Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel bir menu kaptanim su az ama sporda cok guzel

İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek itiyorum :)

Emzirirken iştah çok artıyo diyolar. Onu da bi tuttursam yürürüm gibime geliyo ama görüciz bakalım :))(
Baya istahli oluyorsun canm. Aciktiginda gozun hic bir sey gormuyor ya ben oyleyim. Ama emzirdikten sonra ustune bir bardak su iyi geliyor yatistiriyor aklinda olsun

Problem yok kaptan yardımcılarını bahar kaptan ekliyor karar defterine zaten ona yazacaksın paylaşımdan şu kişiler kaptan yardımcısı olacak diye kazen sadece konu sahibini değiştiriyor başka birşey yapmıyor ilk sayfayı sen istediğinde değiştir o yetki var sende

Canmmm tesekkur ederim buralardayim ins kalan 3 kiloyu vermeliyim spora devammm cezami isterim .yapmaya calisirim

Kizlar gunaydin dunden beri yazdiklarinizi alintilamaya calosiyorum tam alinti yapiyorum bisey oluyor cevaplayamadan yarim kaliyor hatta bu mesaj bile iki kere yarım kaldı pazartesi kilom 78.4 tu ama dunden beri kimbilir ne olmustur.Dun baya bi duzensiz ve karbonhidrat agirlikli beslendim tabikide arkadaslarin dedigi gibi peynir zeytin karpuz kavunda vardi ama benim cok ugrascak halim yoktu ne bulduysam o an pratik attım agzima saat saat yazamam ama beler yedigimi ustun koru yazim
sabah 2 sigara boregi 2 tabe bas parmak kadar patatesli borek

Gun boyu 5 tane falan basparmak buyuklugunde borek 2 tane daha sigara boregi bunlarin hepsi biseferde degil ama ara ara git gel yedim

Arada 4 5 dilim karpuz

Aksam
4- 5 kofte 1 dilim koy ekmegi (bir avuc buyuklugunde ekmek)
1 bardak ayran

Gun boyu yuzdum ama sure veremem
Zaten kosturma o bicimde cocuklarla deniz eziyet
Su
2 litre falandır

Bunlarin bana geri donusu inanilmaz bir mide agrisi bas agrisi ve mide bulantisiydi
Hersey bugun itibariyle normale donucek bana guvenin kizlar cezam varsada cekmeye raziyim

Geçmişmolsun canım dişte zordur

Duzenli beslenme bu olsa gerek canim gecmis olsun bu arada

Bu 3 gün boyunca sadece spor raporu vereceğim.
15335 adım
10 dakika JJ
10 dakika plank
Kolay gelsin canim. Bende 3 günlük yapmıştım ve 3. Gunun sonunda titremeye başlamıştım ki aslinda ondan sonra hastalıklar iyileşmeye başlıyormuş degil mi?? Yani hiiç kolay degil... benim şimdilik hic gözüm almiyor valla tebrikler!!
Çok saglikli şeyler olmasa da miktarlar gayet az. Afiyet olsun canim
Ya da 59 mu olsun. 59 u söylemek 60 tan daha iyi geliyor kulağa D
Ya evet 6 li rakamlardan 5li rakamlara geçmek harika olur.. ben hep 70lerde dolandım durdum evlendikten sonra 60 ları uzuuun zamandır görmedim. Senin gibi yapmak isterim bende, daha cooook var gerci.. 5li rakamlar benim icin hayal ama sen burdan 58 le mezun olacaksın ins. canim. Ucundan da olsa o rakamları görmek ve söylemek cok guzel olur

Çok guzel cnm afiyet olsun
Afiyet olsun cnm guzel
Çok guzel cnm özellik le aksam..
Tebrikler canim spor harika
Böyle menülerle gidersen cuma super olur bence deryacim. afiyet olsun.
bugunku menum - 1 temmuz
08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane

su: 3lt
8000 adim
@Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Akşam ki 2 sandviç olmasaymış guzel olurmuş canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…