- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Aminn♥ayyyy hadi inşallah
Cok guzel bir menu kaptanim1 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA
1haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden tost
15 adet yesil zeytin
Yarim salatalik, yarim avokado, 8 ceri domates, 4-5 tane taze biber
4 parca kavun
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
1 hurma
40 gr kuru et (100 kalori)
OGLEN 14.30DA
1 dilim tb ekmegi
3 et kofte
ARA 17.30DA
Latte kahve sekersiz
AKSAM 19.00DA
4 et kofte
Bol yesil salata
5 cilek, 1 avuc yaban mersini
Su: 2 lt
Spor: 20dk Akinla tenis oynamaca, 2 saat parkta cocuk pesinde kosma..
Baya istahli oluyorsun canm. Aciktiginda gozun hic bir sey gormuyor ya ben oyleyim. Ama emzirdikten sonra ustune bir bardak su iyi geliyor yatistiriyor aklinda olsunİnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek itiyorum :)
Emzirirken iştah çok artıyo diyolar. Onu da bi tuttursam yürürüm gibime geliyo ama görüciz bakalım :))(
Problem yok kaptan yardımcılarını bahar kaptan ekliyor karar defterine zaten ona yazacaksın paylaşımdan şu kişiler kaptan yardımcısı olacak diye kazen sadece konu sahibini değiştiriyor başka birşey yapmıyor ilk sayfayı sen istediğinde değiştir o yetki var sendeOlsun gayet guzel canim..
Iyiyim canim bende hosgeldin:)
Dgs 2 yillik bolumu 4 yilliga tamamlamak icin miydi kuzum?
Nasil gecti?
Hangi bolum mezunusun?
Cuma izne ayiririm seni ama 2 hafta sonra takima donmek kosuluyla..
Olur canisi
Amin canim, hala haber yok arkadasimdan..
Tebrikler kuzum:)
Ooo harikasin :)
Menun iyi canim, yurumussunde:)
Ellerin dert gormesin tatim:)
Ahh oyle zorluyorum ki kendimi bunu bile icerken..
Harika , hemde kacamaklara ragmen, tebrikler canim:)
Canim persembeden beri surekli uye davet ediyorum, kozmogirlden bask kimse gelmedi, link atiyorum gelin diyorum ama hic biri gelmiyor..
Cok iyi yapmissin tesekkur ederim :)
Canim kaptan yardimcilarimizi secmedeik henuz, onu sectikten sonra on sayfayi duzenleyecektik..
Canim @cinecin bu cuma listeye giriyor.
@fmad 12 temmuzda, @kozmogirl 19 temmuzda bu sekilde aktif olmaya devam ederlese..
Bende persembeden beri yeni uye davet ediyorum.
Canmmm tesekkur ederim buralardayim ins kalan 3 kiloyu vermeliyim spora devammm cezami isterim .yapmaya calisirimCocuklarini kargola canim benim , cocuklarla korkutamazsin beni:)
Dis olayini atlamisim, esimin disleri o kadar problemli ki , ust dislerinin kemikleri eridi.
Gecen sene ameliyatla acip, oraya kemik tozu yerlestirildi ve bekledik fakat yapay kemik olusamadi
Artik son care bu hafta tamamen implant yapilmaya baslanacak.
Dis sIkIntisi ne cok yakindan biliyorum, acil sifalar canim..
Canim bol bol sebze yemegi yap blendirdan gecir, corba yaparsin mis gibi, diyetine birseycik olmaz:)
Ben ogrenciyken tenis dersi aldim ama bolumde herkes sporcu olunca , hepside benden daha yetenekliydi teniste, en kotu notu alarak gecmistim tenis dersini:)
Ama simdi Akin heveslendi, ona yardimci olmaya calisiyorum canim :)
Daha cok ugruyorsun takima cok seviniyorum:)
Bir de hergun menulerini duzenli yazsan inan bana daha rahat kilo vereceksin..
Bende adim saymayi unuttum bugun, yarin yeni bir gun :))
Cok guzel canim :)
Canim sabah recel, 2 kasik pilav, aksam cerez ve 1 tabak kisir..Aslinda cok yemek yememissin ama karbonhidrat agirlikli olmus, kucuk bir ceza gelecek menuye fakat sporun sahane:)
6 valiz tam benim durumum, yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Hosgeldiniz aramiza.Katilim formumuzu doldurursaniz, sizi daha iyi taniriz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Menu , spor guzel canim..
