bugün yediklerimmm :)
sabah - tost
ara - yarım elma
öğlen - köfte + yoğurt
ara - leblebi + 1 tane galeta
akşam - domates çorbası + 1 dl ekmek
1.5 lt su + beşi bir yerde çay
2011-02-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[3] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[4] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[5] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[9] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 890.1 kal.
Meyvem su vucudumdakı odem gıtsın dıye bır cay kasıgı yesılcay bır kucuk cubuk tarcın top karabıber 3 tane 1 tanede karanfıl attım bardaga sımdı demlenıyor bırazdan ıcıcem hee bıde wcyee cıktım cok sukurr ınsallah yarınaa yıne 65ıme kavusucam sekercım
kuyabiyecim menün çok güzel. benim çok peluşum oldu ama alan sevgilim olmadı.. ühühü
ağllamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gözümde arpacık cıkıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
aksamdan beri acıyıp duruyordu şimdi bi baktım cıkmaya baslamıssss ooofffffffffffffffff ooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:
ilk defa gözümde bişi cıkıyorrr alllaaahımmmm nolcakkk şimdiiiii :84::84::84::84::84::84:
aynen canım ben de öyleoysa ben çok severim o peluşları ama böyle kocaman insan boyunda olanlardan olucak
menülerime cidden çok dikkat ediyorum ama neden veremiyorum anlamadım hypatiacım ya moralim bozuluyo çok, emeklerim boşa gidiyomuş gibi hissediyorum
ben terrmycin diye bi ilaç kullanırdım, hypatiamın dediği yöntem geçirmezse bi de bunu denersin
ah canım ya bi türlü iyileşemedin :94: seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyle yattım 1 hafta boyunca bu sene
simit diyeti dediğim muzaffer kuşhanın çok eski bi diyeti
ben kilolarımın çoğunu bu diyetle verdim, hatta takıma ilk girdiğimde de bunu yapıyodum
15 Gün için uygulanacak KAHVALTI
 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma (ben genelde kabak yiyorum)
1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte (ekmeksiz yapılacak)
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
tahıl bar dediğim de k-bar değil de başka bir markanın benzer bir ürünü
ara öğün olarak iyi oluyo, hem tok tutuyo hem de lezzetli
gunaydın kızlar.dun akram gecmısı okurken esım geldı yarım kaldı bırdahada gelemedım.sıgarayı bırakmaya calısıyor.nazından gecılmıyordun yedıklerım sabah kflakes ara yok oglen mercımek corba 1 tane dolma(dolma ve makarna vardı mecburen yedim) ara yok aksam ızmır kofte yogurt 1 dılım ekmek ara 1 kase nar.optum hepınısı
zevcan gozundeki arpacıga ıcın suyu kaynat bır cay tabagına dok pamugu ıslat ıcınde gozunun dayanabılecegı ısıya gelince koy ustune soguyunca pamuk aynı ıslemı tekrarla.ben bı bundan fayda gordum
gözümü şimdi dr ye gösterdim önemli bişi yok dedi bi damla yazıyorum bide cay pansumanı yap dedi ama ben evde cay içmediğimden boşver ozamn dedi en iisi su yapayım tatlım senin dediğin gibi..
günaydın kızlarrrr
bu sabah sevdiceğimin aldığı pantolonlardan birni giydim 28 beden kadifee
aklımı oynatıcam içindeyim ve cok mutluyum size foto cekip göstermek istiyorum .. tamam beli cok sıkıyor ama içindeyim
su içsem patlıcak gibi hissediyorum ama olsunnn
bide kadife genişler birazcık dimi kızlar kendimi telkin edieyim azıcık
yiiiiiiihhhhhh huuuuuuuuuuuuuu
gunaydınn kızlarr yogun kar yagısı altından sızlere kucak dolusu kar getırdımm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
günaydınnnnn herkeslereeee:)
lipton poşetleri ile de pansuman yapabilirsin
ayy cok sevındım cok sevındım cok sevındımm:81::81::81::81::81:
aslan zevcann beee heytt beee :81::81::81:
28 beden zevcan hanımcıgımm su kan testlerımı yaparmısınızz dıycekler
afferım benım nartanem nurtanem bırtanemmmm :87::87::87::87::87::87: ohhh dayanamadım ıkı gobekte attım valla cok sevındım sekercımmm benımmm
ayy minnosum beni düşün hayatımda bir ilk yasıyorumm
aklımı kaybedicek gibi oldum sabah
hadi bakalım darısı basına seni bekliyorum peşimdenn.. sen gelmezsen ben alıp getiricem
evetttt gelelım mınnosa bugun ıyılestıı nurtopu gıbın mınnos olduuu bu sabah ıtıbarıylen 66.0 cıktı ama olsunn cumaya kadar gıdecekte gıdecekkk9 arabasıyla arazıye gıdıyoyrum aksama gelırım sekerlerımm . hypatıamm gunaydddınnnn:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?