Ben lokmayı görmemişim. Bayılırım minicik cıtır cıtır yapılan lokmaya. büyükleri ve yumuşakları sevmiyorum ama minik bulursam dayanamam diye korkuyorum. Sonra çekiyorum tabii ama çok lezzetliMenun lokma harici guzel canim ama lokma maalesef kalori bombasi. Gerci sen emziriyorsun, senin kacamaklar biraz daha buyuk olabilir :)
Bende indiricem ama cocuklardan alamamki bende sureklievet ama bu benim hep elimde olmayan hali..sürekli elimde olamaz malesef
Afiyet olsun canım. aşamalı olarak sağlıklı beslenmeye geçiş yapacaksın. Anne menulerinin etkisinden kurtulmak kolay değil.1 temmuz menum:
08:00 tortilla dürüm (peynir, domates, 3 zeytin, marul), cay
10:30 yagsiz sutlu kahve
12:30 2yk bulgur pilavi, 4 kucuk kofte, 1 bardak ayran
15:30 1 tabak cig bezelye, 3 adet cilek
16:30 yagsiz sutlu kahve
18:00 1 tabak patlican oturtma, 2 sis kofte
19:30 latte, 2 catal kek (disari ciktik yine arkadaslarla, cok ovduler keki, dayanamayip tadina baktim)
Su 1.5-2lt sanirim, cok icemedim
Spor: 100 mekik, 30 leg raises
Ben cepli bir spor yelek ya da ceketin cebine koyuyorum.Bunun icin telefon surekli elindemi olmasi gerekiyor canim
İnşallah canımÇok geçmiş olsun. Ne zor diş problemleri. Benim son doğumda epidural ise yaramamıştı. iyi vuramadı herhalde adam.
Allah affetsin insan hasta olduğuna sevinmez ama dermanlı dert olunca, iştah kesintisi ve verilen birkaç kilo insana sahte bir ümit veriyor.
Cumaları bir öğün serbest var kilo almayanlar icin. yoksa verenler için miydi o ?
Öyle canım ama hani su sınıfta 95 aldığı için salya sümük ağlayan deli kız var ya o benim işte. Çok anlamsız geliyor bir şeye karar verip ona ulaşamam.
Akşam yemeğini atlamışsın ama malum tedavin vardı. Harika hayal gibi bir menu. bravo sister. Salute!!
Gel canım bırakma burayı. Gerçi surekli takılanlara bile yetişemiyoruz ama olsun. herşey hayallerimizdeki bize beraberce adım adım ulaşmak icin. Bu ara öncesi ve sonrası zayıflama fotolarına bakiyorum kendi eski ve hedef kilolarimi da yazıyorum. Mesela bugun ekte gondereceğim, somon balıklı, marullu, turşulu, domatesli, ev yapımı ketçap mayonezli azıcık hardallı şahane sandviçle bozacaktım orucumu ama o fotolar tuttu resmen. belki burada sizlerle diyetteyken tuttuğum oruçlar kalıcı kilo vermeme de destek olur. normalde eski diyetime dönüp geri aliyordum bütün verdim kiloyu. Yoksa 3 günde en az 2 kilo otomatik gidiyor normalde. yarısı su olsa. 3 günde bir kilo yağ kaybı muazzam. Neyse sağlığıma faydası olsun da kilo faydasi da istemem yan cebime olsun
Cay menusu olmus bugun. Turşu delisi biri olarak diyebilirim ki, acı turşu feci iştah acar ve neredeyse iki kat fazla yedirir tecrubeyle sabittir. Gerci senin bir tabak kısırın çok sayılmaz öğün olarak.
Mantık oyunları. ellili yaşlar ve altmışlı yaşlar gibi.
Evet ama inşallah daha iyi olacak.
Menuye bakılırsa, kafaya koymuşsun bir an evvel vereceksin kilolari. hızlı kilo verirken ağırlık ve kas çalışmaları sarkmayı önler sıkılaşmayı sağlar.
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine. 6 aya kadar diyet sayfalarına uğramamak süt ve moral acısından en iyisi. bir arkadaşımız ciddi sıkıntı yaşadı, düzenli ve dengeli beslendiği halde sütü kesildi. Psikolojiyi direkt etkiliyor diyet düşüncesi. Onun yerine emziren arkadaşlarla kilo takibi yapmadan sütü arttıracak hem de sağlıklı beslenme sayfaları daha iyi olur senin ve bebeğin icin. Ben çok üzülüyorum küçücük kuzular ağızları var dilleri yok. Sütün kalitesi bile düşse zarardır.
