Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bence güzel olmus.. erişte sabah yemeğigin ekmeğin yerine sayılabilir..
sporuna uyarsan ve bu liste dısına cıkmazsan harika

genel hatlarıyla cok ıyı anladım aslında sneın dıyetını kuyabıyemm oglen proteın alıyorsun aksam sebze yanı oglen tok kaldıgın ıcın aksamada sebze senı goturuyor demekkı regl olmussun ve bunları yıyorsun valla alkıslıyorum senı nazar degmesınn
bosverr sekercımm ıyı olmus bak vesıle olmus belkı oglen eve gıtsen sana annen mılfoyden borek yağmıs olurdu kendını zor durdurucaktın sımdı ne guzel suyunu ıctın bıde sut bıde leblebı oohh gelsınn yazz bızım kız cıtır oldu bılem
olsun ıste ne guzel bebısle oynarken daha cok enerjı sarfedersın sonra bıdaha yaparsın hareketı ohh mıs ıste mıss
bi kosu gittim süt ve leblebi aldım meyveden yarım saat sonrada onları yicem
afferın meyevemme

amannn alllaahımm buneee erıstemııı
valla ben senle meyevmın korkusundan eve gıttım buzluktan tavuk cıkardım hasladım bır bardakta ayran ıctım yanına sız kızmayın dıye cok tokum hatta tabagımdakının yarısınıda yıyemedım nedendır bılınmez bugun cok su ıctım ondan galıba ınsallah bu meyvemın dıyetıyle cumaya 65 olurum yaa ınsallahh allahım hem regl donemmım de bıtmıs olurr ohh

kızlar zayıfladıkca ben kendimi bir baska güzel hissetmeye basladım
gelen teknikerler göyle gözümün içine baktılar yaza harika olucam süper ötesi olucam yakcam kavurucam

olsun, akşam eve gidip pis şeyler yemekten iyidir. azıcık olsun o kadar.
ben eski hypatia oluyum hepinizi sollarım hıh:)

kızlar zayıfladıkca ben kendimi bir baska güzel hissetmeye basladım
gelen teknikerler göyle gözümün içine baktılar yaza harika olucam süper ötesi olucam yakcam kavurucam
ayy evet ınsan zayıfladıkca guzellesıyor bıde kendıne guvenıyorr ayy ne guzell neguzel meyvemm cıtır cerezım be nım
olsun, akşam eve gidip pis şeyler yemekten iyidir. azıcık olsun o kadar.
ben eski hypatia oluyum hepinizi sollarım hıh:)

benı su ıcmede gecemessınnn bıkeremm cunkum dun tam tamına 2.5 lıtre su ıctım sekercımm

minnosum ii yapmıssın canım benim bol bol su iç yeşil cay iç mesela bu gün 3 fincan..
ketentohumlu yoğudunu yemeyi unutma sekercim.. wc ye cıkmanı sağlıcaktır o gün içinde rahat edersin fazladan ağırlık olmaz vücudunda..

1 bardak yesıl cayımı ıctım 1.5 lıtre suyu ogleden once bıtırıdım sımdı devam edıyorumm
ben bugün koskocaaa 3 litre içeceğim. hıh.
bugun benımde 3 lıtre ıcmem lazımm amann allahımm ıcıyım gıdıp lıkır lıkırr komılının reklmaı gıbı oldu bee hypatıamm benım canımın ıcısıı bende ıcerımkı 3 lıtre hıh
minnosum bu hafta bireysel birincisi görüyorum ben senii

ayy yok ben ıstemem kılo konıusunda hepberaber bırıncı olalım yeter bana cunkum ben senın hyaptaıamın kuyabıyemın annanın yanı aslında butun takımın herkesın eksılerının oldugu tabloyla gurur duyuyorum boyle o daha cok hosuma gıdıyor vay bee bu takım ne yapmış desın gorenler ayy ınsallah ınsallahh hadı kızlarr bırkı bırkı gıtsın karayaglar

kızlar öğlen dışarı çıktık, ondan menüm değişti

ama korkmayın kötü bişey yemedim ızgara köfte ve cacık sadece

akşam ne yiyceğimi de tam bilmiyorum, en iyisi ben menümü akşam yemeğinden sonra tam yazıyım

dünün yoklaması

meyvenull + +
kuyabiye + +
pamukcuk izinli
prensesperi + +
hypatia + +
anna_maria + +
minnoş prenses ++
karçiçeği71 + +
pembepanter1 --
nidah ++
katrem --

inşş minnosum ben bu hafta sabit cıkarım gibi geliyo ancak aldıklarımı veririm zaten annemlerde pazar gidiyorlar..
cumartesi sabahı monti usulu gözleme yaptırıcam anneme bana bikac yufka acsın t.b. unundan arada hamur isteğimi baskılarım...

hypatia umarım vermiştir aldıklarını ..
anna cumaya kadar - lere düşer ..
diğer kızlarda durum nasıldır bilmiyorum
reyhan ve karciceği cok olmasada vermiştir gizemde öyle. nidah ve katrem bu hafta listeye giriyorlar inş güzel bi sonucla girerler..
nisa goncadan haberim yok ne durumdalar bilmiyorum
ama sen muhtesem bir giriş yapıcaksın listeye hepimizi 1. liğe tasıyabilirsin...

Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir;

zevcanım sağol canım ya bana izinli yazmışsın bende durum bildirecektim bu hafta yok sayın beni iş çıkışı stajada gidiyorum gece 12ye kadar işlerde karışık bu hafta sorunlarımız var haftaya bildirim yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…