Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tünaydın kızlar nasılsınız...

Dün babam marankinin cosmic centerına gidip funda yaprağı almış bugün denemeye başaldıme tkili olursa yazarım buraya sonuçlarını çay gibi içilcekmiş 3 kere... etkisi de depo yağlarını yakıyormuş inş işe yarar

Cevizi denicem Anna sağol tatlım. cosmic center ı nerdeymiş bende şu tuzlardan almak istiyorum kaya gibi oluyo ya,odaya koyim diyorum bi tane:)

marka tavsiyen için de ayrıca tşk ler ..

Cevizi denicem Anna sağol tatlım. cosmic center ı nerdeymiş bende şu tuzlardan almak istiyorum kaya gibi oluyo ya,odaya koyim diyorum bi tane:)

marka tavsiyen için de ayrıca tşk ler ..

rica ederim canımcım... bir de tatlı krizine kuru kayısı kuru erik gibi kuru meyvelerde iyi geliyo ben bir tane yeşilçayın yanında yiyorum mutlaka

evet ya çok iyiymiş o tuzlar haklısın bizde alacağız başka zaman..

adresini vereyim sana dur..

Cosmic Center Adres:

Beyazıt Ağa Mah. Topkapı Cad.

Dullar Çıkmazı Sok. (Eresin Otel Arkası)

No:2/1 Fatih-İstanbul

Telefon:

0212 533 01 33 - 0212 521 29 29

buda internet adresi ürünlerin fiyatlarına burdan ulaşabilirsin...

Ahmet Maranki Kozmik Ürünler Online Satış Sitesi

Anna tşk ler canım.

menümm

sabah: 1brd greyfurt suyu
1yum,peynir,zeytin,6-7 çay kş. reçel,yarım ceviz,2dl çavdar ekmeği

ara:1 avuç leblebi-kuru üzüm karışımı

öğle 4kş kuru fas.,2kş pilav,salata,4kş yoğurt

ara:1 elma
ara:1ayva

akşam:haşlanmış yoğrtlu brokoli
3-4 kaşık kuru fas.
yoğurt
salata

ara:meyve

menün iyi ama akşamki kurufasuyle biraz fazla gibi akşam sadece brokoli ve salata yesen daha iyi olcak gibi afiyet olsun canım

günaydın kızlar dün listelerle ilgilenemdim 1. miz katrem kişisel imzamızı değiştirelim lütfen..

selam kızlar çok mutu oldum birinci olmuşumm
ama bugün sabah eğitimim vardı
malesef hiç dikkat edemedim
yarından itibaren diyetime devam
inşallah haftaya daha iyi bir performansımız olur
ve 1. oluruzz

katrem tebrik ederim canım, birinci olmuşsun

meyvem ve hypatiacım mesajlarınızı aldım, çok teşekkür ederim , aynı açıklama grupta da yapılmış sanırım , gözümden kaçmış , kusura bakmayın

benim vın inanılmaz yavaş , pencereden atıcam şunu ya

menun çok güzel canım, böyle devam

harikasın iddalı

canım teşekkürler, alıntının tekrarlanmasında fayda var, benim gibi gözünden kaçanlar olabilir.

bugunku menüm

sabah: şekersiz çay, yarım simit, krem peynir+dil peyniri ,(az) , 4 zeytin

ara:şekersiz çay

öğlen:çorba, 2kaşık makarna , 2 kaşık kurufasulya

ara:haşlanmış yumurta

akşam: 1kase çorba

ara:tarçınlı elma

(bu kadar yogun günümde şu yediklerime inanamıyorum:26:)

selam kızlar çok mutu oldum birinci olmuşumm
ama bugün sabah eğitimim vardı
malesef hiç dikkat edemedim
yarından itibaren diyetime devam
inşallah haftaya daha iyi bir performansımız olur
ve 1. oluruzz

canım tekrar tebrikler birincimizsin

bugün de senin ödül günün olsun canım üzülme boşver yarından itibaren güzelce başlarsın yine inş haftaya birinciyiz

harikasın iddalı

teşekkürler tatlım evet baya iddialıydım dün

tatlım o kadar abartma fazla bir şey yokki bence normal olmuş afiyet olsun canım

üzülme yarından itibaren yeni bir düzenel başlarsın sıkma canını

bu arada nasılsın iyileşebildin mi canım

selam kızlarr ben geldımm mucuck mucuckkk
cok sukur annemın mıdesınde bısey cıkmadı hem gasrtıd hem reflu cok dıkkatlı beslenmen gerekıyor dedı endoskopı yaptı hazır gıtmısken annemı dıyetısyenede goturdumm okadar yararlı bılgıler soyledıkı valla ac karnına gıtmıs olsaydım bende kan testı yaptırıp dıyetısyene gıdıcektım nerdeysse. neyse cok sukur hersey halloldu dun geldık ama dıngece kuzenımın nısanı vardı onun yanına gıttım erkenden gecede annemler de kaldık ıste epey ypgun bır 3 gun gecırdım neyse sımdı aranızdayım sekerlerım bırazcık gecmıslerı okuyup geleyım muucukk

oy kimler gelmiş kimler gelmiş hoşgeldin minnoşcuğummm:79:

yokluğun çok belliydi valla çok özlendinn:78:

annende ciddi bir şey çıkmamasına sevindim inşallah iyileşir canım reflü benim annemdede var

olsun işte arada böyle hareketli günler lazım oluyo değişiklik olmuştur sanada neyse sağ salim dönmüşsün çok sükür canım benim

ayy tesekkur ederım anncımm bende sızı cok özledımm canımın ıcı takımcıgım benımmm ee kızlar nerdesınızz bugun pazar dıye buralar bos galbaa bende trabzonda surda burda ymekten kendımı kollayamadım ama erkesler ayy sen harıka olmussun ay sen cok zayıflamıssın deyıp durdu cok mutluyum oyuzden bende saldım galba hemen sımarıp ama sudakka hemencecık dıyetımı sporuma ve takımıma gerı donuyorum ve yarın ıtıbarıylenn superr huperr bır hafta baslıyorr benım ıcın hadı kızlar bakalım bu hafta 64 u gorebılıcekmıyımm

selam kızlar
cumartesi menüm

kahvaltı: kepek ekmeği tost
öğle: eti form kepekli bisküvi bi paket
akşam yarım lahmacun ayran

dışarıdaydım diye mecburen böyle oldu.

pazar menüm:
fiks rejim kahvaltısı ardından da bol bol bitki çayları ile detoks yapmaya çalıştım.

bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…