Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah ama baya vermissin bende vericem vermek istiyorum cok istekliyim zayiflik mutluluk benim icin her 1 kilom eksildiginde kendimi daha rahatlamis hissediyorum
Her bir kilo vücuda dizlere kalçalara misliyle yük olarak biniyor. Yağlanan iç organlar da görevlerini tam randıman yapamıyor. O yüzden ideal kiloda çok iyi hissediyoruz. Dört kilo versem sondaki 3 kalsa da olur.
En güzeli vallahi,geçen burada bir konu açıldı,daha yazlığa gitmeden 11 kişi yer ayırtmış o may gat
Yıkarım o yazlığı,alın size keyif derim,inanılmaz yüzsüzlük
Okudum onu bir de bebeği varmış 3 aylık. Yuh ya. Bir de dıdının dıdısı. Kaynanasının komşuları.
Menün şahane. Öğlen çok geçe kalmış ama menü süper
Canim cok guzel bir fikir bu ama 1 aylik challengelar cok uzun gelebilir uyelerimize.
1 haftalik challengelar duzenlemek niyetindeyim her hafta icin, haftalik yarismaya ne dersin:)
Haftalık birinci de seçelim ayın birincisi de. :) istkrarlı olan haftanın birincisi olamasa da ayın birincisi olabilir.
Bunuda yapabiliriz canim sizi motive edecekse.
Kaptan yardimcisi bir arkadasim vardi o daralma tablomuzu her hafta guncelliyordu.
Bunun icin kaptan yardimcisina ihtiyacim var sadece :)
Benim bilgisayarım yok. Şarj yeri içine göçürmüş kuzularım ama omun haricinde elimden geleni bir takım üyesi olarak yapmaya çalışırım.
Kaptan yardımcısı adaylarım da stitch K klbk33 FitFiliz Elmasyuzuk Harpy
Hepsi birer görevi hakkıyla yapıp yükü paylaşabilirler kanaat-ı acizanemce.
Gönüllü çıkar inşallah ama çıkmazsa yukarıdaki arkadaşlar hem tecrübeli hem de müthiş yetenekliler. Ben iki ayı bir hafta geçtim geleli henüz daha tıfıl sayılırım.
Ben stitch i öneriyorum kaptan ve K klbk33

28/06/2019

Sabah (09::0)
Salatalık domates
1 dilim kaşar
1 dilim Beyaz peynir

Öğlen (13:00)

3 dilim kaşar pane

Akşam (20:00)
2 adet ekler

Su 2,5 lt

Spor

200 hayal ip
50 jj
30 dk hit cardio
Özellikle Bu kadar spor yapan birine göre pek birşey yememiş gibisin canım. Metabolizmanı yavaşlatmayasın.
Tatil başlıyor mu senin de canım.
Benim önerim tabi ki Elmasyuzuk , çok iyi başaracağıni düşünüyorum, hem spor salonunda işe girme ihtimali var ve burada bize ön ayak olmak ona deneyim olur
Ben senin yerinde olsam kendimi de önerirdim canım :) sen de çok iyi yapabilirsin.
İlk ve son olsun o zaman. Sırayla gidin yine seneye. Az olsun öz olsun. :)
Menü şahane. Egzersizler de Harika

Sağol kaptan,yabancı ot temizledim ,sebze çapaladım
Ellerine saglik canim.:)

Bencede menulerin bu sekilde senin icin daha iyi olacak.
Mezun olsanda bizimlesin :)
Ne guzel sehirleri gezeceksiniz, cok keyifli, huzurlu bir tatil olsun canim:)

Canim iyi ki varsin, aklimdasin:)
Derya'ya yazmistim, menuleri sadece buradan paylasmaniz yeterli, beni etiketmenize bile gerek yok:)

Hasta mi oluyorsun kuzum?

Gecici dovme bende hic yaptirmadim, beypazari kurusu terayagliysa 1 tane ye hic degilse:) (bu nasil kaptan:)))
Is durumlari bizde de sIkintili oluyor donem donem.
Hele burada calisma hayati tam bir kurt kapani, bende aynisini soyluyorum esime.
Umarim tatil size cok iyi gelir.

