Kız 59.9 a 600 gr kaldı belki daha da azAynen ya çok rezilim, spor kıyafetlerimi giymeye bile üşendim bırak kahveyi yakmayı
I love you
Aynen ya şunun şurasında 50li rakamlara bir şey kalmadı yapmamız lazım
Bi tanesinKız 59.9 a 600 gr kaldı belki daha da az
Kaldır kanki totoyu
59.9 ü görünce bir gazlanıcaz pufffff kim tutar bizi
Yarın yap mutlaka bak 4 gün kaldıııı
Ayyyy 5 ler çok heyecanlı
Neleri yapmışız beee kilo mu veremiycez biz
Sen de kuzumBi tanesin
caniniz sgolsun, insan kac kez tatil yapiyor 1 yil icinde..
Keyfiniz bol olsun, ne zaman yolculuk?
Naber tatlim, hosgeldin, ozlettin kendiniSelam kızlar Nasılsıniz ben izinden donemiyorum kilo aldım
Supersin Deryacim, spora devam, kaptan da kacamaklarini yakaliyor zaten, ulasacaksin o vucuda sen deO tig vucuttan ben de istiyorumsabah kalktim 9 gibi . yok ben ac karnina spor yapamam onu anlamis oldum bugun daha evden cikmadan karnim guruldamaya basladi. Birseyler yeyip havuza gittim vee 40 dakika yuzme, 10 dakika sauna. Suanda o kadar iyi hissediyorum ki kendimi. Yarin da gitmem lazim kesinlikle.
Sen nasilsin canim? Nasil geciyor cumartesi gunun?
Hosgeldin canim, bence de takim iyiydi bu hafta. Ama diger takimlar saha iyiymisKaçıncı olduğumuza bakayım diye geldim sonuncu olmuşuz demek ki kk hanımları yazın kilo vermeyi hızlandırmış çünkü bizim takım da hiç fena değildi bu hafta. Güzel birşey bu genel takımlar adına.
İki gündür elimde gündüz de atel kullanıyorum. Normalde hareket ettirmemek lazım atel takınca. Bükmemek gerek. Şimdi elimi kullanmayınca iyi. Umutluyum iyi geleceğinden. Ameliyat olmak hiç istemiyorum. Narkoz beni perşan ediyor.
Herkesler iyidirler umarım. Sevgiler hepinize. Bu arada Handmaids e yine başladım. Biraz daha az rahatsız oldum :) çok yıpratıcı ve üzücü bir senaryo. Kadınlara böcek gibi davranıyorlar, kast sistemi geri gelmiş. Çok yorucu ama kurgu güzel. 3. Bölümdeyim. Bu arada yürüyüşlere devam ediyorum ama yavaştan alıyorum. Sabah ilk iş yürümeye başladım çok enerji veriyor.
Hepinize sevgiler selamlar.
Selam kaptanim, bu haftasonu yapamadim pek spor ama bu haftanin sporlari benim icin, gobegim cok problemli o yuzden birincilik icin kapisacagimHerkese merhabalar kizlar,
Nasil geciyor hafta sonunuz?
Ben yeni uyandim, gece boyu sacma sapan, anlamsiz ruyalar gordum:)
2gecedir cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum, nasil yoruluyorsam..
Bu hafta guzel bir eksi gormek istiyorum, o yuzden intensive antreman yapacagim evde ve spor salonunda.
@Wizardmom farketmis, bizim takim ortalamamiz dun gayet iyidi, hepimiz guzel kilolar verdik ama yarismadaki, tum takimlardaki arkadaslar guzel kilolar veriyor.
O sebeple bizde gaza basalim.
Kizlar lutfen takimdaki mesajlari kontrol edin, yarin aksamdan itibaren her aksamElmasyuzuk kaptanimiz bizim icin spor videolari paylasacak, hergun bu videolari kendi egzersiz rutinimize ekleyecegiz.
Ve gunluk yazdigimiz menulerde de bu egzersizleri yapip yapmadigimizi paylasacagiz.
Elmasyuzuk kaptanimizla konustuk, her hafta farkli bir vucut bolgemizi calistiracak egzersizler sececek, bu egzersizleri yapmaya ozen gosterirseniz, vucudunuzun cok sIKilasacaginin, kilo vermenin yaninda, dahada guzel goruneceginin garantisini veriyorum.
Bu egzersizleri kimlerin yaptigini kaptanimiz degerlendirecek bir haftanin sonunda..
Bu tarz egzersizleri yapamayan arkadaslarim, saglik sorunu olanlar, sizler bu egzersizlerden muafsiniz ancak lutfen en azindan yuruyus dahi olsun kendinize uygun bir egzersiz belirleyin ve gunluk rutininize katin.
Cok konustum, susuyorum.
