- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
erkekGunaydin ex-kaptanim
Haftaya bir eksiyle baslama daha
Gunaydin
Guzel kosusturmali gecmis gunun, cinsiyeti ne cikti bebegin? :)
Nereye gidiyorsunuz tatile? :)
Ahahahah sade bir Türk kahvesiwoaw supersin
Benim de daha simdiden karcnim acikti, birsey yiyemem bu mesajdan sonra. Gidip kahve aliyim bari kendime
Canım akşam olmamış su az spor iyi :)30/06/2019
sabah (08:45)
2 yk yoğurt
2 yk yulaf
akşam(19:30)
1 yk rus salatası
1 yk karışık kızartma
3 adet kuru dolma
2 adet sarma
1 adet küçük dilim börek
çayy
spor koştur koştur hiç durmadım.
su 2 lt
Canım merak ettik çabuk gelKızlardır napiyorsunuz çok özledim sizi bir geçmiş yapayım
Kacgundur yokum kuzenim evleniyor onun hazırlıkları vardı yardımcı oldum ev düzenleme alışveriş vs yaptık müsayit olamadım kusura bakmayın düğün cumartesi salıda nisan var elimden geldiğince girmeye çalışacağım zaten bir kac gün düzensiz geçti pek diyet yapamadım bu hafta telafi aşamasındaym cumaya ekşi geleceğim inşallah bugün tartılmadım ama cuma bildirim yapacağım menü paylaşımida yapacağım tekrar düzenli şekilde
aleykğm selamSelam kizlar bugun sanirim karbonhidratın dibine vurucam
Buralardayim canım merak etmeyinCanım merak ettik çabuk gel ❣
Tesekkurler
Super planmis, iyi gezmelererkekkaştan girip balıkesirden çıkacağız canım :)
30/06/2019
sabah (08:45)
2 yk yoğurt
2 yk yulaf
akşam(19:30)
1 yk rus salatası
1 yk karışık kızartma
3 adet kuru dolma
2 adet sarma
1 adet küçük dilim börek
çayy
spor koştur koştur hiç durmadım.
su 2 lt
turk kahvesi isyerinde zor kiAhahahah sade bir Türk kahvesi ♥♥
İnşallah canım benimTEşekkür ediyorum canım benim tanışırız buradayız zaten hepimiz bırakıp gidemeyiz
evet biliyorum AMA partide böyle oldu..yine az yedim yaaCanım akşam olmamış su az spor iyi :)
çünkü yemeye hiç vaktim olmadı..sabah erkenden sınava gittim.. sınavdan çıkıp koştur koştur eve.. Börekle kuru dolmayı pişirdim.. o sırada evi topladım.. onlar pişince doğru parti alanına hemen dekorlar masalar herşeyi ayarladık eşimle.. anca yaniTesekkurler
Super planmis, iyi gezmeler
aksama kadar hicbirsey yok. Aksam o kadar kotu yemis olmana sasirmamali, gozun donmustur.
Gun icinde daha cok yemege calis canim
turk kahvesi isyerinde zor ki
yagsiz sutlu filtre kahve yapip ictim
Karpuz yok mu domates salatalık hamurişi olmayan birşey peynir soda ayran çayDenizdeyim bol bol yicek hamur isi var cunku yememek ivin zor tutuyorum kendimi
Ben tesekkurederimTesekkurler
Super planmis, iyi gezmeler
aksama kadar hicbirsey yok. Aksam o kadar kotu yemis olmana sasirmamali, gozun donmustur.
Gun icinde daha cok yemege calis canim
turk kahvesi isyerinde zor ki
yagsiz sutlu filtre kahve yapip ictim
Teşekkür ediyoruz tatlım
oy oy açmı bizim balımızkarnim ac
Ricaederim ben tesekkurederimTeşekkür ediyoruz tatlım
Maşallahen kocamanından. Bu olağanüstü Harpy m. Haftaya 1 kilo diyorsun. Yapacağına inanıyorum. Azmi’n Harika.
ben de 1 kilo diyorum o zaman haftaya ve bakalım yapabilecek miyim. Sabah tartılacağım tabii ki. Şimdi çay su davul gibi şiştim. Yatayım sabah ilk iş tartıya. Bu hafta ümidim yok gerçi. Menü vermedim Pazartesi’den beri. Elim ermedi. O da menüyü etkiledi. Sabah ilk iş tartılıp menümü yazacağım.
Geçen cuma 56.2
Bu cuma 57.1söylemiştim kızlar regl olacağım artı gelirim diye çok kötü hissediyorum ya
Fark + 900 gram
Yüzde 1.60 doğrumu hesapladım bilmiyorumof of
Harpy m seni bu konuya davet ediyorum. Biterim sağlık açısından faydaları malum. Bana sorsanız hergün iki kare çok iyi ama içerisindeki şekerden mütevellit spor ekliyorlardı hediye olarak yanına ☺
Sağol canım. İzmirliyim çok zor olmuyor sağlıklı tariflere ulaşmak ama senin mesajda farkettim Temmuz’un sonunu getirmişim. 28 Haziran yerine 28 Temmuz yazmışım
Protein dolu güzel bir gün olmuş. Bu miktarla Ben doymazdım ama sen doyduysan önemli olan o.
