hoşgeldin tatlımm... ah ne diyorsun nasıl bozulmuş ya...neyse olsun bişi olamz normal ekmekmi yedin canım kepekli yeseydin keşkem ama olsun spor yaparsan yakarsın bişi olmaz
canım tabi senin açından daha önemli ama 55 olunca süper olcaksın fıstık gibi durcan içinde üzülme canım az kaldı
ne bilim canımya tadı cok kötüydü yiyemedim..
kepek ekmeği yedim bende yoğurtla..
55 olsam bile bacaklarım incelmicekmiş gibi geliyooff cabucak olsamda inceilcekmi incelmicekmi görsemm..
olsun ya nolcek bugünlükte böyle olsun afiyet olsun canım
aa olurmu hiç öyle şey incelicek tabi tatlım sakın olumsuz düşünme mutlaka incelcektir sonuçta 5 kilo gitcek e bacaklardaki yağlardanda gider haliyle
olcaksın inş ne kaldı şurda mart sonrada nisana az sabır
haklısın caım benimm ..
ama cuma günü 60. lı kilo da olmam lazım..
30 gün var 5 kilo vermem için...
ahh ahhh bi 55 olayım ozamn bir sürü foto eklicem ve basarı hikayemi yazıcam hepinize teşekürlerimi sunarakk
tam 1 ay bence mümkün nedne olmasın ki insan istedikten sonra herşey olur...sende bu azim varken başaracaksın bence 1 ay sonra burda kutlama yapıyor olcezz minnoş bize pastasından yapar hem
oh ekle ekle tabi bizde motive oluruz gurur duyarız kaptanımızla sonrada bizi zayıflatırsın yine kutlama yaparız
yok pastaaaaolmazzz.. ben sizee meyve alırım
meyve salatası yaparız tabi çikolatasızzz.. öyle kutlarızzz
ama ama... pastasız kutlama olurmu hiçç:18:
hem minnoşun pastaları çok güzeldi o zaman sen yersin biz de meyve yeriz zayıflayınca yeriz artık
o gün bir gelsin de yaşasın az da kaldı
meyvenull anne olmadığım zamanlarla da pek fark yok bu resimle ben arasında canım :) hele hele 55 olunca kim tutar senii..
anna üzülme dönem dönem oluyo galba bu benim de yavaş gidiyo,spor yapabilsem daha iyi olcak da,sen spor yapıyodun dimi?
menümü yazayım
sabah: 1brd greyfurt suyu
peynir,4-5 zeytin,1 haşlanmış yum.,1dil ekmek
ara yok
öğle :6yk ıspanak,1kase yoğurt,2dl ekmek
ara : 1 ayva, 1 saat sonra 1 elma
akşam: fırında köfte yapıcam sanırım.2 köfte yerm bide yoğurt,bi kase de çorba,1dl ekmek,salata
ara:1 adet meyve
2fincan yeşil çay, 2,5 lt su
meyvenull anne olmadığım zamanlarla da pek fark yok bu resimle ben arasında canım :) hele hele 55 olunca kim tutar senii..
anna üzülme dönem dönem oluyo galba bu benim de yavaş gidiyo,spor yapabilsem daha iyi olcak da,sen spor yapıyodun dimi?
menümü yazayım
sabah: 1brd greyfurt suyu
peynir,4-5 zeytin,1 haşlanmış yum.,1dil ekmek
ara yok
öğle :6yk ıspanak,1kase yoğurt,2dl ekmek
ara : 1 ayva, 1 saat sonra 1 elma
akşam: fırında köfte yapıcam sanırım.2 köfte yerm bide yoğurt,bi kase de çorba,1dl ekmek,salata
ara:1 adet meyve
2fincan yeşil çay, 2,5 lt su
olur olur cok da güzel olur pastada neymişben daha 52 olcammm
ehehe tamam tamam öyle olsun
wooaw 52 mi
yaşasın kaptanımız çıtayı yükseltti süper süper
önce 55 olda dikkat ede de 1 ay içinde 52 olursun zaten canım inş
yaza 52 girersin inşallaholcak olcak gerçek çok yakın
inş canım inş.. annemlere kabul ettirebilirsem yaza düğün olcakk 52 kilo ile evlenmek istiyorum
ayy süper süper inşallah olur tatlım benim inşallah
allah gönlüne göre versin canım benim inşallah gerçek olur hayallerin
düğüne bizde geliriz dimi ama bak bu sefer pasta yememe kızma düğünde de pasta yemezsem ne zaman yicem
gelirsin tabi canım gelmez olurmusun hiç izmit istanbul arası ne kadar gelirsin pastamdan yersin ohhh düğünde serbest herseyy bal ayındada serbest ama sonrasındaa yasak
sabah: keçi peynirli tost, 4 zeytin, bir bardak yarım yağlı süt
ara: ıhlamur
öğle: tarhana çorbası, buğulama balık, fırında makarna, nar ekşili roka
ara: portakal
ara: yeşil elma
akşam: kereviz salatası
1 saat pilates
3 litre su
1 fincan yeşil çay.
Ben unutmadan menümü yazayım aslında bugün toksin dietinin 3. ve songünü olacaktı ama veremediğim için isteğim gitti sabah diyeti bozdum belki sonra tekrar denerim annemde ne zamandır kırmızı et yemediğim için başımın etini yedi zaten bozdum ama yarın elmalı diyete başlıycam bende
Sabah:
yarım greyfurt, 1 bardak süt, 2 yemek kaşığı pekmez, 3 ceviz, kepekli bisküvi 3 tane (sınava geç kalıyordum o yüzden pratik şeyler yedim.)
ara:
1 elma
Öğle:
Izgara biftek, salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara:
1 meyve
Akşam:Kereviz yemeği
ara:
1 meyve
3.5 lt su, yeşilçay yanında bir kuru kayısı, 1.5 saat yürüyüş 15 dakika koşu
biliyorum pek olmadı ama sabah dediğim gibi veremediğim hatta aldığım için moralim bozuktu biraz yarın güzel bir menü olcak söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?