Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canımmm

afiyet olsun minnosummm arada ben de yapıyorum bunu..
wc olayıda cok güzel olmuss :))

oo herkesler burdaymış, ben de sporumu yaptım geldim şekerler

menümde akşam için sebze yemeği yazmıştım ne yiyceğimi bilmediğim için
5-6 kaşık kereviz ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim (yoğurt yemedim)

sonra 50 dk yürüyüşümü yaptım
ondan sonra da 4 tane küçük kuru kayısı yedim, şimdi de sütümü içiyorum

kuyabiyecim menün çok güzel. benim çok peluşum oldu ama alan sevgilim olmadı.. ühühü

aynen canım ben de öyle oysa ben çok severim o peluşları ama böyle kocaman insan boyunda olanlardan olucak

menülerime cidden çok dikkat ediyorum ama neden veremiyorum anlamadım hypatiacım ya moralim bozuluyo çok, emeklerim boşa gidiyomuş gibi hissediyorum

ahh zevcanım nazar değdi demek sana
ee böyle zayıflayıp, güzelleştikçe oluyo böyle zorluklar tabi, alışman lazım
benim de çok çıkardı eskiden, bilirim ağrısını acısını
ben terrmycin diye bi ilaç kullanırdım, hypatiamın dediği yöntem geçirmezse bi de bunu denersin

özgecim hoşgeldin bu arada, hakkında hayırlısı olsun tatlım
kilo durumları nasıl, neler yaptın takımdan uzakken

kıyabıyem okadar kılo verdın herhalde bıazcık yavaslıycak sen hıc sıkma canını tatlım benım bak ne guzel sporunu yapmıssın menunde cok guzel gıdıcek ınsallah cumaya kadar eksıye ınıceksın tatlım benım. bende raporlarımı yazdım yatıyorum kızlar dızımı ızlıycem hadı herkese ıyı geceler

canım pes etmemek gerekiyor. düzenli beslenme ve sporla olmayacak şey yok. gitmek bilmeyen kilodan daha inatçı olmalıyız sadece.. o kadar... emeklerin boşa gitmiyor inan ki... bunları yapmasan belki de kg.n daha fazla olacak.. öyle düşün..

terrymycin'i de az kullanmadım ah ah:) valla arpacığı çeken biliyo.. geçmiş olsun meyvecimm tekrar... senin önerin daha akılcı olmuş kuyabiye kabul ediyorumm:))

ya canım benim çooook saol

ben sevdim bu diyeti, aslında öğlen simit ayran bana çok uyar çünkü benm iş yerinde yemek çıkmıyo, hep sorun benm öğle yemeklerim.
aslında simiti çok kalorili diye bilirim, ama sen madem denedin, ben de deniycem bunu, peki nasıl yavaş mı verdiriyo , normal mi, ben aynı zamanda hipotroidi hastasıyım, yani metabolızmam çok yavaş çalışıyo ondan sordum,

tahıl bar için de teşekkürler canım

gunaydın kızlar.dun akram gecmısı okurken esım geldı yarım kaldı bırdahada gelemedım.sıgarayı bırakmaya calısıyor.nazından gecılmıyor dun yedıklerım sabah kflakes ara yok oglen mercımek corba 1 tane dolma(dolma ve makarna vardı mecburen yedim) ara yok aksam ızmır kofte yogurt 1 dılım ekmek ara 1 kase nar.optum hepınısı

zevcan gozundeki arpacıga ıcın suyu kaynat bır cay tabagına dok pamugu ıslat ıcınde gozunun dayanabılecegı ısıya gelince koy ustune soguyunca pamuk aynı ıslemı tekrarla.ben bı bundan fayda gordum

afiyet olsun canım hadi bakalım inş vericeksin bu hafta zaten merak ediyorum vücudun daha ne kadar direnicek die...
zevcan gozundeki arpacıga ıcın suyu kaynat bır cay tabagına dok pamugu ıslat ıcınde gozunun dayanabılecegı ısıya gelince koy ustune soguyunca pamuk aynı ıslemı tekrarla.ben bı bundan fayda gordum

gözümü şimdi dr ye gösterdim önemli bişi yok dedi bi damla yazıyorum bide cay pansumanı yap dedi ama ben evde cay içmediğimden boşver ozamn dedi en iisi su yapayım tatlım senin dediğin gibi..

günaydın kızlarrrr

bu sabah sevdiceğimin aldığı pantolonlardan birni giydim 28 beden kadifee
aklımı oynatıcam içindeyim ve cok mutluyum size foto cekip göstermek istiyorum .. tamam beli cok sıkıyor ama içindeyim
su içsem patlıcak gibi hissediyorum ama olsunnn
bide kadife genişler birazcık dimi kızlar kendimi telkin edieyim azıcık

yiiiiiiihhhhhh huuuuuuuuuuuuuu

ayy cok sevındım cok sevındım cok sevındımm:81::81::81::81::81:

aslan zevcann beee heytt beee :81::81::81:

28 beden zevcan hanımcıgımm su kan testlerımı yaparmısınızz dıycekler

afferım benım nartanem nurtanem bırtanemmmm :87::87::87::87::87::87: ohhh dayanamadım ıkı gobekte attım valla cok sevındım sekercımmm benımmm

gunaydınn kızlarr yogun kar yagısı altından sızlere kucak dolusu kar getırdımm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

burda güneş yüzünü gösterdii minnosum günesli bir sabahda kocaman öpüyorum senii
günaydınnnnn herkeslereeee:)

lipton poşetleri ile de pansuman yapabilirsin

aaa haklısın annem eve almıstı dur aksam yapayım

ayy minnosum beni düşün hayatımda bir ilk yasıyorumm
aklımı kaybedicek gibi oldum sabah

hadi bakalım darısı basına seni bekliyorum peşimdenn.. sen gelmezsen ben alıp getiricem

evetttt gelelım mınnosa bugun ıyılestıı nurtopu gıbın mınnos olduuu bu sabah ıtıbarıylen 66.0 cıktı ama olsunn cumaya kadar gıdecekte gıdecekkk 9 arabasıyla arazıye gıdıyoyrum aksama gelırım sekerlerımm . hypatıamm gunaydddınnnn:80::80:

bu günkü menüm..

sabah 1 portakal 1 yeşil elma(biraz büyüktü)
ara 1 avuc leblebi
öğlen yoğurtlu kırmızı lahana salatası 1 dilim kepek ekmeği
ara yeşil elma
aksam 2 haslanmıs yumurta salata(yağsız)1 dilim kepek ekmeği

leslie
3 litre su

ayy minnosum beni düşün hayatımda bir ilk yasıyorumm
aklımı kaybedicek gibi oldum sabah

hadi bakalım darısı basına seni bekliyorum peşimdenn.. sen gelmezsen ben alıp getiricem

amınnnnn hadı ınsalllaaahhh sekercımm buaksam sporada baslıyorumm ohhh gıtsın karayaglarrrr:87::87::87::87::87::87::87::87:

bu cok güzel bi haber aferin minnosuma hastalık atlattı o kadar yedi ve hiç + da değill ..
hadi bakalım canım arazide kalori harca bol bol öğlen oralarda ne buldu yeme yarın sabaha 65lerdesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…