Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağolun kızlar yorumlar için tek tek alıntı yapamadım
menüm:
sabah:
2dil tb ekmeği
peynir3-5 zeytin,1yum,2çk tahin-pekmez.1ceviz

ara: orta boy ayva

öğle: 1tb haşlanmış yağsız makarna,dere otu,turp,yarım kase çorba

ara: 1 port

akşam: taze fasulye,2kaşık pilav,yoğurt,salata

ara yeşilçay-meyve

afiyet olsun canım seni bu hafta listeye alırız inş cok güzel sonucların olur suyu bol içiyorsun dimi günde 3 litreyi bitir susuz kalma emziriyorsun unutma..

afiyet olsun canım seni bu hafta listeye alırız inş cok güzel sonucların olur suyu bol içiyorsun dimi günde 3 litreyi bitir susuz kalma emziriyorsun unutma..

tşk.ler canım en az 2lt içiyorum 3lt de olyor bazen emzirdiğim için çok içiyodum zaten. 60ları görmek istiyom artıık:)

hoşgeldin banucum
doğum günü ii gecti canım yaa hiç kilo almadan atlattım ama şimdi annemler geldi durum biraz karıstı :) sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyet..

diyet iyi de 2 haftadır yatılı misafirlerim var spor yapamıyorum.ona üzülüyorum.sen de dikkat et annenlerle.türk anneleri yemek yedirmeyi pek bir marifet sayar yavrucuklarına.sağolsunlar...

selam kızlar. :2: dün gelemedim. bugun de çok hastayım.:2: bilgisayarı sırf sizin içn açtım.

geçmişi de okuyamadım . çok özür dilerim. yarın da gelemeyeceğim. migrenin ayak seslerini duyuyorum:2: çok korkuyorum. hepinize başarılar

gecmiş olsun canım en kısa zamnda iileşirsin umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…