Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım yarın yine vermiş olucaksın

bak bak bakkk menuyee bak bee bu kuyabıye kesın yarın eksıde kızlar ben soylıyımm

ayy işallah vermiş olurum yarın ya :26:
aslında artık 55 olmak istiyorum, bu hafta hiç tartılmadığım için hiç bi tahminim de yok
ama yarınki duruma göre belki 1 hafta simitli diyetime dönebilirim
55in altına inince de bırakır, 6 öğünle kalan 3 kilomu verir mezun olurum

soora da minnoş da üzümüne baka baka önce 60 olur soora üzümüne biraz daha bakar 55 olur, alır mine cooperını gezer fıstıklar gibi

canım dün menünün yazmıştın diye hatırlıyorum ben :/

ben minnoşa örnek olsun diye yazmıştım tatlım, sonradan değişiklikler fln oldu

ahh zevcanım, hayırlısıyla bi kurtulsan artık o iğrenç yerden :26:
resmen hayatın değişicek ordan kurtulursan, çok daha huzurlu mutlu olucaksın ve eminim bu her şeyine yansıycak
güzelliğine, ilişkilerine, diyetine bile

kuyabiye aynı soruyu sanada sormadan kendimi alamıcammm kaç ayda verdin bukadar kiloyuu

50 ler hayal gibi bana:)

teşekkürler tatlım Emir uyudukça giriyorum:) oğlum yani..

yarın 6lı rakamları görmeyi umud ediyorum inşallahh..sen kaç ayda verdin bukadar kiloyu maşallah diyim de

ayy canım benim masallahlık halim kalmadı 14 ay oldu ben diyete baslayalı..
cok düzensiz bi hayatım var malesefki benim yanlız yasıyorum annemlerin yanına gittiğimde içime canavar kacmıs gibi yiyorum cok düzensizim yani..
ama bunada şükür o 69.7 nerdeyse 70 kiloluk halim cok vahimdi ağır hissediyordum kendimi.. bu halimle bile hafifim ideal kiloma gelince cok mutlu olucam

gizemim bi blilsen ne kadar mutlu olacağımı suanda para karsılığında becayıs yapmayı ve sonrasında istifa etmeyi düşünüyorum o kadar kötü pskolojim 81 puan alıp atan sen bir sene ders calıs sonra 2 sene buranın kahrıcı cek ve istifa etmeyi düşün gecen yıllarım heba oldu ..
inş olurda benimde hayatım düzene girer canım benim ..

seni mezun edicem sen benim ilk mezunum olacaksın
buna senden cok ben sevinicem aklında bulunsun

olsun valla buna da şükür dimi azmine hayran kaldım:)

yalnız yaşayınca zor olur tabi,yine iyi yapmışsın diyeti bu zamana kadar tebrikler:)

yalnızlık çekilmez evlen gitsin:))

olsun valla buna da şükür dimi azmine hayran kaldım:)

yalnız yaşayınca zor olur tabi,yine iyi yapmışsın diyeti bu zamana kadar tebrikler:)

yalnızlık çekilmez evlen gitsin:))

takımım saolsun cok vazgectim cok yorulduğum bıktığım zamanlar oldu ama kızlar hep destek oldular kilo verdiysem kendim basarmadım ben bunu 4. takımın basarısı.. seviyorum hepsini..
evlenmeyi bende istiyorum nidahcım ama annemler kabul etmiyor ahh ahhh :97:

çocuklu oldukları için durumları mazur görülebilir, bence. zamanla daha çok aktif olurlar. onlar da gelsin aramıza. ne de olsa ben yakında mezun olacağımmmm

canım bu konuda ben de hypatiaya katılıyorum
sonuçta bizim kadar rahat paylaşımda bulunamıyolar ama aksatmıyolar da menülerini
hem zamanla bizden de diyet konusunda daha fazla şey öğrenip, iyice düzene girerler

çıtır anneler olurlar böylece

Kayserili, siyah sutyen almak için girmiş musevinin dükkanına. Paranın kokusunu ......alan musevi, az kaldığını iddia ederek, tanesini 40 dan vermiş.
Kayserili, 6 tane alıp, birkaç gün sonra tekrar dönmüş, bu sefer 2 düzine istemiş.. Bu sefer musevi tanesini 50 den satmış.

Aradan 1 ay geçmiş, gittikçe mal bulamayacağını sanan Kayserili, geri kalanı 75 den kapatmış.

Sonunda musevi merak edip, bu kadar sutyeni ne yaptığını sormuş ona!

Kayserili cevap vermiş, hiç Vallah ben ikiye kesiyor, minik takkeler yapıyor, sonra da bunları musevilere tanesi 100 den satıyorum demiş... xD

kuyabiye aynı soruyu sanada sormadan kendimi alamıcammm kaç ayda verdin bukadar kiloyuu

50 ler hayal gibi bana:)

canım ben uzun zamanda verdim, diyete 70 kilo ile ilk başladığımda eylül 2009du
şubat 2010'a kadar yani 5 ayda 10 kilo verdim önce
sonra uzun bi ara verdim ve hep 60-64 arası gittim geldim
2.5 ay önce de takıma girdim, 60.7 kiloyla başladım yanılmıyorsam ve başladığımdan beri de 4.8 kilo verdim

gerçekten istedikten sonra hiçbişey hayal değil nidahcım
ben ilk diyete başladığımda nişanımda 60 kilo olucam diye başladım ve ne yapıp edip oldum
şimdi de diyorum gelinliğimi 36 beden giyicem diye ve ekimde de işallah 36 beden gelinliğini giyip 52 kilo bi gelin olucam :123:

işallah sen de burda bizim kadar güzel motive olup, çıtır bi anne olursun
yanından geçerle "ay acaba annesi mi yoksa teyzesi fln mı" diye düşünürler

canım benim beni mezun edip arkamdan da sen geliceksin en kısa sürede
yeter artık zevcanım, bu kadar uğraşıp da emeklerini boşa harcama
kurtul şu kaçamaklardan
iyice inat yap şu işi, zaten kaçamaksız gitsen 2 aylık işin kaldı

kararlıyım gizemim valla haziranda incecik oldum oldum yoksa gidip liposaksın yaptırıcam bıktım artık bu kilodan yeter yavvvvvvv

Soracaksın tabi.benim iyiligim icın soruyorsun

yemeğimi yedim geldimm dondum dondum cok soğukkk sabah -2 dereceydi ama rüzgar yoktu şimdi 2 derece ama rüzgar var ve donduruyor

ben de yemeğimi yiyip geldim kızlar

valla artık su içmekten yürürken midem lungur lungur oluyo
ama su resmen bağımlılık yapıyo, ben artık saymadan içiyorum çünkü zaten o kadar çabuk susuyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…