Hoşgeldiiiiin :) inşallah çabucak eski kilona döner aramıza gelirsin :)Iyı geceler canlar tatili bitirdik eve döndüm tabi ki artidayim yarın tartilip bildirim yaparım
Bu hafta perşembe eşyalar taşınacak inşallah. Yarın halıları yıkamaya vericem çarşıda biraz isim var az bi eşya kaldı toplanacak bugünde baya bişey topladık yarın da kalanları toplarım kullanmalik birkaç kıyafet tabak tencere kalacak. Yeni evi temizlemeye gidicez eşimle. Sonrası ev yerleştirme işleri ve haftaya izin bitiyor ıse basliycaz.
Hatta yeni üye ya da mezun diye belirtin diyorlardı ille de mezun diye belirtin bile değilkurallar böyle maalesef. Bencede saçma aslında.
Kanki harikasın ama suyu arttır az7 temmuz menüm
Sabah
2 yumurta + 6 zeytin + 1 ekmek
Ara
Sütlü kahve + bitter + türk kahvesi
Akşam
Zyağlı barbunya + mantar çorba + 1 ekmek
Sütlü kahve + armut + 2 fit cookie
2.5 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Ayyyy mutlu oldumK Konus dinliyorum umarım sorunları kısa sürede çözer ve normal hayatına dönersin
Wizardmom geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Merak ettim seni
fayfeyfiy seninle çok eğleneceğiz. Muhabbetin çok sarıyor. Daha çok katılmak isterdim ama uğraşım var.
DeryaOnDiet nasılsın karpuz seversin. Ağzının tadını her zaman bilmişsindir. Bu konuda hayranım sana.
Harpy yaşasın tatil tadını çıkar
stitch nasıl gidiyor?
Elmasyuzuk sporları harika seçmişsin. Plankı bile zorlayıcı bulmuşsun. Ama yapacağız. Azimle...
ben sonra uğrarım
Off sütlü kahve en sevdiğim7 temmuz menüm
Sabah
2 yumurta + 6 zeytin + 1 ekmek
Ara
Sütlü kahve + bitter + türk kahvesi
Akşam
Zyağlı barbunya + mantar çorba + 1 ekmek
Sütlü kahve + armut + 2 fit cookie
2.5 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Kötü işte.Hayirdir canim. Kötü durumlar geçiyor demissin insallah geçmiştir ve sen de en kisa zamanda atlatirsin
Mutlu olmana bende mutlu oldum birde gel kaynatırız demene. Şimdi çocuk uyandı. Uğrarım yineAyyyy mutlu oldum
Eylüle kadar inşallah buralardayım müsait oldukça gel kaynatırız
Bir derdim var bölümünde anlattım.canım bu açlık diyeti gibi olmuş daha sağlıklı beslen
Önemli bir şey yok inşallah?
Anlatmak istersen buradayız belki anlatmak iyi gelir
Kanka sorma nedense motivasyonum aşırı kaçmış vaziyette, bugün salona gittim spor yapmadan kahve içip eve döndümKanki harikasın ama suyu arttır az
Sporu da azıcık daha
Fit cookie yi sen mi yaptııın
Ben de bayılıyorum sütlü kahveye, şekersiz tabii, çok da tok tutuyorOff sütlü kahve en sevdiğim
Menü güzel ama daha çok yeşillik olsa daha güzel olurdu
Allah en hayırlı şekilde sonuçlandırsın kötülük yapana geri dönsün kötülükleri Allah ıslah etsinKötü işte.
Ekmeğimle oynuyorlar ama direniyorum.
Umarım geçer teşekkür ederim.
Ben de dün spor yapamamıştımKanka sorma nedense motivasyonum aşırı kaçmış vaziyette, bugün salona gittim spor yapmadan kahve içip eve döndüm
Bu yarım sa yürüyüş bile zul geldi
Akşam yemeğinin üstüne çok atıştırdım mesela yarın toplarım inş
Ben de bayılıyorum sütlü kahveye, şekersiz tabii, çok da tok tutuyorAksamlari sebze de yiyordum, bugun denk gelmedi
Tamamdır görüşürüz tatlımMutlu olmana bende mutlu oldum birde gel kaynatırız demene. Şimdi çocuk uyandı. Uğrarım yine
Ederiz canım etmez miyizBir derdim var bölümünde anlattım.
İyi geldi paylaşmak. İyi dilekler..
Dua etseniz yeter zaten
Sanada kolay gelsin öyleyse badana boya iside zor :)Bende anneme geldim. Boya badana varmışbilseydim yine gelirdim canım anneme❤❤ kolay gelsin
Ayy inşallah döneyim muhtemelen ödem dir birazı ama bakalım artık önümüzeHoşgeldiiiiin :) inşallah çabucak eski kilona döner aramıza gelirsin :)
Ben de dün spor yapamamıştım
Kız o kadar gidip yapmadan mı döndünayıp olmasın diye kahve üstüne iki yürüsen iki kat yağ yakardııın
Aslaaa pes etme bak bu hafta aynı kilodaydık birlikte ineceğiz
Diren cinecin
AYnen canım geçmiş geçmişte kaldıSanada kolay gelsin öyleyse badana boya iside zor :)
Ayy inşallah döneyim muhtemelen ödem dir birazı ama bakalım artık önümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?