Cezanida yapmissin degme keyfime:))
Tabi ki bekliyoruz, sen saglikla dogur bebisini, sonra ne zaman istersen biz buradayiz:)
Tesekkur ederim canmm.Menü genel olarak cok gozukmesede kisir recel cerez ayni gun icinde fazla olmus canim 2 yk pirinç pilavindan birşey olmaz afiyet olsun
Su az ama arttırmaya çalış canım
Geçmişmolsun canım dişte zordurselam kızlardişçiden geldim can çekişiyorum resmen... diş etimin bi kısmı cep yapmış içine yiyecek girdiği içinde yandan çürümüş. diş etimi açıp temizleyip tekrar dikti. operasyon sırasında dişimin bir kısmı bir türlü uyuşmadı. tekrar tekrar iğne yaptı akşam yemeği yerine bir avuç tuzsuz leblebi yemiştim az önce de ilaç içmek için biraz yoğurt yedim. menümü az sonra yazacağım zaten..
evet canım Kıbrıs. inşallah 63ü görebilirim. son 10 yılın en düşük kilosu olur benim için
seve seve sana yerimi verebilirim dostum inşallah o zamana gereken kiloya ulaşırsın
bol bol salata ye canım o seni hem doyurur hem tok tutar.. yanında da yağsız ya da az yağlı hayvansal proteinyapabilirsin sana güveniyorum
ben de içemem aç karnına biraz ılık olursa daha rahat içebiliyorum.. dene bir istersen..
ay kaptişim dönerim herhalde yaa inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi aynı kiloda döner miyim ona söz veremiyorum..
ah canım ben 12sinde gidiyorum.. yoksa sırf senin için gitmeye çabalardım.. çoluk çocuk nasıl olurdu bilmem amasena video gönderirdim oradan :)
dimi yaa bitter candır :) ben de bazen cumaları fıstıklı bitter alıp abartıyorum ama cuma olunca çok kızmıyorlar :)
aslında ben bilgisayardan giriyorum ama çok külüstür bişey virüs felan bişiler varmış var olan excel açılmıyor yenisi de yüklenmiyoreşim bayağı uğraşıştı bir ara...
evet canım kısmetse bu sefer biraz uzun olacak..
1-2 güne geçer canım bırakma ara vermek iyi değil ama ilerlemeyi başlangıçta daha iyi görebiliyorsun :)
aynen diyetisyenim de akşamları parça et yerine zylı ya da kıymalı sebze yemeği vermişt ve uygulayabilgiğim zamanlarda ben de farkı hissediyorum. hayvansal proteini öğlen tüketmek daha mantıklı.
Hosgeldin canim bende caylagim dahaMerhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 172 88 kiloyum şimdilik hedefim 78 inşallah hep beraber hedeflerimüze ulasiriz
Duzenli beslenme bu olsa gerek canim gecmis olsun bu aradamenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
1 avuç kadar tuzsuz leblebi
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.
Gece sporu supersiniz vallaKizlar Arasi uyuttum, Akinla on bahcede tenis oynayacagiz, banada spor olur.
Dondugumde uyumus olursaniz hepinize iyi istirahatler, operim yanaklarinizdan.
Canımmmm nasılsın çok mutlu oldum seni gördüğüme bebek nasıl ne kadar az kalmış maşallahÇok teşekkür ederim. Yavruş bi doğsun booool bol tanışırız inşallah :)
Kolay gelsin canim. Bende 3 günlük yapmıştım ve 3. Gunun sonunda titremeye başlamıştım ki aslinda ondan sonra hastalıklar iyileşmeye başlıyormuş degil mi?? Yani hiiç kolay degil... benim şimdilik hic gözüm almiyor valla tebrikler!!Bu 3 gün boyunca sadece spor raporu vereceğim.
15335 adım
10 dakika JJ
10 dakika plank
Çok saglikli şeyler olmasa da miktarlar gayet az. Afiyet olsun canim30/06/2019
sabah (08:45)
2 yk yoğurt
2 yk yulaf
akşam(19:30)
1 yk rus salatası
1 yk karışık kızartma
3 adet kuru dolma
2 adet sarma
1 adet küçük dilim börek
çayy
spor koştur koştur hiç durmadım.
su 2 lt
Ya evet 6 li rakamlardan 5li rakamlara geçmek harika olur.. ben hep 70lerde dolandım durdum evlendikten sonra 60 ları uzuuun zamandır görmedim. Senin gibi yapmak isterim bende, daha cooook var gerci.. 5li rakamlar benim icin hayal ama sen burdan 58 le mezun olacaksın ins. canim. Ucundan da olsa o rakamları görmek ve söylemek cok guzel olurYa da 59 mu olsun. 59 u söylemek 60 tan daha iyi geliyor kulağaD
KAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
*IcimdekiSonsuzDeniz arkadasimiz stitch ve @klbk33' u onermisti.
*FitFiliz arkadasimiz Elmasyuzuk 'u onermisti.
