caniniz sgolsun, insan kac kez tatil yapiyor 1 yil icinde..başladı kaptişim başladı :) hediyeler mayolar kıyafetler derken battık resmen
hosgeldin canim, nasilsin :)Ayşecim daha önce yazmıştım sen var miydin o zaman bilmiyorum. Ben de katilmak istiyorum ama sezaryenle dogum yaptım sorun çıkarır mi bilemiyorum. Bebis 3 aylıkken ip atlamıştım sonra 1 hafta sezaryen bölgesi sızlamıştı. Bir kac hafta sonra tekrar denedim ama yine acıdı. Plank da benim cok zorlandığım hatta yapamadığım bir hareket. Zararı olur mu bilemiyorum. Yine denerim cnm yapamazsam yazarım
Su ve spor harika canim. Dondurma da saat 5 de ve sonrasında hic birsey yememişsin cok erken saatte bitirmissin. Bence olabilir geç saate bırakılmadiktan sonra. Afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun cnm
sagol canim, insallah. gercekte cok ihtiyacim var en az bir 5 kilo vermeyeCanim porsiyonlarini kucultsen o kadar rahat kilo verirsin ki.
Karpuzu 1 tabak yiyorsan mesela diger seyleri azalt.
Sen cok azimli bir kadinsin
tamam canim, merak ettim bekliyorum tatil bitiminiHarikasın canım uğraşıyorsun tek tek bizim içinteşekkürler anladım şimdi. Devam edelim, artı çıkıcak gibi olursam bu hafta, önceden söylerim. Ona göre karar verirsin Özge'cim. Benim için farketmez.
Yok kızilahi
Allah isteyene versin gerçekten, kuzularim yeter bana
Tatil bitince söylesem daha iyi Deryacim. Sır
sagol canim, inan yarin tartiya cikmaya korkuyorumAyşecim daha önce yazmıştım sen var miydin o zaman bilmiyorum. Ben de katilmak istiyorum ama sezaryenle dogum yaptım sorun çıkarır mi bilemiyorum. Bebis 3 aylıkken ip atlamıştım sonra 1 hafta sezaryen bölgesi sızlamıştı. Bir kac hafta sonra tekrar denedim ama yine acıdı. Plank da benim cok zorlandığım hatta yapamadığım bir hareket. Zararı olur mu bilemiyorum. Yine denerim cnm yapamazsam yazarım
Su ve spor harika canim. Dondurma da saat 5 de ve sonrasında hic birsey yememişsin cok erken saatte bitirmissin. Bence olabilir geç saate bırakılmadiktan sonra. Afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun cnm
Hosbulduk kaptancigim.. yoğunum son günlerde.. yarin da misafir var. Çok sevdiğim arkadaşlarımız memleketlerine giderken uğrayacaklar. Uzun zamandır görüşmemiştik guzel bir sofra hazırlasam iyi olur ama hangisini önce yapsam bilemedim. Malum piknik sonrası çamaşırlar filan.. 3 çocukla hayat nasil gidiyor diye soranlara guzel diyordum ama su sıralar baya zorlanıyorum.hosgeldin canim, nasilsin :)
menu gelsin ozaman :))Menü olarak kaptanım
Spor yapıyprum ama bir yerden batırdık bir yerden kurtaralım
bir yerlere gidince orada kalmak istiyorum bende allahim eve donunce cocuklarin banyosu, camasiri, bulasik derken kendimden geciyorum:)Slm kızlar. Bugün yine evde değildim. Arkadaşlarla pikniğe gittik. Sonra çocukları yika giydir derken bu saat oldu. Yarın akşama yine misafirimiz var.. ve piknik sonrası mutfak... sanirim yarin benim icin zor olacak. Çamaşırlar, temizlik 3 küçük cocuk ve hazirliklarsuan kolumu kaldıracak halim yok... help me!!
Sabah ola hayrola insallah
verecegiz beraberce benimde 8 kilom var hedefime oyy oyyyy :)sagol canim, insallah. gercekte cok ihtiyacim var en az bir 5 kilo vermeye
Sen eminim layigiyla agirlayacaksin misafirlerini.Hosbulduk kaptancigim.. yoğunum son günlerde.. yarin da misafir var. Çok sevdiğim arkadaşlarımız memleketlerine giderken uğrayacaklar. Uzun zamandır görüşmemiştik guzel bir sofra hazırlasam iyi olur ama hangisini önce yapsam bilemedim. Malum piknik sonrası çamaşırlar filan.. 3 çocukla hayat nasil gidiyor diye soranlara guzel diyordum ama su sıralar baya zorlanıyorum.
