Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bana çok olur gibi geliyordu sonra yemiştim ve kilo verememiştim

Bende de var o feministlik, aynen yorumların çok doğru, adamlar aşmış bu işleri amerika’da, kadınlar her anlamda sektörde daha güçleniyor her geçen gün ve şiir gibi oynuyorlar
Geçmiş olsun canım,wasa nedir,hafif bişeyse süper menü
Sağ ol tatlım, wasa sadece liften oluşan krakerimsi fiber ekmek, 2 tanesi 1 dilim tahıllı ekmeğe denk geliyor, güzel tok tutuyor normal ekmekten farklı olarak

Çok guzel bir menü olmuş afiyet olsun cnm
Handmaids i herkes beğenmiş galiba. Konusu ne ki?? Eşim cok sever film izlemeyi. Film izlemek icin birlikte otururuz ama çocuklardan dolayı nerdeyse hicbir filmi baştan sona bitirememisimdir (baba diye ağlayan ve uyaninca yanında babasını görmek isteyen çocuklara bayılıyorum ama bizimkilerin iki kelimesinden biri anneeeeee)
Game of thrones dan sonra yeni bir diziye başlamadık güzelse ona başlayalım. Bir de çernobil varmis cok guzel dediler. Izleyen var mi. chernobyl in imdb de baya yuksek
Neyse ben yine cok heveslenmeyim. Tam filn icin otururuz bebiş ağlar film keyfi yarıda kalır

Denize bakarken beni hatırla Derya,özellikle de rüzgar sana yosun kokusunu getirince
Canım deniz,canım ülkemizin her köşesi,güle gülegidin,sağlıcakla gelin inşallah
Tamam söz, bir gidelim senin için de seyredicem denizcim denizi, bence de yurdumun her köşesi cennet

Harpy m seni bu konuya davet ediyorum. Biterim sağlık açısından faydaları malum. Bana sorsanız hergün iki kare çok iyi ama içerisindeki şekerden mütevellit spor ekliyorlardı hediye olarak yanına
Çok güzel menü olmuş bu ya, zaten senin menüler hep iyi
Sağol canım. İzmirliyim çok zor olmuyor sağlıklı tariflere ulaşmak ama senin mesajda farkettim Temmuz’un sonunu getirmişim. 28 Haziran yerine 28 Temmuz yazmışım
Protein dolu güzel bir gün olmuş. Bu miktarla Ben doymazdım ama sen doyduysan önemli olan o.
Geçici dövme yaptırıyorum az kalsın son anda vazgeçtim (sonlara doğru silikleşiyor ya renkleri sevmiyorum öyle) yoksa güzel desenler vardı.
Omzuna ya da pazuna yaptır. Silikleşince kapatabilirsin çoğunlukla.

Afiyet olsun canım :)
Ya acaba bakmış okursan saatleri de yazar mısın

Su spor?
Su zaten 3 lt altı tuketmiyorum diye yazmaz oldum canım haklısın. Sporum yürüyüştü. Saatleri de eklerim bir dahaki menume
Chernobly de güzelmiş, eşim izledi begenmisti. Mini dizi olduğu için tercih edebilirsin.
Handmaids tale aslında bir distopya, kadınların haklarının ellerinden alındığı bir ülkede geçiyor en kısa özetiyle

Bir de çernobil varmis cok guzel dediler. Izleyen var mi. chernobyl in imdb de baya yuksek
Neyse ben yine cok heveslenmeyim. Tam filn icin otururuz bebiş ağlar film keyfi yarıda kalır
Çernobil olağanüstü bir yapım. Oyunculuk, sahneler, kurgu, yaşanmışlıklar sürekli izleyiciyi ilgili tutan bir dizi. İzlemeyen çok şey kaçırır.
Handmaids tarzı filmleri severim aslında ama sarmadı daha rahat bir vakitte tekrar başlayacağım.

Tamam söz, bir gidelim senin için de seyredicem denizcim denizi, bence de yurdumun her köşesi cennet
Süper,sağol canım,arada görmek yetmiyor bana,sabah gözlerimi oğuştururken esneyerek denize bakmak istiyorum,akşam perdeleri kapatınca balkonda oturup kahve içsem,denizde karşıyakayanın ışıklarına baksam,gemilerin ışıklarını seyretsem
Allahım geçen beğendiğim daireyi sen biliyorsun,bana onu almayı nasip et ki bunları yaşayabileyim,aynısından takım arkadaşlarıma da ver Amin

Amin amin cok amin

Harikasın canım

Sağ ol canım handmaids’i eşin sevmeyebilir, herkes sevmiyor, ütopya dizisi ve erkekleri - erkeklerin oluşturduğu baskın güç kavramını yerin dibine sokuyor, özellikle renkleri falan karanlık bir dizi, keyiflik değil bence.
Çernobil efsaneymiş, iyi hatırlattın, ben de izlemek istiyordum
Gayet güzel, dengeli menü olmuş
Çok hareket etmedim ya canım bugün, o yüzden hafif tutmaya çalıştım, kalori azalttım
Ay aminnnnn bolluk bereket hepimize

Hadi ben de menümü yazayııım
Yawrukush
11.30
1 yumurtadan köy peynirli omlet( babamla kardeşim de yediler
Parmaklarım boyutunda lavaş ekmeği
1 tk yoğurt
1 yk çörekotuyağı
14.00
Türk kahvesi

18.00
1tabak Yeşim fasulye
1 Dilim ekmek
Çoban salata 3-4 kaşık

Su 4L olacak muhtemelen bugün

Spor
Leslie 45 dk
30 kegel
1,5 saat banyo temizliği(baya kol çalışması gibi oldu)
Ve yatış...

Son düzenleme:
Vaaaay cidden gol atmışsın, süper

Menün de su ve spor da gayet guzel.

Menün de su ve spor da gayet guzel.
Su henüz tam 4 olmadı ama yatana kadar 4 yaparım diye yazdım :)
İnşallah

Ama bugün full tuvalete işledim hiç de sevmem gitmeyi..

Bir de benim bağırsaklarım yavaş kızlar ya hergün çıkamıyorum :/ önerileri olanlar var mı

Bu göreve hiç layık değilim biliyorum ama takımda sorumluluk almak gerekirse burdayım kaptişim
Odul ogunu sayalim canim, afiyet olsun
Nasilsin , her sey yolunda mi?

Halloldu mu butun isler deryacim, dunku menune ben baktim tekrar yazmana gerek yok.
Etiketlemek zorunda da degilsiniz kuzum, ben hepinizin attigi her mesaji eksiksiz okuyorum :))
Çok şükür iyiyim kaptişim... biraz hormonal galiba heyheylerim üstümde k
Canım bu menü çok az sanki ekler :/ spor su Harika ama menü bi uzman eşliğinde mi tamamen kendi isteğin mi

Yok canım... ben catring gibi biryerde çalışıyorum... ustamız kaşar pane yaptı çokda güzel di yedim sonra spora gittim öğle arası ama ne spor 2.Dk da şıpır şıpır terliyordum yani... işe döndüğümde parmağımı kıpırdatacak halim yoktu... midemde kötüydü akşam bişey yiyenedim... misafirliğe gitti sadece orda ikram ettikleri iki tane eki yedim...ama yemeseydim keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…