Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım akşam olmamış su az spor iyi :)

Canım merak ettik çabuk gel

Tesekkurler
erkek kaştan girip balıkesirden çıkacağız canım :)
Super planmis, iyi gezmeler
aksama kadar hicbirsey yok. Aksam o kadar kotu yemis olmana sasirmamali, gozun donmustur.
Gun icinde daha cok yemege calis canim

Ahahahah sade bir Türk kahvesi ♥♥
turk kahvesi isyerinde zor ki
yagsiz sutlu filtre kahve yapip ictim

Tesekkurler

aksama kadar hicbirsey yok. Aksam o kadar kotu yemis olmana sasirmamali, gozun donmustur.

çünkü yemeye hiç vaktim olmadı..sabah erkenden sınava gittim.. sınavdan çıkıp koştur koştur eve.. Börekle kuru dolmayı pişirdim.. o sırada evi topladım.. onlar pişince doğru parti alanına hemen dekorlar masalar herşeyi ayarladık eşimle.. anca yani ayakta durduğuma şükrediyordum.

Tesekkurler

Ben tesekkurederim

selam şekerlerim hafta sonu yine gelemedim özledim sizi.. hafta sonları normalde kime olmazdı şimdi maşallah yokluğumu fırsat bilip muhabbetin dibine vuruyorsunuz yine ben çenemi tutamadım bu hafta sonu tatlı yemedim ama 2 kurabiye götürdüm pazar misafirliğe gidince.. böreğin ucundan sarmanın köşesinden derken abartmış gibi oldum dahası cuma günü de bana misafir gelmişti çoğunlukla salata yedim ama keki böreği de ucundan götürmüş olma ihtimalim var.. normalde ne ben bu kadar misafirliğe gidiyorum ne de bana bu kadar misafir gelir ama tatil öncesi insanları aradan çıkartmaya çalışıyorum. insanlar da bir geliyor anam cuma gelenler 1 de geldi 7de gitti. insan yemeyim desem insan acıkıyor hiç yemeden duramıyorum. o zaman yemesem akşam dibine vuruyorum. neyse bu akşam diş doktoruna gideceğim belki iştahım kaçar

hadi bakalım :) ben buradan 64 nasıl görcem hiç bilmiyorum çok ince görmem lazım

Geçen cuma 56.2
Bu cuma 57.1 söylemiştim kızlar regl olacağım artı gelirim diye çok kötü hissediyorum ya
Fark + 900 gram
Yüzde 1.60 doğrumu hesapladım bilmiyorum of of

canım 2 hafta üst üste 1.likten sonra böyle şeyler olabilir üzülme..

ay bitter pek bi güzel birşeymiş yiyin yiyin ama abartmayın :) ben yiye yiye verdim bu kiloları

kaptişime yardımcı olmayı çok isterdim ama 1.si 2 hafta sonra 1.5 aylık bir izne ayrılıyorum kaptişimi uzun süre yardımcısız bırakmak istemem. 2.si benim bilgisayara excel yüklenmiyor yoksa ben gençkene excele takla attırırdım :) raporlamadan geliyorum ben

yetiş bana şekerim :) tatilde tur bindirirsin artık :)

tamamdır kaptişim mesaj alındı. hafta sonları kopmasam aslında çok daha kontrollü gidiyorum ama havalar da güzel evde pek duramıyoruz. bu sefer fırsat olmuyor. bittere izin çıktığı için de çok mesudum

Harpy canim sen de mi izne ayriliyorsun?
unutmusum ben onlari kaptanim, daha da kuculuyor takim o zaman.
@DenizinYosunKokusu ve @cinecin girebiliyor bu hafta sanirim takima
@Yergezen ve @emnzynpelf hala aktif degil maalesef

canım 12 temmuzda bildirimimi yapıp izne ayrılacağım canım.. 20 ağustos gibi de dönerim diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…