- 2 Aralık 2016
- 1.476
- 4.425
- 133
Her bir kilo vücuda dizlere kalçalara misliyle yük olarak biniyor. Yağlanan iç organlar da görevlerini tam randıman yapamıyor. O yüzden ideal kiloda çok iyi hissediyoruz. Dört kilo versem sondaki 3 kalsa da olur.Masallah ama baya vermissin bende vericem vermek istiyorum cok istekliyim zayiflik mutluluk benim icin her 1 kilom eksildiginde kendimi daha rahatlamis hissediyorum
Okudum onu bir de bebeği varmış 3 aylık. Yuh ya. Bir de dıdının dıdısı. Kaynanasının komşuları.En güzeli vallahi,geçen burada bir konu açıldı,daha yazlığa gitmeden 11 kişi yer ayırtmış o may gat
Yıkarım o yazlığı,alın size keyif derim,inanılmaz yüzsüzlük
Menün şahane. Öğlen çok geçe kalmış ama menü süperİyidir kaptan,tekmil veriyorum,dünkü menüm
Sabah 2 bardak sirkeli su
9 kahvaltı
Domates salatalık,1 kase menemen,2 dilim çavdarlı ekmek,çay
Öğle 17 4 kaşık tavuklu türlü,1 dilim ekmek,aralarda bol bitki çayı
akşam 19 1 kase yoğurtlu kabak
Su 2 lt
Haftalık birinci de seçelim ayın birincisi de. :) istkrarlı olan haftanın birincisi olamasa da ayın birincisi olabilir.Canim cok guzel bir fikir bu ama 1 aylik challengelar cok uzun gelebilir uyelerimize.
1 haftalik challengelar duzenlemek niyetindeyim her hafta icin, haftalik yarismaya ne dersin:)
Benim bilgisayarım yok. Şarj yeri içine göçürmüş kuzularım ama omun haricinde elimden geleni bir takım üyesi olarak yapmaya çalışırım.Bunuda yapabiliriz canim sizi motive edecekse.
Kaptan yardimcisi bir arkadasim vardi o daralma tablomuzu her hafta guncelliyordu.
Bunun icin kaptan yardimcisina ihtiyacim var sadece :)
Kaptan yardımcısı adaylarım da
Hepsi birer görevi hakkıyla yapıp yükü paylaşabilirler kanaat-ı acizanemce.
Gönüllü çıkar inşallah ama çıkmazsa yukarıdaki arkadaşlar hem tecrübeli hem de müthiş yetenekliler. Ben iki ayı bir hafta geçtim geleli henüz daha tıfıl sayılırım.4. TAKIM UYELERININ DIKKATINE4. takimin fit olma yolundaki hatunlari,
Sizinle konusmak istedigim seyler var.
Takimimiz benim gozumden bakinca (kaptan gozuyle) biraz boslanmis durumda malesef.
Zaten kaptan olmaya peki dememin sebebide 4. takimla olan gonul bagimdi ve neredeyse kapatilmasi bile dile getiriliyordu.Boyle bir seyin olmasini hic istemem cunku burada kilo verdim, burada harika arkadasliklar edindim vs vs.
Ama kaptanlik ve kaptan yardimciligini ciddi bir is olarak kabul ediyorum.Yapmak istedigim cok sey var, bunlar nelerdir sizlerle izin verin paylasayim;
*Hergun menu ve spor tablomuz guncellenecek,
*Haftalik takim ici yarismalarimiz olacak,
*Daralma listemizi her hafta guncelleyecegiz,
*Haftalik egzersiz paylasimlari yapmak istiyorum.
*Haftalik yarisma listemiz ve listeye dahil olmayan arkadaslarimizin listesi guncellenecek.
*Her uyemiz yakindan takip edilecek, onlara yonelik egzersiz onerilerinde bulunulacak.
*Bunlarin haricinde elbette sizlerinde istedigi , onerecegi seylerde olacak..