Canim ben menulerimizde abartmadigimiz kuru meyve, taze meyve, 1-2 kare bitter cikolata ya da bu tarz seyleri makul buluyorum.
Evde bitter varsa kahvemle 1-2 kare yiyorum, ya da genelde hurma oluyor hurma 1 tane kahvemle hupletiyorum.
Bunun cezasida yok tablomuzda, kendini kotu hissetme..

Cernobil kisa bir dizi ama kurgusu, oyuncular her sey yerli yerinde, tavsiye ederim canim:)

Cok guzel canim:)
Bebisin nasil?

Amin canim ,gonlune gore olsun her sey..
Sen evi al biz yesilcaya, kahveye gelelim:))

Cok guzel menu ve spor.
Hatta bence az yemissin canim ,tebrikler:)

Kizlar selam, ne kadar cok konusmussunuz ancak bitirebildim ama alinti yapamadim
Yawrukush kaptanim supersin, nasil yetisiyorsun herkese, tablo da kurallar da cok guzel. Bana uyar hepsi.
Umarim Akin daha iyidir, iyilesmistir yarasi.
IcimdekiSonsuzDeniz Denizcim sagol beni onerdigin icin
Ben bu hafta cok yogundum, onumuzdeki hafta da bas kasiyacak vaktim yok, bakalim nasil basa cikicam.
Tartildim ama bildirim bile yapamadim
66.4 cikmistim ama sonra hava guzel olunca mangal yaptik, sanirim giden geri geldi ama 3 gunluk gelen yaz da bitti zaten yine yagmur yine soguk hava
Yawrukush kaptanim benim evde bilgisayarim yok, telefondan da cok zor oluyor, kizim da pek rahat vermiyor telefonla gorurse. O yuzden cok aktif olamiyorum. Ama elimden geldigince yardim etmeye calisirim. Daha aktif olabilen birileri yardimci olmak isterse senin icin daha iyi olabilir. Yoksa ben dedigim gibi her firsatta buradayim ve yardimci olurum elimden geldigince. Simdi zateb bilgisayara ihtiyacim var, alicam yakinda bir tane kendime, belki ondan sonra aksamlari da daha aktif olabilirim
Harpy cim gecmissin beni, harika kilon tebrikler ama geliyorum takipteyim

Canim layik degilim ne demek, olur mu oyle sey.
Hepimizin bu takim.
Regli mi yakin, her sey yolunda mi sagliginla ilgili, keyfin iyi mi?

Canim cok cok az yemissin.
Sporun yok degil yuruyus en guzel spor:)

Canim 5 dilim ekmek oldukca fazla, sabah ve oglen birer dilime dusurmeye calis olur mu?
1 kare cikolatada tamam ama rulokati hic yemeseydin.
Bitter cikolata al canin tatli istediginde 1-2 kare ondan yiyebilirsin.
Bugun menunde biraz karbonhidrat cok olmus, kucuk bir ceza gelecek tabloda :)
Sporunsa muthis

Gunluk tarti bildirimi yapilmiyor yani dimi canim birde cumalari resimmi atiliyor tarti resmi yani
Canim sadece pazartesi kilo bildirimi ve cumada fotograf paylasarak kilo bildirimi yapiyoruz.:)

2 yıldır en hit parcamiz alpi ve kardeslerinden 1 saat kesintisiz dandini dandini dastana gece gunduz evde misafirlikte hep bunu dinliyoruz eheheeee
ahahahhhhaaa

Canim sagol dusunduklerini paylastigin icin , hepsini yazdim kafama.
Ne zaman basliyordu tatiliniz hafta ici miydi?

Sagol canim benim listelere yardim ediyorsun,elinden geleni yapiyorsun biliyorum.
Telefondan tablo tarzi seyler hazirlamak cok zor oluyor biliyorum, ben hic telefondan girmiyorum siteye:)
Akin cok iyi yaramazliklar yapiyor gun boyu:)
Kilonu da guncelliyorum.

