Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar iyi akşamlar kaçtım geldim valla zar zor geçmişi okuyamayacağım zamanım kısıtlı:78:

Bugünkü menüm:

Sabah:yulaf ezmesi ve süt
ara:elma
Öğle:Kıymalı bezelye ve yoğurt
ara:elma, kuru kayısı, bir parça simit
Akşam:Börek kokularının arasında dayanmak o kadar zor ki üstelik baskı da var sadece bir çatal kabaklı börekten aldım annem dırdır etmesin diye... çorba 1 kase
ara:elma

3 lt su, 1 saat yürüyüş çocuklar bilgisayarın başındayken evin içinde yürüdüm
yeşilçayımı asla ihmal etmedim...

menümü toplu yazayım ((

sabah menemen peynir zeytin
öğlen elma yarım saat sonra beyaz leblebi süt
aksam tonlu salata köfte yoğurt
ara 3ü bi arada 3 ceviz
yatarken keten tohumlu 1 kasık yoğurt

3 litre su
spor belkiii

simit börekk
fatmaaaaa :95::95::95:

dün gelemedim malesef (

bugünki menüm şöyle

sabah - tost
ara - 1/4 elma
öğlen - tavuklu salata
ara - 1/4 elma
akşam - yok
çayla beraber kurabiye atıştırdım malesef

1,5 lt su içtim, spor yok malesef, 1 bardak da 5i bir arada çay içtim
nasıl sizcee :26:

kızlar bunları sabah okursunuz muhtemelen
ama bi kaç sorum var

1)Şimdi ben emzirdiğim için canım sürekli tatlı istiyor. Bunu bastırmak için ne yapabilirim?
2)Suyu en fazla 2 lt içiyorum bu az mı? Ama çok çay içiyorum günde 6-7 bardak kadar
3)Call yapayım dedim çok güzel ama sanki dikişlerim acıyo? Acaba spor için erken mi ? 7,5 ay oldu
4)Çekirdekten vazgeçemiyorum. Tadımın 400 gr lık çekirdeğini tek başıma yiyebirim yani. Siz böyle çok sevdiğiniz şeyleri yememek için nasıl motive ediyorsunuz kendinizi?
5)Akşam yemeklerini ailenizle mi yiyorsunuz? Çünkü ben onlarla yiyince dayanamıyrum ben de yiyorum

sorular saçma olabilir ama gerçekten merak ediyorum

gunaydın kızlar.gecmısı okuyamadım dun.1 saatte anca okuyorum esım benımle ılgılenmıyorsun dıye sitem edıyor dun aksam acamadım korkuma dun yediklerım.sabah kflakes ara yok oglen ezogelin corba,2 tane baget,1 kase salata,1 dilim k.ekmegi,ara yok aksam ıspanak yemegi,1 dilim k.ekmegi,ara 1 bardak portakal suyu.

minnosum senin durumunu püsküütle konustum canım haberi var..
tamam canımcım sagoll

gunaydın tatlımm menunguzell afferım sanada spor nerde sekercım yesılcay nerde su nerdee hee gelıyım oraya bak

gunaydın kızlar dunku menumu hemen yazayım

sabah 2 dılım kepeklı lıgth ekmege kasarlı tost

ara 1 elma

öğlen kalınğı bır parmak kadar olan buyuklugu 4 kıbrıt kutusu kadar haslanmıs tavuk
yanında 1 bardak ayran

ara 1 elma

aksam ustu 5 te canım cok tatlı ıstedı 1 tane kuru kayısı yedım malesef

aksam saat 6,30 da annemlere gıttıgım ıcın meyvecım senden cok cok özur dılerım haşlama sebze yemedıgım ıcın ama cok cok az yedım valla meyvem
yarım kase mercımek corbası ,2 yemek kasıgı kuru fasulye, yarım kase yogurt

saat 9:00 da bır tane portakal

toplamda 2.5 lıtre su 2 bardak yesılcay . annemlerden geldık gece yatmadan sporumu yapayım hypatıam benı dovmesın dedım 40 dk yuruyus yaptım sonra dus aldım yattımm kızmayın bu sefer

günaydın kızlar kaymakam denetimi gecirdik sabah sabah evden cıktım arabası hızla yanımdan gecti tabi o gecince ben dururmuyum bende basladım kosmaya nefesim kesilinceye kadar kostum koş allah koş millet bana bakıyor ne kosuyor bu deli sabah sabah die
imza föyünü denetledi dikilmiş kapıya bizi bekliyor allahtan koştuğuma deydi tam 80:00 da kapıdan girdim ama zor konusuyordum adamın karsısında imzamı hafta bası toplu atmıstım bidaha olmasın dedi kurtuldum şükür sabah sabah nefesim açılmıs oldu

katrem olmuyor tatlım yaa olmuyor..
kurabiye yenirmi hiç diyette ayda 1 kez hadi tamam ama olmazzz böyle veremezsin...