* @cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
* @Wizardmom ;FitFiliz , stitch , @klbk33 , Elmasyuzuk ve @Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* @klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
*FitFiliz tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* @Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim @klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
* @Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Çok guzel cnm afiyet olsun1 Temmuz menüm
Sabah:
2 wasa + peynir + hindi füme + haşlanmış yumurta
Ara:
Küçük sütlü filtre kahve + 1 diyet kurabiye
Akşam:
4 köfte + 1 wasa + 3-4 kaşık yoğurt + domates
Üstüne
Sütlü şekersiz kahve + 2 kare bitter
2.5 lt su
Sporum:
75 dk spor
- 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandı
- 20 dk bisiklet
- 3x1dk plank
- 3x20 kalça hareketi
- 3x12 dumble squat
- 3x20 iç bacak 23 kg
Afiyet olsun cnm guzel01/07/2019
Sabah (09:00)
50 gr tambuğday ekmeği
Salatalık domates
1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
1 haşlama yumurta
Öğlen (13:30)
1/2 sebzeli fırın tavuk göğüs
3 yk sebzeli makarna
1 bardak ayran
(18:00)
1 adet yeşil elma
(19:00)
2 adet kuru dolma
SU
2,5 lt
SPOR
45 dk zumba
150 hayal ip
25 zumba
5 dk hit cardio
Çok guzel cnm özellik le aksam..Herkese iyi akşamlar nsılsınız? Yemek yap bulaşıkları kaldır kızı yıka uyut şimdi oturabildim totomun üstüne geçmişe bile bakamadım.stitch şimdi gördüm mesajı geç olmadı inşallah benimde hedef 60 a çekilecekti. Gelmişken menümüfe yazayım hemen
Sabah
1 simit
Kakaolu süt
Ara
1 sade nescafe
Öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
Fırında pişmiş kabak yanına semizotu 2 kaşık yoğurt ile
Akşam
4 adet fırında ızgara kanat
Çoban salata
Su
3 litre
Spor
Basen eritme hareketleri
1460 adım
Tebrikler canim spor harikaMenü 01.07.2019 Pazartesi
Öğlen 12.30
5 yk yulaf ezmesi
150 ml light süt 150 ml proteinli sut
4 5 parca karpuz
1 bardak filtre kahve sade
Ara 14.35
4 yk nesfit yulafli gevrek
2 yk yoğurt az yağlı
4 adet ülker altın başak light şekersiz bisküvi si
Spor öncesi 16.40
1 kutu kayısılı activia yoğurt
1 avuç kabuklu çiğ yer fıstığı
Sporun hemen ardından 300 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası 20.00
1 tabak haşlama bulgur yağsız
2 yk yoğurt
Biraz haslanmis tavuk
Son ara
1 bardak filtre kahve
5 adet ülker altın başak light şekersiz biskuvisi
Su 3.6 litre
Spor
Sabah 10.00
Jullian level 1 27 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1200 ip atlama
60 mekik
300 bacak karin egzersizi
Burpess hareket 1: 10 adet
Burpess hareket 2: 10 adet
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam üstü 16.10
13 dakika hit kardiyo
50 mekik
Akşam 17.40 salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
36 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
7300 adim
Aksam yemeginden sonra
300 ip atlama
50 mekik
10 adet Burpess hareket 1
10 adet Burpess hareket 2
300 bacak karin egzersizi
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Böyle menülerle gidersen cuma super olur bence deryacim. afiyet olsun.Yoğundum koşturmaca içerisinde geçti, öğleye doğru spor için yine havuza gittik kaptanım, öğleden sonra da tatil için gerekli birkaç eksigimizi tamamlamak için alışverişle geçti.
1 temmuz
Spor: 40 dk suda hareketler ve yüzme, alışveriş yürüyüşü
Menü:
Sabah 8.30--> 3 dilim sucuk, biraz lor peyniri, 6 zeytin, domates ve salatalık, çay yarım dilim eksi mayalı ekmek
Ara 10.00 türk kahvesi, domates, 2 yaş kayısı
Öğle13.15 yağsız kısır yanında da marul domates, bir köfte
Ara15.00 yanımda taşıdığım yoğurt
Akşam 17.00: lebeniye çorbası bir kase
Bugün epey doydum bakalım sonu ne olacak bu haftanın
Akşam ki 2 sandviç olmasaymış guzel olurmuş canim afiyet olsunbugunku menum - 1 temmuz
08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane
su: 3lt
8000 adim
@Yawrukushstitch Elmasyuzuk
Teşekkür ederim canm.. spor salonunda olunca yapılıyor evde olsam töbe yapmammenüden makarna çıksa harika
sporu çok beğendim ya nasıl dayandın o kadar zumbaya harikasııın
Ayy tatil sonrası kabusuValiz çıkarma işim şuan yeni bitti.
Kolay değil 6 valiz
Tabi gelmeye de çekindim.
Ama tamamdır geldim.
Umarım yarın bomba gibi geliyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?