Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kibrisa gidiyordun degil mi? Hadi insallah gitmeden 63u gorursun tartida
Belki 2 haftaya sen cikarsin listeden ben girerim
Bu kez cok kararliyim aslinda kilo vermeye ama midem kaziniyoooor gidip cig bezelyelerimden yiyeyim bari

Akşam hatta gece yemeğin üzdü canım, ne kalmış kız geriye
Kizlar ben de 66.3 ciktim bu sabah
-100gr
Haftaya hep beraber eksilerle başkadık valla nazar degmesin
Kahvaltıdaki sos ve patates olmasaymış süpermiş ama ben de yerdim Hollandaise’i ya
Kızlar ben de 61 çıktım
-900

Başlangıç diye böyleyim sanırım
Vaav tebrikler Feyzacım
@Harpy canim sen de mi izne ayriliyorsun?
unutmusum ben onlari kaptanim, daha da kuculuyor takim o zaman.
@DenizinYosunKokusu ve cinecin girebiliyor bu hafta sanirim takima
@Yergezen ve @emnzynpelf hala aktif degil maalesef
Oley ben giriyorum mu
Denizdeyim bol bol yicek hamur isi var cunku yememek ivin zor tutuyorum kendimi
Yapma bunu kendine, o yüzmeler boşa gitmesin
Kızlar yeni bulduğum 2 adet hit kardiyo antrenman videosu var 1 i çok zor digeri daha kolay seçip yapabilirsiniz çok güzel etkili iyi ter artırıyor ve kalori harcanıyor ona gore
Süpermiş
Al benden de o kadar, ne zaman gelcek şu alşam yemeği vakti öldüm

Haftasonuna gayet guzel atlatmissin canim, 2 kurabiyeyle atlattiysan ne mutlu

Acaba benim hedefimi 60 a çekmemiz mümkün mü? Daha aşağısı güzel durmayacak gibi. Yawrukush stitch

Günaydın kızlar!
60.5 yani -200 gr, gram gram gidiyor namussuz
Herkese iyi haftalar!
Olsun gayet guzel canim..

Canım iyiyim sen nasılsın
Iyiyim canim bende hosgeldin:)

Dgs 2 yillik bolumu 4 yilliga tamamlamak icin miydi kuzum?
Nasil gecti?
Hangi bolum mezunusun?
Cuma izne ayiririm seni ama 2 hafta sonra takima donmek kosuluyla..

30 dk yürüyüş var,ceza 50 mekik yapiimmi eve dönünce
Olur canisi

Amin canim, hala haber yok arkadasimdan..

Kizlar ben de 66.3 ciktim bu sabah
-100gr
Tebrikler kuzum:)

Tünaydın
85.9 yani -400
Ooo harikasin :)

Menun iyi canim, yurumussunde:)

Ellerin dert gormesin tatim:)

Kaptanım Harika ama su az daha artsa çok iyi
Ahh oyle zorluyorum ki kendimi bunu bile icerken..

Kızlar ben de 61 çıktım
-900

Başlangıç diye böyleyim sanırım
Harika , hemde kacamaklara ragmen, tebrikler canim:)

Yawrukush kaptanim, birkac kisi unutulmus davet edilmeyi, onlari davet edip gruba seni de etiketledim
Gelirler mi bilmem gerci
Canim persembeden beri surekli uye davet ediyorum, kozmogirlden bask kimse gelmedi, link atiyorum gelin diyorum ama hic biri gelmiyor..
Cok iyi yapmissin tesekkur ederim :)

@Kazen konu sahibini Yawrukush olarak değiştirebilirmiyiz rica etsem artık kaptan değilim teşekkür ediyorum şimdiden
Canim kaptan yardimcilarimizi secmedeik henuz, onu sectikten sonra on sayfayi duzenleyecektik..

@Harpy canim sen de mi izne ayriliyorsun?
unutmusum ben onlari kaptanim, daha da kuculuyor takim o zaman.
@DenizinYosunKokusu ve cinecin girebiliyor bu hafta sanirim takima
@Yergezen ve @emnzynpelf hala aktif degil maalesef
Canim cinecin bu cuma listeye giriyor.
fayfeyfiy 12 temmuzda, K kozmogirl 19 temmuzda bu sekilde aktif olmaya devam ederlese..
Bende persembeden beri yeni uye davet ediyorum.

heheh evet, ac karnina su da icilmiyor

Canim hosgeldin cok meraklandirdin bizi..
Cok yogunmussun ama en azindan yogunum ugramayacagim diye haber ver Aysecim.
Ozledik seni...

Selam kizlar bugun sanirim karbonhidratın dibine vurucam
Yapma oyle bir sey canim, dun ki buun ugraslarini bosa yapmis olacaksin, yazik degil mi?

Tamamdir canim ellerine saglik:)

Canim dogru durust bir sey yememissin.
Yediklerinde karbonhidrat, ozel bir gun olmus ama bugunden itibaren dikkat et tamam mi canim :)

Kızlar yeni bulduğum 2 adet hit kardiyo antrenman videosu var 1 i çok zor digeri daha kolay seçip yapabilirsiniz çok güzel etkili iyi ter artırıyor ve kalori harcanıyor ona gore
Harika, tesekkur ederiz kuzum paylasim yaptigin icin:)

Canim ozledik yaa..
Bol misafirlikli gunler geciriyorsun.
12 Temmuzda gitmne sadece 20 agustos gibi donmen sartiyla izin veririm :)
Excele hangimiz takla attirmadik ki :), eksik olma kuzuum..

