ama ben daha yoğurdumu yeni yiyorum kız bifteğimi yedim 2 saat önce bu keten tohumlu olan yoğurt akşamki yoğurdu yemesemmi acaba:44:
olmazzz
elmayı yee ardından 2 kasık yoğurtdu yee üstüne koca bi bardak su iç
kızlar ben yavas yavas hazıtlanmaya baslıyorum takım size emanet paylasımı takip edin sık sık listemizle ilgili bi sorun olursa duruma müdahale edin.bu günlük böylee ortamı boş bırakmayın :112:
tamam canım iyi yolculuklar sana tekrar tekrar
burayı merak etme süper bakcaz buraya boş bırakmayız tatlım
hadi öptüm seni şeker
ben de elmacığımı yedim.
yeşil elma diyetini yaparım diye evi elmayla doldurmuştum ama nerdeee :) sonunda ara öğün olarak kullanıyorum.
afiyet olsun canım. ben yemedim öğlen o kadar doymuşumki sadece su ,içecek kadar yer var midemde birde ben elma yeyince çok açıkıyorum her şeyi yemek istiyorum sizede oluyormu
ben de elmacığımı yedim.
yeşil elma diyetini yaparım diye evi elmayla doldurmuştum ama nerdeee :) sonunda ara öğün olarak kullanıyorum.
afiyet olsun canım. ben yemedim öğlen o kadar doymuşumki sadece su ,içecek kadar yer var midemde birde ben elma yeyince çok açıkıyorum her şeyi yemek istiyorum sizede oluyormu
afiyet olsun canım
iyi yapmışsın elma tam ara öğün meyvesi
ben aç karnıma yersem elmayı böyle bir şeyler yiyesim geliyor ama her zaman değil canım
demekkki bazen acıktırabiliyo ilginç :44:
gerçekten ilginç tıka basada doymuş olsam elma yediğim an 3 dakika kadar sonra süper açıkıyorumo yüzden ara öğünde yediğim elma nerdeyse ana öğün gibi oluyor çünkü arkadan kendime tost yaptırıyorum yada başka bir şey yiyorum o yüzden benim için ara öğünde elma yemek bir kabusa dönüyor.
gerçekten ilginç tıka basada doymuş olsam elma yediğim an 3 dakika kadar sonra süper açıkıyorumo yüzden ara öğünde yediğim elma nerdeyse ana öğün gibi oluyor çünkü arkadan kendime tost yaptırıyorum yada başka bir şey yiyorum o yüzden benim için ara öğünde elma yemek bir kabusa dönüyor.
en iyisini sen bilirsin kendi vücudun miden hakkında. o halde elma yerine başka meyveler tercih edeceksin.
ben bir saat sonra akşam yemeğimi yiyeceğim. hepinizi öpüyorumm :) iyi akşamlar kızlar.
meyvecim iyi yolculuklarr..
menümü yazayım kızlar
sabah:
2dl tb ekmeği,peynir,zeytin,2çay k reçel,1yum
ara: elma
öğle 1 kase çorba
5 kş pırasa,1kase yoğurt,1dl ekmek,salata
ara:1 ayva,1port,1/2 muzu da az önce yedim acıktımm ve acaip tatlı istiyodu canım:)bunları 1er saat arayla yedim
akşam:4kş pırasa,1kase çorba,salata
ara:meyve
eşim yok yemek yapmadım pırasa doldu midem:))
su herzaman çok içerim bugün 2-3 litre içmişimdir..emzirince çok susuyorum:)
bugün spora gidemedim ve evdeyim kızlar.
günaydın kızlar dün listelerle ilgilenemdim 1. miz katrem kişisel imzamızı değiştirelim lütfen..
günaaydın kızlarrrr
sabah bissürü reçel yedim ay bu ara fena tatlı istiyo canım poff..
bi de baskül kafayı yedi bi kaç kez çıktım hep farklı gösterdi sabah,yeni bi baskül almayı düşündüm, varmı marka öneriniz?
Günaydın kızlar, daha yeni kalktım
Dünkü menümü yazamamıştım
Sabah: Kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 bardak kahve
Öğle: Salata, 1 tane etimek
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
Akşam: 4 ızgara köfte, 2 kaşık haşlanmış sebze, ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?