Tost hariç güzel :)1 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA
1haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden tost
15 adet yesil zeytin
Yarim salatalik, yarim avokado, 8 ceri domates, 4-5 tane taze biber
4 parca kavun
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
1 hurma
40 gr kuru et (100 kalori)
OGLEN 14.30DA
1 dilim tb ekmegi
3 et kofte
ARA 17.30DA
Latte kahve sekersiz
AKSAM 19.00DA
4 et kofte
Bol yesil salata
5 cilek, 1 avuc yaban mersini
Su: 2 lt
Spor: 20dk Akinla tenis oynamaca, 2 saat parkta cocuk pesinde kosma..
Hadi inşallahBu ekteki tablonun hepsi maviye boşanacak. Yani en az 10K adım tamamlayacağım inşallah
HoşgeldiiinMerhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 172 88 kiloyum şimdilik hedefim 78 inşallah hep beraber hedeflerimüze ulasiriz
Sabaha mecbur kaldım yok hastanede değildim işe geldim ama evde kahvaltık hiçbir şey kalmamıştı ondan simit ve süt aldım bende akşam alışveriş yaptım ama bugünkü menüm gayet güzel :)Hepimizin arada boyle zamanlari oluyor, uzme canini Aysecim , ozurluk bir durum yok.
Ben bir daha olmayacagina eminim.
Canim simit ve kakaolu sut olmamis sabah ama disaridaydin heralde mecbur kaldin diye dusunuyorum.
Hastanede miydin yoksa?
Gerisi guzel menununde, sporda , su da :)
Canim ben sana guveniyorum, cok iyi yapacagindan da eminim.
4 dilim mi o kadar bilmiyordum baya çokmuş iyi ki ekmek yememişim ozaman gün içinde :) biraz mecbur kaldım evde kahvaltılık hiçbir şey kalmamıştı işe gelirken onları alabildim bende aslında yulaf yapmayı düşündüm onunda üstünü süsleyecek bir şey yoktu ondan simite kaldım. Akşam alışveriş yaptım ama bugünkü kahvaltım güzel :)Tesekkurler kaptanim, tabiki yardimci olurken biz de motive oluyoruz.
Cok yakinda o da olucak
Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsun
Tesekkurler canim
Tatil donusu kacamaklarin icin detoks gibi olur
Tesekkurler canim
Canim nerelerdesin sen, bir gelip bir kayboluyorsun. Hadi hergun gormek istiyoruz seni burada
Cok iyi
Cok iyi
Tesekkurler canim
Sabah haric guzel canim. 1 simit 4 dilim ekmege bedelmis maalesef (ben de cok severim) o yuzden sabah yarim simit ile ayran olsaymis hic sorun olmayacakmis aslinda menunde
Hedefini yarin kontrol edip guncelleyecegim @Yawrukush
Sporlara bak
Senden cok iyi kaptan yardimcisi olucak bence. Once kendin orneksin
Cok guzel menu canim, bence gunun dolu dolu gectigi icin doymussun
Insan boslukta olunca ne yesem acim diye dusunuyor hep
Benim hic suphem yok
Bugun cok ekmek olmus dedigin gibi ama yarin daha sebze ve protein agirlikli yiyip dengelersin
Cok guzelmis, iyi firsat olmus, mutlaka basla yardima, hem kariyerini o yonde isteyip istemedigine de karar vermis denemis olursun
Yok canım işe geldim ama evde bir şey yoktu ondan onları alabildim dışardan da. Nescafeyide bir kere arınma diyeti yapmıştım ara öğün olarak sade kahve vardı ondan içtim bende olur diyecanım kahvaltı biraz dışarı menüsü gibi dışarda mıydın onun harici güzel nescafe de hariç
su güzel spor da iyi
Senin icin hersey cok iyi olur ins. cnmKizlar bugün salonda güzel birşey yaşadım paylaşmak istedim sizinlede ☺
Yeni kayıt yapan üyeler vardı ben mekik aletinde iken hoca aletleri tanıtıyordu benim olduğum alete gelince ayşe burada en çok spor sever üyemiz deneyimli isterseniz o tanıtsın göstersin dedi ve ben yardimci oldum nasil kullanilir ayarlanir uygulamali gösterdim hoca cok memnun kaldı sen iyice alistin cok iyisin dedi cok mutlu oldum ara ara yardimci olursun uyelere zahmet olmassa dedi tabiki dedim bir baslangic oldu banada belki ıleriki zamanlarda calismaya baslarim ☺
Geçmiş olsun canim.. diyet açısından iyi bile olabilir bu olumsuz durummenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
1 avuç kadar tuzsuz leblebi
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.
