Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 dilim ekmek ve 3 top dondurma fazla olmuş

Ama su muhteşem
Spor da Harika

Kuzum dinlen sabah iş yaparken spor yapar gibi düşün ona göre hareket et

Piknik

Ben de yarın ya da salı bi temizlik yaparım annem gelmeden

Canım akşama bşr şey demeyim
Ama 1 simit azıcık fazla mı olmuş
Spor Ve su gayet iyi

Süpersin

Kek de mazur görülebilir bence yarın güzelce spor yaparsan tabiiii

Cok pis kacirdim kizlar cezam beyse cekmeye razıyım bugun sanırim ben bende degildim beni kendime getircek kimsede yoktu sizinlede fazla iletisim kuramayınca olanlar oldu bu sefer yarına hic tartilmasam daha iyi morelim acayip bozulabilir (yerken güzelde).Şaka bi yana kızlar sanirim ara ara psikolijim bozuldukca yemege saldiriyorum bakın bakalım menüme ne cezayı haketmisim

Sabah çok erken saatte kalkmama ragmen 10.00

2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay

Vazgecilmezim kahvaltı üstü şekersiz türk kahvesi

Oglen 15.00
1 dilim karpuz
1 tane cikolata
2 kasık makarna

Aksam 20.00
Karisik kizartma yarim tabak
Ceyrek ekmek yemisimdir
1 bardak mesrubat
1 tabak 4 5 yemek kasıgı makarna

Evden cikmamam lazım hic millet ne sagliksiz yemekler yapiyor yaaaa

Oturup bunlari yazarken ccok utaniyorum yeminle verin bana cezamı cekim valla bak

Srelamlar.
Sıkı takip edemiyorum özür dilerim.
Hergün menü yazmak mecburi tabi.
Adapte olamadım bir türlü (başımdan kötü durumlar geçiyor atlatmaya çalışıyorum)

Neyse bugünki menümü yazayım bende.
Sabah,1 haşlanmış yumurta (zorla yedim)
Aralarda su içtim
1 adet muz yedim.

Öğle saatinde,1 kase kadar çorba içtim.
İşte benim menüm bu kadar.
Çorbayı da zorla içtim açlıktan miğdem bulanıyordu artık.

Kuzum dinlen sabah iş yaparken spor yapar gibi düşün ona göre hareket et

Piknik♥

Ben de yarın ya da salı bi temizlik yaparım annem gelmeden
Sana da kolay gelsin canim. Annenle farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz??
Canım akşama bşr şey demeyim
Ama 1 simit azıcık fazla mı olmuş
Spor Ve su gayet iyi
Evet evet fazla oldu ama cok güzeldi fırından çıkartılırken gördüm yani o kadar tazeydi(canınızı cektirmeyim de)
Evet aksam biraz sağlıksız olmuş ve saati cok geç. Aslinda aksam cok daha erken olsaymış... ikinci çocuktan sonra sadece aksam 6 dan sonra hic ama hic birsey yemeyerek kilo vermiştim. Gun içinde herşeyi de yiyordum tabi yine emziriyordum ama bu sefer ben de yapamıyorum.

Hayirdir canim. Kötü durumlar geçiyor demissin insallah geçmiştir ve sen de en kisa zamanda atlatirsin

Bence de acaba oradaki hedef kilom daha mı azmış, gerçi kaptan sanırım ayrılma kilomdan bahsediyor.
İlk baştaki başlangıç kilon hesaplamada baz alınacakmış. 2.gelişindeki başlama kilon değilmiş. Hani vermek istediğin kilonun %80ini verince mezun oluyorsun ya. Şimdi mezun olamıyorsun

Umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. Doğru mu Yawrukush

Son düzenleme:
Canım 2 dilim ekmek zaten olmamış makarnalar hiç olmamış hadi çikolatayı görmeyim bir karedir diyerek meşrubat da şekerli ama hadi ev yapımı vs diyim ama bunu yarına telafi etmezsen bunlar löp löp yağ olarak geri gelir
Yarın erkenden kalkıp işlerini halledip Leslie de yap

Suyu yazmamışsın mutlaka yaz

Ve mutlaka tartıl artı da gelse eksi de(ki gelebilir) tartıl
Artı gelirse bir daha yapmamak için nedenin olur
Eksi gelirse asla güvenme bir sonrakine iki kat artı olarak döner

canım bu açlık diyeti gibi olmuş daha sağlıklı beslen

Önemli bir şey yok inşallah?
Anlatmak istersen buradayız belki anlatmak iyi gelir

Annem memlekete gitti canım ananeme bakmaya 10 gün falan olacak yok
O Salı’ya gelirken küçük sürprizler

Ama bu çok saçma :/ sonuçta şu an farklı bir kilo ile başladık ve hedeflerimiz farklı
Çok ilginç

Iyı geceler canlar tatili bitirdik eve döndüm tabi ki artidayim yarın tartilip bildirim yaparım
Bu hafta perşembe eşyalar taşınacak inşallah. Yarın halıları yıkamaya vericem çarşıda biraz isim var az bi eşya kaldı toplanacak bugünde baya bişey topladık yarın da kalanları toplarım kullanmalik birkaç kıyafet tabak tencere kalacak. Yeni evi temizlemeye gidicez eşimle. Sonrası ev yerleştirme işleri ve haftaya izin bitiyor ıse basliycaz.

Bende anneme geldim. Boya badana varmış bilseydim yine gelirdim canım anneme❤❤ kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…