- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Kuşum şuan liste kaç kişiYawrukush kaptanim, birkac kisi unutulmus davet edilmeyi, onlari davet edip gruba seni de etiketledim
Gelirler mi bilmem gerci
9 kisi canim ama listeden 2 kisinin mezun olmak icin 1 kilosu kaldi sadeceKuşum şuan liste kaç kişi
O zaman çağır tabiki gelmek isteyen gelsin canım liste azalıyor harpy ve aomine izne ayrılacak destiny zaten bu hafta izne ayrılmış9 kisi canim ama listeden 2 kisinin mezun olmak icin 1 kilosu kaldi sadece
*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%)
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65.0///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67.0///%)
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.5///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. Etaptan izne ayrildi
O zaman çağır tabiki gelmek isteyen gelsin canım liste azalıyor harpy ve aomine izne ayrılacak destiny zaten bu hafta izne ayrılmış
Temmuzda izne ayrılacak aomine de tatile gidecek deniz böyle iyiymiş söylemişti listeye girmesede olur o yüzden aktif olmayanlar zaten giremiyorHarpy canim sen de mi izne ayriliyorsun?
unutmusum ben onlari kaptanim, daha da kuculuyor takim o zaman.
IcimdekiSonsuzDeniz ve cinecin girebiliyor bu hafta sanirim takima
Y Yergezen ve E emnzynpelf hala aktif degil maalesef
Canım sen sonuncu olmuşsun bu hafta o yüzden görevlerin var yapman gereken onları bugün yaparmısın rica etsem takım ceza alır yoksaKızlardır napiyorsunuz çok özledim sizi bir geçmiş yapayım
Kacgundur yokum kuzenim evleniyor onun hazırlıkları vardı yardımcı oldum ev düzenleme alışveriş vs yaptık müsayit olamadım kusura bakmayın düğün cumartesi salıda nisan var elimden geldiğince girmeye çalışacağım zaten bir kac gün düzensiz geçti pek diyet yapamadım bu hafta telafi aşamasındaym cumaya ekşi geleceğim inşallah bugün tartılmadım ama cuma bildirim yapacağım menü paylaşımida yapacağım tekrar düzenli şekilde
Neden pekiSelam kizlar bugun sanirim karbonhidratın dibine vurucam
Denizdeyim bol bol yicek hamur isi var cunku yememek ivin zor tutuyorum kendimiNeden peki
Hosgeldin canim, ne guzel dugun oncesi incecik oldunKızlardır napiyorsunuz çok özledim sizi bir geçmiş yapayım
Kacgundur yokum kuzenim evleniyor onun hazırlıkları vardı yardımcı oldum ev düzenleme alışveriş vs yaptık müsayit olamadım kusura bakmayın düğün cumartesi salıda nisan var elimden geldiğince girmeye çalışacağım zaten bir kac gün düzensiz geçti pek diyet yapamadım bu hafta telafi aşamasındaym cumaya ekşi geleceğim inşallah bugün tartılmadım ama cuma bildirim yapacağım menü paylaşımida yapacağım tekrar düzenli şekilde
Hamurislerini birak, denize gir yuz. Hem sicakta hamurisi mi yenirmis yawf, al bir tane de buz gibi sade soda, ooooh missDenizdeyim bol bol yicek hamur isi var cunku yememek ivin zor tutuyorum kendimi
Olabilir belkide canım kas kutlem artmışda olabilir bilmiyorum ki ya
Haklisin canım inşallah ya regli olsam gidecek bu artılar biliyorum bugün yarın olmam lazım günüm geldiTebrikler canim
Canim tebrikler ne guzel bir eksi.
60a cektik kuzum hedefini :)
Uzme kendini, kas kutlen artiyor, regli olacaksan her hefta eksi gelemeyiz ya insaniz, robot degiliz.
Ama haftaya guzel bir eksi gelsin , anlasalim..:)
Hosgeldin kaptan, nasilsin?
Onumuzdeki haftaya guzel bir hedef belirle canim, gelsin eksiler:)
Neguzel gitmis Deryacim, yarim kilodan daha kurtuldun, tebrikler.
Sanada onlarla olmak ilac gibi gelmis ne guzel, dahada iyi olsunlar.
Sicaklar fena hakkaten , klima ferahlatir canim:)
Arkadasim aktif bir sekilde takimda olabilecegini hissettigin zaman don lutfen, kapimiz sana sonuna kadar acik..
Canim biliyorum son zamanlarda ugrastigin, seni uzen seyler var ama takima ugramiyorsun.
Takima ugramadigin icin motivede olamiyorsun.
Fakat listedesin, lutfen aktif katilim goster bugunden itibaren.
Bekliyorum seni..
Bazi haftalar arti olur, bazen sabit olur kafana takma , 1-2 gundur aramiza katildin , boyle devam edersen kilolarin gidecegine eminim.
Lutfen aktif olmaya devam et.
Canim ilk geldigimden beri seninle sohbet muhabbet ne guzel oluyordu.
Bu hafta sende cok katilamadin sohbetlere.
Tatile gidincede takima gelecegine soz vermistin, benim hafizam kuvvetlidir , bekliyorum.
Ablacim yine bakmissin emeklerine saglik,seni seviyorum.
Ellerine saglik canim, tesekur ederim.
Eksi gelmis ablam tebrikler.
Tamam canim hemen paylasiyorum simdi cok kotu hissediyorum ama elimde olan birsey degil artıElmasyuzuk canim bu haftanin etap sonuncusu sen oldun, uzulmek yok, haftaya harika bir derece gelecek senden ben eminim.fakat etap sonuncusunun 2 tane yapmasi gereken gorevi var.
En gec PERSEMBE gunune kadar (ki gecikmeden hemen bugun hallet firsatin olursa canim) bu linke tiklayarak neden bu hafta arti geldigini, kilo aldigini yazman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Diger gorevde yine en gec PERSEMBE'ye kadar saglikli , deneyimledigin bir yemek tarifini bu linke tiklayarak paylasman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Unutma kuzum! :)
Tamam canım moral bozmak yok söz çok daha iyi olacağım bu hafta çok sağolun iyiki varsınızCanım hiç Çan’ını sıkma
Bu spora bu emeğe mutlaka bunun Harika bir geri dönüşü olacak biz senin çabanı görüyoruz ♥Elmasyuzuk
Tabiki hemen yapacağım özürdilerim herkezden sonunculuk içinCanım sen sonuncu olmuşsun bu hafta o yüzden görevlerin var yapman gereken onları bugün yaparmısın rica etsem takım ceza alır yoksa
Hosbulduk canımHosgeldin canim, ne guzel dugun oncesi incecik oldun
Bu haftanin etap sonuncusu sen olmustun, uzulmek yok, 2 tane yapman gereken gorevin var. Ilk firsatta onlari yapabilir misin takim ceza almasin?
En gec PERSEMBE gunune kadar bu linke tiklayarak neden bu hafta arti geldigini, kilo aldigini yazman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
Diger gorevde yine en gec PERSEMBE'ye kadar saglikli , deneyimledigin bir yemek tarifini bu linke tiklayarak paylasman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?