Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hosgeldin canim, nasilsin :)

Slm kızlar. Bugün yine evde değildim. Arkadaşlarla pikniğe gittik. Sonra çocukları yika giydir derken bu saat oldu. Yarın akşama yine misafirimiz var.. ve piknik sonrası mutfak... sanirim yarin benim icin zor olacak. Çamaşırlar, temizlik 3 küçük cocuk ve hazirliklar suan kolumu kaldıracak halim yok... help me!!
Sabah ola hayrola insallah

tamam canim, merak ettim bekliyorum tatil bitimini

sagol canim, inan yarin tartiya cikmaya korkuyorum

hosgeldin canim, nasilsin :)
Hosbulduk kaptancigim.. yoğunum son günlerde.. yarin da misafir var. Çok sevdiğim arkadaşlarımız memleketlerine giderken uğrayacaklar. Uzun zamandır görüşmemiştik guzel bir sofra hazırlasam iyi olur ama hangisini önce yapsam bilemedim. Malum piknik sonrası çamaşırlar filan.. 3 çocukla hayat nasil gidiyor diye soranlara guzel diyordum ama su sıralar baya zorlanıyorum.

Menü olarak kaptanım

Spor yapıyprum ama bir yerden batırdık bir yerden kurtaralım
menu gelsin ozaman :))

bir yerlere gidince orada kalmak istiyorum bende allahim eve donunce cocuklarin banyosu, camasiri, bulasik derken kendimden geciyorum:)
Sen guzelce dinlen sanaha dinc bir sekilde gune basla canim.:)

sagol canim, insallah. gercekte cok ihtiyacim var en az bir 5 kilo vermeye
verecegiz beraberce benimde 8 kilom var hedefime oyy oyyyy :)

Sen eminim layigiyla agirlayacaksin misafirlerini.
Ne kadar yapabilirsen ,3 cocugun var, misafirlerinde yakin arkadaslarin, kimse kimseye darilmaz.
Muhim olan beraber hosca vakit gecirmeniz.
3 cocuk kismina giremeyecegim bile, bende 2 tane var hergun pilim bitik yasiyorum:)

7 temmuz
Sabah 11.00
1 simit
8 zeytin bir kase kadar çökelek

Oglen 15.00
5 köfte 2 tavuk
Köz patlıcan salatasi

17.00
Bir avuç cekirdek

(Yoğurt kalmamış cok acıkmıştım dayanamadım yedim)
20.00 yarim dilim ekmek 6 zeytin

Su 3 litre
2800 adım ama piknikte çocuklarla baya kosturdum tel cebim de değildi adımlarım sayilmadi

Bizim pil bitiyor da onlarin ki hic bitmiyor. Piknikte saatlerce hic oturmadılar eve gelince uyur kalırlar diyordum ama yok.. enerji full

afiyet olsun canim, pazar gunu menusu olarak gayet guzel dikkat etmissin

7 temmuz menüm
Sabah
Yağda yumurta 3 çatal 2 çatal peynir 4 zeytin domates salatalik
Oglen
1 dilim kek çay alternatif yoktu üzgünüm
Aksam
2 ızgara kanat 3 ızgara kofte koz patlıcan salatası
Şu 3 e yakın
Spor gün boyu piknik aktivitesi top ve
Bolca da çay ictim

Sabah tum simit cok olmus kuzum ama menun ve sporun guzel genel itibariyle:)

Bugun takimimizin piknik gunu olmus ne guzel, menu ve spor guzel olmus canim :)

İnşallah süt tozlu olan değildir nescafe
Harici çok güzel su ?

Napalim sağlık olsun o zaman kaptanım, her işte vardır bir hayır
Zaten biraz daha kilo vermeliyim ben, ama takımı etkilememek için mezun olayım demiştim.
Kız sen mezun olarak bizi özendirirsin hiç kötü etkilemek olur mu

Sabah tum simit cok olmus kuzum ama menun ve sporun guzel genel itibariyle:)
Farkindayim canim cok oldu hatta aksam yediğim de biraz fazla oldu. Sabah tartildigımda cumaya göre artıdaydım
Buraya sık uğramayınca boyle oluyo genelde biraz daha cok yiyorum. Burda yaziştıktan sonra yerken daha dikkatli oluyorum. Yarın da cok cok uğrayamam sanirim.
Sen nasilsin yavrucuklar kac yaşındaydı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…