eve soruların cvp larına baslayalım
1. tatlı isteğin için bol bol tarcınlı şeyler tüket tarcınlı cay yeşil cay tarcınlı yoğurt bak bunu daha öncede dedim yoğurduna tarcını bolca dök iice karıstır kuru meyvede kat içine mis mis ohhhh :)
2.suyu 3 litre iç o caylar su yerine gecmez..
3.7,5 ay oldukca uzun bir zamn dikişlerinin toparlanmıs olması gerek ben sağlık merkezinde calısıyorum sezeryanla doğum yağmıs bi kadın haftasında mekik cekiyorum diyordu tamam onunki de abartı ama senin artık acılma gibi birsey olmaz.. call yapıcak vaktin varsa devam et..
4. kuruyemişten tamamen vazgecmen lazım en fazla beyaz leblebi yiyebilirsin..
5. aksam yemeklerini ailenle yee porsyınları yarıya indir salatayı ve yoğurdu bolca tüket..bide yemeğe oturmadan 10 dk önce 2 bardak ılık su iç..

afiyet olsun prensesiim ahh bu erkekler basımızın belası .
menün güzel canım süper gidiyorsun son günlerde yarını merakla bekliyorum

günaydın minnosummm
olmus olmus tatlım gün güzel gecmiş ama sen bu elma diyeti işini yapamıcaksın anladım ben hep bişiey oluyor sende :26: yarın sabah wc ye cıkarsın inş tartılmadan canım benim ben dün gece keten tohumuda yedim ama hiç bi hareket olmadı hala + dayımm offf takımın yüz karası kaptanı oldummm

mınnoşum hersabah 2 su bard buyuklugunde dev bardagım var.evden cıkmadan mutlaka onunla yesıl cayımı ıcıyorum.3 lt su yazmayı unutmusum.spor yok malesef.sagol zevcanım

günaydın kızlar

bugünkü menüm:
sabah: kepek ekmeğinde peynirli tost, ıhlamur
ara: yeşil çay
öğle: çorba, yoğurt, salata
ara: yeşil elma
akşam: salata yoğurt, soda

1 sa. fitness
3 litre su
2 fincan yeşil çay.

dün sporumu yapamadım malesef... eve gelir gelmez yattım ve sabah uyandım aralıksız 12 saat uyumuşum :)) geçmişi okuyup geliyorum..

afiyet olsun canımm..
hafif bi gün oluyor.. tartın öncesi harika...

ayy evet meyvem bı turlu yapamadım yaa senın dıyetını boyle hıcbıryere gıtmıycegım benım evımede mısafır gelmıycegı 2 gun ayarlıycam oyle yapıcam artık bı gun ama tabı hangı gun ama yınede senın dıyetın standartlarında yemeye calısıyorum tatlım hadı damlaya damlaya göl olur hesabı bılmıyorum sen ne dersın ama belkı bu menuylede verebılırım dıye dusunuyorum tatlım ya ınan aksam lar 4 lahmacun salata ayran yıyen mınnostan ıyıdır demı bu bıde annem dungece mısır patlattı sonracıgıma kabak tatlısı yaptı kı coooookkk severım valla tadına bılem bakmadım aksıne mıllet yesın bıtsın dıye annemın mutfagını topladım cayı hazırladım ıste meyve falan yıkadım eve gelınce cok yorgundum ama sporumu yapıyımm ya bu cuma super olmalıyımm ayıp olur kapttanıma dedım 11 de cıktım kosu bandın a40 dk yuruyus yaptım ınsallahh allahımm bu cumaya super kılolar gıder gıderde daha gerı gelmez ınsallah
mınnoşum hersabah 2 su bard buyuklugunde dev bardagım var.evden cıkmadan mutlaka onunla yesıl cayımı ıcıyorum.3 lt su yazmayı unutmusum.spor yok malesef.sagol zevcanım

ben suyunu gormedım dıye sormusstum sekercım maksatt gıtsın kara yaglar su ıcmessek yaglar akıpp gıdemezz demıı afferım benım prensesıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…