Su biraz daha artsa 2 litreyi geçseymis cok daha iyi olurmuş. Kısırrrr en sevdigim afiyet olsun1 temmuz menum cok karisik ama yazayim yinede
Sabah
10
Shanda yumurta 1 tane. 7 yesil zeytin . bir tabak dolusu karpuz . peynir li recel harika oluyor dayanamadim yedim 4 lokma. Bir dilm ekmek
Ogle sonrasi
2yk pirinc pilav kizlara pisirdim canm cok istedi yedim malesef
Aksam 6
Bir tabak kisir ayran .cok aci kucuk biber tursusu
Cay yanina bir avuc cerez.
2 litreye yakin su
1 saat yuruyus
Bence guzel canim afiyet olsunkızlar bugün çok yoğundum sabah uyandığımdan(12) 17.30 a kadar full ayaktaydım bayaa yorucuydu
spor sayarsak
Spor:30 dk tempolu yürüyüş(leslie ye gücüm kalmadı)
200 jj
su: 4L
Menü:
14.00
1 haşlanmış yumurta
çeyrek simit(küçük bir simitti)
1 tatlı k fıstık ezmesi(şekersiz)
18.00
kabak yoğurtlu(tavada rendeleyip kavurdum)
marul nane salatası
semizotu salatası
2 boğum çiğköfte marulla
(baya tuttum kendimi)
Türk kahvesi
emin olmamakla bu kadar sanırım
@Yawrukush cezamı yaptım kaptan
Yaaa cok haklisin mutlaka sutun kalitesi düşüyordur. Bu kadar cok kilo almamış olsaydım 10 15 kıloyla bitirseydim ben de hic ugramazdim sanirim buralara.Ama benim cok kilo fazlam oldu ve buraya gelmeden once iyice abartıyordum yemeyi. Kilolar gitmedikçe daha mutsuz bir anne oluyorum psikolojimi acayip etkiliyo. Doğumdan sonra suan ki kilom da olsaydım bu kadar sorun etmezdim ama hamilelikte cok kilo alıp dogum sonrası da hic gitmeyince çöktüm resmen. Kiloların gittigini gordukce daha mutlu oluyorum ki daha gidecek cok kilo var aslinda.Çok geçmiş olsun. Ne zor diş problemleri. Benim son doğumda epidural ise yaramamıştı. iyi vuramadı herhalde adam.
Allah affetsin insan hasta olduğuna sevinmez ama dermanlı dert olunca, iştah kesintisi ve verilen birkaç kilo insana sahte bir ümit veriyor.
Cumaları bir öğün serbest var kilo almayanlar icin. yoksa verenler için miydi o ?
Öyle canım ama hani su sınıfta 95 aldığı için salya sümük ağlayan deli kız var ya o benim işte. Çok anlamsız geliyor bir şeye karar verip ona ulaşamam.
Akşam yemeğini atlamışsın ama malum tedavin vardı. Harika hayal gibi bir menu. bravo sister. Salute!!
Gel canım bırakma burayı. Gerçi surekli takılanlara bile yetişemiyoruz ama olsun. herşey hayallerimizdeki bize beraberce adım adım ulaşmak icin. Bu ara öncesi ve sonrası zayıflama fotolarına bakiyorum kendi eski ve hedef kilolarimi da yazıyorum. Mesela bugun ekte gondereceğim, somon balıklı, marullu, turşulu, domatesli, ev yapımı ketçap mayonezli azıcık hardallı şahane sandviçle bozacaktım orucumu ama o fotolar tuttu resmen. belki burada sizlerle diyetteyken tuttuğum oruçlar kalıcı kilo vermeme de destek olur. normalde eski diyetime dönüp geri aliyordum bütün verdim kiloyu. Yoksa 3 günde en az 2 kilo otomatik gidiyor normalde. yarısı su olsa. 3 günde bir kilo yağ kaybı muazzam. Neyse sağlığıma faydası olsun da kilo faydasi da istemem yan cebime olsun
Cay menusu olmus bugun. Turşu delisi biri olarak diyebilirim ki, acı turşu feci iştah acar ve neredeyse iki kat fazla yedirir tecrubeyle sabittir. Gerci senin bir tabak kısırın çok sayılmaz öğün olarak.
