Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bütün tahlillerimi yaptırdım bişi çıkmadı. 2 tane ayrı diyetisyene gitmiştim. ikiside ayrı zamanlarda dediğin tahlilleri istedi ve çok güzel dedi kilo vermemen için hiç bir sebep yok dedi.

benim bu günkü menüm 650 kalori ediyormus cok az geldi gözümee :26:
sanırım leblebiden bu azlık 1 avuc leblebiye 20 kalori diyor site .. zaten paket toplasan 3 bucuk kalori ediyor..
pakette 360 kalori diyor 100 gr mına..
anlamadım gitti :26:

off kızlar kafayı yiycem

o kadar diyet, spor, su, yeşil çay ama ben her tartıldığımda + çıkıyorum :84::84::84::84:

çok moralim bozuk valla
hypatianın 2 günlük diyetine başladım
bakalım cumaya nası olcak

merhaba 4. takim
nasil gidiyor bakalim.
minnosum prensesim buralarda misin? sana bir bakmak halini hatrini sormak istedim.
insaallah 4. takimla pis karyaglarindan kurtulursun.

bende o 2 günlük diyei yapıyorum canım..
inş cumaya kadar 600 gr gider yoksa minnosla hypatia beni paralar

merhaba 4. takim
nasil gidiyor bakalim.
minnosum prensesim buralarda misin? sana bir bakmak halini hatrini sormak istedim.
insaallah 4. takimla pis karyaglarindan kurtulursun.

hoşgedin turapcım..
minnos arazıde bu gün..
inş cuma günü 65 olucak hastaydı bu hafta pek kilo veremedi ama haftaya 64 de kesin gözüyle bakıyor..
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..

hoşgedin turapcım..
minnos arazıde bu gün..
inş cuma günü 65 olucak hastaydı bu hafta pek kilo veremedi ama haftaya 64 de kesin gözüyle bakıyor..
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..
hosbulduk canim
maasallah minnosuma
benim guzel gidiyor iyi kilo veriyorum sanirim metabolizmam iyi calisiyor.
herkese keyifli kilo vermeler, ben plates yapayim Ebru ile hoscakalin

**4. TAKIM **

meyvenull ( )
Kuyabiye()
PrensesPeri( )
hasretim34( )
hypatia()
Anna_maria()
karcicegi71()
pembepanter1()
minnoş prenses()
nidah( )
katrem ()
irem&özge()

dün herkes burdaymıss aferin bizeeee

minnoş hiç de şişkoum falan deme bence çok hoşsun ya ahh bi ara resim koyim de gör sen:))

tünaydın kızlar...

geçmişi okudum geldim...

bu sabah moralim çok bozuldu ya o kadar diyet yapıyorum bir şey yemiyorum sporuda arttırdım ama yine + yine+ napcam ben ya kilomu söylemeye çekiniyorum o kadar berbatki tartı da çıkan rakam şaka gibiydi

meyvenull... canım 28 beden pantolon sana çok yakışmış bence hiç şişko filan deme azcık daha versen fıstık gibi olcan ama bu halin bile güzel bence kadife açılma yapar zamanla tatlım. güle güle giy çok güzelmiş...:78:ayrıca geçmiş olsun bende de çıkmıştı arpacık hatta gözümün kenarında minicikte olsa kaldı öyle inşallah geçer şu an iyimisin canım...

hypatia...canım ya sende mi veremiyosun vüzcudumuz direnişe filan mı geçti ya iyice sinir oldum bir şey de yemiyorum yesem dicem yediğim için oldu ama...sen şu an ne diyeti yapıyorsun canım...

minnoş... kız kar mı getirdin ne iyi ettin burda kar mar yok iyileşmene çok sevindim kilonuda muhafaza etmişsin çok güzel bu inş cumayaa - çıkcan canım benim

afiyet olsun canım güzel bir menü cumaya akdar vericen inş

üzülme tatlım pes etmek yok aynendevam edelim napalım almadığına şükret artık bak ben + lardayım kafayı yicemm

afiyet olsun canım cumaya kadar vericen inş

afiyet olsun canım güzel sende vericen inş cumaya kadar

ayy sende mi öylesin canım bende veremiyorum hatta alıp duruyorum ya

hangi diyet o canım inş verirsin ya üzülme

Son düzenleme:
kızlar ben bi toplantıya gidicem, belki sonra gelemem diye menümü yazıyım şimdiden

Sabah: 1 ufacık muz, 1 küçük kutu süt
Ara: 1 Elma
Öğle: Salata, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: 1 Kivi
Akşam: Salata, 2 dilim yağsız beyaz peynir, 1 dilim t.t. ekmek
Ara: 1 bardak süt

geldim geldim ben geldim ..
dün aksam yaptığım kırmızı lahana salatam bozulmuss :84::84:
yoğurtla ekmek yedim ve 3 dilm yedimm çünkü doymadımm :84::84:
bu gün 1000 kalori olucak heralde benimm....

afiyet olsun canım.. inş işe yarar diyet..
minnoş hiç de şişkoum falan deme bence çok hoşsun ya ahh bi ara resim koyim de gör sen:))

ahh ahhh ama sen annesinn benn bennn :96::96::96:

afiyet olsun canım benim et filan yok tatlım özel bir diyetmi neyse kolay gelsin vericen inş cumaya kadar

geldim geldim ben geldim ..
dün aksam yaptığım kırmızı lahana salatam bozulmuss :84::84:
yoğurtla ekmek yedim ve 3 dilm yedimm çünkü doymadımm :84::84:
bu gün 1000 kalori olucak heralde benimm....

hoşgeldin tatlımm... ah ne diyorsun nasıl bozulmuş ya...neyse olsun bişi olamz normal ekmekmi yedin canım kepekli yeseydin keşkem ama olsun spor yaparsan yakarsın bişi olmaz

fatmacım tesekkür ederim canım ama benim gözüme hiç hoş görünmüyorrrr

canım tabi senin açından daha önemli ama 55 olunca süper olcaksın fıstık gibi durcan içinde üzülme canım az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…