kızlar bıde dıyetısyen ıhlamur ıstahı keser hergun ıhlamur ıcebılırsın dedı annem yesılcay ıcıyorum deyınce yesılcay mıdene dokunabılır teın mıktarı fazla dedı
minnosum bal peteğim sende durumlar nasıll
ben ıhlamuru sade hiç sevmem ki:26: Ya sekerli olucak yada elma karanfil tarcın vs eklenmiş :26::26:
burdaki koordınator bozuntusu sen dogum yapsan kapılardan sıgmayacaksın herhalde dedı.bunu dıyen erkek.kızların hepsi 34-36 beden olunca.acayip moralim bozuldu
ayy benımm durumlar cok fena meyvemm kılomu soylemek bıle ıstemıyorum bu sabah tartıldım ama 3 gundur wc yok bıse yok ye babam ye hep kuru kuru sımıt bıseler oyuzden ben cumaya kadar 65. 9 a ınsemm sukredıcem ama bu sabah ıtıbarıylen cok dıkkatlıyım ınsallahh 64 u gorucem sekercımm:26::26:
annemde aynen bu cevabı verdı dıyetısyen benımde hosuma gıtmıyor mıgroslarda satılıyor ayvalı ıhlamur onu al onu ıc dedı anneme aldım ama daha tadına bakmamıs bende gıdınce bı bakarım tatlım sende onu dene ıstersen
arkadaşlar bu sabah moralim çok bozuk. cumartesi ve pazar sabahı tartıldım hergün 200 gr yani 400 gr vererek tartıda 69.200 çıktım. çok sevindim keşke hergün 200 gr versem dedim yediklerime çok dikkat ettim. bu sabah tartıldım 70.00çıktım bu ne şimdi ya
çoğunuz burdayken menümü yazayım dünü sormayın sakın
Bu gün
sabah muz süt
ara beyaz leblebi
öğlen ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt
ara yeşil elma
aksam ıspanak yoğurt
ara portakal
sekercım sen bazenlerı bu sabah muz sut yıyorsun goruyorum hep kabız yapmıyormu senı hem muz hem sut hemde leblebı kabız yapar dıye bılıyorum ben
offf off sızden bısey saklıyamıyorumm soyluyorum ama bır orduyla uzerıme yurursun dıye korkuyorum kaptanımm hoofff ucarı kacarı yok soyluyorumm 67,3 kılo cıktım tam tamına 1,4 kılo artıdayımm hooofffffffneeee nnneeeeeeee
Inş 64 ü görücem ne demek :96::96::96:
Söyl söyle kac kilo aldın ona göre kılıfımızı kusanalım bak senin yükünüde sırtlanıcam bütün kiloları ben vericem
bir bayanla konuşmayı bilmemesi, böyle seviyesiz laf etmesi onun ayıbı prenses'cim. herkesin kilosu bir olacak diye bir şey yok. parmaklarınız da bir değil, ordakilerin boyları da bir değil.
ayrıca ben gerçekten inanıyorum sen sağlıklı olmak için kg vereceksin ve sağlıklı fit bir vücuda kavuşacaksın. bunu diyen kişiyi utandıracaksın. hayata bir daha gelmeyeceksin. o yüzden bir anda kurtulamayacağın kg.ler yüzünden lütfen moralini bozma küsme..
hımmm demek meyve sut bagırsakları calıstırıyor tesekkur ederım hypatıam benım buna cok ıhtıyacım oluyor tatlımcanım tartıya bakıp da moralini bozma. sen diyetine aynen devam et. kg verdiğini göreceksin cumaya.
gayet güzel bi menü meyvecim.. tebrikler..
canım benim de bağırsak problemlerim var ama sabah meyve+süt bağırsakları çalıştırır demişti diyetisyenim. kötü bir yan etkisi yok yani. aklında olsun.
ender saraç'ın zayıflama kampında da sürekli tarçınlı ıhlamur, lahana çorbası ve tarçınlı yeşil ekşi elma veriyorlarmış ara öğünlerde... demek ki bir faydası var.
saat on gibi ben de yeşil çayımı ve kuru üzümümü yiyeceğim.
minnoşş sen ne yapmışsın böyle.. bol bol yeşil çay ıhlamur su ile besleniyorsun cumaya kadar... cıks cıks...
hooofff evett hypatıamm sabah berı 2 bardak ıhlamur ıctımm sımdı suyumu ıcıyorum bılıyorum durumum cok vahım bugunu hep meyve ıle atlatıp bagırsaklarımı calısıtırp hemen yarın sabah kurtulmam lazım bunlardan bılıyorum hooofffsoz verıyorum sıze bu hafta 64 lu bısey gorucem ben bu arada meyvem derecem ıcın yaptıgın savunmalar ıcın cok tesekkur ederım paylasım alanını okudum bır sonrakı haftaya kadar dereceme sevınemedım ama yenı derecelerı gorunce cok alevlendım bu hafta oyuzden cok cok dıkkat edıcem hepınıze soz verıyorum kızlar
inş minnosum seni hep en üstlerde görmek istiyorum cnaım benim
1.400 de kilomu beeben onu 2 günde veririmm
benımde onu 2 gunde verıp dıger 2 gundede ayrıcana 1 kılo vermem lazım ıste sekercım
verirsin verirsin cnaım benimm..
hersey cooper içinaksam 50 dk hızlı hızlı yürürsün iice ter atarsın bak yarına nasıl gidiyor hepsii
arkadaşlar ben ne kadar zor durumda diyet yapıyorum bir bilseniz. 43 tane personelim var çoğunluğu bayan ve hepsi birbirinden becerikli hergün masama pastalar börekler geliyor almadığımda çok üzülüyorlar gerçekten hepsini çok seviyorum ve sevildiğimide biliyorum. bende alıyorum ve başka gelen misafirlerime yediriyorum.kendim tadına bile bakmıyorum. biraz önce çöpe bir tabak baklava ve çikolata attım karşımda durmasınlar beni ayartmasınlar diye. çünkü ben kararımı verdim zayıflayacağım. nefsime yenilmeyeceğim.
bu arada menümüde yazayım herkes burdayken
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim ekmek. 3 tane zeytin. 3 çatal peynir.
ara
yarım elma(elma getirmeyi unutmuşum 1 tane olduğu için böyle oldu)
öğle
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye. 1 kase çorba. yarım dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
1 kase çorba. salata
3lt su. yeşil çay. ıhlamur. soda ve yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?