Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım yeşil çay enerjisiz 1 kalori diyor. balı ben katmadım, pakette böyle yazıyor. inş. öyledir.
mercimek köftesini de 2-3 tane yiyeceğim akşam öğünümü yiyeyim diye böyle yaptım, bir de elma.

insan bazen kendi dikkat edemiyor. haklısın. çook teşekkürler yorumların için kaptanımm

bu ballı yeşil cayın gl endeksi yüksekmi onu öğrenmek lazım ama gl si yüksekse zayıflatmak yerine şişmanlatır..

zevcancım kilomu ben de hesaplayarak yazmıyorum, bana özelden msj atarmısın nasıl hesaplandığını , örnekle ,

meyve'nin msjından alıntı cnm:

gecen haftaki kilonuzdan bu haftaki kilonuzu cıkartıyorsunuz farkı gecen haftaki kilonuza bölüp 100 le carpıyorsunuz ..
yani
kilosu 65 olan birisi bu cuma 63.8 cıktı
65-63.8=1.2
1.2/65=0.01846...
0.01846..*100=1.8

buluyoruz. yazarkende zaten belli üye adı ilk kilosu yeni kilosu fark ve yüzde

******* (65/63.8/1.2/%1.8)

genel toplamıda anlatayım..

herkesin ilk kilolarını toplayım toplam kilonun ilk kilosunu yazıyoruz herkesin yeni kilolarını toplayıp toplamın yeni kilosunu buluyoruz sonra toplamdaki kilolara yukarıdaki işlemi uyguluyoruz eski kilo -yeni kilo=fark
fark/eski kilo*100

gl'sine nasıl bakacağım ki?

enerjisiz 1 kalori diyor pakette. yağ şeker karbonhidrat değerleri hep sıfır.

%0,5 fırıncılık balı varmış içinde.

tatlım fırıncılık balı nasıl bişi bilmiyorum ama normal bal dan hesapladım 0.3 ediyor yani cok düşük bi oran önemli değil sen yinede günde 1 taneden fazla içme bunu ..
fırıncılık palıda muhtemelen tatlılarda kullanılan baldır.. :44:

bence de öyledir. o zaman hemen yeni aldığım yaseminli yeşil çayı deniyorum:))

menümün düzenlenmiş hali şu şekilde:

18.02.2011 CUMA
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton ballı yeşil çay (tadı güzel!)
Öğle: Bir kase çorba, 6 adet küçük top köfte(3 normal köfte eder sanırım) ve salata
Ara: Yeşil elma
Ara: Yeşil elma
Akşam: 3 adet mercimek köftesi ve sarı elma

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 1 fincan Lipton ballı yeşil çay, 1 fincan Lipton yaseminli yeşil çay
Spor: 50 dk. pilates

çok daha iyi olmuş akşamdan kısman eminim yarın tartıdaki rakamı etkileyecektir tatlım afiyet olsun

bende öğlen karnıbaharımın yanında leblebi yiyemedim kosusturmaktan onu zor yedim leblebiyi sütle ara seklinde yicem

iyi olmuş ara öğün olarak daha iyi bence doyurucu olur hem tok tutar canım afiyet olsun

bende öğlen karnıbaharımın yanında leblebi yiyemedim kosusturmaktan onu zor yedim leblebiyi sütle ara seklinde yicem

canım benim menüme baksana öğle 2 tane etli biber dolması yazmıştım küçük diye 2 değil 3 tane yedim birde makarna almadım yoğurt aldım 3 küçük dolma ile ve 1 dilim ekmekle yedim eğer fazla ise akşamdan kısacağım etli bezelye yemeyeceğim yerine çorba salata ve çavdarekmeği yiyeceğim tatlım.

öğlen 3 dolma+makarna+ yoğurt+ ekmek
evet canım karbonhidratı cok olucak eğer etli bezelye tersen çünkü beselye sebze değil baklagil sayılıyor..
aksam corba salata(doyana kadar) ekmek şeklinde yee sakın ac kalma..

makarnayı hiç almadım zaten dolmada pirinç var dedim gi fazla birde makarna yersem fazla olur dedim ve makarna yemedim. ama dolma 2 değil 3 oldu . ahçı zaten makarna almıyorsun dolmalarda küçük o yüzden 3 olsun dedi ve bende 3 ünüde yedim yoğurt ve 1 dilim ekmekle bu şekilde değerlendir

Bugünkü menüm...

Sabah:1 kase yulaf ezmesi diyet süt ile, 1 haşlanmış yumurta
ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek+salata
ara:1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam:Haşlanmış brokoli ve kabak, 2 kaşık yoğurt

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 saat yürüyüş

bu sefer tam uyabildim sanırım

anladım canım ozamn aksam bezelyeni yee ben makarnada aldın anladım .. afiyet olsun..

evet canım günü böyle kapatabilirsen tam uydun :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…