Dolayisiyla tum bunlari tek basima yapmam tahmin edersiniz ki oldukca zaman alici , emek isteyen seyler.Zaten takimimizin da bir kaptan gozuyle eksigi ,cok emek harcanmiyor olmasi simdiye dek.Gelmek istedigim nokta kaptan yardimcisina ihtiyacim var kizlar.
Aslinda yardimcilarina ihtiyacim var ama ilk etapta sadece 1 kaptan yardimcisi arkadasimi secip, durumumuza, nasil yol aldigimiza bakip ihtiyacimiz yonunde yeniden bir secim yapmak.
Ve kaptan yardimcilarini ayni zamanda , bir kaptanin yaptigi her seyi yapabilecekleri duruma getirmek, cunku bu da benim gorevim.
Daha fazla uzatmayayim bana bu konuda yardimci olmak isteyen ,AKTIF bir sekilde bende takimimizin arka plandaki islerini goguslerim, benim takima devam edemeyecegim noktada takimi sirtlarim fakat tekrar buyuk harflerle yazayim AKTIF bir sekilde bunlari yaparim diyen gonullu arkadasim var mi?
DIP NOT: Gonullu olan arkadasim cikmazsa, mecburen ben gozume kestirdigim arkadasimi, bunaltmak suretiyle ikna etmeye calisacagim.
Özellikle Bu kadar spor yapan birine göre pek birşey yememiş gibisin canım. Metabolizmanı yavaşlatmayasın.28/06/2019
Sabah (09::0)
Salatalık domates
1 dilim kaşar
1 dilim Beyaz peynir
Öğlen (13:00)
3 dilim kaşar pane
Akşam (20:00)
2 adet ekler
Su 2,5 lt
Spor
200 hayal ip
50 jj
30 dk hit cardio
Tatil başlıyor mu senin de canım.Günaydın canimm evet biraz yoğundum. Dün okulun son günü diye, idareye teslim etmem gereken yazılı kağıdı vs. ıvır zıvır şeylerle uğraşmak zorundaydim. Ben de gece sizleri özledim girdim ama çok yavaştı
Neyse güzelim burdayım şimdi. Liste işine acayip memnun oldum. Ben dünkü menümü bugunkuyle beraber yazarım birazdan. Seni de etiketleyelim mi menülerde Özge'cim? Kolaylık olur
Benim önerim tabi kiElmasyuzuk , çok iyi başaracağıni düşünüyorum, hem spor salonunda işe girme ihtimali var ve burada bize ön ayak olmak ona deneyim olur
İlk ve son olsun o zaman. Sırayla gidin yine seneye. Az olsun öz olsun. :)O eskiden bizde de öyleydi geleni gideni bitmiyordu şimdi öyle değil çünkü biz anca yetiyoruz eve birde bu sene bir ilk yaptık üç hane evdeyiz Ablam eşi iki çocuğu ben eşim çocuğum annem babam kardeşim bir kardeşim de geldi bir hafta kaldı gittidüşün sen gerisini kalk temizlik yap yemek yap denize birgün gidiyorsak ikinci gün gitmiyoruz eee kızımda sağolsun habire dibimde istediği olmadımı ağlıyor ayy neyse şiştim böyle yani
Menü şahane. Egzersizler de HarikaHadi ben de menümü yazayııım
Yawrukush
11.30
1 yumurtadan köy peynirli omlet( babamla kardeşim de yediler
Parmaklarım boyutunda lavaş ekmeği
1 tk yoğurt
1 yk çörekotuyağı
14.00
Türk kahvesi
18.00
1tabak Yeşim fasulye
1 Dilim ekmek
Çoban salata 3-4 kaşık
Su 4L olacak muhtemelen bugün
Spor
Leslie 45 dk
30 kegel
1,5 saat banyo temizliği(baya kol çalışması gibi oldu)
Ve yatış...