Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun lokma harici guzel canim ama lokma maalesef kalori bombasi. Gerci sen emziriyorsun, senin kacamaklar biraz daha buyuk olabilir :)
Ben lokmayı görmemişim. Bayılırım minicik cıtır cıtır yapılan lokmaya. büyükleri ve yumuşakları sevmiyorum ama minik bulursam dayanamam diye korkuyorum. Sonra çekiyorum tabii ama çok lezzetli

Afiyet olsun canım. aşamalı olarak sağlıklı beslenmeye geçiş yapacaksın. Anne menulerinin etkisinden kurtulmak kolay değil.

İnşallah canım

Tost hariç güzel :)

Sabaha mecbur kaldım yok hastanede değildim işe geldim ama evde kahvaltık hiçbir şey kalmamıştı ondan simit ve süt aldım bende akşam alışveriş yaptım ama bugünkü menüm gayet güzel :) 4 dilim mi o kadar bilmiyordum baya çokmuş iyi ki ekmek yememişim ozaman gün içinde :) biraz mecbur kaldım evde kahvaltılık hiçbir şey kalmamıştı işe gelirken onları alabildim bende aslında yulaf yapmayı düşündüm onunda üstünü süsleyecek bir şey yoktu ondan simite kaldım. Akşam alışveriş yaptım ama bugünkü kahvaltım güzel :)
canım kahvaltı biraz dışarı menüsü gibi dışarda mıydın onun harici güzel nescafe de hariç

su güzel spor da iyi
Yok canım işe geldim ama evde bir şey yoktu ondan onları alabildim dışardan da. Nescafeyide bir kere arınma diyeti yapmıştım ara öğün olarak sade kahve vardı ondan içtim bende olur diye

Senin icin hersey cok iyi olur ins. cnm
Geçmiş olsun canim.. diyet açısından iyi bile olabilir bu olumsuz durum
Su biraz daha artsa 2 litreyi geçseymis cok daha iyi olurmuş. Kısırrrr en sevdigim afiyet olsun
Bence guzel canim afiyet olsun
Yaaa cok haklisin mutlaka sutun kalitesi düşüyordur. Bu kadar cok kilo almamış olsaydım 10 15 kıloyla bitirseydim ben de hic ugramazdim sanirim buralara.Ama benim cok kilo fazlam oldu ve buraya gelmeden once iyice abartıyordum yemeyi. Kilolar gitmedikçe daha mutsuz bir anne oluyorum psikolojimi acayip etkiliyo. Doğumdan sonra suan ki kilom da olsaydım bu kadar sorun etmezdim ama hamilelikte cok kilo alıp dogum sonrası da hic gitmeyince çöktüm resmen. Kiloların gittigini gordukce daha mutlu oluyorum ki daha gidecek cok kilo var aslinda.
En iyisi hamilelikte cok kilo almamak ama onu başarani da tebrik etmek lazim.
Çok guzel menü afiyet olsun

kız çiğ bezelye yenir mi

Bebis 4.5 aylık canim. Evet bende emzirıyorum diye attım ağzıma bir tane arada olur emzirirken dimi
Amiin amiin herkes en kısa sürede istediği kilonun da azıcık altına düşsün ins tabi sağlıkla

Geçmiş olsun canımcım, bugün hafif takıl o zaman. Yoğurt ihmal etme olur mu?

Kotu bir gün olmuş canım hep hamur işi ama bugünden sonra telafi edersin inşallah ben den sana 250 ip cezası gelsin ozaman
Buarada geçmiş olsun canim su az olmus ama kacamakli bir gunde suyu daha fazla icmek cok onemli canim

Cok sagol canim

Bugun telafi edersin canim insallah dun dunde kaldi onemli olan bundan sonrasi
Çok geçmiş olsun birdaha kendine bunu yapma ozaman sağlıklı beslenmeye alışınca diyette bozulmuyor
Bugün iyiysen 250 ip atlayabilirsin dünün telafisi olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…