Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar gece 12.30 burada saat, mesajlarinizi, adim sayilarinizi okudum, alintilarimi yaptim.
Cok enerjiksiniz bugun oyle hissettim:)
Hic sohbetinizi birakip gidesim yok ama benim azmanlar 7de kalkar:)
Sabah gorusmek uzere.
@tuzsuz_ruh kaptanim seabahari haberdar ettim, kazenede mesaj attim , merak etmeyin:)
Wizardmom menu tablosunu hazirlamistim pazartesi gunu icin , sasmis kalmisim:)) Ama en azindan CA'da hala pazartesiydi.

Çok sağol canım ♥

Çok sağol canım

Aslında az yemissin ama ekmek cok olmus sandivicler kucukmuydu buyukmu oda onemli canım
Su çok iyi sporda guzel
cok yedim canim, sandvicler de buyuktu Ama midem kabul etmedi aksami yedikten sonra cok kotu istifra ettim, cok fazla geldi galiba. Gece 4 kere uyandim. Ve bugun de dogal olarak midem cok uiyi degil. Dun kotu yedigim icin tum gece ve bu sabah mide agrisiyla uyandim

Cok gecmis olsun canim benim, dikkat et lutfen kendine..
Daha iyi hissedersin insallah..

hic yemek yiyecek vaktim olmamisti ama keske hic yemeseydim, gece boyuca mide agrisi cektim bugun de kotu midem. Cok ekmek yedigimde hep boyle oluyorum. Onceden doktora gittigimde de soylemisti zaten vucudum tahillari ogutmekte zorlaniyormus

Valiz çıkarma işim şuan yeni bitti.
Kolay değil 6 valiz

Tabi gelmeye de çekindim.
Ama tamamdır geldim.
Umarım yarın bomba gibi geliyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar.
Kolay gelsin canim, aertik bol bol bekliyoruz seni buraya :)
Bence guzel menu olmus tatlim, spor da iyi
İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek istiyorum :)
Canim oyle deme yaa, vucudun nasil bir mucize yaratiyor ona odaklan sen , bir kavus bebegine bak ne kadar guzel duygu. Nasil gidiyor hamileligin? Sonlarda gobek cok buyuyor diye zorlayabiliyor biraz, heleki senin sonu yaza geldi.
Emzirirken iştah çok artıyo diyolar. Onu da bi tuttursam yürürüm gibime geliyo ama görüciz bakalım :))(
Canim benim hic acilmamisti istahim. Bence istahi acan sana surekli pasta pogaca getiren tanidiklarin oluyor, ben burada gurbette yalniz, ne bulsam onu yiyordum. Bol bol peynir domates ekmek
isin sakasi ben gercekten sadece susadim. Bol su ictim ve normal yeme duzenim bana yetiyordu, hic ekstra kaloriye ihtiyac duymadim emzirirken ve cok da bol sutum oldu.
Siz bir 6 ayi atlatin bebeginizle sonra dusunursun diyeti, zaten hamilelik sonrasi da vucudun kendini toparlamasi 6 aymis. O surede sadece saglikli beslenmeyi hedefle. Aciktikca ye ama sadece saglikli seyleri, gerisi kendiliginden gelir
Guzel olmus bence menun kaptanim
Hepinize gunaydin kizlar,
Mutlu, saglikli bir pazartesi gunu diliyorum.
Gunaydin kaptanim, sizde ptesi mi hala, biz sali gunune gectik :)
Spor bildiriyorum.
10K adım
15 minX2 Zumba.

oruclusun hala degil mi?
Bazen araba kulanirken youtube'dan video izlerim. bugun yuzlesme izliyordum didem kanca ile. O bahsetti bu oructan. Bir arkadasinin annesi mide kanserini bu yontemle cozmus. 21 gun sadece su icerek bir klinikte doktorlar ile uygulamis bu orucu.
Bu ekteki tablonun hepsi maviye boşanacak. Yani en az 10K adım tamamlayacağım inşallah

