Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasilsin canim, ne var ne yok? :)
Canım şu an bile kollarımı zor kullanıyorum şişmiş resmen acı çekiyorum dünden beri

Canim spora yeniden baslamana cok sevindim. Haydi onceden yaptigin gibi gunluk guzel sporlar bekliyoruz senden
Ay inşallah kuzum geldim geri
seni ve enerjini özlemişiz canım. arayı açma.
Ben hiç özlememişim sporu valla ha ahahahah yanıyor kollarım acıyor
harşkasın az daha dayan o hamlık da kilolar da gidecek
3 güne alışırımda işte o üç gün öldürüyor beni

Öldürmeyen acı güçlendirir

Ben lokmayı görmemişim. Bayılırım minicik cıtır cıtır yapılan lokmaya. büyükleri ve yumuşakları sevmiyorum ama minik bulursam dayanamam diye korkuyorum. Sonra çekiyorum tabii ama çok lezzetli
Ben de bayilirim gercekten. Bu aralar TR'de soslu lokma modasi olusmus diye duydum. Her yerde satiliyormus. Bence sosa gerek yok gerci ama diyet icin uygun degil :)
Kızlar birde spor listesinde 200 şp atlama yazıyor bende ip atlar gibi zıplamakta sayılıyor mu :)
Evet olur canim
kız çiğ bezelye yenir mi
Bu cig yenilebilen bir cins canim sugar snap peas, cig bakla gibi, cok guzel
Bebis 4.5 aylık canim. Evet bende emzirıyorum diye attım ağzıma bir tane arada olur emzirirken dimi

Amiin amiin herkes en kısa sürede istediği kilonun da azıcık altına düşsün ins tabi sağlıkla
Allah bagislasin canim, hala cok kucuk. Emzirirken olur tabiki boyle kacamaklar, sen kendini izle, kilo vermeni engelleyecek kadar olmasin sadece
Menü güzel canım Su az spor iyi
2 çatal la kaldıysan çok iyi tebrikler canım ☺
Zor durdurdum kendimi, herkes cok guzel kek diyip gidip daha da aldi o yuzden yedim, yoksa hic almamistim ben kendime :)
Mavi boncukkk Ekledim canim seni takim listemize, tekrar hosgeldin

tesekkur ederim takiminiza ait ozel kurallar varsa bileyim.

tesekkur ederim takiminiza ait ozel kurallar varsa bileyim.
Ilk sayfada kurallarimiz var ama ozetlersek
hergun menu bildiriyoruz su ve spor ile birlikte
diger arkadaslarimizin menulerine yorum yapiyoruz
ptesi kontrol tartisi bildiriyoruz - fotografsiz
cuma fotografli kilo bildirimi, bu cok onemli
diyet olarak kendine uygun istedigin diyeti yapabilirsin, burada yanlis gorduklerimizi paylasiyoruz. ama diyet disina gercekten cikiyorsan spor cezasi aliyorsun :)

Akşam çaya misafir gelcek kızlar. Saglikli ne yapabilirim?? Önerileriniz
Bilemedim kisir olabilir veya patates salatasi bol yesillikli. Yanina yogurtlu kereviz, kabak veya semizotu
tatli da sutlu bir tatli olabilir belki, veya yulaf ile sekersiz crumble?
Miktarlari cok abartmadan yersen biraz da yuruyus eklersen tamamdir bence. kaptanim? Yawrukush

Bunlar cok iyi fikirlermis.
Ben findik fistik cikariyorum cay/kahve ile sadece
bazen de marketten kurabiye alip veriyorum ama ben yemiyorum
Bizde bazen sofra kuruluyor bazen tabak yapılıyor bireysel :) bireysel tabak olunca mutlaka bir salata oluyor ordan :)

Ama işte tabağın kalan kısmı..

aa ilk defa duydum.. ne güzel tadı iyimi bari

Yurtdışındayım evet. Daha önce formu doldurulmuştum tekrar doldurayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…