amınnnnn hadı ınsalllaaahhh sekercımm buaksam sporada baslıyorumm ohhh gıtsın karayaglarrrr:87::87::87::87::87::87::87::87:
sen sarkını söylemedin bu sabah canımcımm
git kara yağlar git git git
herkeslere günaydın,
ben cuma günkü kilomdayın. sanki aradaki onca gün boşa geçmiş gibi. diyet ve spor yapmama rağmen
herneyse.. sağlık olsun.
yarım yağlı süt, keçi peynirli tost ve 4 zeytinle kahvaltımı yaptım. şimdi de ıhlamurumu içiyorum.
herkeslere günaydın,
ben cuma günkü kilomdayın. sanki aradaki onca gün boşa geçmiş gibi. diyet ve spor yapmama rağmen
herneyse.. sağlık olsun.
yarım yağlı süt, keçi peynirli tost ve 4 zeytinle kahvaltımı yaptım. şimdi de ıhlamurumu içiyorum.
meyvemmm ben paylasım alanını lıstelerde benım dereceye gırdıgımı ama lıstelerın neden duzenlenmedıgını sordum. eger cevap olarak akrepten herhangı bırsey gelırse lutfen rıca edıyorum sakın ha sakın onun yazdıklarını dıkkate alıp alıntılayıp cevap verme olurmu tatlımm
herkeslere günaydın,
herneyse.. sağlık olsun.
günaydın canım
çok haklısın bende bugüne kadar yapmadığım diyeti yaptım hamur işi ve tatlı ağzıma sürmedim günlük aldığım kalori 700 ile 1000 arasındaydı buna rağmen gözde görülür bir kilo veremedim sebebi ne acaba?
bu arada bugünkü menümüde yazıyım çükü odamda olmayacağım.
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim çavdar ekmeği. 2 çatal peynir. 3 çatal yağsız pişmiş yumurta.
öğle
yağsız tost. çay
ara
1 portakal
akşam
tavuk çorbası. yağsız yeşil salata.
3 lt su
bu arada bugünkü menümüde yazıyım çükü odamda olmayacağım.
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim çavdar ekmeği. 2 çatal peynir. 3 çatal yağsız pişmiş yumurta.
öğle
yağsız tost. çay
ara
1 portakal
akşam
tavuk çorbası. yağsız yeşil salata.
3 lt su
kızlar oturduğum yerde bacaklarımı sıkıyorum belki kaslarım calısır azda olsa kalori yakalım belki..
günaydın kızlar ,
meyve geçmiş olsun arpacık kötü oluyo ya batıyo gözüne gözüne.biran önce kurtul inş ve 28 bedene girdiğin için tebrik ederim seni yaa maşallah ben de istiyom bende bende:)
ben de yavaş kilo vermeye başladım daha başındayım oysainş gider şu pis kilolar..
içine girmeye girdim canım 28 bedenin ama hala şişko duruyorummfotomu cektirdim ark .
bi baktım aynı şişko ben duruyorrr
canım 60 kg.nin nesi şişko? sana öyle geliyordur... :26::26:
canım 60 kg.nin nesi şişko? sana öyle geliyordur... :26::26:
evet ya atayım ben kendimi ozaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?