Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benım hala umudum vaarrrr ben 14 subatta 64 kılo olacagım taktım kafaya arkadass bugunden ıtıbaren sadece suu hımmet agabeyy

minnosum sen yapabildiğin kadarıyla devam et canımm bende dün gece o kahveyi içmeseydim bu sabah belkide biracık giderdi ama napayım annemi iice yanlız bıraktım ...
14 şubata daha 4 gün var canım benim yarına 65 i görürsen 14 şubattada 64 ü görebilirsin gitsin yağlarımız tüm pislikler uzaklassın vücudumuzdan birdaha geri gelmesinler...
bende dayandım suya sabah sabah şimdiden 1 litre oldu artık cay zamanı

ayy ınsallah ınsallahh allahımmm yarın sabah 65 lı bısıcık gorursem varyaa allahhhhhh::81: cok cok dıkkat etmem lazım bugunn dıkkat et mınnosss hypatıamm ne cok su ıcmıssın dun bee benıde gecmısınn bugun ben gecıcem ama yarım lıtre bıttı cunkum

minnosum minnosumm yarın sabah 65 i görüdüğünde aman sakin ol olurmu tatlısım yeni bulduk cabuk kaybettik demeyelim

biliyorum sen bu satırları okurken içinden
-güzel olduğunuz kadar küstahsınızda diyorsun

minnosum minnosum canım benim yarın güzel bi gün olucak

GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER......

ayy ben yarın bılıdırime gelemezsem bılınkı bu kız kesın 65 oldu tartının ustunden ınmemek ıcın ıse gelmemıs

uzumlu kuyabıyem gelmıss gunaydınnnnn

şştt hypatıamm nıye sustun yoksam benden gızlı su ıcmeyemı basladın

ay ben bu takıma geldıkten sonra daha dogrusu sızın menulerı gordukten sonra daha bı kendımı toparladım valla korktum kendı yedıklerımı yazmaktan gecen kocısımede dıyorum bunu yedım dıye yazamamkı takımımaa valla doverler benı dedım basladı gulmeye sankı goruyorlar dıyor ben takımımdan gızlı bısı yemem oğlumm dedımm

iyi demişsin hıhh... o para biriktirmeye başlasa iyi olur... takımım öyle diyoo dee.. gelsin mine cooper

Günaydın çıtırlar

Dünkü menümü yazamamıştım, aklımdayken hemen son halini yazayım

Sabah: 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı tost
Öğle: 4 tane uzgara köfte, 2 çatal pilav, cacık
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5 kaşık bezelye, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran

Sonra dışarı çıktığım için sadece çay, kahve içtim..

afiyet olsun canım yarın yine vermiş olucaksın

iyi demişsin hıhh... o para biriktirmeye başlasa iyi olur... takımım öyle diyoo dee.. gelsin mine cooper
evet demı hypatıam ben bıddaha oyle bıse dedımı sen paralaarı bırıktır dıyım onaa ayy menıcooperımla resmımı cekınıp gosterırım kızlar sızee ayy ne guzel oluryaa ayy ben su ıceyımm bıde şarkımı soylıyımm
karayağ gidiver gidiver gidiver gidiver
55 gelıver gelıver gelıver gelıver

bak bak bakkk menuyee bak bee bu kuyabıye kesın yarın eksıde kızlar ben soylıyımm

canım dün menünün yazmıştın diye hatırlıyorum ben :/

kızlar yarın katrem ve nidah takımda 1 haftalarını dolduruyorlar listeye alınmaları konusunda ne düşünüyorsunuz..
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN ..

Son düzenleme:
kızlar yarın katrem ve nidah takımda 1 haftalarını dolduruyorlar listeye alınmaları konusunda ne düşünüyorsunuz..
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN ..

çocuklu oldukları için durumları mazur görülebilir, bence. zamanla daha çok aktif olurlar. onlar da gelsin aramıza. ne de olsa ben yakında mezun olacağımmmm

canlarım az önce süper bi duyum aldım inş doğrudur allahım inş doğrudur ayy içim içime sığmıyor nasıl ümitlendim..
1 haftaya kadar beni bu iğrenc yerden merkeze alıcakalrmıs allahım inş doğrudur kurtulurum budan dün olanlardan sonra iice kötüydüm çünkü tabi size anlatmadım dün aksam beni doktora şikayet ettiler üstelik kim etti şöför neden etti acil hastaya acil teknikerinin yapması gereken işi yapmadım acil teknikerine senin görevin dedim die ..
Dua edin kızlar benim için burdan kurtulmaya cok ihtiyacım var içimde değişil bişi oldu ümitsizlikle ümit karısımı birsey sevinmek istiyorum ama sevinemiyorm

Son düzenleme:

inş. tez vakitte en güzel şekilde sonuçlanır da merkezden yazarsın bize.. insanın mutsuz olduğu yerde çalışması çok zor... şoför amcam da bambaşka bir insanmış. ona bir şey demiyorum. öyle şeyleri takma kafana...
inş. en güzel şekilde sonuçlanacak. ben dua edicem sana

canım benim sağol
hypatiam inş olur canım hepsi ayrı bi dert çünkü burdakilerin biri olur olmadık seylere karsır sikayet eder öbürük kıskanclığından gelir ikidebi laf söyler gider terbiyesizce konusanımı dersin o adamın karısın yaptığı anlamsızlıklarımı off allahım offf daha neler neler ..
allahım kurtulayım burdan ..
artık dilekce yazmaktan yoruldum evime gidip gelirken bile sorun yasıyorum yaa..
kurtulduğum günleri bi göreyim hepinize ellerimle recel yapıp göndercem ağzınız tatlansın afiyetle diyet recellerimi yiyin

günaydın kızlar

meyvenull inş hayırlısıyla kurtulursun yeni yere geçersin canım.

bu arada akıbetimiz nolucak hüküm nedir?:))

günaydın kızlar

meyvenull inş hayırlısıyla kurtulursun yeni yere geçersin canım.

bu arada akıbetimiz nolucak hüküm nedir?:))

saol canım benim inşallah ..
alınıcaksınız gibi görünüyor
tatlım takım kuraları gereği sormam gerek herkese coğunluğu kararı uygulanır.. ama ben senden memnunum cok düzenli gidiyorsun her gün takıma geliyorsun paylasımların dayet ii.. inanıyorum ki en kısa zamnda kilolarındanda kurtulacaksın

teşekkürler tatlım Emir uyudukça giriyorum:) oğlum yani..

yarın 6lı rakamları görmeyi umud ediyorum inşallahh..sen kaç ayda verdin bukadar kiloyu maşallah diyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…