proteın alıyorsun aksam sebze yanı oglen tok kaldıgın ıcın aksamada sebze senı goturuyor demekkı regl olmussun ve bunları yıyorsun valla alkıslıyorum senınazar degmesınn
bosverr sekercımm ıyı olmus bak vesıle olmus belkı oglen eve gıtsen sana annen mılfoyden borek yağmıs olurdu kendını zor durdurucaktın sımdı ne guzel suyunu ıctın bıde sut bıde leblebı oohh gelsınn yazz bızım kız cıtır oldu bılem
olsun ıste ne guzel bebısle oynarken daha cok enerjı sarfedersın sonra bıdaha yaparsın hareketı ohh mıs ıste mıss
afferın meyevemme
amannn alllaahımm buneeeerıstemııı
valla ben senle meyevmın korkusundan eve gıttım buzluktan tavuk cıkardım hasladım bır bardakta ayran ıctım yanına sız kızmayın dıyecok tokum hatta tabagımdakının yarısınıda yıyemedım nedendır bılınmez bugun cok su ıctım ondan galıba ınsallah bu meyvemın dıyetıyle cumaya 65 olurum yaa ınsallahh allahım hem regl donemmım de bıtmıs olurr ohh
ayy evet ınsan zayıfladıkca guzellesıyor bıde kendıne guvenıyorr ayy ne guzell neguzel meyvemm cıtır cerezım be nım
benı su ıcmede gecemessınnn bıkeremm cunkum dun tam tamına 2.5 lıtre su ıctım sekercımm
olsun, akşam eve gidip pis şeyler yemekten iyidir. azıcık olsun o kadar.
ben eski hypatia oluyum hepinizi sollarım hıh:)
1 bardak yesıl cayımı ıctım 1.5 lıtre suyu ogleden once bıtırıdım sımdı devam edıyorummminnosum ii yapmıssın canım benim bol bol su iç yeşil cay iç mesela bu gün 3 fincan..
ketentohumlu yoğudunu yemeyi unutma sekercim.. wc ye cıkmanı sağlıcaktır o gün içinde rahat edersin fazladan ağırlık olmaz vücudunda..
bugun benımde 3 lıtre ıcmem lazımm amann allahımm ıcıyım gıdıp lıkır lıkırr komılının reklmaı gıbı oldu beeben bugün koskocaaa 3 litre içeceğim. hıh.
minnosum bu hafta bireysel birincisi görüyorum ben senii
1 bardak yesıl cayımı ıctım 1.5 lıtre suyu ogleden once bıtırıdım sımdı devam edıyorumm
bugun benımde 3 lıtre ıcmem lazımm amann allahımm ıcıyım gıdıp lıkır lıkırr komılının reklmaı gıbı oldu beehypatıamm benım canımın ıcısıı bende ıcerımkı 3 lıtre hıh
ayy yok ben ıstemem kılo konıusunda hepberaber bırıncı olalım yeter bana cunkum ben senın hyaptaıamın kuyabıyemın annanın yanı aslında butun takımın herkesın eksılerının oldugu tabloyla gurur duyuyorum boyle o daha cok hosuma gıdıyor vay bee bu takım ne yapmış desın gorenler ayy ınsallah ınsallahh hadı kızlarr bırkı bırkı gıtsın karayaglar
eski hypatiayı istiyoruzz
Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir;
hypatia umarım vermiştir aldıklarını ..
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?