Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkeslere günaydın,
ben cuma günkü kilomdayın. sanki aradaki onca gün boşa geçmiş gibi. diyet ve spor yapmama rağmen

herneyse.. sağlık olsun.

yarım yağlı süt, keçi peynirli tost ve 4 zeytinle kahvaltımı yaptım. şimdi de ıhlamurumu içiyorum.

canım birden gider onlarr sen bozma moralini..
cumaya hepimiz -de olucaz ben bu sabah tartıldım ama söyleyemem kilomu
emeklerinin karsılığını alıcaksın üzülme..
cuma sonuclarımız cok güzel olucakk

meyvemmm ben paylasım alanını lıstelerde benım dereceye gırdıgımı ama lıstelerın neden duzenlenmedıgını sordum. eger cevap olarak akrepten herhangı bırsey gelırse lutfen rıca edıyorum sakın ha sakın onun yazdıklarını dıkkate alıp alıntılayıp cevap verme olurmu tatlımm

hypatıamm olsun daha hafta ortasındayızz aynı kılodaysancumaya eksıye dusebılırsın uzulme ne olur tatlım okadar emegın neden bosa gıtsın tatlımm sabret ne olurr emeklerının karsılıgını elbette alıcaksın

yok canım zaten ben bu konuda birsey yazmam..
konuyu belkirtmekle ii yaptın senin derecen hepimizn derecesi demek sonucda 4. takıma yapılan bi durum bu listeler değişmedi ve asıl 3. sevinmezken bir baskası seviniyor..
nys canım mesajını gördüm.. bakalım bu konuda ne dicekler..

günaydın canım
çok haklısın bende bugüne kadar yapmadığım diyeti yaptım hamur işi ve tatlı ağzıma sürmedim günlük aldığım kalori 700 ile 1000 arasındaydı buna rağmen gözde görülür bir kilo veremedim sebebi ne acaba?

canım sen bakma bana ve motivasyonunu bozma. kglerin bir anda gitmesini bekleyemeyiz.

ben ekim gibi diyete başladım ve iki ay süper beslenmeme ve deli gibi spora rağmen maksimum iki kg. bile veremedim. iki ayda iki kg. düşün. ve o zaman hiç kaçamak yapmıyor her şeyi diyetime göre uyguluyordum. vücudumun direnme dönemiymiş. o direnci kırdım ve ondan sonraki ay kilo vermeye başladım. gayet güzel veriyordum ki hayatımdaki bazı şeyler değiştiği için diyeti tamamen salladım, spora gitmedim ve hoop kg.leri gene aldım.

şimdi yine düzene girmeye çalışıyorum. bir anda olmasını bekleme. hayal kırıklığına uğramaman için diyorum. ama devam et. mutlaka karşılığını alacağız. :)

anlaştık mı? yaza 60-65'lerin altınta bir karçiçeği var inş. bu hafta ya da haftaya olması o kadar da önemli değil. moral bozmak yok...

bu arada bugünkü menümüde yazıyım çükü odamda olmayacağım.
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim çavdar ekmeği. 2 çatal peynir. 3 çatal yağsız pişmiş yumurta.
öğle
yağsız tost. çay
ara
1 portakal
akşam
tavuk çorbası. yağsız yeşil salata.

3 lt su

afiyet olsun canım..
troid testlerin normalmı hiç baktırdınmı canım.. bak mesela bende pcos var kısır bi döngü ben sürekli seker krizlerine giriyorum hep bir yeme isteğim var. monti yapmamın sebebide buydu pankreasımı düzenlemek..
kilo verdikce iileşiyorum ama kiloda vermem cok zor oluyorr..

baktırmadıysan bi baktır derim normalde vermen gerekir bu kadar menüye..

ama prenses de veremiyor ondada hersey normal bazılarında cok zor oluyor kilo vermek..

günaydın kızlar ,

meyve geçmiş olsun arpacık kötü oluyo ya batıyo gözüne gözüne.biran önce kurtul inş ve 28 bedene girdiğin için tebrik ederim seni yaa maşallah ben de istiyom bende bende:)

ben de yavaş kilo vermeye başladım daha başındayım oysa inş gider şu pis kilolar..

menün gayet güzel. tiroid ve açlık şekeri ile gizli şekerine baktırabilirsin. ama ben de zor kg. verenlerdenim. durumu kabullenip ona göre beslenmekten başka çare yok. bir de illaki hareket ve spor, spor, spor.

kızlar oturduğum yerde bacaklarımı sıkıyorum belki kaslarım calısır azda olsa kalori yakalım belki..

canım bunu idrarını yaparken de yaparsan kubik kasların gelişir. kolay doğum, kolay ilişki için kasları çalıştırma egzersizlerinden biri bu. kalori açısından olması bile illa ki bir faydası vardır mutlaka.

içine girmeye girdim canım 28 bedenin ama hala şişko duruyorumm fotomu cektirdim ark .
bi baktım aynı şişko ben duruyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…