Mantık oyunları. ellili yaşlar ve altmışlı yaşlar gibi.
Evet ama inşallah daha iyi olacak.
Menuye bakılırsa, kafaya koymuşsun bir an evvel vereceksin kilolari. hızlı kilo verirken ağırlık ve kas çalışmaları sarkmayı önler sıkılaşmayı sağlar.
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine. 6 aya kadar diyet sayfalarına uğramamak süt ve moral acısından en iyisi. bir arkadaşımız ciddi sıkıntı yaşadı, düzenli ve dengeli beslendiği halde sütü kesildi. Psikolojiyi direkt etkiliyor diyet düşüncesi. Onun yerine emziren arkadaşlarla kilo takibi yapmadan sütü arttıracak hem de sağlıklı beslenme sayfaları daha iyi olur senin ve bebeğin icin. Ben çok üzülüyorum küçücük kuzular ağızları var dilleri yok. Sütün kalitesi bile düşse zarardır.
Çok guzel menü afiyet olsun1 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA
1haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden tost
15 adet yesil zeytin
Yarim salatalik, yarim avokado, 8 ceri domates, 4-5 tane taze biber
4 parca kavun
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
1 hurma
40 gr kuru et (100 kalori)
OGLEN 14.30DA
1 dilim tb ekmegi
3 et kofte
ARA 17.30DA
Latte kahve sekersiz
AKSAM 19.00DA
4 et kofte
Bol yesil salata
5 cilek, 1 avuc yaban mersini
Su: 2 lt
Spor: 20dk Akinla tenis oynamaca, 2 saat parkta cocuk pesinde kosma..
kız çiğ bezelye yenir mi1 temmuz menum:
08:00 tortilla dürüm (peynir, domates, 3 zeytin, marul), cay
10:30 yagsiz sutlu kahve
12:30 2yk bulgur pilavi, 4 kucuk kofte, 1 bardak ayran
15:30 1 tabak cig bezelye, 3 adet cilek
16:30 yagsiz sutlu kahve
18:00 1 tabak patlican oturtma, 2 sis kofte
19:30 latte, 2 catal kek (disari ciktik yine arkadaslarla, cok ovduler keki, dayanamayip tadina baktim)
Su 1.5-2lt sanirim, cok icemedim
Spor: 100 mekik, 30 leg raises
kola takılan saat şeklinde olanlar var aslında onlardan alınabilir belki..Bende indiricem ama cocuklardan alamamki bende surekli
Bebis 4.5 aylık canim. Evet bende emzirıyorum diye attım ağzıma bir tane arada olur emzirirken dimiBen de mesajlari okuyup yazdim ama simdi senin mesajindan sonra aklima geldi, ben yazmadim menumu henuz
Menun lokma harici guzel canim ama lokma maalesef kalori bombasi. Gerci sen emziriyorsun, senin kacamaklar biraz daha buyuk olabilir :)
Kac aylik oldu simdi bebegin?
Olsun canim, miden iyilessin once yuzersin. Kotuye odaklanmamak lazim :)
Amiin amiin herkes en kısa sürede istediği kilonun da azıcık altına düşsün ins tabi sağlıklaBelki de içten içe mezuniyet partimi herkes buradayken yapmak istiyorumdur. O yuzden yavaşlamıştır
Pilates de yapmadım hiç acaba denesem mi. Zumba muthiş enerji ve mutluluk veriyor. Dans etmeyi sevdigimden sanırım.
İlki benim de halsizlik olmuştu ama o derece değil. öncesinde öğünleri ve yemeyi adım adım azaltmıştım. Diğer 3 günlüklerin 36 saatlikten çok bir farkı olmadı diyebilirim. Öğün saatleri biraz cazip oluyor herkese hazırlarken ama ona dayanmak bile ayrı keyif. 2. günün ortalarından sonra zaten canın istemiyor aksine kokuyor herşey.