Omzuna ya da pazuna yaptır. Silikleşince kapatabilirsin çoğunlukla.
Her bir kilo vücuda dizlere kalçalara misliyle yük olarak biniyor. Yağlanan iç organlar da görevlerini tam randıman yapamıyor. O yüzden ideal kiloda çok iyi hissediyoruz. Dört kilo versem sondaki 3 kalsa da olur.
Okudum onu bir de bebeği varmış 3 aylık. Yuh ya. Bir de dıdının dıdısı. Kaynanasının komşuları.
Menün şahane. Öğlen çok geçe kalmış ama menü süper
Haftalık birinci de seçelim ayın birincisi de. :) istkrarlı olan haftanın birincisi olamasa da ayın birincisi olabilir.
Benim bilgisayarım yok. Şarj yeri içine göçürmüş kuzularım ama omun haricinde elimden geleni bir takım üyesi olarak yapmaya çalışırım.
Kaptan yardımcısı adaylarım dastitch @klbk33 @Derya_the_queen Elmasyuzuk Harpy
Hepsi birer görevi hakkıyla yapıp yükü paylaşabilirler kanaat-ı acizanemce.
Gönüllü çıkar inşallah ama çıkmazsa yukarıdaki arkadaşlar hem tecrübeli hem de müthiş yetenekliler. Ben iki ayı bir hafta geçtim geleli henüz daha tıfıl sayılırım.
Özellikle Bu kadar spor yapan birine göre pek birşey yememiş gibisin canım. Metabolizmanı yavaşlatmayasın.
Tatil başlıyor mu senin de canım.
Ben senin yerinde olsam kendimi de önerirdim canım :) sen de çok iyi yapabilirsin.
İlk ve son olsun o zaman. Sırayla gidin yine seneye. Az olsun öz olsun. :)
Menü şahane. Egzersizler de Harika ☺
Kizlar selam, ne kadar cok konusmussunuz ancak bitirebildim ama alinti yapamadim
@Yawrukush kaptanim supersin, nasil yetisiyorsun herkese, tablo da kurallar da cok guzel. Bana uyar hepsi.
Umarim Akin daha iyidir, iyilesmistir yarasi.
@DenizinYosunKokusu Denizcim sagol beni onerdigin icin
Ben bu hafta cok yogundum, onumuzdeki hafta da bas kasiyacak vaktim yok, bakalim nasil basa cikicam.
Tartildim ama bildirim bile yapamadim
66.4 cikmistim ama sonra hava guzel olunca mangal yaptik, sanirim giden geri geldiama 3 gunluk gelen yaz da bitti zaten yine yagmur yine soguk hava
@Yawrukush kaptanim benim evde bilgisayarim yok, telefondan da cok zor oluyor, kizim da pek rahat vermiyor telefonla gorurse. O yuzden cok aktif olamiyorum. Ama elimden geldigince yardim etmeye calisirim. Daha aktif olabilen birileri yardimci olmak isterse senin icin daha iyi olabilir. Yoksa ben dedigim gibi her firsatta buradayim ve yardimci olurum elimden geldigince. Simdi zateb bilgisayara ihtiyacim var, alicam yakinda bir tane kendime, belki ondan sonra aksamlari da daha aktif olabilirim
Harpy cim gecmissin beni, harika kilon tebrikler ama geliyorum takipteyim
Hepinize gunaydin kizlar , mutlu bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum.
Harpy , Elmasyuzuk , @Minikpanda1107 , @sertugba yoksunuz kizlar , ses verin!
@klbk33 sen nasilsin canim, dun gormedim senide?
*Arkadaslar 2 konu hakkinda aciklama yapmam gerektigini dusundum.Birincisi menu-spor ve su miktarinizi hergun sadece buraya yazmaniz yeterli.Ilk sayfadaki menu linkine gidip yazmaniza gerek yok.Kaptan yardimcilarimizi sectigimizde editor Kazen'e mesaj atip ilk sayfayi guncelleyecegim.O menu yazdigimiz linki de silecegim.Ben hergun hepinizin menulerini takip edip , notlar alip, tablomuzda paylasiyorum.Beni etiketlemenize de gerek yok.Hepinizin menulerini, her sayfayi tek tek okuyorum.
ACIKLAMA
*Ikinci olarak da caniniz tatli istediginde tarcinli sut, 1 adet kuru meyve(hurma, kuru kayisi vs), 1-2 kare bitter cikolata ya da 1 porsiyon meyve yiyebilirsiniz.Bunlar hepimizin diyetine uygundur.Menunuzde 1-2 kare bitter cikolata var diye, ya da 1 adet kuru meyve var diye kendinizi kotu hissetmeyin.Bunlarin cezasida yoktur.
Fakat bir kucuk not; kuru meyveler agirliklarinca sekerdir, sakin 1-2 adetten fazla tuketmeyin.
Harpy canim sen de mi izne ayriliyorsun?
unutmusum ben onlari kaptanim, daha da kuculuyor takim o zaman.
@DenizinYosunKokusu ve @cinecin girebiliyor bu hafta sanirim takima
@Yergezen ve @emnzynpelf hala aktif degil maalesef
Evet cok yemege alismisim sanirim. Neden kilo aldigim bir gizem degiloy oy açmı bizim balımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?