ayy tesekkur ederım anncımm bende sızı cok özledımm canımın ıcı takımcıgım benımmm ee kızlar nerdesınızz bugun pazar dıye buralar bos galbaa bende trabzonda surda burda ymekten kendımı kollayamadım ama erkesler ayy sen harıka olmussun ay sen cok zayıflamıssın deyıp durdu cok mutluyum oyuzden bende saldım galba hemen sımarıp ama sudakka hemencecık dıyetımı sporuma ve takımıma gerı donuyorum ve yarın ıtıbarıylenn superr huperr bır hafta baslıyorr benım ıcın hadı kızlar bakalım bu hafta 64 u gorebılıcekmıyımm
selam kızlar
cumartesi menüm
kahvaltı: kepek ekmeği tost
öğle: eti form kepekli bisküvi bi paket
akşam yarım lahmacun ayran
dışarıdaydım diye mecburen böyle oldu.
pazar menüm:
fiks rejim kahvaltısı ardından da bol bol bitki çayları ile detoks yapmaya çalıştım.
bu kadar:)
aralar niye yok hypatiam neyse yinee fena olmamış güzel afiyet olsun canım haftaiçi daha düzenli bir menü bekliyoruz senden eminim düzelteceksin canım
bari meyve suyu yada sebze suyu içseydin tatlım o zaman detoks olurdu ya neyse kendi vücudun için en iyi gereken şeyi sen bilirsin bende yraın detoksa yapıcam haftasonum kötü geçti biraz kaçırdım galiba
günaydın kızlarr..
kurallara uyulmamaya baslandığını fark ediyorum..
kişisel imzasını değiştirmeyenler oluyor..
bu takım içi birseydir yapılmıcaksa tümden kaldıralım yapılacaksa herkes yapsın..
YAPILMAMASINI İSTEMEYEN BELİRTSİN..
günaydın kızlarr..
kurallara uyulmamaya baslandığını fark ediyorum..
kişisel imzasını değiştirmeyenler oluyor..
bu takım içi birseydir yapılmıcaksa tümden kaldıralım yapılacaksa herkes yapsın..
YAPILMAMASINI İSTEMEYEN BELİRTSİN..
günaydın
sabah sabah bu ne hiddet başkan
gunaydınn sekerlerımmmAyy ımzalara yazalım meyvem yaa hem nıye sabahtan gelıp kızıyorsun bakım hemen bıze bız senı ozledıkk öpüşelim önce sonraa ımzaları degıselımm
bu haftada aynısı olsunda sen ozamn gör dili :76::76::76:allah iyiliğini meyvemmm.. Sabah sabah bana o dil de ne öylee
gunaydın kızlar.gelıyorum okuyorum yazamıyorum.cmt gunu esimin yengesiyle karşılastım.10 ayda 27 kg vermis.onceden evden cıkasım bıle yoktu.hayata bakısım degisti dedı.bende aynen o donemdeyim sanırım.hayat ısıgım sondu.ders calısasım ıse gelesim dıyet yapasım yok.cok fena bosluktayımsabah sabah ıcınızı kararttım meyvem ımza kalsın..
Canım hıcte bıle moralını bozma o sana oyle soyleyenın dengesızlıgı bız zayıflıycagız fıstık gıbı olacagızz ve sonrada fıstık gıbın anne olacagız ınsallah cok cok dıkkat edecegız ozaman onlara vermıs oldugun cevap cok daha guzel olucak vayy bee prensese bak dıycekler hıııccc takma kafana tatlımburdaki koordınator bozuntusu sen dogum yapsan kapılardan sıgmayacaksın herhalde dedı.bunu dıyen erkek.kızların hepsi 34-36 beden olunca.acayip moralim bozuldu
arkadaşlar bu sabah moralim çok bozuk. cumartesi ve pazar sabahı tartıldım hergün 200 gr yani 400 gr vererek tartıda 69.200 çıktım. çok sevindim keşke hergün 200 gr versem dedim yediklerime çok dikkat ettim. bu sabah tartıldım 70.00çıktım bu ne şimdi ya
arkadaşlar bu sabah moralim çok bozuk. Cumartesi ve pazar sabahı tartıldım hergün 200 gr yani 400 gr vererek tartıda 69.200 çıktım. çok sevindim keşke hergün 200 gr versem dedim yediklerime çok dikkat ettim. Bu sabah tartıldım 70.00çıktım bu ne şimdi ya
günaydın şekerlerim ballarım
hepinize çook güzel bi hafta diliyorum
bu sefer örnek kuyabiye haftasonu menüleri paylaşamıycamçok yorucu de düzensiz bi haftasonu geçirdim ama sadece 100 gr + dayım
vee bugün bomba gibi simit diyetime dönerek başladım
meyvem anneme gastrıd dedı mıdesı cok fazla asıt yapıyormus mıde kapakcıgı durmadıgı ıcın sureklı yukarı gelıyor busefer mıdesı bulanıyormus ıste. Cok sukur cok daha onemlı bısey degıldı oyuzden rahatladım bırazcık sekercım cok ıyı bır beslenme ve duzenlı ılacla kendını koruycaksın dedı sonra annemı bıde dıyetısyene goturdum. Ay cok ıyıydı doktor cok sevdım fıstık gıbı kızdı 2 yasındada cocugu varmıs vayy be ıste boyle olmalıyım dedım . Anneme bırsuru menu yazdı annem ben bukadar yemıyorum dedı . Sen bılıncsızce ama az yıyorsun demekkı dedı. Her ogunde tabagında karbonhıdrart kalsıyum proteın olmalı dedı sen az yıyım dıye sadece bır kase yogurt yersen kılo alırsın dedı ve sadece kara ekmek yıyın dedı tam bugdat ekmegı yanı gercı annemın mıde sorunu var dıye oyle dedı kepeklı ekmek mıdede zor hazmedılıyormus .baska baska gunde 15 bardak su ıc dedı meyveyı hergun ara ogunlerde mutlaka ye dedı sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su ıc dedı ılk bır ay sporada baslama sonra kılo verısın yavaslayınca sporaa baslıycagız dedı ıste belkı bızede yardımı olur dıye yazdım kızlar
günaydın şekerlerim ballarım
hepinize çook güzel bi hafta diliyorum
bu sefer örnek kuyabiye haftasonu menüleri paylaşamıycamçok yorucu de düzensiz bi haftasonu geçirdim ama sadece 100 gr + dayım
vee bugün bomba gibi simit diyetime dönerek başladım
çoğunuz burdayken menümü yazayım dünü sormayın sakın
Bu gün
sabah muz süt
ara beyaz leblebi
öğlen ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt
ara yeşil elma
aksam ıspanak yoğurt
ara portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?