Canım şu an bile kollarımı zor kullanıyorum şişmiş resmen acı çekiyorum dünden beriNasilsin canim, ne var ne yok? :)
Ay inşallah kuzum geldim geriCanim spora yeniden baslamana cok sevindim. Haydi onceden yaptigin gibi gunluk guzel sporlar bekliyoruz senden
Ben hiç özlememişim sporu valla ha ahahahah yanıyor kollarım acıyorseni ve enerjini özlemişiz canım. arayı açma.
3 güne alışırımda işte o üç gün öldürüyor beniharşkasın az daha dayan o hamlık da kilolar da gidecek
Öldürmeyen acı güçlendirirCanım şu an bile kollarımı zor kullanıyorum şişmiş resmen acı çekiyorum dünden beri
Ay inşallah kuzum geldim geri
Ben hiç özlememişim sporu valla ha ahahahah yanıyor kollarım acıyor
3 güne alışırımda işte o üç gün öldürüyor beni
Ben de bayilirim gercekten. Bu aralar TR'de soslu lokma modasi olusmus diye duydum. Her yerde satiliyormus. Bence sosa gerek yok gerci ama diyet icin uygun degil :)Ben lokmayı görmemişim. Bayılırım minicik cıtır cıtır yapılan lokmaya. büyükleri ve yumuşakları sevmiyorum ama minik bulursam dayanamam diye korkuyorum. Sonra çekiyorum tabii ama çok lezzetli
Evet olur canimKızlar birde spor listesinde 200 şp atlama yazıyor bende ip atlar gibi zıplamakta sayılıyor mu :)
Bu cig yenilebilen bir cins canimkız çiğ bezelye yenir mi
Allah bagislasin canim, hala cok kucuk. Emzirirken olur tabiki boyle kacamaklar, sen kendini izle, kilo vermeni engelleyecek kadar olmasin sadeceBebis 4.5 aylık canim. Evet bende emzirıyorum diye attım ağzıma bir tane arada olur emzirirken dimi
Amiin amiin herkes en kısa sürede istediği kilonun da azıcık altına düşsün ins tabi sağlıkla
Zor durdurdum kendimi, herkes cok guzel kek diyip gidip daha da aldi o yuzden yedim, yoksa hic almamistim ben kendime :)Menü güzel canım Su az spor iyi
2 çatal la kaldıysan çok iyi tebrikler canım ☺
evetÖldürmeyen acı güçlendirir
Filtre kahve olması gerekiyor değil mi. Bir french press almam gerekiyorCanım nescafe sade kahve yerine geçmez bildiğim kadarıyla ama o an onu bulduysan yapacak bir şey yok
tesekkur ederim takiminiza ait ozel kurallar varsa bileyim.Ben de bayilirim gercekten. Bu aralar TR'de soslu lokma modasi olusmus diye duydum. Her yerde satiliyormus. Bence sosa gerek yok gerci ama diyet icin uygun degil :)
Evet olur canim
Bu cig yenilebilen bir cins canimsugar snap peas, cig bakla gibi, cok guzel
Allah bagislasin canim, hala cok kucuk. Emzirirken olur tabiki boyle kacamaklar, sen kendini izle, kilo vermeni engelleyecek kadar olmasin sadece
Zor durdurdum kendimi, herkes cok guzel kek diyip gidip daha da aldi o yuzden yedim, yoksa hic almamistim ben kendime :)
Mavi boncukkk Ekledim canim seni takim listemize, tekrar hosgeldin
Ilk sayfada kurallarimiz var ama ozetlersektesekkur ederim takiminiza ait ozel kurallar varsa bileyim.
