hadi bakalım inşallah canım benim
benim de mart hedefime 100 gr kaldı sadece
çok özür dilerim geç kaldım. ama moralım de bozuk bide koruyamamışım kilomu 54.2
**4. TAKIM 194. ETAP**
meyvenull ( 61/60.4/0.6/%0.98)
pamukcuk ( 73.1)geri dönmek üzere ayrıldı
Kuyabiye(56.2/55.9/0.3/%0.53)
PrensesPeri( 77.7/77.5/0.2/%026)
hypatia(68.7/69/-0.3/%-0.44)
Anna_maria(69.2/69.2/0.0/%0.0)
karcicegi71(70.0/69.6/0.4/%0.57)
pembepanter1(63.5/63.5/0.0/%0.0)
minnoş prenses(66/65.9/0.1/%0.15)
nidah( 69.4/68.7/0.7/%1.0)
katrem ( 78.2/76.9/1.3/%1.66)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (679.9/673.6/ 6.3/%0.93 )
listeniz bu sekilde meyvecim, sadece hypatia arkadasimizin yuzdesini degistirdim. -0.44% cikiyor
teşekkürler canım ellerine sağlık nisayı ekledim şimdi tekrar kontrol etmeye uğrasma tatlım ben listeyi paylasıma ekliyorum
kılo veren arkadasları tebrik ederim.meyvem ben hesaplamayı ogrenırım ogrenmesinede telden kısıtlı yazabılıyorum hesaplasamda adımın yanına ekleyemem ki
kahvaltı gayet güzel :112:kilo veren arkadaşlarımı tebrikederim darısı başıma
sabah kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği , 1 yumurta haşnamış, 4 zeytin, 1kk beyaz peynir şekersiz çay
18.02.2011 CUMA
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton ballı yeşil çay (tadı güzel!)
Öğle: Bir kase nohutlu mercimek çorbası, 6 adet küçük top salçalı köfte ve yeşillikli rokalı salata
Ara: Yeşil elma
Akşam: 5-6 adet limonlu mercimek köftesi ve sarı elma
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan Lipton ballı yeşil çay
Spor: 50 dk. pilates
görüşürüz tatlım ii derslerrbende seni cok öpüyorum
doğru mu hesapladımm
çok mutluyum bu aradaaa
1.3 kiloo çok sevinçliyim yaa
söylemesi ayıp kabız olmuşum bir dee
daha da az çıkacaktımm oysa kii
günaydın kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ama özellikle de katrem'imaşallah canım çok güzel vermişsin
ben de 300 gr vererek anca 2 hafta önceki kiloma dönebildimama olsun en azından 55'i gördüm tekrar
haftasonunu çok dikkatli geçirip, önümüzdeki hafta da simitli diyetimi yaparsam cuma'ya tam 55 olurum diye düşünüyorum
zevcanım seni de ayrıca tebrik ediyorum canım hem +larını verdiğin için hem de artık 59'a azıcık kaldığı için
lütfen annenlerin yanında çok dikkat et bu sefer canım, bak bu kadar yaklaşmışken yazık etme emeklerine
bu günkü menüm...
sabah 1 muz 1 süt
ara 1 yeşil elma
öğlen haslanmıs karnıbahar yoğurt beyaz leblebi
ara nescafe 1 dilim kek(otobüste duramıyorum yemeden)
aksam belli değil belki süt leblebi belki çorba belki peynirli domatesli biberli sandiviç yanında süt
ara nescafe kek
gece eve gidincede 1 meyve
bu gün yollarda gececeğinden böyle düzensizz maleseff
kilo veren arkadaşlarımı tebrikederim darısı başıma
sabah kahvaltım: 1 dilim kepek ekmeği , 1 yumurta haşnamış, 4 zeytin, 1kk beyaz peynir şekersiz çay
18.02.2011 CUMA
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton ballı yeşil çay (tadı güzel!)
Öğle: Bir kase nohutlu mercimek çorbası, 6 adet küçük top salçalı köfte ve yeşillikli rokalı salata
18.02.2011 CUMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?