- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Lokma dışında iyi canım akşam hafif olmusMesajları okumak bittiyse sıra menü de
1 temmuz
11.30
Çökelek sündürmesi
1 dilim köy ekmeği
15.00
1 porsiyon et döner.
2 lokma pide
Ara 6 cig badem
1 çikolatalı lokma
18.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık z. taze fasulye
1 kare yoğurt
Su 3 litre
6600 adim
Özge'cim lebeniye çorbasını ben KK'den öğrenmiştim. Yöresel çorbalar yarışmasında keşfettim. İçinde top köfteler, haşlanmış nohut var, meyanesinde ise bol yoğurt ve yumurta sarısı. Nane soslu. Zaten ana yemek gibi benceOff bunlar nasil sporlar :)
Yorulmussun canim, yuzmeye nereye gidiyorsun?
Menun gayet guzel, bence guzel bir eksi gelecek :)
Bu arada lebeniye corbasi nasil oluyor, ilkkez duydum.
Bugun sandvicleri mecburen yemissin ama adimlamissinda canim..
Disarida olunca bozuluyor menuler ister istemez..
Menü güzel canım Su az spor iyi1 temmuz menum:
08:00 tortilla dürüm (peynir, domates, 3 zeytin, marul), cay
10:30 yagsiz sutlu kahve
12:30 2yk bulgur pilavi, 4 kucuk kofte, 1 bardak ayran
15:30 1 tabak cig bezelye, 3 adet cilek
16:30 yagsiz sutlu kahve
18:00 1 tabak patlican oturtma, 2 sis kofte
19:30 latte, 2 catal kek (disari ciktik yine arkadaslarla, cok ovduler keki, dayanamayip tadina baktim)
Su 1.5-2lt sanirim, cok icemedim
Spor: 100 mekik, 30 leg raises
Ayşecimm hasta nazlanması da yapamicaz demen ki sanaBugun telafi edersin canim insallah dun dunde kaldi onemli olan bundan sonrasi
Çok geçmiş olsun birdaha kendine bunu yapma ozaman sağlıklı beslenmeye alışınca diyette bozulmuyor
Bugün iyiysen 250 ip atlayabilirsin dünün telafisi olarak ☺
Sayılıyor canım hayali ipKızlar birde spor listesinde 200 şp atlama yazıyor bende ip atlar gibi zıplamakta sayılıyor mu :)
Haha yok cok ciddî birşey olmadıkça mazaret kabul etmiyorumAyşecimm hasta nazlanması da yapamicaz demen ki sanawhat does 250 ip mean? Ben var bilmemek
Tamam ozaman eve gidince atlıcam hayali ipimle :)Sayılıyor canım hayali ip ☺
tamam canim, internetten baktim muz iyi geliyormus sabah kahvaltimi o yuzden oyle yaptimGeçmiş olsun canımcım, bugün hafif takıl o zaman. Yoğurt ihmal etme olur mu?
tamam canim, isten sontra atlarimBugun telafi edersin canim insallah dun dunde kaldi onemli olan bundan sonrasi
Çok geçmiş olsun birdaha kendine bunu yapma ozaman sağlıklı beslenmeye alışınca diyette bozulmuyor
Bugün iyiysen 250 ip atlayabilirsin dünün telafisi olarak ☺
Hosbulduk tesekkur ederimHosgeldin canim bende caylagim daha
Canım çoook az yemişsinKizlar gunaydin dunden beri yazdiklarinizi alintilamaya calosiyorum tam alinti yapiyorum bisey oluyor cevaplayamadan yarim kaliyor hatta bu mesaj bile iki kere yarım kaldı pazartesi kilom 78.4 tu ama dunden beri kimbilir ne olmustur.Dun baya bi duzensiz ve karbonhidrat agirlikli beslendim tabikide arkadaslarin dedigi gibi peynir zeytin karpuz kavunda vardi ama benim cok ugrascak halim yoktu ne bulduysam o an pratik attım agzima saat saat yazamam ama beler yedigimi ustun koru yazim
sabah 2 sigara boregi 2 tabe bas parmak kadar patatesli borek
Gun boyu 5 tane falan basparmak buyuklugunde borek 2 tane daha sigara boregi bunlarin hepsi biseferde degil ama ara ara git gel yedim
Arada 4 5 dilim karpuz
Aksam
4- 5 kofte 1 dilim koy ekmegi (bir avuc buyuklugunde ekmek)
1 bardak ayran
Gun boyu yuzdum ama sure veremem
Zaten kosturma o bicimde cocuklarla deniz eziyet
Su
2 litre falandır
Bunlarin bana geri donusu inanilmaz bir mide agrisi bas agrisi ve mide bulantisiydi
Hersey bugun itibariyle normale donucek bana guvenin kizlar cezam varsada cekmeye raziyim
Ben bir ara yapayım demiştim de 16 dk zumba yerine 45 dk Leslie yaparım demiştimTeşekkür ederim canm.. spor salonunda olunca yapılıyor evde olsam töbe yapmam
Lokma mııııMesajları okumak bittiyse sıra menü de
1 temmuz
11.30
Çökelek sündürmesi
1 dilim köy ekmeği
15.00
1 porsiyon et döner.