Asıl 72 saatten sonra immune regeneration denilen bir dönem başlıyor. En faydalı kısmı ama denemedim daha fazla henuz. belki kışın denerim. akşam hava kararınca yatarım hemen :) Zaten çok dinlenmek ve vücudun yenilenmesine harcamak gerekiyormuş bütün mevcut enerjiyi.
Amiiinnnn. inşallah canım ağzından bal damlıyor. Benim için dilediklerinin daha güzeli senin olsun.
Mükemmel bir menu daha. Afiyet olsun!
Geçmiş olsun canımcım, bugün hafif takıl o zaman. Yoğurt ihmal etme olur mu?cok yedim canim, sandvicler de buyuktuAma midem kabul etmedi aksami yedikten sonra cok kotu istifra ettim, cok fazla geldi galiba. Gece 4 kere uyandim. Ve bugun de dogal olarak midem cok uiyi degil. Dun kotu yedigim icin tum gece ve bu sabah mide agrisiyla uyandim
Hosgeldin canım amin inşallahMerhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 172 88 kiloyum şimdilik hedefim 78 inşallah hep beraber hedeflerimüze ulasiriz
Kotu bir gün olmuş canım hep hamur işi ama bugünden sonra telafi edersin inşallah ben den sana 250 ip cezası gelsin ozamanKizlar gunaydin dunden beri yazdiklarinizi alintilamaya calosiyorum tam alinti yapiyorum bisey oluyor cevaplayamadan yarim kaliyor hatta bu mesaj bile iki kere yarım kaldı pazartesi kilom 78.4 tu ama dunden beri kimbilir ne olmustur.Dun baya bi duzensiz ve karbonhidrat agirlikli beslendim tabikide arkadaslarin dedigi gibi peynir zeytin karpuz kavunda vardi ama benim cok ugrascak halim yoktu ne bulduysam o an pratik attım agzima saat saat yazamam ama beler yedigimi ustun koru yazim
sabah 2 sigara boregi 2 tabe bas parmak kadar patatesli borek
Gun boyu 5 tane falan basparmak buyuklugunde borek 2 tane daha sigara boregi bunlarin hepsi biseferde degil ama ara ara git gel yedim
Arada 4 5 dilim karpuz
Aksam
4- 5 kofte 1 dilim koy ekmegi (bir avuc buyuklugunde ekmek)
1 bardak ayran
Gun boyu yuzdum ama sure veremem
Zaten kosturma o bicimde cocuklarla deniz eziyet
Su
2 litre falandır
Bunlarin bana geri donusu inanilmaz bir mide agrisi bas agrisi ve mide bulantisiydi
Hersey bugun itibariyle normale donucek bana guvenin kizlar cezam varsada cekmeye raziyim
Cok sagol canimKolay gelsin canim. Bende 3 günlük yapmıştım ve 3. Gunun sonunda titremeye başlamıştım ki aslinda ondan sonra hastalıklar iyileşmeye başlıyormuş degil mi?? Yani hiiç kolay degil... benim şimdilik hic gözüm almiyor valla tebrikler!!
Çok saglikli şeyler olmasa da miktarlar gayet az. Afiyet olsun canim
Ya evet 6 li rakamlardan 5li rakamlara geçmek harika olur.. ben hep 70lerde dolandım durdum evlendikten sonra 60 ları uzuuun zamandır görmedim. Senin gibi yapmak isterim bende, daha cooook var gerci.. 5li rakamlar benim icin hayal ama sen burdan 58 le mezun olacaksın ins. canim. Ucundan da olsa o rakamları görmek ve söylemek cok guzel olur
Çok guzel cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm guzel
Çok guzel cnm özellik le aksam..
Tebrikler canim spor harika
Böyle menülerle gidersen cuma super olur bence deryacim. afiyet olsun.
Akşam ki 2 sandviç olmasaymış guzel olurmuş canim afiyet olsun
Cok sagol canim hepimiz icin hayirli olsun insallah
Bugun telafi edersin canim insallah dun dunde kaldi onemli olan bundan sonrasicok yedim canim, sandvicler de buyuktuAma midem kabul etmedi aksami yedikten sonra cok kotu istifra ettim, cok fazla geldi galiba. Gece 4 kere uyandim. Ve bugun de dogal olarak midem cok uiyi degil. Dun kotu yedigim icin tum gece ve bu sabah mide agrisiyla uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?