2 dilim ekmek ve 3 top dondurma fazla olmuş7 temmuz menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma
su: belki 4 litre bbile olmustur
spor: 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler
Yawrukush @stitch Elmasyuzuk
Kuzum dinlen sabah iş yaparken spor yapar gibi düşün ona göre hareket etSlm kızlar. Bugün yine evde değildim. Arkadaşlarla pikniğe gittik. Sonra çocukları yika giydir derken bu saat oldu. Yarın akşama yine misafirimiz var.. ve piknik sonrası mutfak... sanirim yarin benim icin zor olacak. Çamaşırlar, temizlik 3 küçük cocuk ve hazirliklarsuan kolumu kaldıracak halim yok... help me!!
Sabah ola hayrola insallah
Canım akşama bşr şey demeyim7 temmuz
Sabah 11.00
1 simit
8 zeytin bir kase kadar çökelek
Oglen 15.00
5 köfte 2 tavuk
Köz patlıcan salatasi
17.00
Bir avuç cekirdek
(Yoğurt kalmamış cok acıkmıştım dayanamadım yedim)
20.00 yarim dilim ekmek 6 zeytin
Su 3 litre
2800 adım ama piknikte çocuklarla baya kosturdum tel cebim de değildi adımlarım sayilmadi
Süpersin7 temmuz menüm
Sabah
Yağda yumurta 3 çatal 2 çatal peynir 4 zeytin domates salatalik
Oglen
1 dilim kek çay alternatif yoktu üzgünüm
Aksam
2 ızgara kanat 3 ızgara kofte koz patlıcan salatası
Şu 3 e yakın
Spor gün boyu piknik aktivitesi top ve
Bolca da çay ictim
Sana da kolay gelsin canim. Annenle farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz??Kuzum dinlen sabah iş yaparken spor yapar gibi düşün ona göre hareket et
Piknik♥
Ben de yarın ya da salı bi temizlik yaparım annem gelmeden
Evet evet fazla oldu ama cok güzeldi fırından çıkartılırken gördüm yani o kadar tazeydi(canınızı cektirmeyim de)Canım akşama bşr şey demeyim
Ama 1 simit azıcık fazla mı olmuş
Spor Ve su gayet iyi
Evet aksam biraz sağlıksız olmuş ve saati cok geç. Aslinda aksam cok daha erken olsaymış... ikinci çocuktan sonra sadece aksam 6 dan sonra hic ama hic birsey yemeyerek kilo vermiştim. Gun içinde herşeyi de yiyordum tabi yine emziriyordum ama bu sefer ben de yapamıyorum.Cok pis kacirdim kizlar cezam beyse cekmeye razıyım bugun sanırim ben bende degildim beni kendime getircek kimsede yoktu sizinlede fazla iletisim kuramayınca olanlar oldu bu sefer yarına hic tartilmasam daha iyi morelim acayip bozulabilir (yerken güzelde).Şaka bi yana kızlar sanirim ara ara psikolijim bozuldukca yemege saldiriyorum bakın bakalım menüme ne cezayı haketmisim
Sabah çok erken saatte kalkmama ragmen 10.00
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay
Vazgecilmezim kahvaltı üstü şekersiz türk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim karpuz
1 tane cikolata
2 kasık makarna
Aksam 20.00
Karisik kizartma yarim tabak
Ceyrek ekmek yemisimdir
1 bardak mesrubat
1 tabak 4 5 yemek kasıgı makarna
Evden cikmamam lazım hic millet ne sagliksiz yemekler yapiyor yaaaa
Oturup bunlari yazarken ccok utaniyorum yeminle verin bana cezamı cekim valla bak
Hayirdir canim. Kötü durumlar geçiyor demissin insallah geçmiştir ve sen de en kisa zamanda atlatirsinSrelamlar.
Sıkı takip edemiyorum özür dilerim.
Hergün menü yazmak mecburi tabi.
Adapte olamadım bir türlü (başımdan kötü durumlar geçiyor atlatmaya çalışıyorum)
Neyse bugünki menümü yazayım bende.
Sabah,1 haşlanmış yumurta (zorla yedim)
Aralarda su içtim
1 adet muz yedim.
Öğle saatinde,1 kase kadar çorba içtim.
İşte benim menüm bu kadar.
Çorbayı da zorla içtim açlıktan miğdem bulanıyordu artık.
