Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim ne güzel bak herkes farkına varmış demekki çıtır oluğunda ne yapacaklar bakalım

olsun arada böyle kaçamaklar olur canım sen toparlarsın nasılsa bu hafta 64ü görürsün inşallah canımcım

aralar niye yok hypatiam neyse yinee fena olmamış güzel afiyet olsun canım haftaiçi daha düzenli bir menü bekliyoruz senden eminim düzelteceksin canım

bari meyve suyu yada sebze suyu içseydin tatlım o zaman detoks olurdu ya neyse kendi vücudun için en iyi gereken şeyi sen bilirsin bende yraın detoksa yapıcam haftasonum kötü geçti biraz kaçırdım galiba

günaydın kızlarr..

kurallara uyulmamaya baslandığını fark ediyorum..
kişisel imzasını değiştirmeyenler oluyor..
bu takım içi birseydir yapılmıcaksa tümden kaldıralım yapılacaksa herkes yapsın..
YAPILMAMASINI İSTEMEYEN BELİRTSİN..

aralarda da elmam vardı:) onu yazmayı unutmuşum anna'cım. cumartesi elimden geldiğinde uymaya çalıştım anlayacağın:)

herkeslere günaydınnnnn,
ben dün geç saatte geldim diye düzeltemedim. ama imzalar kalsın. yapılmaya devam edilsin bence. hem daha bnm adımı yazacağızz ni ha ha! :) bu cuma meselaa:))

**4. TAKIM 194. ETAP** 194.ETAP BEŞİNCİSİ

meyvenull ( 61/60.4/0.6/%0.98)
Kuyabiye(56.2/55.9/0.3/%0.53)
PrensesPeri( 77.7/77.5/0.2/%0.26)
hypatia(68.7/69/-0.3/%-0.43)
Anna_maria(69.2/69.2/0.0/%0.0):93:
karcicegi71(70.0/69.6/0.4/%0.57)
pembepanter1(63.5/64.2/-0.7/%-1.10)
minnoş prenses(66/65.9/0.1/%0.15) :93:
nidah( 69.4/68.7/0.7/%1.0)
katrem ( 78.2/76.9/1.3/%1.66)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (679.9/677.3 /2.6/%0.38 )

gunaydınn sekerlerımmm ayy ımzalara yazalım meyvem yaa hem nıye sabahtan gelıp kızıyorsun bakım hemen bıze bız senı ozledıkk öpüşelim önce sonraa ımzaları degıselımm

gunaydın kızlar.gelıyorum okuyorum yazamıyorum.cmt gunu esimin yengesiyle karşılastım.10 ayda 27 kg vermis.onceden evden cıkasım bıle yoktu.hayata bakısım degisti dedı.bende aynen o donemdeyim sanırım.hayat ısıgım sondu.ders calısasım ıse gelesim dıyet yapasım yok.cok fena bosluktayım sabah sabah ıcınızı kararttımmeyvem ımza kalsın..

burdaki koordınator bozuntusu sen dogum yapsan kapılardan sıgmayacaksın herhalde dedı.bunu dıyen erkek.kızların hepsi 34-36 beden olunca.acayip moralim bozuldu

arkadaşlar bu sabah moralim çok bozuk. cumartesi ve pazar sabahı tartıldım hergün 200 gr yani 400 gr vererek tartıda 69.200 çıktım. çok sevindim keşke hergün 200 gr versem dedim yediklerime çok dikkat ettim. bu sabah tartıldım 70.00çıktım bu ne şimdi ya

günaydın

sabah sabah bu ne hiddet başkan

günaydın canım ..
Valla her cuma söylüyorum ve hala yapmayanlar hiç yazmayanlar var aramızda artık sinirlendim yani söylediğim dikkate alınmıyor die düşünüyorum..

