Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne bilim canımya tadı cok kötüydü yiyemedim..
kepek ekmeği yedim bende yoğurtla..
55 olsam bile bacaklarım incelmicekmiş gibi geliyo off cabucak olsamda inceilcekmi incelmicekmi görsemm..

ne bilim canımya tadı cok kötüydü yiyemedim..
kepek ekmeği yedim bende yoğurtla..
55 olsam bile bacaklarım incelmicekmiş gibi geliyo off cabucak olsamda inceilcekmi incelmicekmi görsemm..

olsun ya nolcek bugünlükte böyle olsun afiyet olsun canım
aa olurmu hiç öyle şey incelicek tabi tatlım sakın olumsuz düşünme mutlaka incelcektir sonuçta 5 kilo gitcek e bacaklardaki yağlardanda gider haliyle

olcaksın inş ne kaldı şurda mart sonrada nisana az sabır

hypatiacım canımım benim..
dün aksam senin dediğin yöntemi uygulayıp 1 saat sonra yattım yaaa sabah gözümde ağrı batma yoktu sadece yanma vardı öğlen arası bi baktım içini boşaltmıs benim arpacık zaten cok mink bişiydi iice minilesmiş hemen ilacımıda damlattım koncettivitim devam ediyor tabi ona ii gelecektir ilacda...teşekkür ederim tatlısımmm

haklısın caım benimm ..
ama cuma günü 60. lı kilo da olmam lazım..
30 gün var 5 kilo vermem için...
ahh ahhh bi 55 olayım ozamn bir sürü foto eklicem ve basarı hikayemi yazıcam hepinize teşekürlerimi sunarakk

tam 1 ay bence mümkün nedne olmasın ki insan istedikten sonra herşey olur...sende bu azim varken başaracaksın bence 1 ay sonra burda kutlama yapıyor olcezz minnoş bize pastasından yapar hem

oh ekle ekle tabi bizde motive oluruz gurur duyarız kaptanımızla sonrada bizi zayıflatırsın yine kutlama yaparız

yok pastaaaa olmazzz.. ben sizee meyve alırım
meyve salatası yaparız tabi çikolatasızzz.. öyle kutlarızzz

yok pastaaaa olmazzz.. ben sizee meyve alırım
meyve salatası yaparız tabi çikolatasızzz.. öyle kutlarızzz

ama ama... pastasız kutlama olurmu hiçç:18:

hem minnoşun pastaları çok güzeldi o zaman sen yersin biz de meyve yeriz zayıflayınca yeriz artık

o gün bir gelsin de yaşasın az da kaldı

meyvenull anne olmadığım zamanlarla da pek fark yok bu resimle ben arasında canım :) hele hele 55 olunca kim tutar senii..

anna üzülme dönem dönem oluyo galba bu benim de yavaş gidiyo,spor yapabilsem daha iyi olcak da,sen spor yapıyodun dimi?

menümü yazayım

sabah: 1brd greyfurt suyu
peynir,4-5 zeytin,1 haşlanmış yum.,1dil ekmek

ara yok
öğle :6yk ıspanak,1kase yoğurt,2dl ekmek

ara : 1 ayva, 1 saat sonra 1 elma

akşam: fırında köfte yapıcam sanırım.2 köfte yerm bide yoğurt,bi kase de çorba,1dl ekmek,salata

ara:1 adet meyve

2fincan yeşil çay, 2,5 lt su

sendende foto bekliyorum o halde
menü güzel canım afiyet olsun

hemde her gün 1.5 saat boyunca yapıyorum sporumu canım

heralde öyle tatlım napalım inatla direnmeye devmam edicez gitcek bu pis yağlar başka yolu yok

menün çok güzel canım afiyet olsun spor da yapsan süper olcak ama sen çocuğun peşinde koşturuyorsundur zaten hareketlisindir olsun

olur olur cok da güzel olur pastada neymiş ben daha 52 olcammm

ehehe tamam tamam öyle olsun

wooaw 52 mi

yaşasın kaptanımız çıtayı yükseltti süper süper

önce 55 olda dikkat ede de 1 ay içinde 52 olursun zaten canım inş

yaza 52 girersin inşallah olcak olcak gerçek çok yakın

Son düzenleme:

inş canım inş.. annemlere kabul ettirebilirsem yaza düğün olcakk 52 kilo ile evlenmek istiyorum

inş canım inş.. annemlere kabul ettirebilirsem yaza düğün olcakk 52 kilo ile evlenmek istiyorum

ayy süper süper inşallah olur tatlım benim inşallah

allah gönlüne göre versin canım benim inşallah gerçek olur hayallerin

düğüne bizde geliriz dimi ama bak bu sefer pasta yememe kızma düğünde de pasta yemezsem ne zaman yicem

gelirsin tabi canım gelmez olurmusun hiç izmit istanbul arası ne kadar gelirsin pastamdan yersin ohhh düğünde serbest herseyy bal ayındada serbest ama sonrasındaa yasak

gelirsin tabi canım gelmez olurmusun hiç izmit istanbul arası ne kadar gelirsin pastamdan yersin ohhh düğünde serbest herseyy bal ayındada serbest ama sonrasındaa yasak

yemeğimi yedim geldim

he ya gelirim tabiisi

oleey yaşasın bu yüzden düğünleri seviyorum herşey serbest

balayından sonra haklısın canım ama yasak değilde miktarlı diyelim ya

oy ne güzel allah gönlüne göre versin canım benim

sabah: keçi peynirli tost, 4 zeytin, bir bardak yarım yağlı süt
ara: ıhlamur
öğle: tarhana çorbası, buğulama balık, fırında makarna, nar ekşili roka
ara: portakal
ara: yeşil elma
akşam: kereviz salatası

1 saat pilates
3 litre su
1 fincan yeşil çay.

Ben unutmadan menümü yazayım aslında bugün toksin dietinin 3. ve songünü olacaktı ama veremediğim için isteğim gitti sabah diyeti bozdum belki sonra tekrar denerim annemde ne zamandır kırmızı et yemediğim için başımın etini yedi zaten bozdum ama yarın elmalı diyete başlıycam bende

Sabah:
yarım greyfurt, 1 bardak süt, 2 yemek kaşığı pekmez, 3 ceviz, kepekli bisküvi 3 tane (sınava geç kalıyordum o yüzden pratik şeyler yedim.)
ara:
1 elma
Öğle:
Izgara biftek, salata ve 2 kaşık yoğurt
Ara:
1 meyve
Akşam:Kereviz yemeği
ara:
1 meyve

3.5 lt su, yeşilçay yanında bir kuru kayısı, 1.5 saat yürüyüş 15 dakika koşu

biliyorum pek olmadı ama sabah dediğim gibi veremediğim hatta aldığım için moralim bozuktu biraz yarın güzel bir menü olcak söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…