- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
bakalim yarin bir deneyecegim.İnşallah yaparsın canım... çok iyi olur senin için
Yanlis kalmis aklimdaAfiyet olsun kaptanim :)
Hevesini kirmak istemem ama son 2.1 kalmis. 67.9 ile cikmissin izne
Cok guzelmis, super kilo verir sıkılasırsın da
Evet kaptanim senin dedigin hep aklimda sabah sporu kilo vermek icin aksam sporu formda kalmak icin demistinCanim revize etmek cok basit bir islem,Wizardmom 59 ya da 60 istiyor ya revize kilosunu zaten 59.9un altindaki kilo ile mezun olabiliyor.O sebeple dedim. Wizardmom canim revize etmek istiyorsan edebiliriz gulum bu hafta..
Ben duzeltecektimstitch duzeltmis benden once sagolsun:)
Yaz boyu kullanirsin ne guzel olur :)
Olsun canim. Haftaya eksi ile basladin ne guzel.Ben sabah tartımı yazmamışım.
64 kilo çıktım aldığım 100 gramı vermişim ancak.
Canim spora yeniden baslamana cok sevindim. Haydi onceden yaptigin gibi gunluk guzel sporlar bekliyoruz sendenAylar sonra adam gibi spor yaptım kolum bacağım tutmuyor resmen öldüm ben
Benim de yüzme favorim. Sitenin havuzu var ama public havuzların hijyenine karşı takıntım var, komşumun havuzuna gidiyoruz sağolsun surekli davet ediyor ama havuzlu evimiz olsun cok istiyorum. çok aradık burayı alirken ama bulamadikYanlis kalmis aklimdasagol canim duzeltme icin. Ah su yuzmeyi bir gunluk rutin haline getirsem super olacak. Gecen yaz giydigim elbiselerin icine giremiyorum
Haftada birgun yapsak super olur da. Ben 4 saat acliga dayanamiyorum 1 gun ne yaparim bilmemAçlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama
Dogru belki siteninki hem kucuk hem de cok kalabalik olabilir. Biz apartmanda oturuyoruz. Havuz ancak disarda ama sabah erken saatte bos olur diye dusunuyorum bakalim 2 aylik kart aldim. DeneyecegimBenim de yüzme favorim. Sitenin havuzu var ama public havuzların hijyenine karşı takıntım var, komşumun havuzuna gidiyoruz sağolsun surekli davet ediyor ama havuzlu evimiz olsun cok istiyorum. çok aradık burayı alirken ama bulamadikDeniz tercihim tabii ki
seni ve enerjini özlemişiz canım. arayı açma.Aylar sonra adam gibi spor yaptım kolum bacağım tutmuyor resmen öldüm ben
Evet canım 72 saatlik yapacagim insh 40 saat 15 dakikasi geride kaldı :). sonraki haftalarda da 36 yapacağım 4-5 hafta belki daha uzun.Açlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama
Aslında club da 3 büyük havuz var ama tamamen şahsi takıntım. bu havuzlarda yapılan testleri filan okumuştum.Dogru belki siteninki hem kucuk hem de cok kalabalik olabilir. Biz apartmanda oturuyoruz. Havuz ancak disarda ama sabah erken saatte bos olur diye dusunuyorum bakalim 2 aylik kart aldim. Deneyecegim
Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..KAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* @DenizinYosunKokusu arkadasimizstitch ve @klbk33' u onermisti.
* @Derya_the_queen arkadasimizElmasyuzuk 'u onermisti.
*cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
*Wizardmom ; @Derya_the_queen , stitch , @klbk33 , Elmasyuzuk ve @Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* @klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
* @Derya_the_queen tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* @Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim @klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
* @Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Beni zorlamıyor şükür ama tek ben evde yapınca biraz zor olacak bakalımHaftada birgun yapsak super olur da. Ben 4 saat acliga dayanamiyorum 1 gun ne yaparim bilmem
Tatilde çok sıcak olacak susuz yapamam... bide gittiğim yerlerin meşhur yiyeceklerini denemek istiyorum.. onyüzden dönünce kendimi ayarladım baya kışa kadar 36 saatliği yapayım inşallah seninle 72 saatliğide yaparım canımEvet canım 72 saatlik yapacagim insh 40 saat 15 dakikasi geride kaldı :). sonraki haftalarda da 36 yapacağım 4-5 hafta belki daha uzun.
ilk gününü dini oruç gibi yaptım. borçlarım da vardı ama bugun su içiyorum ara ara.
Beraber yaparız sen dönünce. Ben tatilde de yapacağım. Beni çok bozmaz. Enerjim düşmüyor çok şükür. 10 günlük olsa halsizlik olur da 3 gün su gibi geçiyor.
Canım bu 72 saatlik açlıkta sadece sumu içiyorsunEvet canım 72 saatlik yapacagim insh 40 saat 15 dakikasi geride kaldı :). sonraki haftalarda da 36 yapacağım 4-5 hafta belki daha uzun.
ilk gününü dini oruç gibi yaptım. borçlarım da vardı ama bugun su içiyorum ara ara.
Beraber yaparız sen dönünce. Ben tatilde de yapacağım. Beni çok bozmaz. Enerjim düşmüyor çok şükür. 10 günlük olsa halsizlik olur da 3 gün su gibi geçiyor.
KAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* @DenizinYosunKokusu arkadasimizstitch ve @klbk33' u onermisti.
* @Derya_the_queen arkadasimizElmasyuzuk 'u onermisti.
*cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
*Wizardmom ; @Derya_the_queen , stitch , @klbk33 , Elmasyuzuk ve @Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* @klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
* @Derya_the_queen tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* @Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim @klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
* @Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Insallah canm bugun ins kendime gelecegim. Biraz zorlayip spor yapmayi dusunuyorum. Kizlari uyutayim insTebrikler canim
Canim tebrikler ne guzel bir eksi.
60a cektik kuzum hedefini :)
Uzme kendini, kas kutlen artiyor, regli olacaksan her hefta eksi gelemeyiz ya insaniz, robot degiliz.
Ama haftaya guzel bir eksi gelsin , anlasalim..:)
Hosgeldin kaptan, nasilsin?
Onumuzdeki haftaya guzel bir hedef belirle canim, gelsin eksiler:)
Neguzel gitmis Deryacim, yarim kilodan daha kurtuldun, tebrikler.
Sanada onlarla olmak ilac gibi gelmis ne guzel, dahada iyi olsunlar.
Sicaklar fena hakkaten , klima ferahlatir canim:)
Arkadasim aktif bir sekilde takimda olabilecegini hissettigin zaman don lutfen, kapimiz sana sonuna kadar acik..
Canim biliyorum son zamanlarda ugrastigin, seni uzen seyler var ama takima ugramiyorsun.
Takima ugramadigin icin motivede olamiyorsun.
Fakat listedesin, lutfen aktif katilim goster bugunden itibaren.
Bekliyorum seni..
Bazi haftalar arti olur, bazen sabit olur kafana takma , 1-2 gundur aramiza katildin , boyle devam edersen kilolarin gidecegine eminim.
Lutfen aktif olmaya devam et.
Canim ilk geldigimden beri seninle sohbet muhabbet ne guzel oluyordu.
Bu hafta sende cok katilamadin sohbetlere.
Tatile gidincede takima gelecegine soz vermistin, benim hafizam kuvvetlidir , bekliyorum.
Ablacim yine bakmissin emeklerine saglik,seni seviyorum.
Ellerine saglik canim, tesekur ederim.
Eksi gelmis ablam tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?