Bizim pil bitiyor da onlarin ki hic bitmiyor. Piknikte saatlerce hic oturmadılar eve gelince uyur kalırlar diyordum ama yok.. enerji fullmenu gelsin ozaman :))
bir yerlere gidince orada kalmak istiyorum bende allahim eve donunce cocuklarin banyosu, camasiri, bulasik derken kendimden geciyorum:)
Sen guzelce dinlen sanaha dinc bir sekilde gune basla canim.:)
verecegiz beraberce benimde 8 kilom var hedefime oyy oyyyy :)
Sen eminim layigiyla agirlayacaksin misafirlerini.
Ne kadar yapabilirsen ,3 cocugun var, misafirlerinde yakin arkadaslarin, kimse kimseye darilmaz.
Muhim olan beraber hosca vakit gecirmeniz.
3 cocuk kismina giremeyecegim bile, bende 2 tane var hergun pilim bitik yasiyorum:)
afiyet olsun canim, pazar gunu menusu olarak gayet guzel dikkat etmissin7 temmuz
Sabah 11.00
1 simit
8 zeytin bir kase kadar çökelek
Oglen 15.00
5 köfte 2 tavuk
Köz patlıcan salatasi
17.00
Bir avuç cekirdek
(Yoğurt kalmamış cok acıkmıştım dayanamadım yedim)
20.00 yarim dilim ekmek 6 zeytin
Su 3 litre
2800 adım ama piknikte çocuklarla baya kosturdum tel cebim de değildi adımlarım sayilmadi
Sabah tum simit cok olmus kuzum ama menun ve sporun guzel genel itibariyle:)7 temmuz
Sabah 11.00
1 simit
8 zeytin bir kase kadar çökelek
Oglen 15.00
5 köfte 2 tavuk
Köz patlıcan salatasi
17.00
Bir avuç cekirdek
(Yoğurt kalmamış cok acıkmıştım dayanamadım yedim)
20.00 yarim dilim ekmek 6 zeytin
Su 3 litre
2800 adım ama piknikte çocuklarla baya kosturdum tel cebim de değildi adımlarım sayilmadi
Bugun takimimizin piknik gunu olmus ne guzel, menu ve spor guzel olmus canim :)7 temmuz menüm
Sabah
Yağda yumurta 3 çatal 2 çatal peynir 4 zeytin domates salatalik
Oglen
1 dilim kek çay alternatif yoktu üzgünüm
Aksam
2 ızgara kanat 3 ızgara kofte koz patlıcan salatası
Şu 3 e yakın
Spor gün boyu piknik aktivitesi top ve
Bolca da çay ictim
Onlarin pili biter mi hicBizim pil bitiyor da onlarin ki hic bitmiyor. Piknikte saatlerce hic oturmadılar eve gelince uyur kalırlar diyordum ama yok.. enerji full
İnşallah süt tozlu olan değildir nescafe7 temmuz
Spor: akşam yürüyüşü bir saat kadar
(Ayşe'cim bu hafta ağır spor yapmaktan korkuyorum, nedenini sonra anlatırım da kızarsınız bana)
Menü:
Sabah 9a doğru: klasik kahvaltı
Ara: ayran ve şeftali
Öğle 13.30: bulgur pilavı 2 tane kadınbudu köfte
Ara: sade Nescafe ve dünkü granola barın diğer yarısı
Akşam 6: süzme mercimek çorbası, bir iki çatal sade döner, biraz domates
Spor yapıypruuuuuöHuuu huuu neredesiniz kizlar?
Kız sen mezun olarak bizi özendirirsin hiç kötü etkilemek olur muNapalim sağlık olsun o zaman kaptanım, her işte vardır bir hayır
Zaten biraz daha kilo vermeliyim ben, ama takımı etkilememek için mezun olayım demiştim.
Farkindayim canim cok oldu hatta aksam yediğim de biraz fazla oldu. Sabah tartildigımda cumaya göre artıdaydımSabah tum simit cok olmus kuzum ama menun ve sporun guzel genel itibariyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?