Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun kaptanim :)

Hevesini kirmak istemem ama son 2.1 kalmis. 67.9 ile cikmissin izne

Cok guzelmis, super kilo verir sıkılasırsın da
Yanlis kalmis aklimda sagol canim duzeltme icin. Ah su yuzmeyi bir gunluk rutin haline getirsem super olacak. Gecen yaz giydigim elbiselerin icine giremiyorum

Evet kaptanim senin dedigin hep aklimda sabah sporu kilo vermek icin aksam sporu formda kalmak icin demistin ve benim kilo vermeye ihtiyacim var

Yanlis kalmis aklimda sagol canim duzeltme icin. Ah su yuzmeyi bir gunluk rutin haline getirsem super olacak. Gecen yaz giydigim elbiselerin icine giremiyorum
Benim de yüzme favorim. Sitenin havuzu var ama public havuzların hijyenine karşı takıntım var, komşumun havuzuna gidiyoruz sağolsun surekli davet ediyor ama havuzlu evimiz olsun cok istiyorum. çok aradık burayı alirken ama bulamadik Deniz tercihim tabii ki

Açlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama
Haftada birgun yapsak super olur da. Ben 4 saat acliga dayanamiyorum 1 gun ne yaparim bilmem

Dogru belki siteninki hem kucuk hem de cok kalabalik olabilir. Biz apartmanda oturuyoruz. Havuz ancak disarda ama sabah erken saatte bos olur diye dusunuyorum bakalim 2 aylik kart aldim. Deneyecegim

Açlık mı yapmaya başladın canım... tatil dönüşü bende düşünüyorum 36 saat açlığı haftada 1 gün en azından... oruç olarak mı niyetlendin doğrusu oruç zaten ama
Evet canım 72 saatlik yapacagim insh 40 saat 15 dakikasi geride kaldı :). sonraki haftalarda da 36 yapacağım 4-5 hafta belki daha uzun.
ilk gününü dini oruç gibi yaptım. borçlarım da vardı ama bugun su içiyorum ara ara.
Beraber yaparız sen dönünce. Ben tatilde de yapacağım. Beni çok bozmaz. Enerjim düşmüyor çok şükür. 10 günlük olsa halsizlik olur da 3 gün su gibi geçiyor.

Dogru belki siteninki hem kucuk hem de cok kalabalik olabilir. Biz apartmanda oturuyoruz. Havuz ancak disarda ama sabah erken saatte bos olur diye dusunuyorum bakalim 2 aylik kart aldim. Deneyecegim
Aslında club da 3 büyük havuz var ama tamamen şahsi takıntım. bu havuzlarda yapılan testleri filan okumuştum.

Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.. ikiside bu görevi layıkıyla yerine getirecektir

Tatilde çok sıcak olacak susuz yapamam... bide gittiğim yerlerin meşhur yiyeceklerini denemek istiyorum.. onyüzden dönünce kendimi ayarladım baya kışa kadar 36 saatliği yapayım inşallah seninle 72 saatliğide yaparım canım

Canım bu 72 saatlik açlıkta sadece sumu içiyorsun

Tebrikler ve başarılar kızlarcım Elmasyuzuk stitch

Insallah canm bugun ins kendime gelecegim. Biraz zorlayip spor yapmayi dusunuyorum. Kizlari uyutayim ins

1 Temmuz menüm

Sabah:
2 wasa + peynir + hindi füme + haşlanmış yumurta

Ara:
Küçük sütlü filtre kahve + 1 diyet kurabiye

Akşam:
4 köfte + 1 wasa + 3-4 kaşık yoğurt + domates

Üstüne
Sütlü şekersiz kahve + 2 kare bitter
2.5 lt su

Sporum:
75 dk spor
- 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandı
- 20 dk bisiklet
- 3x1dk plank
- 3x20 kalça hareketi
- 3x12 dumble squat
- 3x20 iç bacak 23 kg

01/07/2019

Sabah (09:00)

50 gr tambuğday ekmeği
Salatalık domates
1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
1 haşlama yumurta

Öğlen (13:30)

1/2 sebzeli fırın tavuk göğüs
3 yk sebzeli makarna
1 bardak ayran

(18:00)
1 adet yeşil elma

(19:00)
2 adet kuru dolma

SU
2,5 lt

SPOR
45 dk zumba
150 hayal ip
25 zumba
5 dk hit cardio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…