Kızlar en sevdiğiniz şarkı ney
“Bugün hayatımın en güzel günü olacak”
Bıkmadan milyon kere dinleyebildiğim şarkı. Aç sesi zumbaya bağla
Yaşar çok severdim genç kızken. Acıtmıyor sevdan(aşk şarkımızda)
Müzeyyen Senar, hastasıyım. Sesinin ve “benzemez kimse sana” yorumunun. Tarkan’la diyeti çok güzeldi. Tarkan güçlü ve harka sesine rağmen yenileniyordu sesine ama sevimliydi.
Zeki Müren ah bu şarkıların gözü kör olsun
Ahmet Kaya Kendine iyi bak
Sezen Aksu hemen her şarkısı
Neşet Ertaş. Şahane bir ses yaratıcı bir yetenek ve tabii ki bozkırın rezeneli. Yeri adlandırmayacak bir müzik insanı.
Bülent Ersoy’un da sesini beğenirdim ama yorumu daha ön planda. Şu ara çok dinleyemiyorum sıkılıyorum. Zevkim değişti herhalde.
Yawrukush Yawrukush kaptanim supersin, nasil yetisiyorsun herkese, tablo da kurallar da cok guzel. Bana uyar hepsi.
Umarim Akin daha iyidir, iyilesmistir yarasi
Kizlar selam, ne kadar cok konusmussunuz ancak bitirebildim ama alinti yapamadim

Yawrukush Yawrukush kaptanim supersin, nasil yetisiyorsun herkese, tablo da kurallar da cok guzel.
stitch alıntı yapmasan da senin gelmen bile büyük mutluluk.
Yawrukush un hızına ve herkese yetişmesine ben de hayranım. Çocuklara hiperaktif diyorlarmış ama bence annelerinden almışlar. Maşallah

Esim gibi konustun canim yerimde duramam ben.
Haklisin banada cektiklerine gore..
Akin icin doktor bir ara adhd olabilir demisti biliyorsundur belki testler vs yapiliyor.
Ama esimde bende cocukken onlar gibiymisiz, bizden de daha farkli cocuklar cikmasi beklenemezdi degil mi:)
Bu arada 1bucuk yil once esimede adhd tanisi konduhyper familyiz topluca:))

DeryaOnDiet canim suan firsat bulup senin durumunu arastirdim.
Sen 619. etapta 67.9 kilo ile izne ayrilmissin. (yaklasik 3 ay once)
Cuma kilonda 71.1 idi.Bu durumda karar defteri soyle diyor;

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI

1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.

Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

Izinden kilo alarak donen uyeler 2 ekstrem durumda listeye dahil edilebiliyor yukarida yazdigi gibi.
Bu 2 durumda uymuyor bize seni listeye almamiz icin.Hamilelik ya da saglik sorunu yok, ya da 6 aydan uzun surede kilonun %5inden fazlasini almamissin.Kardes takim kaptanimiza da mesaj attim , bunun dogrulugunu teyt etmek icin.
3.2 kiloluk bir fark var canim ben inaniyorum ki sen bu kiloyu vereceksin.

Bayılırım hareketli insanlara. Ama zorlukları da vardır. Erkek kardeşim hiperaktif ve malesef okul hayatında çok mutsuzdu. Çok zekiydi ama Onun için en büyük işkenceydi okula gidip oturmak.

Kendi mesajlarımı okurken Azerice ya da Türkmence okuyor gibi hissediyorum. Acelecilik yapıp düzeltmeden yolluyorum ortaya garip şeyler çıkıyor. Alıntıda düzelteyim bari.

Bayılırım hareketli insanlara. Ama zorlukları da vardır. Erkek kardeşim hiperaktif ve malesef okul hayatında çok mutsuzdu. Çok zekiydi ama Onun için en büyük işkenceydi okula gidip oturmak.
Esimde okul hayati boyunca hep sIkilmis, mutsuz olmus.
Simdi Akin da oyle..
Okula alistirmamiz o kadar zor oldu ki..
3 yasinda basladi (prek 3 ) simdi 1st grade olacak ama her gun okula giderken ayni seyleri yasiyoruz..
Ve kurallara uymada zorlaniyor, kesinlikle standart kaliba uyamiyor diger cocuklar gibi..
Mesela sirada duramiyor, ya da bir kac dakika oturamiyor yerinde hareketsiz.
Ama bir sekilde bunlari onun iyiligine cevirmenin yollarini arayip , surekli deniyoruz onun icin en iyisini bulana dek..
Cok sukur saglikli evlatlar sahibi olduk, bunlar anne babaligin cilveleri..
Her cocuk bambaska bir dunya, hepsi iyi olsunlar, isteyen herkese de Allah evlat nasip etsin..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Aomine DaikiODUL -----
Minikpanda1107-------
Mydestinyy-------
Wizardmom-------
Derya_the_queen-----
enimenime -----
Elmasyuzuk-------
DeryaOnDiet 200DK------
Diyetteanne-------
Yawrukush 10DK D-----
stitch -------
cinecin 10DK D-----
DenizinYosunKokusu ------
fmad------
Sertugba-------
klbk33-------
tomrs-------
Kozmogirl17-10DK D-----
Canfeb-------
gogo2405-------
Yergezen-------
Mavibocuk-------
emnzynpelf