Sen de bizdensin, burasi da xok kotu. Artik gunes gormek istiyorum yaaaben de son 4 haftadir ayakkabi almayi planliyortum bir turlu outlet magazasina gitmek bakamadim dun artik online sitelerinden denemeden aldim 2 tane, begenmezsem geri veririm ne yapayim. Yoksa yaz bitecek ben ayakkabi alana kadargerci buaraar burda hava bozuk hep yagmurlu
6 temmuz menüm
Sabah
Has yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates salatalik
Oglen
Zeytinyağlı taze fasulye 6 kasik
Akşam
3 yaprak sarma 3 yk tavuk sote
Şu 2 oldu daha içerim
Bol çay içiyorum şu an da yanında 10 adet tuzsuz fıstık yemisimdir
Bugun bayaa acmissin, 4 saat arayla 8er kofte ve bol ayran6 temmuz menum
09: 30 _ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk zeytin ezmesi.
14:00_ 8 kofte, 1 tabak salata, 2 bardak ayran
18:00_ 8 kofte, 1 bardak ayran, 2 yt karpuz
su: 2 bucuk litre
spor: 40 dakika yuzme
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Super anne, allah kolaylik versin6 temmuz menusu
Sabah 11.00
2 dilim tambugday ekmegi
1 yumurta
1 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
13.00
Sekersiz turk kahvesi
14.00
1 muz
17.00
1 tabak makarna( ödülüm)
18.00
Maden suyu 1 tane
19.00
5-6 kasik mantarlı tavuk sote az yaglı
1 dilim ekmek
2 litre su
100ia
Pazara gittim cokta spor yapamadim bugun
Sizi seviyorum kizlar cok sohbetleriize katilamiyorum iki cocugumda ufak oldugu icin biraz sıkıntı yasıyorum idarede bazen telefonu aliyorum sizi takip ediyorum tam yazicam birbirlerine giriveriyorlar unutuyorum mesaji falan kaliyor öylece.cok zormus iki bebek cok hemde kucukte buyudukce kiskancliklar artiyor buyuk bu aralar zarar vermeye calisiyor kucuge gozumu bile kirptirmiyorlar anca onlar uyuyunca bu seferde benim hosafim cikiyor uyuyakaliyorum.
Canim 5 temmuz fazla kacamakli olmus, digeri guzel ama karpuz ne kadar yedigini yazmamissinIyi geceler kızlar. Bugün de cok koşuşturması ve yoğun bir gündü. Evde değildim ve şimdi pilim bitti diyebilirim. Mesajları okudum ama cevap yazabilir miyim gözlerim kapanmadan bilemiyorum
5 temmuz
1 yumurta yağda
1 kase çökelek 1 dilim köy ekmeği
Domates salatalık 8 zeytin
Oglen
2 dilim börek
Marulla birlikte çiğ kofte (saymadım ama baya yedim) akşama misafirim olcak ev işini yetiştirelim diye elimin altında olanları yedim.
Aralarda yaptığım tatlının tadına filan da baktim tabi
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yogurt
Su 2.5 litre
2000 civarı adım
6 temmuz cumartesi
1 haslanmis yumurta
2 kaşık sotelenmis soslu biber
1 börek peynir domates salatalık
Oglen
Karpuz
Visne
Yarim ince lavaş arasına peynir zeytin domates
Akşam
2 dolma biber (bol kiyma ve bulgurla yaptım
1 kase yoğurt
Ara bir avuc leblebi
Su 2 litre
4000 civarı adim
Bu kacamakli gun olmus ama 1100 ip nedir yawf6 temmuz menü
Kahvaltı yok sabah erken kalktık hazırlandım evden çıktık baya uzaktı nikah salonu
Ilk ogunum 1 paket biskuvi yolda
Nikâh salonunda 1 simit
Eve gelince 1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek 1 dilim karpuz
Spora giderken 1 tavuk durum 2 top dondurma
Spor çıkışı 300ml proteinli sut 1 tane armut
Son ara olarakta 1 muz 1 dilim karpuz 1 bardak filtre kahve
Bugun cok acayip bir menü oldu karmaşık
Spor
Spor salonunda
65 dakika eliptik bisiklet
10 dakika koşu bandı
21 dakika dikey bisiklet
15 dakika ağırlık çalışması
10.300 adim
Akşam evde son aradan sonra
1100 ip atlama
350 bacak karın egzersizi
50 mekik
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Su 3.6 litre
Guzel canim ama sekersiz biskuvili pasta nasil okuyor ki?Ben dünden beri pek aktif değilim, evde işlerimle uğraşıyordum, menülerimi yazayım.