Immm canım buğday salatası olabilir tok tutuyor bayaAkşam çaya misafir gelcek kızlar. Saglikli ne yapabilirim?? Önerileriniz
Bilemedim kisir olabilir veya patates salatasi bol yesillikli. Yanina yogurtlu kereviz, kabak veya semizotuAkşam çaya misafir gelcek kızlar. Saglikli ne yapabilirim?? Önerileriniz
Canım Emin olmamakla birlikte Türk kahvesi de olabiliyor sanırım ama ona da bir şey denmişti sanki hatırlayamadımFiltre kahve olması gerekiyor değil mi. Bir french press almam gerekiyor
Bunlar cok iyi fikirlermis.Immm canım buğday salatası olabilir tok tutuyor baya
Ya da Meksika fasulyesinden salata
Mercimek salatası
Canım akşam yemeğini görmemişim
Bence kendini üzme dün dündür bugün bugündür
Totoları kaldır spor yap gümbür gümbür gümbür
Bizde bazen sofra kuruluyor bazen tabak yapılıyor bireysel :) bireysel tabak olunca mutlaka bir salata oluyor ordan :)Bunlar cok iyi fikirlermis.
Ben findik fistik cikariyorum cay/kahve ile sadece
bazen de marketten kurabiye alip veriyorum ama ben yemiyorum
aa ilk defa duydum.. ne güzel tadı iyimi bariBen de bayilirim gercekten. Bu aralar TR'de soslu lokma modasi olusmus diye duydum. Her yerde satiliyormus. Bence sosa gerek yok gerci ama diyet icin uygun degil :)
Evet olur canim
Bu cig yenilebilen bir cins canimsugar snap peas, cig bakla gibi, cok guzel
Allah bagislasin canim, hala cok kucuk. Emzirirken olur tabiki boyle kacamaklar, sen kendini izle, kilo vermeni engelleyecek kadar olmasin sadece
Zor durdurdum kendimi, herkes cok guzel kek diyip gidip daha da aldi o yuzden yedim, yoksa hic almamistim ben kendime :)
Mavi boncukkk Ekledim canim seni takim listemize, tekrar hosgeldin
Ahahahhahahao nasıl bişey kız ne güldüm..
4.takımın sloganı olsun bu
Ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım :) ama yemedim markette falan da dikkatimi çekmedi YÖK sanırımaa ilk defa duydum.. ne güzel tadı iyimi bari
Yurtdışındayım evet. Daha önce formu doldurulmuştum tekrar doldurayım.Cocuklarini kargola canim benim , cocuklarla korkutamazsin beni:)
Dis olayini atlamisim, esimin disleri o kadar problemli ki , ust dislerinin kemikleri eridi.
Gecen sene ameliyatla acip, oraya kemik tozu yerlestirildi ve bekledik fakat yapay kemik olusamadi
Artik son care bu hafta tamamen implant yapilmaya baslanacak.
Dis sIkIntisi ne cok yakindan biliyorum, acil sifalar canim..
Canim bol bol sebze yemegi yap blendirdan gecir, corba yaparsin mis gibi, diyetine birseycik olmaz:)
Ben ogrenciyken tenis dersi aldim ama bolumde herkes sporcu olunca , hepside benden daha yetenekliydi teniste, en kotu notu alarak gecmistim tenis dersini:)
Ama simdi Akin heveslendi, ona yardimci olmaya calisiyorum canim :)
Daha cok ugruyorsun takima cok seviniyorum:)
Bir de hergun menulerini duzenli yazsan inan bana daha rahat kilo vereceksin..
Bende adim saymayi unuttum bugun, yarin yeni bir gun :))
Cok guzel canim :)
Canim sabah recel, 2 kasik pilav, aksam cerez ve 1 tabak kisir..Aslinda cok yemek yememissin ama karbonhidrat agirlikli olmus, kucuk bir ceza gelecek menuye fakat sporun sahane:)
6 valiz tam benim durumum, yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Hosgeldiniz aramiza.Katilim formumuzu doldurursaniz, sizi daha iyi taniriz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Menu , spor guzel canim..
Cezanida yapmissin degme keyfime:))
Tabi ki bekliyoruz, sen saglikla dogur bebisini, sonra ne zaman istersen biz buradayiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?