29 HAZIRAN MENUM
SABAH 9.00DA

2 haslanmis yumurta
4 kasik domates soslu biber
1 dilim ekmek
Lor peyniri
5 kiraz, 1 kayisi

ARA 13.30DA
Filtre kahve
1 hurma, 1 avuc yer fistigi

IKINDI 16.00DA
Firinda tavuk kanat
Koz patlican salatasi
Yesil salata

AKSAM 19.30DA
1 kase patlamis misir
Filtre kahve
Bayagi eksi visne (1-2 avuc kadar)

Su: 2.5 lt
Spor: 75dk spor salonunda antreman (Eliptik ve tum vucut calismasi), gunun kalaninda bolca yuruyus.

Hepinize gunaydin kizlar , mutlu bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum.
Harpy , Elmasyuzuk , M Minikpanda1107 , sertugba yoksunuz kizlar , ses verin!
K klbk33 sen nasilsin canim, dun gormedim senide?

ACIKLAMA
*Arkadaslar 2 konu hakkinda aciklama yapmam gerektigini dusundum.Birincisi menu-spor ve su miktarinizi hergun sadece buraya yazmaniz yeterli.Ilk sayfadaki menu linkine gidip yazmaniza gerek yok.Kaptan yardimcilarimizi sectigimizde editor Kazen'e mesaj atip ilk sayfayi guncelleyecegim.O menu yazdigimiz linki de silecegim.Ben hergun hepinizin menulerini takip edip , notlar alip, tablomuzda paylasiyorum.Beni etiketlemenize de gerek yok.Hepinizin menulerini, her sayfayi tek tek okuyorum.

*Ikinci olarak da caniniz tatli istediginde tarcinli sut, 1 adet kuru meyve(hurma, kuru kayisi vs), 1-2 kare bitter cikolata ya da 1 porsiyon meyve yiyebilirsiniz.Bunlar hepimizin diyetine uygundur.Menunuzde 1-2 kare bitter cikolata var diye, ya da 1 adet kuru meyve var diye kendinizi kotu hissetmeyin.Bunlarin cezasida yoktur.
Fakat bir kucuk not; kuru meyveler agirliklarinca sekerdir, sakin 1-2 adetten fazla tuketmeyin.

*** 4. Takım 629. Etap ***

Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%)
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67///%)

4. Takım ortalaması:

DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.8///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587.etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 22.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. etapta izne ayrildi.

stitch cim yeni kilonu guncelledim canim, Kozmogirl17 Ozlemcim senide listemize ekledim, hayirli olsun.:)

29 Haziran
Sabah 11.30
Waffle 1 adet glütensiz undan şekersiz yaptım. Bir kaşık şekersiz reçel.
1 haşlanmış yumurta
10 kadar zeytin
biber salatalık Cherry domates
Yeşil çay 2 fincan

Öğlen 3
Yoğurtlu karnıbahar dünden artan

Ara
İki kayısı kurusu bir avuç ceviz badem karışık

Akşam 6.30
1 tabak Piyaz
1 bardak Ayran

Ara
Menengiç kahvesi.

Su 8 bardak
10.200 adım
3 dakika JJ
5 dakika IA

Ya aslinda ben bahsetmisyim ya diyetisyen kontrolunde 20 kiloya yakin verdim ozamn ki diyet listemde sabah ogle aksam olmak uzere 9 dilom ekmegim vardi ben okadar bile yemedim diye sevinirken gercekten cokmu olmus esimde okadar ekmek yeme 1 dilim ye yeter diyor bugun oyle yapim bakim canim cezami nerden ogrenebilirim bu arada ilk gun cezası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…