Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ellerine saglik canim, update etmissin benim guncel kilomu Son 1.3 kaldi

Kizlar isyerime yakin yerde havuz var, bir suredir tamirdeydi icini yenilediler sonunda hizmete acilmis.
Bakalim bundan sonra planim sabahlari erken kalkmak ve isten once en az 15 20 dakika yuzmek . Yarin bunu ilk defa deneyecegim.
Yazin bunu yapabilecegimi dusunuyorum. Kisin burda hava cok soguk oluyor hasta olma ihtimalim yuksek ama yazin sorun olmaz tek sorun sabah erken kalkabilmek.

Tatile
tatilemi çıkıyorsun harpy ciğim

Evet cok yemege alismisim sanirim. Neden kilo aldigim bir gizem degil
Ama daha yemedim. Birkac gunu atlatabilirsem alisicam insallah
Wizardmom ben bikac saat ac kalamiyorum, sen nasil 36 saat ac yasayabiliyorsun
Açlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama

İnşallah yaparsın canım... çok iyi olur senin için

Kizlar kahvalti yapiyorum, bitsin gelicem, alintilara cevap yazicam :)
Afiyet olsun kaptanim :)
ellerine saglik canim, update etmissin benim guncel kilomu Son 1.3 kaldi
Hevesini kirmak istemem ama son 2.1 kalmis. 67.9 ile cikmissin izne
Cok guzelmis, super kilo verir sıkılasırsın da

Açlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama
Yok canim ben degil Wizardmom yapiyor. Ben kendime 2-3 saat ac kalabilmeyi ogretme asamasindayim

Canim revize etmek cok basit bir islem, Wizardmom 59 ya da 60 istiyor ya revize kilosunu zaten 59.9un altindaki kilo ile mezun olabiliyor.O sebeple dedim. Wizardmom canim revize etmek istiyorsan edebiliriz gulum bu hafta..

Canim ben gecen hafta cuma gunu bildirimimi 70 olarak yapmistim, burada 71.1 yaziyor ama listede olmadigim icin sorun yok galiba.
Yawrukush
Ben duzeltecektim stitch duzeltmis benden once sagolsun:)

Yaz boyu kullanirsin ne guzel olur :)

Gayet güzeldi kuzum zaten kendi çocuğum gibi birşey ufaklık

KAPTAN YARDIMCILARI KARARI
Arkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* IcimdekiSonsuzDeniz arkadasimiz stitch ve K klbk33 ' u onermisti.
* FitFiliz arkadasimiz Elmasyuzuk 'u onermisti.
* cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
* Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
* Wizardmom ; FitFiliz , stitch , K klbk33 , Elmasyuzuk ve Harpy 'i onermisti.

* stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* K klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
* FitFiliz tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.

Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
* stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.

*Ikinci olarak siz arkadaslarim K klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.

* Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.

* Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..

* Benim bu gorev icin dusundugum stitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.

* Bu durumda kaptan yardimcilarimizin stitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.

ikimizin de 3 kilosu var canim listeye geri girmek icin. Hadi dikkat edip 2 haftaya girelim ne dersin?
Gerci benim once kendime ac olmayi ogretmem lazim
simdi yine gittim sutlu kahve yaptim kendime acliktan
Insallah canim. Giremedim bir turlu listeye .
Haklisin beraber verip girelim.

Eğer 59 da mezun olmak sorun olmayacaksa kalabilir. belki sonradan kilo alma payı kalsın diye bir iki daha vermek isterim.

Çok isabetli olmuş. Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum arkadaşlarıma.

Cok sagol kaptanim detayli bilgi icin. Ben stitch in kabul etmesine cook sevindim. sagolsun izindeyken bile unutmadi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…