ellerine saglik canim, update etmissin benim guncel kilomu*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%) izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65.0///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (70.0///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. Etaptan izne ayrildi
Afiyet olsun canim.Kizlar kahvalti yapiyorum, bitsin gelicem, alintilara cevap yazicam :)
tatilemi çıkıyorsun harpy ciğimselam şekerlerimhafta sonu yine gelemedim özledim sizi.. hafta sonları normalde kime olmazdı şimdi maşallah yokluğumu fırsat bilip muhabbetin dibine vuruyorsunuz yine ben çenemi tutamadım bu hafta sonu tatlı yemedim ama 2 kurabiye götürdüm pazar misafirliğe gidince.. böreğin ucundan sarmanın köşesinden derken abartmış gibi oldum dahası cuma günü de bana misafir gelmişti çoğunlukla salata yedim ama keki böreği de ucundan götürmüş olma ihtimalim var.. normalde ne ben bu kadar misafirliğe gidiyorum ne de bana bu kadar misafir gelir ama tatil öncesi insanları aradan çıkartmaya çalışıyorum. insanlar da bir geliyor anam cuma gelenler 1 de geldi 7de gitti. insan yemeyim desem insan acıkıyor hiç yemeden duramıyorum. o zaman yemesem akşam dibine vuruyorum. neyse bu akşam diş doktoruna gideceğim belki iştahım kaçar
hadi bakalım :) ben buradan 64 nasıl görcem hiç bilmiyorum çok ince görmem lazım
canım 2 hafta üst üste 1.likten sonra böyle şeyler olabilir üzülme..
ay bitter pek bi güzel birşeymiş yiyin yiyin ama abartmayın :) ben yiye yiye verdim bu kiloları
kaptişime yardımcı olmayı çok isterdim ama 1.si 2 hafta sonra 1.5 aylık bir izne ayrılıyorum kaptişimi uzun süre yardımcısız bırakmak istemem. 2.si benim bilgisayara excel yüklenmiyor yoksa ben gençkene excele takla attırırdım :) raporlamadan geliyorum ben
yetiş bana şekerim :) tatilde tur bindirirsin artık :)
tamamdır kaptişim mesaj alındı. hafta sonları kopmasam aslında çok daha kontrollü gidiyorum ama havalar da güzel evde pek duramıyoruz. bu sefer fırsat olmuyor. bittere izin çıktığı için de çok mesudum
canım 12 temmuzda bildirimimi yapıp izne ayrılacağım canım.. 20 ağustos gibi de dönerim diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa..
Açlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten amaEvet cok yemege alismisim sanirim. Neden kilo aldigim bir gizem degil
Ama daha yemedim. Birkac gunu atlatabilirsem alisicam insallah
Wizardmom ben bikac saat ac kalamiyorum, sen nasil 36 saat ac yasayabiliyorsun
İnşallah yaparsın canım... çok iyi olur senin içinKizlar isyerime yakin yerde havuz var, bir suredir tamirdeydi icini yenilediler sonunda hizmete acilmis.
Bakalim bundan sonra planim sabahlari erken kalkmak ve isten once en az 15 20 dakika yuzmek . Yarin bunu ilk defa deneyecegim.
Yazin bunu yapabilecegimi dusunuyorum. Kisin burda hava cok soguk oluyor hasta olma ihtimalim yuksek ama yazin sorun olmaz tek sorun sabah erken kalkabilmek.
Afiyet olsun kaptanim :)Kizlar kahvalti yapiyorum, bitsin gelicem, alintilara cevap yazicam :)
Hevesini kirmak istemem ama son 2.1 kalmis. 67.9 ile cikmissin izneellerine saglik canim, update etmissin benim guncel kilomuSon 1.3 kaldi
Cok guzelmis, super kilo verir sıkılasırsın daKizlar isyerime yakin yerde havuz var, bir suredir tamirdeydi icini yenilediler sonunda hizmete acilmis.
Bakalim bundan sonra planim sabahlari erken kalkmak ve isten once en az 15 20 dakika yuzmek . Yarin bunu ilk defa deneyecegim.
Yazin bunu yapabilecegimi dusunuyorum. Kisin burda hava cok soguk oluyor hasta olma ihtimalim yuksek ama yazin sorun olmaz tek sorun sabah erken kalkabilmek.
Yok canim ben degilAçlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama
Canim revize etmek cok basit bir islem,57 mi kalsin kaptanim? Revize etmek cok zor degil cunku :)
Ama sen nasil istersen tabiki
Evet haftaici vaktim oldugunda isyerinden bakip hazirliyorum tablolari. Ama cumalari calismiyorum. Ptesi-pers elimden geldigince yardima devam ederim tabiki, istersen kaptan yardimcisi olurum tabiki. Ama bir kisi daha lazim en azindan benim olamadigim gunler icin.
Ev icinde zaten bir tane bilgisayar almayi dusunuyorum da bir turlu firsat bulup arastiramadim. To do list bizde hic bitmiyor, onemsizler otelenip duruyor
Ben duzeltecektimCanim ben gecen hafta cuma gunu bildirimimi 70 olarak yapmistim, burada 71.1 yaziyor ama listede olmadigim icin sorun yok galiba.
