afiyet olsun canım yarın yine vermiş olucaksın
bak bak bakkk menuyee bak bee bu kuyabıye kesın yarın eksıde kızlar ben soylıyımm
canım dün menünün yazmıştın diye hatırlıyorum ben :/
canım benim sağol
hypatiam inş olur canım hepsi ayrı bi dert çünkü burdakilerin biri olur olmadık seylere karsır sikayet eder öbürük kıskanclığından gelir ikidebi laf söyler gider terbiyesizce konusanımı dersin o adamın karısın yaptığı anlamsızlıklarımı off allahım offf daha neler neler ..
allahım kurtulayım burdan ..
artık dilekce yazmaktan yoruldum evime gidip gelirken bile sorun yasıyorum yaa..
kurtulduğum günleri bi göreyim hepinize ellerimle recel yapıp göndercem ağzınız tatlansın afiyetle diyet recellerimi yiyin
teşekkürler tatlım Emir uyudukça giriyorum:) oğlum yani..
yarın 6lı rakamları görmeyi umud ediyorum inşallahh..sen kaç ayda verdin bukadar kiloyu maşallah diyim de
ayy işallah vermiş olurum yarın ya :26:
aslında artık 55 olmak istiyorum, bu hafta hiç tartılmadığım için hiç bi tahminim de yok
ama yarınki duruma göre belki 1 hafta simitli diyetime dönebilirim
55in altına inince de bırakır, 6 öğünle kalan 3 kilomu verir mezun olurum
soora da minnoş da üzümüne baka baka önce 60 olur soora üzümüne biraz daha bakar 55 olur, alır mine cooperını gezer fıstıklar gibi
ben minnoşa örnek olsun diye yazmıştım tatlım, sonradan değişiklikler fln oldu
ahh zevcanım, hayırlısıyla bi kurtulsan artık o iğrenç yerden :26:
resmen hayatın değişicek ordan kurtulursan, çok daha huzurlu mutlu olucaksın ve eminim bu her şeyine yansıycak
güzelliğine, ilişkilerine, diyetine bile
ayy canım benim masallahlık halim kalmadı 14 ay oldu ben diyete baslayalı..
cok düzensiz bi hayatım var malesefki benim yanlız yasıyorum annemlerin yanına gittiğimde içime canavar kacmıs gibi yiyorum cok düzensizim yani..
ama bunada şükür o 69.7 nerdeyse 70 kiloluk halim cok vahimdi ağır hissediyordum kendimi.. bu halimle bile hafifim ideal kiloma gelince cok mutlu olucam
olsun valla buna da şükür dimi azmine hayran kaldım:)
yalnız yaşayınca zor olur tabi,yine iyi yapmışsın diyeti bu zamana kadar tebrikler:)
yalnızlık çekilmez evlen gitsin:))
çocuklu oldukları için durumları mazur görülebilir, bence. zamanla daha çok aktif olurlar. onlar da gelsin aramıza. ne de olsa ben yakında mezun olacağımmmm
kuyabiye aynı soruyu sanada sormadan kendimi alamıcammm kaç ayda verdin bukadar kiloyuu
50 ler hayal gibi bana:)
gizemim bi blilsen ne kadar mutlu olacağımı suanda para karsılığında becayıs yapmayı ve sonrasında istifa etmeyi düşünüyorum o kadar kötü pskolojim 81 puan alıp atan sen bir sene ders calıs sonra 2 sene buranın kahrıcı cek ve istifa etmeyi düşün gecen yıllarım heba oldu ..
inş olurda benimde hayatım düzene girer canım benim ..
seni mezun edicem sen benim ilk mezunum olacaksın
buna senden cok ben sevinicem aklında bulunsun
canım benim beni mezun edip arkamdan da sen geliceksin en kısa sürede
yeter artık zevcanım, bu kadar uğraşıp da emeklerini boşa harcama
kurtul şu kaçamaklardan
iyice inat yap şu işi, zaten kaçamaksız gitsen 2 aylık işin kaldı
bergamutlum ilk gözağrım misler gibim yeşil çayım bitmiş:18::18::18:
ayy evet meyvem bı turlu yapamadım yaa senın dıyetını boyle hıcbıryere gıtmıycegım benım evımede mısafır gelmıycegı 2 gun ayarlıycam oyle yapıcam artık bı gun ama tabı hangı gun ama yınede senın dıyetın standartlarında yemeye calısıyorum tatlım hadı damlaya damlaya göl olur hesabı bılmıyorum sen ne dersın ama belkı bu menuylede verebılırım dıye dusunuyorum tatlım ya ınan aksam lar 4 lahmacun salata ayran yıyen mınnostan ıyıdır demı bu bıde annem dungece mısır patlattı sonracıgıma kabak tatlısı yaptı kı coooookkk severım valla tadına bılem bakmadım aksıne mıllet yesın bıtsın dıye annemın mutfagını topladım cayı hazırladım ıste meyve falan yıkadım eve gelınce cok yorgundum ama sporumu yapıyımm ya bu cuma super olmalıyımm ayıp olur kapttanıma dedım 11 de cıktım kosu bandın a40 dk yuruyus yaptım ınsallahh allahımm bu cumaya super kılolar gıder gıderde daha gerı gelmez ınsallah
ben suyunu gormedım dıye sormusstum sekercım maksatt gıtsın kara yaglar su ıcmessek yaglar akıpp gıdemezz demıı afferım benım prensesıme
ben de yemekten geldim. napıyorsunuz bakayımm?
ancak ısındım canım ben şimdi suyumu içmeye baslıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?