Acaba benim hedefimi 60 a çekmemiz mümkün mü? Daha aşağısı güzel durmayacak gibi. Yawrukush stitch
Tamamdir canim, kurallari kontrol ettim. Hedefini 60a cekmekte sorun yok
Yawrukush

Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.

Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; yarışmacının güncel kilosu, yeni hedef kilosunun en az %5 üzerinde olmalıdır.

Örnek:
Üyemizin hedefi 60 kilo. 68 kiloya indi ve hedef kilosunu 65 olarak revize etmek istedi.
65 x 1.05 = 68.5
Güncel kilo (68), revize hedef kilonun %5 üzeri (68.5) sınırından büyük olmadığı için revize kabul edilmez.
Yarışmacının hedef kilosunu 65 olarak revize edebilmesi için güncel kilosunun en az 68.5 olması gerekmektedir.

Kizlar bu hafta icin listenin son hali Yawrukush

*** 4. Takım 629. Etap ***

Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%)
izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
hedef 60 olarak revize edildi
Derya_the_queen (65.0///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7///%)
yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58

4. Takım ortalaması:

DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. Etaptan izne ayrildi

Canlarim Wizardmom 71.6 kilo ile yarismaya baslamis, hedefi 57, aradaki fark 14.6 kg.
14.6 kilonun %80inin verirse mezun olabilir.
14.6*0.80=11.68
71.6- 11.68=59.92
Yani canim 59,92 ile mezun olabiliyorsun.
Revize etmemize gerek yok 59.8de mezun ederiz seni:))

Canim bilgisayarim yok dedin ,kaptan yardiciligi zor olur dedin ama ben sana israr edicem..
Cok cok yardim ediyorsun zaten yard. oldugunda da bu kadar sey yapacaksin ne dersin?

hadi bakalım :) ben buradan 64 nasıl görcem hiç bilmiyorum çok ince görmem lazım
Kıbrısta olacaksın değil mi canim. Ne guzel.. 4-5-6 Temmuzda Piyanist Gulsin Onay Gazimağusa da olacak. Rauf Denktaş Kültür ve Kongre sarayındaymış. Orda olmayı öyle isterdim ki. Kadin harika, müthiş yetenekli ve 40 saate yakın repertuari var. Çookkk isterdim orda olmayı.
ay bitter pek bi güzel birşeymiş yiyin yiyin ama abartmayın :) ben yiye yiye verdim bu kiloları
yüzde yüz katılıyorum. :) Ben çok yemedim zayıflarken çünkü ben öyle elim değince iki kareyle zor bırakıyorum. :) 2 olur 22.
smart phone icad oldu mertlik bozuldu. Bende nerdeyse hic kullanmıyorum bilgisayar. Çocuklar canına okuyor zaten.
Bu harika bir haber.

57 mi kalsin kaptanim? Revize etmek cok zor degil cunku :)
Ama sen nasil istersen tabiki

Canim bilgisayarim yok dedin ,kaptan yardiciligi zor olur dedin ama ben sana israr edicem..
Cok cok yardim ediyorsun zaten yard. oldugunda da bu kadar sey yapacaksin ne dersin?
Evet haftaici vaktim oldugunda isyerinden bakip hazirliyorum tablolari. Ama cumalari calismiyorum. Ptesi-pers elimden geldigince yardima devam ederim tabiki, istersen kaptan yardimcisi olurum tabiki. Ama bir kisi daha lazim en azindan benim olamadigim gunler icin.
Ev icinde zaten bir tane bilgisayar almayi dusunuyorum da bir turlu firsat bulup arastiramadim. To do list bizde hic bitmiyor, onemsizler otelenip duruyor

Kibrisa gidiyordun degil mi? Hadi insallah gitmeden 63u gorursun tartida
Belki 2 haftaya sen cikarsin listeden ben girerim
Bu kez cok kararliyim aslinda kilo vermeye ama midem kaziniyoooor gidip cig bezelyelerimden yiyeyim bari
ayy insallah ben de gireyim listeye once bir izne ciktigim kiloya doneyim de
Yok canim haftasonu kucuk tatil yaptik orda da gordum etraftaki hatunlari zayiflamam lazim

Canim ben gecen hafta cuma gunu bildirimimi 70 olarak yapmistim, burada 71.1 yaziyor ama listede olmadigim icin sorun yok galiba.
Yawrukush

ayy insallah ben de gireyim listeye once bir izne ciktigim kiloya doneyim de
Yok canim haftasonu kucuk tatil yaptik orda da gordum etraftaki hatunlari zayiflamam lazim
ikimizin de 3 kilosu var canim listeye geri girmek icin. Hadi dikkat edip 2 haftaya girelim ne dersin?
Gerci benim once kendime ac olmayi ogretmem lazim
simdi yine gittim sutlu kahve yaptim kendime acliktan

*** 4. Takım 629. Etap ***

Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%)
izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)

Derya_the_queen (65.0///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7///%)
yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58

4. Takım ortalaması:

DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (70.0///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. Etaptan izne ayrildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…