Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım gayet güzel olmus..
azminden dolayıda

gitmezmi minnosumm su içmeyide unutma bu gün 3 litreyi bitir

haklısın canım köpek yermi bilmiyorum ama bundan sonra öyle yaparım. canım ben zaten çok ekmek yiyen biri değilim o yüzden bana yeterli günde 1 yada 2 dilim ekmek.

canım hepsine net bir şekilde bu tarz şeyler getirmemeleri gerektiğini, bünyene dokunduğunu, alerji yaptığını söyleyebilirsin. yoksa bir tabağa karşı iradeli olsan bile ikincisine ya da diğerlerine iradeli olamazsın, ufacık tattığın şeylerde bir sürü kalori alırsın.
menün gayet güzel. akşam çorba ve salatanın yanında peynir ya da yoğurt da yiyebilirsin. ya da menemen yapabilirsin kendine.

haklısın canım köpek yermi bilmiyorum ama bundan sonra öyle yaparım. canım ben zaten çok ekmek yiyen biri değilim o yüzden bana yeterli günde 1 yada 2 dilim ekmek.

ay ben kopek yer dedım ama kopeklerın tatlı yemesı hıc ıyı degıl gözlerını bozuyormus o yenı aklıma geldı ama olsun hıcbırı yemese bıle kus böcek karınca su bu yer bır agacın dıbıne bır yere bırak tatlım ben oyle yaparımm ekmek yemedıgını bılmıyordum tatlım annemı dıyetısyene goturdum ya aslında vucutta hemen hazmedılen sey ekmektır ekmek yıyınkı baska seylerı cok yemeyın dedı ama tam bugday ekmegı yıyın dedı annem 95 kılo onun test sonuclarına gore sabah 3 dılım oglen 2 dılım aksam 1 dılım ekmek yazınca bende sasırdım acıkcası annnemde gunde 2 dılımı gecmezdı doktor yemen gerekır dedı:26::26:

yarım litre su içebildim henüz.. bi kupada cay ..
şimdide liptonun seftalılı form plus cayından içiyorum barsaklarımı calıstırsın die..

bugünkü menümm:

Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton yaseminli yeşil çay (şimdi yiyorum)
Öğle: Bir kase şehriyeli çorba, Kilis tava, bir kase yoğurt ve salata
Ara: Yeşil elma
Ara: Yeşil elma
Akşam: Salata ve portakal

3 litre su
2 fincan yeşil çay

öğlenki ana yemeği abartma :81:

zaten sağlıklısıda bu aslında ara öğünsüz zayıflanmıyor..

ayy bende hepsini izleyemedim hazırlanma telası içinde yarım yamalak bakabildim
ama ilk sovunu izlediğimde evde yanlızdım kokrudan üç bucuk olmustum

bu beş günde düzenli beslenme spor su vs. her şeyi yapıp bir kg vermek istiyorum. çok şey mi istiyorum allahım ühühü

1 nisanda 60 kg ile mezun olmak istiyorum

bu beş günde düzenli beslenme spor su vs. her şeyi yapıp bir kg vermek istiyorum. çok şey mi istiyorum allahım ühühü

bende oyle ıstıyorum hypatıamm şöylee bır 60 kıloya ındıkmı zaten fıstık gıbın olucagız hadı bakalım ınsallah bu hafta gıdıcek karayaglar bende aynı senın gıbıyımm ara ogunsuz dıyet yapınca kılo vermek yerıne bıde ustune alıyorum en saglıklısı bu tatlım

sen elinden geleni yap canım üzülmek için henüz erkenn nisan sonuna var daha ama var die sallama diyet spor devam nisan sonu seviniceksin

kızlar bende şubat ayını 58 olarak kapatmak istiyorumm
inş cumaya kadar 59 olurumda hafta sonuda 1 kilo vermek için elimden geleni yaparımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…