5 temmuz menüm
Sabah:
Lor peyniri, pazılı yumurta, SEBZE SÖĞÜŞ, Zeytin + 1 dilim ekmek
Ara:
1.5 top dondurma
Sütlü şekersiz kahve
1 avuç yer fıstığı
Akşam:
Bezelyeli Kinoa Salatası 3 kaşık + 1 küçük kase Tarhana çorbası + 6 kaşık Zeytinyağlı Kereviz + 1 ekmek
Üstüne:
2-3 armut küçük + sütlü kahve
2 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
6 temmuz menüm
sabah:
Haşlanmış Yumurta, SEBZE SÖĞÜŞ, Süt Damlası, ZEYTİN EZMESİ + 1 ekmek
Ara
1 avuç yer fıstığı + şekersiz bisküvi pasta küçük dilim + 1 küçük armut
Akşam:
Brokoli Graten, Meksika Fasülye Salatası 3 kaşık
Üstüne
Sütlü kahve şekersiz + 2 türk kahvesi + 2 dilim bitter
1 küçük armut
2 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Sen normalde daha iyi menu yapiyorsun o yuzden az kacamaklara birsey demiyorum6 Temmuz
Çörekotu yağı limonlu su
13.00
Kabaklı yumurta(çakma mücver)
16.00
Dondurma
18.00
Yoğurtlu yüksük çorbası(mantı ve nohut var içinde mantı 5 tane falan düşmüştür)
4-5 yk kabak+patatesli yemek
Salata
23.00
Yarım top dondurma (misafire ben yemem diyemedim)
Spor:
Ev temizliği 1 saat
1.5 saatten fazla yürüyüş
Su 3L
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
6 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.00DA
2 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
5 yesil zeytin
Kasar ve lor peyniri
4 parca kavun
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
2 adet hurma
OGLEN 14.30DA
Firinda tavuk
Sogus salata
ARA 17.00DE
100 kalorilik sekersiz proteinli sut
AKSAM 18.45TE
1 porsiyon somon baligi
Bolca yesil salata
3 kucuk parca karpuz
SU: 2.2 lt, 2.5ltye tamamlayacagim zorla
SPOR: 2 bucuk saat havuzda cocuk oynatma, yer yer yuzme, yer yer ziplama hoplama :)) ve gunun geri kalaninda surekli adimlama.
Guzel menu canim, cumaya daha cok var7temmuz c.tesi
Spor: yüzme ve su hareketleri.
Su:3 lt. +
Menü:
Sabah 9: haşlanmış yumurta, bol domates salatalık, light peynir, kepekli ekmek, sütlü çay
Ara: çay, kahve
Öğlen 13: ayran, tost (pek seçenek yoktu)
Ara: sütlü Nescafe, granola bar
Akşam: ızgara köfte 4 tane, yanında da karışık salata
(Kızlar tartildim bu sabah, cumaya göre artidayim ama regl durumum var belki düşer)
7 temmuz menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma
su: belki 4 litre bbile olmustur
spor: 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
7 temmuz
Spor: akşam yürüyüşü bir saat kadar
(Ayşe'cim bu hafta ağır spor yapmaktan korkuyorum, nedenini sonra anlatırım da kızarsınız bana)
Menü:
Sabah 9a doğru: klasik kahvaltı
Ara: ayran ve şeftali
Öğle 13.30: bulgur pilavı 2 tane kadınbudu köfte
Ara: sade Nescafe ve dünkü granola barın diğer yarısı
Akşam 6: süzme mercimek çorbası, bir iki çatal sade döner, biraz domates
Ben de you izliyorum suan, sonra handmaid's baslayacaktim ama stranger things yeni sezon gelmis, once onu izlerimBende you'nun ilk sezonunu bitirdim.
jessica jones'a devam ediyorum.
vikings guzeldi , keyifli izlemeler canim:)
Canim menu simit harici guzel. Simiti yarimdan fazla yememeye calis7 temmuz
Sabah 11.00
1 simit
8 zeytin bir kase kadar çökelek
Oglen 15.00
5 köfte 2 tavuk
Köz patlıcan salatasi
17.00
Bir avuç cekirdek
(Yoğurt kalmamış cok acıkmıştım dayanamadım yedim)
20.00 yarim dilim ekmek 6 zeytin
Su 3 litre
2800 adım ama piknikte çocuklarla baya kosturdum tel cebim de değildi adımlarım sayilmadi
Kek olmamis, ama aksam proteine agirlik vermissin7 temmuz menüm
Sabah
Yağda yumurta 3 çatal 2 çatal peynir 4 zeytin domates salatalik
Oglen
1 dilim kek çay alternatif yoktu üzgünüm
Aksam
2 ızgara kanat 3 ızgara kofte koz patlıcan salatası
Şu 3 e yakın
Spor gün boyu piknik aktivitesi top ve
Bolca da çay ictim
Spor yapıypruuuuuö
200squat ceza o zamanCok pis kacirdim kizlar cezam beyse cekmeye razıyım bugun sanırim ben bende degildim beni kendime getircek kimsede yoktu sizinlede fazla iletisim kuramayınca olanlar oldu bu sefer yarına hic tartilmasam daha iyi morelim acayip bozulabilir (yerken güzelde).Şaka bi yana kızlar sanirim ara ara psikolijim bozuldukca yemege saldiriyorum bakın bakalım menüme ne cezayı haketmisim
Sabah çok erken saatte kalkmama ragmen 10.00
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay
Vazgecilmezim kahvaltı üstü şekersiz türk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim karpuz
1 tane cikolata
2 kasık makarna
Aksam 20.00
Karisik kizartma yarim tabak
Ceyrek ekmek yemisimdir
1 bardak mesrubat
1 tabak 4 5 yemek kasıgı makarna
Evden cikmamam lazım hic millet ne sagliksiz yemekler yapiyor yaaaa
Oturup bunlari yazarken ccok utaniyorum yeminle verin bana cezamı cekim valla bak
Canim cok yetersiz menu, umarim sıkıntın gecer biran once. Boyle durumlarda senin sagliginin herkesten daha onemli oldugunu dusunup takmamaya calis. Hersey cozulur bu hayatta, yeterki sagligimizi kaybetmeyelim. Cocugum oldugundan beri ne zaman uzulsem ona sıkı sıkı sariliyorum, hersey birden geride kaliyorSrelamlar.