Yawrukush
Yaz boyu kullanirsin ne guzel olur :)Kizlar isyerime yakin yerde havuz var, bir suredir tamirdeydi icini yenilediler sonunda hizmete acilmis.
Elinde denenmiş ve başarılmış bir listen varsa onu dene canım önce. 20 kilo harika bir rakam. 9 dilim ekmek öğün başı 3 dilim kulağa çok geliyor ama sende işe yaramış.
Eline sağlık canım. ilk sayfanın erisimi verilince rahat edeceksin.
Sağol canım. Şu anda miktarları kontrol konusunda çalışıyorum. Sen de benim grupdaki idollerimdensin. Eki Görüntüle 2283665
Evet canım alerji ilaçlarım, D vitamini B complex düzenli kullandıklarım birkaç ayda bir de antibiyotik ve steroid kullanmak zorunda kalıyorum alerji kaynaklı kronik bronşit ya da kronik sinuzit. O ilaçların vücuda bıraktı kalıntıları da oruçlarla temizlemeye çalışıyorum ve etkilerini de görüyorum.
Açlık hissetmiyorum ve inanılmaz bir şekilde ilk tuttuğum sefer haric 3 günlüklerde bile halsizlik olmadı. bazen ani kalkarsam başım dönüyor ama onu da ayarlıyorum sakin hareketle. Kilo vermeme çok faydası yok malesef, yemeye başlayınca geri geliyor :) ama sağlık için değer.
En son kuzgun du galiba, o filmin soundtrack ini dinlemiştim Yaşar için ama filmi izlememiştimD
Tebrikler
Evet 3 gün hiçbirşey yenmiyor. Nobel ödüllü bir yöntem. Iftar ve sahurda bazen de çok susarsam su içiyorum. Su içmeyince daha etkili arıtma gercekleşiyor. 10 gün, 20 gün 40 gün tutup sağlığına kavuşan ve şifa bulan çok insan var. youtube da gün gün paylaşanlar da var. Sumeyye Uslu ve Su orucu diye bir youtuber harika açıklıyor.
Susarsan su içmen gerekiyor değilse içmemek daha iyi. iftar ve sahurda birkaç yudum içiliyor eğer oruç sevabı da hedefleniyorsa.
Ben de gece öncesi ve sonrası zayiflama fotolarına bakiyorum çok motive ediyor beni. :)
Malesef gittiği gibi geliyor bende. kilo için yapmıyorum canım ama güzel kilo verenler varmış ben normal düzenime dönünce hemen hemen eski kiloma geliyorum.
bugünün kaçamak günün olmuş. Nasıl geçti doğumgünü..
Eki Görüntüle 2283668
kehribar kolyesi çok faydasını gördüm ben cocuklarımda. diş ağrısı ve şişliğine cok iyi geliyor. Eğer boynuna takmakta tedirgin olursan ayağına takabilirsin kolyeyi.
kesinlikle katılıyorum. minikliklerinde hep tadını cıkardım. ilk kızımda hele acayip bir şekilde kafayı bulma etkisi yapıyordu onu sevmek. Diğerlerinde de öyle ama ne bekleyeceğimi biliyordumD
Kararlı ol tadımlık al eğer yemek zorunda kalırsan da. Dokunuyor dersen kimse ısrar etmiyor. Kolay gelsin. Eğer çok sıkıştırırlarsa birmesaj at. biz dester veririz :)
Nasilsin canim, ne var ne yok? :)Aylar sonra adam gibi spor yaptım kolum bacağım tutmuyor resmen öldüm ben
Insallah canim. Giremedim bir turlu listeye .ikimizin de 3 kilosu var canim listeye geri girmek icin. Hadi dikkat edip 2 haftaya girelim ne dersin?
Gerci benim once kendime ac olmayi ogretmem lazim
simdi yine gittim sutlu kahve yaptim kendime acliktan
Evet canim. InsallahHaklisin canim, buldum mesajini. Hemen duzeltiyorum. O zaman listeye girmene cok cok az kalmis
Eğer 59 da mezun olmak sorun olmayacaksa kalabilir. belki sonradan kilo alma payı kalsın diye bir iki daha vermek isterim.
Çok isabetli olmuş. Tebrik ediyor ve başarılar diliyorum arkadaşlarıma.KAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
*IcimdekiSonsuzDeniz arkadasimiz stitch ve K klbk33 ' u onermisti.
*FitFiliz arkadasimiz Elmasyuzuk 'u onermisti.
*cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
*Wizardmom ; FitFiliz , stitch , K klbk33 , Elmasyuzuk ve Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* K klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
*FitFiliz tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
*Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim K klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
*Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Cok sagol kaptanim detayli bilgi icin. BenKAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
*IcimdekiSonsuzDeniz arkadasimiz stitch ve K klbk33 ' u onermisti.
*FitFiliz arkadasimiz Elmasyuzuk 'u onermisti.
*cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
*Wizardmom ; FitFiliz , stitch , K klbk33 , Elmasyuzuk ve Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* K klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
*FitFiliz tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
*Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim K klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
*Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?