- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Canım zaten aşırı az bir şey olmaz belki ama yarın sağlıklı beslenirsen dengelenirBu göreve hiç layık değilim biliyorum ama takımda sorumluluk almak gerekirse burdayım kaptişim
Çok şükür iyiyim kaptişim... biraz hormonal galiba heyheylerim üstümdek
Yok canım... ben catring gibi biryerde çalışıyorum... ustamız kaşar pane yaptı çokda güzel di yedimsonra spora gittim öğle arası ama ne spor 2.Dk da şıpır şıpır terliyordum yani... işe döndüğümde parmağımı kıpırdatacak halim yoktu... midemde kötüydü akşam bişey yiyenedim... misafirliğe gitti sadece orda ikram ettikleri iki tane eki yedim...ama yemeseydim keşke
Canım tahin pekmez... meyve de şeker29/06/2019
Sabah (13:00)
2 yk patatesli yumurta
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
50 gr kepek ekmeği
Salatalık domates
2 dilim beyaz peynir
Bu saate kadar ara ara meyve yedim başka bişey yemedim...
Su 1.5 lt
Sporum yok ama sabah kahvaltıdan sonra jiç oturmadım.. avm ye tatil alışverişine gittik ordan geldim yarın arkadaşın partisi varnonun için birşeyler hazırladım ev teöizliği derken 10 dk oldu oturalı
Canım bol hareketli gün olmuş maşallah:) kahvaltın gayet itikadıma yemeğini 5e çekil aburcunurları kessen sana daha faydalı olur muhtemelenBugun neler yedim
Sabah 10 da 2 dilim tam bugday ekmegi 1 yumurtadan yapilmis menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1 fincan sekersiz cay
Arada 1 tane siyah erik
16.00 da 3 dilim tam bugday ekmegi 8 yemek kasigi taze fasulye
Aksam 1 kucuk ekmek kiyisi cok guzeldi tazecik
Bugun 2 fincanda kahve ictim sekeesiz yaninda 2 rulo kat ve 1 kare cikolata yani kucuk minik bir parca tadimlik diyim
15 dakika soylediginiz videodaki hareketleri yaptim spor olaraktan
Pazara gittim ev temizledim ve buyuk oglana cis egitimi veriyorum butun gun cis temizledim ilk gunumuz bugun,birde aksam misafir geldi suan hala cis bekliyorum uyutmadim oglani bunlarida spordan sayabilirmisiniz lutfennnnnnn
Su iciyorum cok ya zaten sicaklardada baaska bisey gitmiyor canim evet aslinda bu kadar hareketede o cikolatalar beni ayakta tutuyor diye dusunuyorum bakalim tartida yarin kac cikicamCanım bol hareketli gün olmuş maşallah:) kahvaltın gayet itikadıma yemeğini 5e çekil aburcunurları kessen sana daha faydalı olur muhtemelen
Ama bence ilk gün için Harika
Su ne kadar? İçiyorsun değil mii
Hemde ne fena
Ay canım desene ortam fena
Hadi bakalım :)Su iciyorum cok ya zaten sicaklardada baaska bisey gitmiyor canim evet aslinda bu kadar hareketede o cikolatalar beni ayakta tutuyor diye dusunuyorum bakalim tartida yarin kac cikicam
Gunluk tarti bildirimi yapilmiyor yani dimi canim birde cumalari resimmi atiliyor tarti resmi yaniHadi bakalım :)
Ama ilk gün sonuçta çok kafana takma çıkanı
Tartı gümlerimiz cuma mesela onu önemse asıl haftalık değişimi
Tabi regl dönemi falan ödem tutabiliyoruz artılar geliyor ama pes etmek YÖK
Azimle devam ediyoruz
Evet canımGunluk tarti bildirimi yapilmiyor yani dimi canim birde cumalari resimmi atiliyor tarti resmi yani
Benim 83 milyon tane en sevdiğim şarkı var, moduma göreKızlar en sevdiğiniz şarkı ney
Ahaja deliAboooooovvv hala kimse yok:/ gelin sizi öz le diiiim
Ahahhaha iyi geceler canımBenim 83 milyon tane en sevdiğim şarkı var, moduma göre
Ahaja deliBenim gözler kapanıyor, taksiyi sana devrediyorum canım. İyi geceler!
Koç, seninki?Ahahhaha iyi geceler canım
Ya soruyu yazdım ama benim de öyle cidden
Burcun ne canım
2 yıldır en hit parcamiz alpi ve kardeslerinden 1 saat kesintisiz dandini dandini dastana gece gunduz evde misafirlikte hep bunu dinliyoruz eheheeeeKızlar en sevdiğiniz şarkı ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?