arkadaşlar ben ne kadar zor durumda diyet yapıyorum bir bilseniz. 43 tane personelim var çoğunluğu bayan ve hepsi birbirinden becerikli hergün masama pastalar börekler geliyor almadığımda çok üzülüyorlar gerçekten hepsini çok seviyorum ve sevildiğimide biliyorum. bende alıyorum ve başka gelen misafirlerime yediriyorum.kendim tadına bile bakmıyorum. biraz önce çöpe bir tabak baklava ve çikolata attım karşımda durmasınlar beni ayartmasınlar diye. çünkü ben kararımı verdim zayıflayacağım. nefsime yenilmeyeceğim.
bu arada menümüde yazayım herkes burdayken
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim ekmek. 3 tane zeytin. 3 çatal peynir.
ara
yarım elma(elma getirmeyi unutmuşum 1 tane olduğu için böyle oldu)
öğle
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye. 1 kase çorba. yarım dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
1 kase çorba. salata
3lt su. yeşil çay. ıhlamur. soda ve yarım saat yürüyüş
ayy evet ben teee persembeden berı hıc yuruyus bıle yapmadımkı elımde kocaman bır kozum var yuruyus bunları cok ıyı kullanmam gerekıyor ben bu aksam utu yapayım yemek yapayımm yuruyus yapayım ama sadece yesıl elma ve portakal yıyeyım ozaman gıder demı tatlım
gitmezmi minnosumm su içmeyide unutma bu gün 3 litreyi bitir
afferım sana kar cıcegımm tebrık ederım ıradene hakım oldugun ıcın ama cope atma tatlım onları guzelcene posete koy yolda kopek falan gorursun onlara verırsın yazıktır yıne de . menun cok guzell ama cok az ekmek var nasıl doyucaksın bılemedım tabı sen daha ıyı bılırsın tatlım
arkadaşlar ben ne kadar zor durumda diyet yapıyorum bir bilseniz. 43 tane personelim var çoğunluğu bayan ve hepsi birbirinden becerikli hergün masama pastalar börekler geliyor almadığımda çok üzülüyorlar gerçekten hepsini çok seviyorum ve sevildiğimide biliyorum. bende alıyorum ve başka gelen misafirlerime yediriyorum.kendim tadına bile bakmıyorum. biraz önce çöpe bir tabak baklava ve çikolata attım karşımda durmasınlar beni ayartmasınlar diye. çünkü ben kararımı verdim zayıflayacağım. nefsime yenilmeyeceğim.
bu arada menümüde yazayım herkes burdayken
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim ekmek. 3 tane zeytin. 3 çatal peynir.
ara
yarım elma(elma getirmeyi unutmuşum 1 tane olduğu için böyle oldu)
öğle
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye. 1 kase çorba. yarım dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
1 kase çorba. salata
3lt su. yeşil çay. ıhlamur. soda ve yarım saat yürüyüş
haklısın canım köpek yermi bilmiyorum ama bundan sonra öyle yaparım. canım ben zaten çok ekmek yiyen biri değilim o yüzden bana yeterli günde 1 yada 2 dilim ekmek.
bugünkü menümm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton yaseminli yeşil çay (şimdi yiyorum)
Öğle: Bir kase şehriyeli çorba, Kilis tava, bir kase yoğurt ve salata
Ara: Yeşil elma
Ara: Yeşil elma
Akşam: Salata ve portakal
3 litre su
2 fincan yeşil çay
öğlenki ana yemeği abartma :81:
yarım litre su içebildim henüz.. bi kupada cay ..
şimdide liptonun seftalılı form plus cayından içiyorum barsaklarımı calıstırsın die..
ı ıh abartmadan 3-4 kaşık yağsız tarafından yiyeceğim. beni ara öğünlü normal diyetler paklıyor ancak. 3 gün aç da kalsam veremiyorum yoksa. artık şaşmıcam bundan.
aref'i izlemedim ama herkes işyerinde ondan bahsediyo..
1 litre suyum bitti. bir su bardağı bol limonlu ıhlamur içiyorum. galiba yarım elmamı yiyemiyeceğim. limon çok geldi.
bu beş günde düzenli beslenme spor su vs. her şeyi yapıp bir kg vermek istiyorum. çok şey mi istiyorum allahım ühühü
1 nisanda 60 kg ile mezun olmak istiyorum
bu beş günde düzenli beslenme spor su vs. her şeyi yapıp bir kg vermek istiyorum. çok şey mi istiyorum allahım ühühü
1 nisanda 60 kg ile mezun olmak istiyorum
istiyorumm da istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?