Sıkı takip edemiyorum özür dilerim.
Hergün menü yazmak mecburi tabi.
Adapte olamadım bir türlü (başımdan kötü durumlar geçiyor atlatmaya çalışıyorum)
Neyse bugünki menümü yazayım bende.
Sabah,1 haşlanmış yumurta (zorla yedim)
Aralarda su içtim
1 adet muz yedim.
Öğle saatinde,1 kase kadar çorba içtim.
İşte benim menüm bu kadar.
Çorbayı da zorla içtim açlıktan miğdem bulanıyordu artık.
Yaaa canim harikasin, seni de kaptan yardimcisi yapalim.Canım 2 dilim ekmek zaten olmamış makarnalar hiç olmamış hadi çikolatayı görmeyim bir karedir diyerek meşrubat da şekerli ama hadi ev yapımı vs diyim ama bunu yarına telafi etmezsen bunlar löp löp yağ olarak geri gelir
Yarın erkenden kalkıp işlerini halledip Leslie de yap
Suyu yazmamışsın mutlaka yaz
Ve mutlaka tartıl artı da gelse eksi de(ki gelebilir) tartıl
Artı gelirse bir daha yapmamak için nedenin olur
Eksi gelirse asla güvenme bir sonrakine iki kat artı olarak döner
Kolay gelsin, yogunluklar bitememis bir turlu. Yerlesin, bekliyoruz takimaIyı geceler canlar tatili bitirdik eve döndüm tabi ki artidayim yarın tartilip bildirim yaparım
Bu hafta perşembe eşyalar taşınacak inşallah. Yarın halıları yıkamaya vericem çarşıda biraz isim var az bi eşya kaldı toplanacak bugünde baya bişey topladık yarın da kalanları toplarım kullanmalik birkaç kıyafet tabak tencere kalacak. Yeni evi temizlemeye gidicez eşimle. Sonrası ev yerleştirme işleri ve haftaya izin bitiyor ıse basliycaz.
7 temmuz menüm
Sabah
2 yumurta + 6 zeytin + 1 ekmek
Ara
Sütlü kahve + bitter + türk kahvesi
Akşam
Zyağlı barbunya + mantar çorba + 1 ekmek
Sütlü kahve + armut + 2 fit cookie
2.5 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Canim zaten bir suru spor yapmissin, baska cezaya gerek yok ama 2 gun arka arkaya kacamakli menu olmus, hadi bu hafta baska olmasin7 Temmuz
12.00
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
18.00
2 tabak mantılı nohutlu çorba(baya çok su vardı mantı toplam 3 tane düştü düşmedi bana)
1 tabak kabak+patates yemeği
Salata
1 dilim karpuz
Yarım poğaça(ekmek yemedim onun yerine:/ yapınca merak ettim nasıl)
1 kurabiye (serçe parmağımın son boğumumdan daha küçüktü geçen yapıp yememiştim duramadım..)
Yarım tuzlu kek(dereotu peynir vs vardı ince dilimlenmişti)
EVET DÜNYALARI YEDİM VE DEVAM EDİYORUM
2.5 parça pişmaniye (komşu verdi çayın yanında... bunun bir açıklaması yok artık pişmanım...)
Türk + dibek kahvesi
Su 4 litreyi aştım
Spor
Leslie 5K 45 dk
500ip
100 yana eğilme
200 twist
1 dk plank(düz durdum sadece )
50 bacak kaldırma eğme(yere değdirmedim 10 luk setlerle yaptım)
Elmasyuzuk
Kendi kendime kızdım ve akşam bu sporları yaptım
İpi kendime ceza kestim ama yine de cezamı beklerim..
@Yawrukush
stitch
iyiyim canim sen nasilsin? Kafam cok dolu bu aralar, yapmam gereken cok sey var ama yetistiremiyorum, sıkıldım biraz. Cok tatile ihtiyacim varK Konus dinliyorum umarım sorunları kısa sürede çözer ve normal hayatına dönersin
@Wizardmom geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Merak ettim seni
fayfeyfiy seninle çok eğleneceğiz. Muhabbetin çok sarıyor. Daha çok katılmak isterdim ama uğraşım var.
DeryaOnDiet nasılsın karpuz seversin. Ağzının tadını her zaman bilmişsindir. Bu konuda hayranım sana.
Harpy yaşasın tatil tadını çıkar
stitch nasıl gidiyor?
