- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
kız bella ay pardon meyvenull nasıl geçti doğum günün ayol.inş canım benimde bu hafta 60 ı son görüşüm olacak haftaya myve detoksuymus elma diyetiymiş ne varsa yapcam zaten 18 i aksamı annemlere gidiyorum lazer kontrolim var :97:
kız ziyaretine geldim.bir bardak yeşil çay alayım ikram olarak..
ayy hosgeldın banucum mucuck mucuckcanımın ıcısı nasıl gıdıyor durumlar anlat bakımm hemen yesılcayını koyayım bende ohhh
-hep su mu içecez himmet agabey
-dayanameyom ölecem acımdan
kız bella ay pardon meyvenull nasıl geçti doğum günün ayol.
-hep su mu içecez himmet agabey
-dayanameyom ölecem acımdan
Sus kızz misafire duyurma halimizi
hoşgeldiniz meyve hanım...
bardak su mu alırsınız? fincan mı?
sağolun kızlar yorumlar için tek tek alıntı yapamadım
menüm:
sabah:
2dil tb ekmeği
peynir3-5 zeytin,1yum,2çk tahin-pekmez.1ceviz
ara: orta boy ayva
öğle: 1tb haşlanmış yağsız makarna,dere otu,turp,yarım kase çorba
ara: 1 port
akşam: taze fasulye,2kaşık pilav,yoğurt,salata
ara yeşilçay-meyve
afiyet olsun canım seni bu hafta listeye alırız inş cok güzel sonucların olur suyu bol içiyorsun dimi günde 3 litreyi bitir susuz kalma emziriyorsun unutma..
tşk.ler canım en az 2lt içiyorum 3lt de olyor bazen emzirdiğim için çok içiyodum zaten. 60ları görmek istiyom artıık:)
hoşgeldin banucum
doğum günü ii gecti canım yaa hiç kilo almadan atlattım ama şimdi annemler geldi durum biraz karıstı :) sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor diyet..
selam kızlar. :2: dün gelemedim. bugun de çok hastayım.:2: bilgisayarı sırf sizin içn açtım.
geçmişi de okuyamadım . çok özür dilerim. yarın da gelemeyeceğim. migrenin ayak seslerini duyuyorum:2: çok korkuyorum. hepinize başarılar
selam kızlar. :2: dün gelemedim. bugun de çok hastayım.:2: bilgisayarı sırf sizin içn açtım.
geçmişi de okuyamadım . çok özür dilerim. yarın da gelemeyeceğim. migrenin ayak seslerini duyuyorum:2: çok korkuyorum. hepinize başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?