benım hala umudum vaarrrr ben 14 subatta 64 kılo olacagım taktım kafaya arkadass bugunden ıtıbaren sadece suu hımmet agabeyy
minnosum sen yapabildiğin kadarıyla devam et canımm bende dün gece o kahveyi içmeseydim bu sabah belkide biracık giderdi ama napayım annemi iice yanlız bıraktım ...
14 şubata daha 4 gün var canım benim yarına 65 i görürsen 14 şubattada 64 ü görebilirsin gitsin yağlarımız tüm pislikler uzaklassın vücudumuzdan birdaha geri gelmesinler...
bende dayandım suya sabah sabah şimdiden 1 litre olduartık cay zamanı
ayy ınsallah ınsallahh allahımmm yarın sabah 65 lı bısıcık gorursem varyaa allahhhhhh::81: cok cok dıkkat etmem lazım bugunn dıkkat et mınnosss hypatıamm ne cok su ıcmıssın dun bee benıde gecmısınn bugun ben gecıcem ama yarım lıtre bıttı cunkum
minnosum minnosumm yarın sabah 65 i görüdüğünde aman sakin ol olurmu tatlısım yeni bulduk cabuk kaybettik demeyelim
biliyorum sen bu satırları okurken içinden
-güzel olduğunuz kadar küstahsınızda diyorsun
minnosum minnosum canım benim yarın güzel bi gün olucak
GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER......
ayy ben yarın bılıdırime gelemezsem bılınkı bu kız kesın 65 oldu tartının ustunden ınmemek ıcın ıse gelmemıs
uzumlu kuyabıyem gelmıss gunaydınnnnn
şştt hypatıamm nıye sustun yoksam benden gızlı su ıcmeyemı basladın
ay ben bu takıma geldıkten sonra daha dogrusu sızın menulerı gordukten sonra daha bı kendımı toparladım valla korktum kendı yedıklerımı yazmaktan gecen kocısımede dıyorum bunu yedım dıye yazamamkı takımımaa valla doverler benı dedım basladı gulmeye sankı goruyorlar dıyorben takımımdan gızlı bısı yemem oğlumm dedımm
günaydın çıtırlar
Dünkü menümü yazamamıştım, aklımdayken hemen son halini yazayım
sabah: 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı tost
öğle: 4 tane uzgara köfte, 2 çatal pilav, cacık
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
akşam: 5 kaşık bezelye, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran
sonra dışarı çıktığım için sadece çay, kahve içtim..
evet demı hypatıam ben bıddaha oyle bıse dedımı sen paralaarı bırıktır dıyım onaaiyi demişsin hıhh... o para biriktirmeye başlasa iyi olur... takımım öyle diyoo dee.. gelsin mine cooper
Günaydın çıtırlar
Sabah: 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı tost
Öğle: 4 tane uzgara köfte, 2 çatal pilav, cacık
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5 kaşık bezelye, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran
Sonra dışarı çıktığım için sadece çay, kahve içtim..
Günaydın çıtırlar
Sabah: 2 dilim t.t ekmeğe kaşarlı tost
Öğle: 4 tane uzgara köfte, 2 çatal pilav, cacık
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5 kaşık bezelye, 3 kaşık pilav, 1 bardak ayran
Sonra dışarı çıktığım için sadece çay, kahve içtim..
kızlar yarın katrem ve nidah takımda 1 haftalarını dolduruyorlar listeye alınmaları konusunda ne düşünüyorsunuz..
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN ..
kızlar yarın katrem ve nidah takımda 1 haftalarını dolduruyorlar listeye alınmaları konusunda ne düşünüyorsunuz..
LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BELİRTSİN ..
canlarım az önce süper bi duyum aldım inş doğrudur allahım inş doğrudur ayy içim içime sığmıyor nasıl ümitlendim..
1 haftaya kadar beni bu iğrenc yerden merkeze alıcakalrmıs allahım inş doğrudur kurtulurum budan dün olanlardan sonra iice köyddüm çünkü tabi size anlatmadım dün aksam beni doktora şikayet ettiler üstelik kim etti şöför neden etti acil hastaya acil teknikerinin yapması gereken işi yapmadım acil teknikerine senin görevin dedim die ..
Dua edin kızlar benim için burdan kurtulmaya cok ihtiyacım var içimde değişil bişi oldu ümitsizlikle ümit karısımı birsey sevinmek istiyorum ama sevinemiyorm
inş. tez vakitte en güzel şekilde sonuçlanır da merkezden yazarsın bize.. insanın mutsuz olduğu yerde çalışması çok zor... şoför amcam da bambaşka bir insanmış. ona bir şey demiyorum.öyle şeyleri takma kafana...
inş. en güzel şekilde sonuçlanacak. ben dua edicem sana
günaydın kızlar
meyvenull inş hayırlısıyla kurtulursun yeni yere geçersin canım.
bu arada akıbetimiz nolucak hüküm nedir?:))
saol canım benim inşallah ..
alınıcaksınız gibi görünüyor
tatlım takım kuraları gereği sormam gerek herkese coğunluğu kararı uygulanır.. ama ben senden memnunum cok düzenli gidiyorsun her gün takıma geliyorsun paylasımların dayet ii.. inanıyorum ki en kısa zamnda kilolarındanda kurtulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?