Elmasyuzuk sporları harika seçmişsin. Plankı bile zorlayıcı bulmuşsun. Ama yapacağız. Azimle...
ben sonra uğrarım
Neden eylul yawf, biz seni sevdik, daha six packs yapacagizAyyyy mutlu oldum
Eylüle kadar inşallah buralardayım müsait oldukça gel kaynatırız
Ben de ben de istiyorum 59.9Kız 59.9 a 600 gr kaldı belki daha da az
Kaldır kanki totoyu
59.9 ü görünce bir gazlanıcaz pufffff kim tutar bizi
Yarın yap mutlaka bak 4 gün kaldıııı
Ayyyy 5 ler çok heyecanlı
Neleri yapmışız beee kilo mu veremiycez biz
Evet hadi hep beraberÇok pis gaza geldim
Unutanlar ve tekrar hatırlamak isteyenler için...
Dün dündür bugün bugündür
Kaldır totoyu yap sporunu gümbür gümbür
Ay ben de mi unutmuşum
Vereceğiz kızlar yarın hadi Harika geçsin
Bende öyle isyan felan etmiyorum şükür.Naber tatlim, hosgeldin, ozlettin kendini
Gel gel kacma, benden kotu olamazsin. 4 kilo alip dondumneyse 65i gordum yine bu hafta tartida. Yarin tartil basla sen de
Supersin Deryacim, spora devam, kaptan da kacamaklarini yakaliyor zaten, ulasacaksin o vucuda sen de
Hosgeldin canim, bence de takim iyiydi bu hafta. Ama diger takimlar saha iyiymis
Cok sevindim daha iyi olmana. Insallah ameliyatsiz atlatabilirsin
Selam kaptanim, bu haftasonu yapamadim pek spor ama bu haftanin sporlari benim icin, gobegim cok problemli o yuzden birincilik icin kapisacagim
Sen de bizdensin, burasi da xok kotu. Artik gunes gormek istiyorum yaaa
Bugun bayaa acmissin, 4 saat arayla 8er kofte ve bol ayranama fena degil, sadece karpuz cok. Spor
Super anne, allah kolaylik versin
Bende bir tane var, canimi cikariyor gercekten.
Menu guzel
Canim 5 temmuz fazla kacamakli olmus, digeri guzel ama karpuz ne kadar yedigini yazmamissin
Bu kacamakli gun olmus ama 1100 ip nedir yawf
Guzel canim ama sekersiz biskuvili pasta nasil okuyor ki?
Bir de kinoa salatasinin tarifini versene ben de yapayim
Sen normalde daha iyi menu yapiyorsun o yuzden az kacamaklara birsey demiyorum
Guzel menu canim, cumaya daha cok var
mezuniyet kutlamasi olmus
Merak ettim ben de sirrini
Ben de you izliyorum suan, sonra handmaid's baslayacaktim ama stranger things yeni sezon gelmis, once onu izlerim
Canim menu simit harici guzel. Simiti yarimdan fazla yememeye calis
Kek olmamis, ama aksam proteine agirlik vermissin
200squat ceza o zaman
Bir gunden birsey olmaz, bu hafta hafif yemege dikkat edersin. Baska kacamak yok bu hafta, ok?
Canim cok yetersiz menu, umarim sıkıntın gecer biran once. Boyle durumlarda senin sagliginin herkesten daha onemli oldugunu dusunup takmamaya calis. Hersey cozulur bu hayatta, yeterki sagligimizi kaybetmeyelim. Cocugum oldugundan beri ne zaman uzulsem ona sıkı sıkı sariliyorum, hersey birden geride kaliyor
Yaaa canim harikasin, seni de kaptan yardimcisi yapalim.
Kolay gelsin, yogunluklar bitememis bir turlu. Yerlesin, bekliyoruz takima
Canim zaten bir suru spor yapmissin, baska cezaya gerek yok ama 2 gun arka arkaya kacamakli menu olmus, hadi bu hafta baska olmasin
iyiyim canim sen nasilsin? Kafam cok dolu bu aralar, yapmam gereken cok sey var ama yetistiremiyorum, sıkıldım biraz. Cok tatile ihtiyacim var
Cocuklar nasil, iyilestiler mi? Sen?
Sinavinin tarihi belli mi? Nasil gidiyor calisman?
Neden eylul yawf, biz seni sevdik, daha six packs yapacagiz
Ben de ben de istiyorum 59.9
Bak bu mesajdan sonra gecenin bir yarisi mekik cekmeye gidiyorum
Evet hadi hep beraber
Tatlım okul varken başka hiçbir şeye odaklanamıuprum boş olsam çok isterdim ama 2 Eylüle kadar verip korumaya da geçmem lazım :/Naber tatlim, hosgeldin, ozlettin kendini
Gel gel kacma, benden kotu olamazsin. 4 kilo alip dondumneyse 65i gordum yine bu hafta tartida. Yarin tartil basla sen de
Supersin Deryacim, spora devam, kaptan da kacamaklarini yakaliyor zaten, ulasacaksin o vucuda sen de
Hosgeldin canim, bence de takim iyiydi bu hafta. Ama diger takimlar saha iyiymis
Selam kaptanim, bu haftasonu yapamadim pek spor ama bu haftanin sporlari benim icin, gobegim cok problemli o yuzden birincilik icin kapisacagim
Bugun bayaa acmissin, 4 saat arayla 8er kofte ve bol ayranama fena degil, sadece karpuz cok. Spor
Menu guzel
Canim 5 temmuz fazla kacamakli olmus, digeri guzel ama karpuz ne kadar yedigini yazmamissin
Ben de you izliyorum suan, sonra handmaid's baslayacaktim ama stranger things yeni sezon gelmis, once onu izlerim
200squat ceza o zaman
Bir gunden birsey olmaz, bu hafta hafif yemege dikkat edersin. Baska kacamak yok bu hafta, ok?
