Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Lokma dışında iyi canım akşam hafif olmus
Su çok güzel sporda öyle

Özge'cim lebeniye çorbasını ben KK'den öğrenmiştim. Yöresel çorbalar yarışmasında keşfettim. İçinde top köfteler, haşlanmış nohut var, meyanesinde ise bol yoğurt ve yumurta sarısı. Nane soslu. Zaten ana yemek gibi bence
Havuza gelince, sitenin ortak havuzu o yüzden sabah temizlenmesi bitince gidiyorum, sabahtan öğlene kadar kalabalık olmuyor. Akşam gitmiyorum çok çocuk oluyor o zaman.
Yalni, ödem mi yaptım bilmiyorum (havuzdan su çekti galiba vücudum ) bu sabah artidayim. Yemeği de arttirdim ya belki ondandır

Menü güzel canım Su az spor iyi
2 çatal la kaldıysan çok iyi tebrikler canım

Ayşecimm hasta nazlanması da yapamicaz demen ki sana what does 250 ip mean? Ben var bilmemek

Ayşecimm hasta nazlanması da yapamicaz demen ki sana what does 250 ip mean? Ben var bilmemek
Haha yok cok ciddî birşey olmadıkça mazaret kabul etmiyorum bilmiyorsan youtube ye yaz izle olmadı link atayım haha kacis yok ama

tamam canim, isten sontra atlarim

Canım çoook az yemişsin
Bugün düzelir inşallah sıkma canını

Lokma mıııı

19.30 hariç Harika canım
Su az daha artsa az da spor Harika

250 ipi hemen atlıyorum canım

Canım nescafe sade kahve yerine geçmez bildiğim kadarıyla ama o an onu bulduysan yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…