O zamaaan tekrar hoşgeldiiiinYurtdışındayım evet. Daha önce formu doldurulmuştum tekrar doldurayım.
Canım 4-5 üçgen dilim ama bu ancak ara öğün olurKizlar karpuz nekadar yiyebiliriz oglen yemegi niyetine
Cuma günkü ilk sayfaya güncelleniyor ama pazartesi yazıldığı yerde sayfada kalıyor canımBirde pazartesi kiloları biyere yaziliyormu tabloların sabit yerleri varmı yoksa ornegin cuma guncellendi guncellendigi sayfadamı kalıyor onu anlamadim ben
Doldurdum ben tekrar.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :konuş dinliyorum
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: resepsiyonist
Yaşınız :25
Medeni Durumunuz : evli,çok evli :)
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 çocuk 2.5 yaş 1.5 yaş
Yaşadığınız şehir: İngiltere
Boyunuz :1.70
Kilonuz:67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Doğum,sigara bırakma.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık,iyi görünme ve daha çok sebebi var tabiki.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Tatil gidişi de dönüşü de yoruyor ya ama yine de farklılık insana iyi geliyor :)Menümü akşam yazarım artık.
Yoğun birgün beni bekler.
Dolaba fare girse açlıktan ölür
Tatil dönüşünden nefret ediyorum.
1 aya ancak düzeliriz yaa
Tamam canımTamam ozaman eve gidince atlıcam hayali ipimle :)
Bu arada kaptan yardımcılığıda hayırlı olsun
Tamam canımtamam canim, isten sontra atlarim
Süpersin250 ipi hemen atlıyorum canım
Ilk sayfayi okudum tmm anlasildi ben bi 10 gundur falan dikkat ediyordum ama tartilmadim daha cuma gunu tartilayim o zaman buraya gore bir duzene girerimIlk sayfada kurallarimiz var ama ozetlersek
hergun menu bildiriyoruz su ve spor ile birlikte
diger arkadaslarimizin menulerine yorum yapiyoruz
ptesi kontrol tartisi bildiriyoruz - fotografsiz
cuma fotografli kilo bildirimi, bu cok onemli
diyet olarak kendine uygun istedigin diyeti yapabilirsin, burada yanlis gorduklerimizi paylasiyoruz. ama diyet disina gercekten cikiyorsan spor cezasi aliyorsun :)
Valla süpersin tekrar tebrik ederim ben duramazdımBen de bayilirim gercekten. Bu aralar TR'de soslu lokma modasi olusmus diye duydum. Her yerde satiliyormus. Bence sosa gerek yok gerci ama diyet icin uygun degil :)
Evet olur canim
Bu cig yenilebilen bir cins canimsugar snap peas, cig bakla gibi, cok guzel
Allah bagislasin canim, hala cok kucuk. Emzirirken olur tabiki boyle kacamaklar, sen kendini izle, kilo vermeni engelleyecek kadar olmasin sadece
Zor durdurdum kendimi, herkes cok guzel kek diyip gidip daha da aldi o yuzden yedim, yoksa hic almamistim ben kendime :)
Mavi boncukkk Ekledim canim seni takim listemize, tekrar hosgeldin
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçerHapşurmaktan ölüyorumallerjim tuttu
İnşallah çabuk geçer geçer de içimi çıkarttı dışıma ya
1 kalin dilim karpuz 120 kalori canım ondan yola çakrak hesaplayabilirsinKizlar karpuz nekadar yiyebiliriz oglen yemegi niyetine
Evet cok guzel hem az kalorili, o yuzden aciktikca yiyorum bir paket (100gr sanirim paketler)aa ilk defa duydum.. ne güzel tadı iyimi bari
Gecmis olsun, bende de var alerji, bazen yoruyor hapsirmak gercektenHapşurmaktan ölüyorumallerjim tuttu
Hayir canim ptesi kilolari kontrol amacli ki haftasonu fazla kacirma diye veya kazirdiysan ceza icinBirde pazartesi kiloları biyere yaziliyormu tabloların sabit yerleri varmı yoksa ornegin cuma guncellendi guncellendigi sayfadamı kalıyor onu anlamadim ben
Tesekkurler canim hatirliyorum ben seni, nasilsin? Ekledim tekrar listeye seniDoldurdum ben tekrar.
heheh en azindan diyeti bozacak birsey yok tabii disardan yemek ismarlamazsanizMenümü akşam yazarım artık.
Yoğun birgün beni bekler.
Dolaba fare girse açlıktan ölür
Tatil dönüşünden nefret ediyorum.
1 aya ancak düzeliriz yaa
Tamam canim, cuma baslarsin sen de tartilmaya ama menu bildirimlerine ve sohbete basla simdidenIlk sayfayi okudum tmm anlasildi ben bi 10 gundur falan dikkat ediyordum ama tartilmadim daha cuma gunu tartilayim o zaman buraya gore bir duzene girerim
belki yurt dışında vardır..Ben de ilk duyduğumda çok şaşırmıştım :) ama yemedim markette falan da dikkatimi çekmedi YÖK sanırım
geçmiş olsun canım.. polenlere karşımı alerjinHapşurmaktan ölüyorumallerjim tuttu
Geçti şu an canım iyiyim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer
Çok oyna asla oturmaKizlar ben bugun pek online olamayacagim aksam 7de kinamiz var kuzenimin birazdan spor salonuna gideceğim gelince yemek yiyip hazirlanacağım eve dönünce kına sonrası bakarım takıma tekrar
Sağol canım benimEvet cok guzel hem az kalorili, o yuzden aciktikca yiyorum bir paket (100gr sanirim paketler)
TR'de satilmiyor sanirim, ben ilk burada gordum
Gecmis olsun, bende de var alerji, bazen yoruyor hapsirmak gercekten
Hayir canim ptesi kilolari kontrol amacli ki haftasonu fazla kacirma diye veya kazirdiysan ceza icin
Tesekkurler canim hatirliyorum ben seni, nasilsin? Ekledim tekrar listeye seni
heheh en azindan diyeti bozacak birsey yok tabii disardan yemek ismarlamazsaniz
Tamam canim, cuma baslarsin sen de tartilmaya ama menu bildirimlerine ve sohbete basla simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?