İlk baştaki başlangıç kilon hesaplamada baz alınacakmış. 2.gelişindeki başlama kilon değilmiş. Hani vermek istediğin kilonun %80ini verince mezun oluyorsun ya. Şimdi mezun olamıyorsunBence deacaba oradaki hedef kilom daha mı azmış, gerçi kaptan sanırım ayrılma kilomdan bahsediyor.
Canım 2 dilim ekmek zaten olmamış makarnalar hiç olmamış hadi çikolatayı görmeyim bir karedir diyerek meşrubat da şekerli ama hadi ev yapımı vs diyim ama bunu yarına telafi etmezsen bunlar löp löp yağ olarak geri gelirCok pis kacirdim kizlar cezam beyse cekmeye razıyım bugun sanırim ben bende degildim beni kendime getircek kimsede yoktu sizinlede fazla iletisim kuramayınca olanlar oldu bu sefer yarına hic tartilmasam daha iyi morelim acayip bozulabilir (yerken güzelde).Şaka bi yana kızlar sanirim ara ara psikolijim bozuldukca yemege saldiriyorum bakın bakalım menüme ne cezayı haketmisim
Sabah çok erken saatte kalkmama ragmen 10.00
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay
Vazgecilmezim kahvaltı üstü şekersiz türk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim karpuz
1 tane cikolata
2 kasık makarna
Aksam 20.00
Karisik kizartma yarim tabak
Ceyrek ekmek yemisimdir
1 bardak mesrubat
1 tabak 4 5 yemek kasıgı makarna
Evden cikmamam lazım hic millet ne sagliksiz yemekler yapiyor yaaaa
Oturup bunlari yazarken ccok utaniyorum yeminle verin bana cezamı cekim valla bak
Size de iyi eğlenceler kaptan :) ben şimdi mışıl mışıl uyurumKizlar biz evden cikiyoruz, aqua parka gidiyoruz, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
canım bu açlık diyeti gibi olmuş daha sağlıklı beslenSrelamlar.
Sıkı takip edemiyorum özür dilerim.
Hergün menü yazmak mecburi tabi.
Adapte olamadım bir türlü (başımdan kötü durumlar geçiyor atlatmaya çalışıyorum)
Neyse bugünki menümü yazayım bende.
Sabah,1 haşlanmış yumurta (zorla yedim)
Aralarda su içtim
1 adet muz yedim.
Öğle saatinde,1 kase kadar çorba içtim.
İşte benim menüm bu kadar.
Çorbayı da zorla içtim açlıktan miğdem bulanıyordu artık.
Annem memlekete gitti canım ananeme bakmaya 10 gün falan olacak yokSana da kolay gelsin canim. Annenle farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz??
Evet evet fazla oldu ama cok güzeldi fırından çıkartılırken gördüm yani o kadar tazeydi(canınızı cektirmeyim de)
Evet aksam biraz sağlıksız olmuş ve saati cok geç. Aslinda aksam cok daha erken olsaymış... ikinci çocuktan sonra sadece aksam 6 dan sonra hic ama hic birsey yemeyerek kilo vermiştim. Gun içinde herşeyi de yiyordum tabi yine emziriyordum ama bu sefer ben de yapamıyorum.
Ama bu çok saçma :/ sonuçta şu an farklı bir kilo ile başladık ve hedeflerimiz farklıİlk baştaki başlangıç kilon hesaplamada baz alınacakmış. 2.gelişindeki başlama kilon değilmiş. Hani vermek istediğin kilonun %80ini verince mezun oluyorsun ya. Şimdi mezun olamıyorsun
Umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. Doğru muYawrukush
Elmasyuzuk yaktın biziiiiii
kurallar böyle maalesef. Bencede saçma aslında.Ama bu çok saçma :/ sonuçta şu an farklı bir kilo ile başladık ve hedeflerimiz farklı
Çok ilginç
Bende anneme geldim. Boya badana varmışIyı geceler canlar tatili bitirdik eve döndüm tabi ki artidayim yarın tartilip bildirim yaparım
Bu hafta perşembe eşyalar taşınacak inşallah. Yarın halıları yıkamaya vericem çarşıda biraz isim var az bi eşya kaldı toplanacak bugünde baya bişey topladık yarın da kalanları toplarım kullanmalik birkaç kıyafet tabak tencere kalacak. Yeni evi temizlemeye gidicez eşimle. Sonrası ev yerleştirme işleri ve haftaya izin bitiyor ıse basliycaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?