Canim cok yetersiz menu, umarim sıkıntın gecer biran once. Boyle durumlarda senin sagliginin herkesten daha onemli oldugunu dusunup takmamaya calis. Hersey cozulur bu hayatta, yeterki sagligimizi kaybetmeyelim. Cocugum oldugundan beri ne zaman uzulsem ona sıkı sıkı sariliyorum, hersey birden geride kaliyor
Canim zaten bir suru spor yapmissin, baska cezaya gerek yok ama 2 gun arka arkaya kacamakli menu olmus, hadi bu hafta baska olmasin
iyiyim canim sen nasilsin? Kafam cok dolu bu aralar, yapmam gereken cok sey var ama yetistiremiyorum, sıkıldım biraz. Cok tatile ihtiyacim var
Evet hadi hep beraber
Herkese gunaydin kizlar, mutlu pazarlar diliyorum.
Harpy nasilsin canim, tatil hazirliklari basladi mi?
@Aomine Daiki bugun nasilsin canim?
@sertugba goremiyorum senide diyeti birakmadin degil mi?
@DenizinYosunKokusu canim merak ediyorum senide bir ses ver...
D Diyetteanne sen nerelerdesin kuzum?
@Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz diyetleriniz nasil gidiyor, yardima ihtiyaciniz var mi herhangi bir konuda?Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk , K Konus dinliyorum
@Minikpanda1107 canim senin aktif bir sekilde aramiza katilmani cok istiyorum fakat bir gun mesaj yaziyorsun sonra bir kac gun hic gormuyoruz seni.Takimimizin bazi kurallari var eski kaptan yardimcisisin sen herkesten iyi bilirsin.Gunluk duzenli menulerini yazmali, takim arkadaslarinin menulerine yorumlar yapmali, bizlerle sohbet etmelisin.3 gunluk menunu arka arkaya yazmaktansa hergun duzenli yazmalisin.Daha onceki deneyimlerime dayanarak ve uzulerek yaziyorum ki , bu sekilde takima ugramayan uyelerimizle ilgili gecmiste sIkIntilar yasadik malesef.Sen birde listedesin kuzum, bu durumla ilgili bir gelisme gorebilecek miyiz senden?Sinavin vardi hakliydin, sonra bazi sIkIntilarin oldu zaman verdim, seni bunaltmadik ama artik takima donmelisin!!!
Basinda nasil bi sıkınti varsa allah yardımcın olsun canım menün cok az sagliksız gibi geldi bana.Srelamlar.
Adapte olamadım bir türlü (başımdan kötü durumlar geçiyor atlatmaya çalışıyorum)
Aralarda su içtim
1 adet muz yedim.
Ben misafirlik kurbanıyım gec gittim gec yedik o yuzden mecburen neyse bugunden baslarim sıkı diyeteSana da kolay gelsin canim. Annenle farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz??
Evet evet fazla oldu ama cok güzeldi fırından çıkartılırken gördüm yani o kadar tazeydi(canınızı cektirmeyim de)
Evet aksam biraz sağlıksız olmuş ve saati cok geç. Aslinda aksam cok daha erken olsaymış... ikinci çocuktan sonra sadece aksam 6 dan sonra hic ama hic birsey yemeyerek kilo vermiştim. Gun içinde herşeyi de yiyordum tabi yine emziriyordum ama bu sefer ben de yapamıyorum.
Canım bence menu bastan sona kotu nediyebilirimki bugun tam gaz devam tartilıcam tabi kurallara uymaak gerek.Suyum 1 ljtre anca icmisimdir.Canım 2 dilim ekmek zaten olmamış makarnalar hiç olmamış hadi çikolatayı görmeyim bir karedir diyerek meşrubat da şekerli ama hadi ev yapımı vs diyim ama bunu yarına telafi etmezsen bunlar löp löp yağ olarak geri gelir
Bol karbonhidratlı olmus ama spor guzel bence7 Temmuz
12.00
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
18.00
2 tabak mantılı nohutlu çorba(baya çok su vardı mantı toplam 3 tane düştü düşmedi bana)
Salata
1 dilim karpuz
1 kurabiye (serçe parmağımın son boğumumdan daha küçüktü geçen yapıp yememiştim duramadım..)
2.5 parça pişmaniye (komşu verdi çayın yanında... bunun bir açıklaması yok artık pişmanım...)
Türk + dibek kahvesi
Su 4 litreyi aştım
Spor
Leslie 5K 45 dk
500ip
100 yana eğilme
200 twist
Elmasyuzuk
@Yawrukush
stitch
Canım❤evet cocugun 1 de zor ikisids zor .Naber tatlim, hosgeldin, ozlettin kendini
Menu guzel
200squat ceza o zaman
Evet hadi hep beraber
Geldim canım. Hiç sorma cuma akşamından beri kızımla uğraşıyorum diş çıkartıyor sanırım cumadan pazar gününe kadar hep ateş vardı. 39 ları bile gördüm. Geceleri ben baktım güzdüzleri eşim baktı bende uyuyabildiğim kadar uyudum hiç telefona bakcak vakit bulamadımHerkese gunaydin kizlar, mutlu pazarlar diliyorum.