2 lokma pide
Ara 6 cig badem
1 çikolatalı lokma
18.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık z. taze fasulye
1 kare yoğurt
Su 3 litre
6600 adim
Hosgeldin canim, 10 kilo cok hizli gider merak etme sen :)
Insallah cok hizli ve saglikli gider
Asagidaki katilim formunu doldurabilir misin?
Kullanıcı Adı :mavi boncukkk
İsim (İsteğe Bağlı ):mihrimah
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane 1 bucuk 3 bucuk
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :172
Kilonuz:88
Hedef kilonuz :simdilik 78
Kilo alma hikayeniz :cocuklardan sonra birazda iradesizlik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?kendimi daha iyi hissetmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?katildim ama sonlandiramadan hamile kaldim
Gercekten mi sakamı yapıyorsun bosunami uzuluyorum yaniCanım çoook az yemişsin
Bugün düzelir inşallah sıkma canını
19.30 hariç Harika canım1 temmuz menum:
08:00 tortilla dürüm (peynir, domates, 3 zeytin, marul), cay
10:30 yagsiz sutlu kahve
12:30 2yk bulgur pilavi, 4 kucuk kofte, 1 bardak ayran
15:30 1 tabak cig bezelye, 3 adet cilek
16:30 yagsiz sutlu kahve
18:00 1 tabak patlican oturtma, 2 sis kofte
19:30 latte, 2 catal kek (disari ciktik yine arkadaslarla, cok ovduler keki, dayanamayip tadina baktim)
Su 1.5-2lt sanirim, cok icemedim
Spor: 100 mekik, 30 leg raises
250 ipi hemen atlıyorum canımKotu bir gün olmuş canım hep hamur işi ama bugünden sonra telafi edersin inşallah ben den sana 250 ip cezası gelsin ozaman
Buarada geçmiş olsun canimsu az olmus ama kacamakli bir gunde suyu daha fazla icmek cok onemli canim
Canım nescafe sade kahve yerine geçmez bildiğim kadarıyla ama o an onu bulduysan yapacak bir şey yokSabaha mecbur kaldım yok hastanede değildim işe geldim ama evde kahvaltık hiçbir şey kalmamıştı ondan simit ve süt aldım bende akşam alışveriş yaptım ama bugünkü menüm gayet güzel :)
4 dilim mi o kadar bilmiyordum baya çokmuş iyi ki ekmek yememişim ozaman gün içinde :) biraz mecbur kaldım evde kahvaltılık hiçbir şey kalmamıştı işe gelirken onları alabildim bende aslında yulaf yapmayı düşündüm onunda üstünü süsleyecek bir şey yoktu ondan simite kaldım. Akşam alışveriş yaptım ama bugünkü kahvaltım güzel :)
Yok canım işe geldim ama evde bir şey yoktu ondan onları alabildim dışardan da. Nescafeyide bir kere arınma diyeti yapmıştım ara öğün olarak sade kahve vardı ondan içtim bende olur diye
Canım akşam yemeğini görmemişimGercekten mi sakamı yapıyorsun bosunami uzuluyorum yani
Hadi yaaaa tuhhhh neyse bugun hallediyorum hemenCanım akşam yemeğini görmemişim
Bence kendini üzme dün dündür bugün bugündür
Totoları kaldır spor yap gümbür gümbür gümbür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?