selam kızlar iyi akşamlar kaçtım geldim valla zar zor geçmişi okuyamayacağım zamanım kısıtlı:78:
Bugünkü menüm:
Sabah:yulaf ezmesi ve süt
ara:elma
Öğle:Kıymalı bezelye ve yoğurt
ara:elma, kuru kayısı, bir parça simit
Akşam:Börek kokularının arasında dayanmak o kadar zor ki üstelik baskı da var sadece bir çatal kabaklı börekten aldım annem dırdır etmesin diye...çorba 1 kase
ara:elma
3 lt su, 1 saat yürüyüş çocuklar bilgisayarın başındayken evin içinde yürüdüm
yeşilçayımı asla ihmal etmedim...
tamam canımcım sagollminnosum senin durumunu püsküütle konustum canım haberi var..
gunaydın kızlar.gecmısı okuyamadım dun.1 saatte anca okuyorum esım benımle ılgılenmıyorsun dıye sitem edıyor dun aksam acamadım korkumadun yediklerım.sabah kflakes ara yok oglen ezogelin corba,2 tane baget,1 kase salata,1 dilim k.ekmegi,ara yok aksam ıspanak yemegi,1 dilim k.ekmegi,ara 1 bardak portakal suyu.
dün gelemedim malesef(
bugünki menüm şöyle
sabah - tost
ara - 1/4 elma
öğlen - tavuklu salata
ara - 1/4 elma
akşam - yok
çayla beraber kurabiye atıştırdım malesef
1,5 lt su içtim, spor yok malesef, 1 bardak da 5i bir arada çay içtim
nasıl sizcee :26:
kızlar bunları sabah okursunuz muhtemelen
ama bi kaç sorum var
1)Şimdi ben emzirdiğim için canım sürekli tatlı istiyor. Bunu bastırmak için ne yapabilirim?
2)Suyu en fazla 2 lt içiyorum bu az mı? Ama çok çay içiyorum günde 6-7 bardak kadar
3)Call yapayım dedim çok güzel ama sanki dikişlerim acıyo? Acaba spor için erken mi ? 7,5 ay oldu
4)Çekirdekten vazgeçemiyorum. Tadımın 400 gr lık çekirdeğini tek başıma yiyebirim yani. Siz böyle çok sevdiğiniz şeyleri yememek için nasıl motive ediyorsunuz kendinizi?
5)Akşam yemeklerini ailenizle mi yiyorsunuz? Çünkü ben onlarla yiyince dayanamıyrum ben de yiyorum
sorular saçma olabilir ama gerçekten merak ediyorum
gunaydın kızlar.gecmısı okuyamadım dun.1 saatte anca okuyorum esım benımle ılgılenmıyorsun dıye sitem edıyor dun aksam acamadım korkumadun yediklerım.sabah kflakes ara yok oglen ezogelin corba,2 tane baget,1 kase salata,1 dilim k.ekmegi,ara yok aksam ıspanak yemegi,1 dilim k.ekmegi,ara 1 bardak portakal suyu.
gunaydın kızlar dunku menumu hemen yazayım
sabah 2 dılım kepeklı lıgth ekmege kasarlı tost
ara 1 elma
öğlen kalınğı bır parmak kadar olan buyuklugu 4 kıbrıt kutusu kadar haslanmıs tavuk
yanında 1 bardak ayran
ara 1 elma
aksam ustu 5 te canım cok tatlı ıstedı 1 tane kuru kayısı yedım malesef
aksam saat 6,30 da annemlere gıttıgım ıcın meyvecım senden cok cok özur dılerım haşlama sebze yemedıgım ıcınama cok cok az yedım valla meyvem
yarım kase mercımek corbası ,2 yemek kasıgı kuru fasulye, yarım kase yogurt
saat 9:00 da bır tane portakal
toplamda 2.5 lıtre su 2 bardak yesılcay . annemlerden geldık gece yatmadan sporumu yapayım hypatıam benı dovmesın dedım 40 dk yuruyus yaptım sonra dus aldım yattımm kızmayın bu sefer
günaydın kızlar
bugünkü menüm:
sabah: kepek ekmeğinde peynirli tost, ıhlamur
ara: yeşil çay
öğle: çorba, yoğurt, salata
ara: yeşil elma
akşam: salata yoğurt, soda
1 sa. fitness
3 litre su
2 fincan yeşil çay.
dün sporumu yapamadım malesef... eve gelir gelmez yattım ve sabah uyandım aralıksız 12 saat uyumuşum :)) geçmişi okuyup geliyorum..
afiyet olsun canımm..
hafif bi gün oluyor.. tartın öncesi harika...
tabi uyabilirsem:26::26:
68'i görmem lazım benim yarın sabaha.. çok mu imkansız(
bir daha da abartmayacağım..
bende bi daha montiyi bırakmıcamm
nerdeyse 1 litre su içtim bu sabah içtiğim sular bile vücudumdan dısarı cıkmıyor gibi geliyo
yok canım yok olumlu düşünelim sen 14 şubatta 59lardasın inş. bu cuma 6'yı son görüşün
ayy evet meyvem bı turlu yapamadım yaa senın dıyetını boyle hıcbıryere gıtmıycegım benım evımede mısafır gelmıycegı 2 gun ayarlıycam oyle yapıcam artık bı gun ama tabı hangı gun ama yınede senın dıyetın standartlarında yemeye calısıyorum tatlım hadı damlaya damlaya göl olur hesabı bılmıyorum sen ne dersın ama belkı bu menuylede verebılırım dıye dusunuyorum tatlım ya ınan aksam lar 4 lahmacun salata ayran yıyen mınnostan ıyıdır demı bu bıde annem dungece mısır patlattı sonracıgıma kabak tatlısı yaptı kı coooookkk severım valla tadına bılem bakmadım aksıne mıllet yesın bıtsın dıye annemın mutfagını topladım cayı hazırladım ıste meyve falan yıkadım eve gelınce cok yorgundum ama sporumu yapıyımm ya bu cuma super olmalıyımm ayıp olur kapttanıma dedım 11 de cıktım kosu bandın a40 dk yuruyus yaptım ınsallahh allahımm bu cumaya super kılolar gıder gıderde daha gerı gelmez ınsallahgünaydın minnosummm
olmus olmus tatlım gün güzel gecmiş ama sen bu elma diyeti işini yapamıcaksın anladım ben hep bişiey oluyor sende :26: yarın sabah wc ye cıkarsın inş tartılmadan canım benim ben dün gece keten tohumuda yedim ama hiç bi hareket olmadıhala + dayımm offf takımın yüz karası kaptanı oldummm
mınnoşum hersabah 2 su bard buyuklugunde dev bardagım var.evden cıkmadan mutlaka onunla yesıl cayımı ıcıyorum.3 lt su yazmayı unutmusum.spor yok malesef.sagol zevcanım
yok canım yok olumlu düşünelim sen 14 şubatta 59lardasın inş. bu cuma 6'yı son görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?