Harpy nasilsin canim, tatil hazirliklari basladi mi?
@Aomine Daiki bugun nasilsin canim?
@sertugba goremiyorum senide diyeti birakmadin degil mi?
@DenizinYosunKokusu canim merak ediyorum senide bir ses ver...
D Diyetteanne sen nerelerdesin kuzum?
@Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz diyetleriniz nasil gidiyor, yardima ihtiyaciniz var mi herhangi bir konuda?Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk , K Konus dinliyorum
@Minikpanda1107 canim senin aktif bir sekilde aramiza katilmani cok istiyorum fakat bir gun mesaj yaziyorsun sonra bir kac gun hic gormuyoruz seni.Takimimizin bazi kurallari var eski kaptan yardimcisisin sen herkesten iyi bilirsin.Gunluk duzenli menulerini yazmali, takim arkadaslarinin menulerine yorumlar yapmali, bizlerle sohbet etmelisin.3 gunluk menunu arka arkaya yazmaktansa hergun duzenli yazmalisin.Daha onceki deneyimlerime dayanarak ve uzulerek yaziyorum ki , bu sekilde takima ugramayan uyelerimizle ilgili gecmiste sIkIntilar yasadik malesef.Sen birde listedesin kuzum, bu durumla ilgili bir gelisme gorebilecek miyiz senden?Sinavin vardi hakliydin, sonra bazi sIkIntilarin oldu zaman verdim, seni bunaltmadik ama artik takima donmelisin!!!
Gecmis olsun canim bizde dis donemindeyiz kac ayliksiniz siz bizim ilk dislerimiz cikti dahaGünaydın kızlar nasılsınız? Ben kötü bir hafta sonu geçirdim ondan hiç giremedim buraya telefonu bile elime alamadım desem yeridir birisi aradıysa konuştum anca. Kızım hep ateşliydi hep onunlaydım ateşin mızmızlığı vardı yavrum hep sallanmak istedi hiç kafasını kaldıramıyordu. Şükür dün iyi oldu keyfi yerine geldide bende iyi oldum. Çocuklar hiç hasta olmasın
Gecmis olsun canm. Soz konusu cocuklar olunca gozun baska bisey gormuyor. Rabbim korusunGünaydın kızlar nasılsınız? Ben kötü bir hafta sonu geçirdim ondan hiç giremedim buraya telefonu bile elime alamadım desem yeridir birisi aradıysa konuştum anca. Kızım hep ateşliydi hep onunlaydım ateşin mızmızlığı vardı yavrum hep sallanmak istedi hiç kafasını kaldıramıyordu. Şükür dün iyi oldu keyfi yerine geldide bende iyi oldum. Çocuklar hiç hasta olmasın
evet canim cok fazla oldu2 dilim ekmek ve 3 top dondurma fazla olmuş
Ama su muhteşem
Spor da Harika
Canim cok seviyorum karpuzu da fazla abartinca kotu olduK Konus dinliyorum umarım sorunları kısa sürede çözer ve normal hayatına dönersin
fayfeyfiy seninle çok eğleneceğiz. Muhabbetin çok sarıyor. Daha çok katılmak isterdim ama uğraşım var.
DeryaOnDiet nasılsın karpuz seversin. Ağzının tadını her zaman bilmişsindir. Bu konuda hayranım sana.
stitch nasıl gidiyor?
Elmasyuzuk sporları harika seçmişsin. Plankı bile zorlayıcı bulmuşsun. Ama yapacağız. Azimle...
ben sonra uğrarım
Sen nasilsin canim? nasil geciyor haftanin ilk gunu?K Konus dinliyorum umarım sorunları kısa sürede çözer ve normal hayatına dönersin
stitch nasıl gidiyor?
ben sonra uğrarım
Bugunden itibaren sIki tutarsin kuzum eksi gelir cumaya tartida:)Farkindayim canim cok oldu hatta aksam yediğim de biraz fazla oldu. Sabah tartildigımda cumaya göre artıdaydım
Buraya sık uğramayınca boyle oluyo genelde biraz daha cok yiyorum. Burda yaziştıktan sonra yerken daha dikkatli oluyorum. Yarın da cok cok uğrayamam sanirim.
Sen nasilsin yavrucuklar kac yaşındaydı??
