[
şimdiii o ballı yeşil cay kalori içeriyormuymus bal oranı ne kadarmıs gl si buna göre ne kadar ediyormus..
aksam 5-6 mercimek köftesi bence fazla onu 3 e indirip yanında bol marul yesen daha ii çünkü dünde öğren mercimek yemeği+mercimek corbası oldu emnünde bugünde yime mercimek+nohutlu bide aksam bulgur+mercimek cok fazla oluyor..
kacınılmaz sekilde kilo yapar bu kadar karbonhidrat..
canım yeşil çay enerjisiz 1 kalori diyor. balı ben katmadım, pakette böyle yazıyor. inş. öyledir.
mercimek köftesini de 2-3 tane yiyeceğim akşam öğünümü yiyeyim diye böyle yaptım, bir de elma.
insan bazen kendi dikkat edemiyor. haklısın. çook teşekkürler yorumların için kaptanımm
zevcancım kilomu ben de hesaplayarak yazmıyorum, bana özelden msj atarmısın nasıl hesaplandığını , örnekle ,
bu ballı yeşil cayın gl endeksi yüksekmi onu öğrenmek lazım ama gl si yüksekse zayıflatmak yerine şişmanlatır..
gl'sine nasıl bakacağım ki?
enerjisiz 1 kalori diyor pakette. yağ şeker karbonhidrat değerleri hep sıfır.
%0,5 fırıncılık balı varmış içinde.
tatlım fırıncılık balı nasıl bişi bilmiyorum ama normal bal dan hesapladım 0.3 ediyor yani cok düşük bi oran önemli değil sen yinede günde 1 taneden fazla içme bunu ..
fırıncılık palıda muhtemelen tatlılarda kullanılan baldır.. :44:
menümün düzenlenmiş hali şu şekilde:
18.02.2011 CUMA
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton ballı yeşil çay (tadı güzel!)
Öğle: Bir kase çorba, 6 adet küçük top köfte(3 normal köfte eder sanırım) ve salata
Ara: Yeşil elma
Ara: Yeşil elma
Akşam: 3 adet mercimek köftesi ve sarı elma
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 1 fincan Lipton ballı yeşil çay, 1 fincan Lipton yaseminli yeşil çay
Spor: 50 dk. pilates
bende öğlen karnıbaharımın yanında leblebi yiyemedim kosusturmaktan onu zor yedim leblebiyi sütle ara seklinde yicem
bende öğlen karnıbaharımın yanında leblebi yiyemedim kosusturmaktan onu zor yedim leblebiyi sütle ara seklinde yicem
canım benim menüme baksana öğle 2 tane etli biber dolması yazmıştım küçük diye 2 değil 3 tane yedim birde makarna almadım yoğurt aldım 3 küçük dolma ile ve 1 dilim ekmekle yedim eğer fazla ise akşamdan kısacağım etli bezelye yemeyeceğim yerine çorba salata ve çavdarekmeği yiyeceğim tatlım.
öğlen 3 dolma+makarna+ yoğurt+ ekmek
evet canım karbonhidratı cok olucak eğer etli bezelye tersen çünkü beselye sebze değil baklagil sayılıyor..
aksam corba salata(doyana kadar) ekmek şeklinde yee sakın ac kalma..
makarnayı hiç almadım zaten dolmada pirinç var dedim gi fazla birde makarna yersem fazla olur dedim ve makarna yemedim. ama dolma 2 değil 3 oldu . ahçı zaten makarna almıyorsun dolmalarda küçük o yüzden 3 olsun dedi ve bende 3 ünüde yedim yoğurt ve 1 dilim ekmekle bu şekilde değerlendir
Bugünkü menüm...
Sabah:1 kase yulaf ezmesi diyet süt ile, 1 haşlanmış yumurta
ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek+salata
ara:1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam:Haşlanmış brokoli ve kabak, 2 kaşık yoğurt
3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 1 saat yürüyüş
bu sefer tam uyabildim sanırım
evet canım günü böyle kapatabilirsen tam uydun :112:
inşallah canım sağol şimdi birazdan yoğudumu yicem ondan sonrası kolay zaten akşam acıkmam pek
yoğurt 2 kasık 1 kase dolusu yeme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?