doğru mu hesapladımm
çok mutluyum bu aradaaa
1.3 kiloo çok sevinçliyim yaa
söylemesi ayıp kabız olmuşum bir dee
daha da az çıkacaktımm oysa kii
kilo veren herkesi tek tek tebrik ediyorum kızlar. ben kaçıyorum öğleden sonra gelebileceğim sanırım.
meyve'cim seni yakalayamazsam da şimdiden iyi yolculuklar. kazasız belasız git inş. ve nice mutlu seneler geçirin ailece, allah babana hayırlı uzun ömürler versin.
ben kaçtım görüşürüz.
katrem harika vermişsinn
doğru hesaplamıssın tatlımm
takımı kurtardın diyebilirimm
günaydın kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ama özellikle de katrem'imaşallah canım çok güzel vermişsin
ben de 300 gr vererek anca 2 hafta önceki kiloma dönebildimama olsun en azından 55'i gördüm tekrar
haftasonunu çok dikkatli geçirip, önümüzdeki hafta da simitli diyetimi yaparsam cuma'ya tam 55 olurum diye düşünüyorum
zevcanım seni de ayrıca tebrik ediyorum canım hem +larını verdiğin için hem de artık 59'a azıcık kaldığı için
lütfen annenlerin yanında çok dikkat et bu sefer canım, bak bu kadar yaklaşmışken yazık etme emeklerine
katrem ama cok düzensiz besleniyorsun tatlım benim..
biraz yediğine içtiğine dikkat et hastalanırsın allah korusun..
gizemcim yarınki menümü birebir uygulucam anneme telefonda dedim yarın aksam balık yapalım die ..
pazar gününüde hafif atlattım mı önümüzdeki cuma kesin 59 um
inş sende haftaya cuma 54 ü görürsün..
artık yağ oranın iice azaldığından kilo vermen cok yavasladı sabırlı ol mart sonu mezun edicem seni
evet bu hafta böyle düzensiz oldu
dün çok koşturdum bugün misafirim var
akşam yemeği yiyemedim
önümüzdeki hafta çok daha sağlıklı devam edicem inşallahhh
süpersin zevcanımhep böyle kararlı görelim seni
evet canım haklısın hem yağ oranım azaldı hem de stres, gerginlik fln benim kilo vermemi çok etkiliyo çünkü direk midem rahatsızlanıyo öyle olunca
1-2 haftadır da çok gerginim maalesefvakit bulabilirsem yarın bi doktora gidip muayene olacağım, resmen davul gibi şiştim çünkü yine
kızlar günaydın hepinizeee
nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam sabah kaltım tartıya cıktım bide ne göreyim dünden beri sadece 100 gr gitmiş nys dedim zorlamanın anlamıyok bu haftalık bu kadarmıs odanın içinde hazırlandım tc ye gittim bi yarım saat gecti bu arada vee sonuc beni o kadar mutlu ettiki dünden beri 400 gr vermişimm
o kadar + larım vardı kilo kilo hepsi gitti ve ben 600 - deyimm yupppppppiiiiiiii
59 a ilk defa bu kadar yaklasıyorum belkide pazartesi sabahı 59 olucamm
hadi bakalım bildirin kiloları kimler vermiş kimler almısss dökülsün ortaya
tebrik ediyorum şekercim59 a biraz daha yaklaşmışsın süpersin kııs :92::92:
teşekkürler akrep abla mart ortası en gec mart sonu mezun olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?