Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım bu hafat seni aynı geceriz kilo bildiremezsin sanırım ..hafatya durumdan yine haberdar et gelebilicekmisn gelemicekmisin..

demleyenim olsa da içsem

off bugün pilates yapamadım. doktora gittim ama cerrahpaşaya kadar yürüdüm çapadan :)
fazla değil 20 dk falan ama dönüşüde var yürüyüş oldu en azından ..
eve bi geldim saat 11 i geçmiş kaçırdım pilatesi akşam hatrladğm kadaryla kendim yapamaya çalşcam

kızlar ben iptal durumdayım öğlen gelen teknikerlerin nazarları deydi kesin onlar daha gider gitmez basım ağrımaya basladı yüzüm kıpkırmızı oldu ve artıyor bu durum .. bayılıcam sankii .. ayy zayıflamakda ii değilmiş bakın nazar deyiyor

ayy ben de aynı durumdayım ama beni içtiğim sular çarptı ahahaha

3 litre bitti.
2 fincan da yeşil çay içtim oh mis mis:)

akşama pilates sonrası koşu yaparsam belki azıcık daha su içebilirim napiim susuyorum

kız dur vur dedik öldürdün tamam içmek iide fazlası zarar.. allahımmm nolcak o böbrekler ..
3 bucuk litre de caylarla aksam yatana kadar ii kötü 1 litre daha sıvı alırsın aman yapabbim 4.5 litre

yok yahu 5'ten sonra içemiyorum ki spor eve gel duş al ve sız şeklinde günüm bitiyoo

68'leri görmem lazım cumaya. yoksa kendime çok kızacağım. 68.9'a razıyım...

meyvenull ( 60.9/60.5/0.4/%0.66)
pamukcuk ( 74.2/73.1/1.1/%1.48
Kuyabiye( 56.4/55.9/0.5/%0.89)
PrensesPeri( 78.0/77.7/0.3/%0.38)
hasretim34( 68/67/1/%1.47)
hypatia(68.5/69.0/-0.5/%-0.72)
Anna_maria(70.1/69.7/0.4/%0.57)
karcicegi71(/70.4/70.2/0.2/%0.28)
pembepanter1(64.4/63.5/0.9/%1.40)

bu kilodan aşağı olman lazımmm

olucam canım hiiiç merak etme. 68'leri görücem. 69'a sonsuza dek veda edeceğim inş.

inş canım benimde bu hafta 60 ı son görüşüm olacak haftaya myve detoksuymus elma diyetiymiş ne varsa yapcam zaten 18 i aksamı annemlere gidiyorum lazer kontrolim var :97:

minnoş'a dedim sana da diyeyim meyve detoksu bana ters tepti, eğer meyve suyu detoksundan bahsediyorsan sakın yapma. ben yaptıktan sonra düzenim bozuldu ve çikolatalara şekerlere saldırdım...

minnosada bi haller oldu .. sağlığından endişe etmeye basladım ..

ayy zayıflıcaz die kendimize neler ettik böylee

ayy meyvem saatlerdır elektırık yokk sımdı geldı cok sukur jeneratorumuzde bozulmus ayy sıkıntıdan kendımı suya verdımm suan 2.5 lıtrem bıtıyor cok sukur ama ypatıam benı gecmıs ona yanarım valla hoooff ben 3 lıtre ıcemem valla böğğğ geldı cunku artık bıde wcye gıt gel mıllet bakıyor yaf bu ne yapıyor burda dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…