Canim kotu olmus menu ama en azindan aksami iyi dengelemissin. Moral bozmak yok, bugun saglikli beslenmeye devam
Neden hayal olsun ki canim? Bak Harpy 90li kilolardan baslamis zayiflama seruvenine simdi 60larda. Yakinda 50yi de gorecek kuskusuz. Gerci hedefi 60 ama belki 59.9 ile mezun olur
stitch @Elmasyuzuk kızlar tebrik ederim. yardimci kaptanlıgınız hayirli olsun.
Tesekkurler canim

Merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 172 88 kiloyum şimdilik hedefim 78 inşallah hep beraber hedeflerimüze ulasiriz
Hosgeldin canim, 10 kilo cok hizli gider merak etme sen :)
Asagidaki katilim formunu doldurabilir misin?

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Gecmis olsun canim, boyle zamanlarda yanina kefir de alip icebilirsin marketten. Buralarda ayran satilmiyor marketlerde ama kefir var en azindan :) boylece ekmege cok yuklenmemis olursun

insallah canim ama bugun mide agrisiyla uyandim yuzme de hayal oldu

canım şimdi başlarsan alışırsın ve kışın bile problem olmaz belki

offf harika sıkı bir vücut sahibi olacaksın demekkkk
Insllah canim ama dunku ekmekler cok kotu yapti midemi tum gece de uyuyamadim adam gibi o yuzden bugunku yuzme yalan oldu,. Cantanmi filan da hep hazirlamistim

evet canim cok oldu

Ben de mesajlari okuyup yazdim ama simdi senin mesajindan sonra aklima geldi, ben yazmadim menumu henuz
Menun lokma harici guzel canim ama lokma maalesef kalori bombasi. Gerci sen emziriyorsun, senin kacamaklar biraz daha buyuk olabilir :)
Kac aylik oldu simdi bebegin?
insallah canim ama bugun mide agrisiyla uyandim yuzme de hayal oldu
Olsun canim, miden iyilessin once yuzersin. Kotuye odaklanmamak lazim :)

1 temmuz menum:
08:00 tortilla dürüm (peynir, domates, 3 zeytin, marul), cay
10:30 yagsiz sutlu kahve
12:30 2yk bulgur pilavi, 4 kucuk kofte, 1 bardak ayran
15:30 1 tabak cig bezelye, 3 adet cilek
16:30 yagsiz sutlu kahve
18:00 1 tabak patlican oturtma, 2 sis kofte
19:30 latte, 2 catal kek (disari ciktik yine arkadaslarla, cok ovduler keki, dayanamayip tadina baktim )
Su 1.5-2lt sanirim, cok icemedim
Spor: 100 mekik, 30 leg raises

Belki de içten içe mezuniyet partimi herkes buradayken yapmak istiyorumdur. O yuzden yavaşlamıştır
Pilates de yapmadım hiç acaba denesem mi. Zumba muthiş enerji ve mutluluk veriyor. Dans etmeyi sevdigimden sanırım.
İlki benim de halsizlik olmuştu ama o derece değil. öncesinde öğünleri ve yemeyi adım adım azaltmıştım. Diğer 3 günlüklerin 36 saatlikten çok bir farkı olmadı diyebilirim. Öğün saatleri biraz cazip oluyor herkese hazırlarken ama ona dayanmak bile ayrı keyif. 2. günün ortalarından sonra zaten canın istemiyor aksine kokuyor herşey.
Asıl 72 saatten sonra immune regeneration denilen bir dönem başlıyor. En faydalı kısmı ama denemedim daha fazla henuz. belki kışın denerim. akşam hava kararınca yatarım hemen :) Zaten çok dinlenmek ve vücudun yenilenmesine harcamak gerekiyormuş bütün mevcut enerjiyi.

Amiiinnnn. inşallah canım ağzından bal damlıyor. Benim için dilediklerinin daha güzeli senin olsun.

Mükemmel bir menu daha. Afiyet olsun!

aksamki kek en azindan 2 catal o yuzden gayet guzel olmus cnaim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…