gunaydınn sekerlerımmm Ayy ımzalara yazalım meyvem yaa hem nıye sabahtan gelıp kızıyorsun bakım hemen bıze bız senı ozledıkk öpüşelim önce sonraa ımzaları degıselımm

günaydın minnosumm
Canım benim nasılsın gel bende seni öpeyim sarılayım
Haftasonu hep aklımdaydın annenin midesinde bişi cıktımı die düşündüm durdumm

allah iyiliğini meyvemmm.. Sabah sabah bana o dil de ne öylee
bu haftada aynısı olsunda sen ozamn gör dili :76::76::76:
ne güzel zayıflamıss allah hepimize nasip etsinn
üzülme canım benim onu diyen adam dengesizmiş hiç bir bayana öyle sey denirmi üstelik iş arkadasın 100 küsür de olsa denmezz

burdaki koordınator bozuntusu sen dogum yapsan kapılardan sıgmayacaksın herhalde dedı.bunu dıyen erkek.kızların hepsi 34-36 beden olunca.acayip moralim bozuldu
Canım hıcte bıle moralını bozma o sana oyle soyleyenın dengesızlıgı bız zayıflıycagız fıstık gıbı olacagızz ve sonrada fıstık gıbın anne olacagız ınsallah cok cok dıkkat edecegız ozaman onlara vermıs oldugun cevap cok daha guzel olucak vayy bee prensese bak dıycekler hıııccc takma kafana tatlım

karcıcegım tartı hergun farklı seyler gosterır lutfen sen hergun tartılma bugun benım tartıda gordugum seyı soylesem ınanamazsınız ama bende ınanmadım cunkum ben 65.9 kıloydum ve bu cumaya 64 gırecem ınsallah yanı

tartıda böyle değişiklikler oluyor malesef bende yarık fırlamıs bi rakam görücem bundan eminim çünkü tüm vücudum şişti gece hiç uyumadım ayakkabılarım ayağımı sıkıyor o derece şiştim.. Dert etme kilo değildir onlar..bu gün bol sıvı yeşil cay falan iç yarına yada öbür güne giderler...

günaydın şekerlerim ballarım

hepinize çook güzel bi hafta diliyorum

bu sefer örnek kuyabiye haftasonu menüleri paylaşamıycam çok yorucu de düzensiz bi haftasonu geçirdim ama sadece 100 gr + dayım

vee bugün bomba gibi simit diyetime dönerek başladım

meyvem anneme gastrıd dedı mıdesı cok fazla asıt yapıyormus mıde kapakcıgı durmadıgı ıcın sureklı yukarı gelıyor busefer mıdesı bulanıyormus ıste. cok sukur cok daha onemlı bısey degıldı oyuzden rahatladım bırazcık sekercım cok ıyı bır beslenme ve duzenlı ılacla kendını koruycaksın dedı sonra annemı bıde dıyetısyene goturdum. ay cok ıyıydı doktor cok sevdım fıstık gıbı kızdı 2 yasındada cocugu varmıs vayy be ıste boyle olmalıyım dedım . anneme bırsuru menu yazdı annem ben bukadar yemıyorum dedı . sen bılıncsızce ama az yıyorsun demekkı dedı. her ogunde tabagında karbonhıdrart kalsıyum proteın olmalı dedı sen az yıyım dıye sadece bır kase yogurt yersen kılo alırsın dedı ve sadece kara ekmek yıyın dedı tam bugdat ekmegı yanı gercı annemın mıde sorunu var dıye oyle dedı kepeklı ekmek mıdede zor hazmedılıyormus .baska baska gunde 15 bardak su ıc dedı meyveyı hergun ara ogunlerde mutlaka ye dedı sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su ıc dedı ılk bır ay sporada baslama sonra kılo verısın yavaslayınca sporaa baslıycagız dedı ıste belkı bızede yardımı olur dıye yazdım kızlar

çoğunuz burdayken menümü yazayım dünü sormayın sakın

Bu gün

sabah muz süt

ara beyaz leblebi

öğlen ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt

ara yeşil elma

aksam ıspanak yoğurt

ara portakal

olsun cnaım arada olur öyle seyler sen toparlarsın

kötü birsey çıkmadığına sevindim minnosumm şükür basit seyler çıkmıs ama ihmale gelmez tabi dikkat etmek gerekir.
Diyetisyen de ne güzel bilgiler vermiş sekercim umarım annecin zayıflar biraz olsun..

gunaydınnn uzumlu kuyabıyemmm benımm100 gr senın ıcın nekı keske benım de 100 gr olsaydı ahh ahh ama yarın sabaha kalmıycak o ben bılıyorum sekercımm

sekercım sen bazenlerı bu sabah muz sut yıyorsun goruyorum hep kabız yapmıyormu senı hem muz hem sut hemde leblebı kabız yapar dıye bılıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…