Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar karpuz nekadar yiyebiliriz oglen yemegi niyetine
Canım 4-5 üçgen dilim ama bu ancak ara öğün olur
Bir de meyvelerde sen şeker var biliyorsun 2 araöğün yapabilirsin gün içinde hatta üç ama yemek yerine karpuz çok etmez sanki

Birde pazartesi kiloları biyere yaziliyormu tabloların sabit yerleri varmı yoksa ornegin cuma guncellendi guncellendigi sayfadamı kalıyor onu anlamadim ben
Cuma günkü ilk sayfaya güncelleniyor ama pazartesi yazıldığı yerde sayfada kalıyor canım

Doldurdum ben tekrar.

Menümü akşam yazarım artık.
Yoğun birgün beni bekler.
Dolaba fare girse açlıktan ölür
Tatil dönüşünden nefret ediyorum.
1 aya ancak düzeliriz yaa
Tatil gidişi de dönüşü de yoruyor ya ama yine de farklılık insana iyi geliyor :)
Kız girmesin fare ama sen yine de az ye

Ilk sayfayi okudum tmm anlasildi ben bi 10 gundur falan dikkat ediyordum ama tartilmadim daha cuma gunu tartilayim o zaman buraya gore bir duzene girerim

Valla süpersin tekrar tebrik ederim ben duramazdım

Kizlar karpuz nekadar yiyebiliriz oglen yemegi niyetine
1 kalin dilim karpuz 120 kalori canım ondan yola çakrak hesaplayabilirsin ama öğlen yemeği niyetine karpuz olmaz yanında birşeyler ye protein orani yüksek olan

aa ilk defa duydum.. ne güzel tadı iyimi bari
Evet cok guzel hem az kalorili, o yuzden aciktikca yiyorum bir paket (100gr sanirim paketler)
TR'de satilmiyor sanirim, ben ilk burada gordum
Hapşurmaktan ölüyorum allerjim tuttu
İnşallah çabuk geçer geçer de içimi çıkarttı dışıma ya
Gecmis olsun, bende de var alerji, bazen yoruyor hapsirmak gercekten
Birde pazartesi kiloları biyere yaziliyormu tabloların sabit yerleri varmı yoksa ornegin cuma guncellendi guncellendigi sayfadamı kalıyor onu anlamadim ben
Hayir canim ptesi kilolari kontrol amacli ki haftasonu fazla kacirma diye veya kazirdiysan ceza icin
Doldurdum ben tekrar.
Tesekkurler canim hatirliyorum ben seni, nasilsin? Ekledim tekrar listeye seni
Menümü akşam yazarım artık.
Yoğun birgün beni bekler.
Dolaba fare girse açlıktan ölür
Tatil dönüşünden nefret ediyorum.
1 aya ancak düzeliriz yaa
heheh en azindan diyeti bozacak birsey yok tabii disardan yemek ismarlamazsaniz
Ilk sayfayi okudum tmm anlasildi ben bi 10 gundur falan dikkat ediyordum ama tartilmadim daha cuma gunu tartilayim o zaman buraya gore bir duzene girerim
Tamam canim, cuma baslarsin sen de tartilmaya ama menu bildirimlerine ve sohbete basla simdiden

Kizlar ben bugun pek online olamayacagim aksam 7de kinamiz var kuzenimin birazdan spor salonuna gideceğim gelince yemek yiyip hazirlanacağım eve dönünce kına sonrası bakarım takıma tekrar
Çok oyna asla oturma Yansın yağlar ohhh
Dikkat et nazara gelme derler bu fizik nedir ya Rabbiiiiim kem gözlerden koru kendini

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…