Canim karbonhidrat agirllikli bir menu olmus, diyet cok zor bir olay, bu tarz menuler diyetine hacadigin emegini ziyan ediyor..Cok pis kacirdim kizlar cezam beyse cekmeye razıyım bugun sanırim ben bende degildim beni kendime getircek kimsede yoktu sizinlede fazla iletisim kuramayınca olanlar oldu bu sefer yarına hic tartilmasam daha iyi morelim acayip bozulabilir (yerken güzelde).Şaka bi yana kızlar sanirim ara ara psikolijim bozuldukca yemege saldiriyorum bakın bakalım menüme ne cezayı haketmisim
Sabah çok erken saatte kalkmama ragmen 10.00
2 dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Şekersiz cay
Vazgecilmezim kahvaltı üstü şekersiz türk kahvesi
Oglen 15.00
1 dilim karpuz
1 tane cikolata
2 kasık makarna
Aksam 20.00
Karisik kizartma yarim tabak
Ceyrek ekmek yemisimdir
1 bardak mesrubat
1 tabak 4 5 yemek kasıgı makarna
Evden cikmamam lazım hic millet ne sagliksiz yemekler yapiyor yaaaa
Oturup bunlari yazarken ccok utaniyorum yeminle verin bana cezamı cekim valla bak
Canim sIkntin ne ise insallah cozulur, cok az yemissin.Srelamlar.
Aralarda su içtim
1 adet muz yedim.
evet canim dogru anlamissin:)İlk baştaki başlangıç kilon hesaplamada baz alınacakmış. 2.gelişindeki başlama kilon değilmiş. Hani vermek istediğin kilonun %80ini verince mezun oluyorsun ya. Şimdi mezun olamıyorsun
Umarım doğru anlayıp doğru anlatmışımdır. Doğru muYawrukush
cok guldum bu yoruma:)Canım 2 dilim ekmek zaten olmamış makarnalar hiç olmamış hadi çikolatayı görmeyim bir karedir diyerek meşrubat da şekerli ama hadi ev yapımı vs diyim ama bunu yarına telafi etmezsen bunlar löp löp yağ olarak geri gelir
guzel guzel uyumussundur insallah kuzum:)Size de iyi eğlenceler kaptan :) ben şimdi mışıl mışıl uyurum
Birazdan yazacağım
hosgeldin ablacim, gunun aydin olsunIyı geceler canlar tatili bitirdik eve döndüm tabi ki artidayim yarın tartilip bildirim yaparım
Bu hafta perşembe eşyalar taşınacak inşallah. Yarın halıları yıkamaya vericem çarşıda biraz isim var az bi eşya kaldı toplanacak bugünde baya bişey topladık yarın da kalanları toplarım kullanmalik birkaç kıyafet tabak tencere kalacak. Yeni evi temizlemeye gidicez eşimle. Sonrası ev yerleştirme işleri ve haftaya izin bitiyor ıse basliycaz.
gayet guzel kuzum :)7 temmuz menüm
Sabah
2 yumurta + 6 zeytin + 1 ekmek
Ara
Sütlü kahve + bitter + türk kahvesi
Akşam
Zyağlı barbunya + mantar çorba + 1 ekmek
Sütlü kahve + armut + 2 fit cookie
2.5 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
ahh ahhh ahh o aksm yediklerin ne olmus Feyzacim, beni coook uzdu bilesin7 Temmuz
12.00
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
18.00
Salata
1 dilim karpuz
Türk + dibek kahvesi
Su 4 litreyi aştım
Spor
Leslie 5K 45 dk
500ip
100 yana eğilme
200 twist
Elmasyuzuk
@Yawrukush
stitch
beni niye hic sormadin , kuseyim mi :))K Konus dinliyorum umarım sorunları kısa sürede çözer ve normal hayatına dönersin
stitch nasıl gidiyor?
ben sonra uğrarım
canim tez zaamanda ferahlik diliyorum sana..Kötü işte.
Ekmeğimle oynuyorlar ama direniyorum.
Umarım geçer teşekkür ederim.
bu alkol hic olmadi ,3 bardakta asiri kalori var.Menüme 3 bardak alkol ekliyorum.
Bugünlük bu kadar benim.
ne kalmis ki :))haftaya pazar kaptişim.. ayy böyle söyleyince ne kadar kısa geldine zormuş uzun tatil. bakalım kaç valiz gideceğiz
birakmayiz okul varken de haberin olsun:))Tatlım okul varken başka hiçbir şeye odaklanamıuprum boş olsam çok isterdim ama 2 Eylüle kadar verip korumaya da geçmem lazım :/
Teşekkür ederim amasiz zaten Elmasyuzuk ile harikasınız maşallah ♥
kolay gelsin canim, sen elinden geldigince ugramaya calis her firsatta buraya.Canım çok teşekkür ederim iki gündür doğru düzgün girmedim taşınıyorum onun kalabalığı ve telaşesi var
Diyeti bozmamaya çalışıyorum ama yerleştikten sonra daha düzenli olcağuma inanıyorum eğer bi kaç gün giremezsem gruptan çıkarılır mıyım
Ya vakit bulamıyorum yada unutıyorum çünkü
cok gecmis olsun canim, dis cok zordur, agrisi sizisi boldur, acil sifalar kuzuna..Geldim canım. Hiç sorma cuma akşamından beri kızımla uğraşıyorum diş çıkartıyor sanırım cumadan pazar gününe kadar hep ateş vardı. 39 ları bile gördüm. Geceleri ben baktım güzdüzleri eşim baktı bende uyuyabildiğim kadar uyudum hiç telefona bakcak vakit bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?