amma çok teferruat varKizlar nasilsiniz,
Biz simdi kahvaltiya oturuyoruz.
FitFiliz kuzum seabahar editor seni mezun edemeyecegimizi yazmis,cunku mezuniyet kilon hesaplanirken 4.takima giris kilonun degilde,daha once zeroks isminle 13.takima giris kilonu baz almamizi istiyormus.Bu durumda 200gr fark ile bu hafta mezun edemeyebiliriz seni.Karar defterinde net bir sekilde aciklanmiyor bu durum,bizimle ayni sekilde baska bir takim kaptanida uyesini ayni durum sebebiyle mezun edemiyor.Seabahara yazdim seni haberdar edecegim canim.
evet canim bilyorum ne yazik ki cok oldu ama bugun daha da kotuCanim keyfiniz bol olsun:)
Cok fazla canim 2 tabak , 1 tabak bile cok kuzum, sen azalt onu.:)
ben cok seviyorum canim, macha tea iciyorum, hatta detoks cayida var bazende onu iciyorum.
Kendini daha iyi hissedeceksen kullan kuzum:)
Iyi eglenceler ve yuzmeler :)
Yap kuzum :)
Cok guzel ben iddiali bir yarismaciyim :))
O komsunun senin tatilini bozmasina, seni uzmesine izin verme sakin.
Cikart onu kafandan, esinle keyfine bak canim.
Baskalarini unut...
Ya sorma gercekten sanirsin devlet meselesi cozuyoruz acayip kurallar varamma çok teferruat var
Yapma canim, uzme beni..evet canim bilyorum ne yazik ki cok oldu ama bugun daha da kotu
Napalim sağlık olsun o zaman kaptanım, her işte vardır bir hayırKizlar nasilsiniz,
Biz simdi kahvaltiya oturuyoruz.
FitFiliz kuzum seabahar editor seni mezun edemeyecegimizi yazmis,cunku mezuniyet kilon hesaplanirken 4.takima giris kilonun degilde,daha once zeroks isminle 13.takima giris kilonu baz almamizi istiyormus.Bu durumda 200gr fark ile bu hafta mezun edemeyebiliriz seni.Karar defterinde net bir sekilde aciklanmiyor bu durum,bizimle ayni sekilde baska bir takim kaptanida uyesini ayni durum sebebiyle mezun edemiyor.Seabahara yazdim seni haberdar edecegim canim.
kisa sure once donduk eve kaptanim.Huuu huuu neredesiniz kizlar?
Bence deamma çok teferruat var
Menü olarak kaptanımNe oldu hayirdir canim?
Canim dilersen devam edebiliriz mezuniyete kadar, cok ozur dilerim, takim islerinin bu kisimlari acayip teferruatli durumlar.Napalim sağlık olsun o zaman kaptanım, her işte vardır bir hayır ☺☺
Zaten biraz daha kilo vermeliyim ben, ama takımı etkilememek için mezun olayım demiştim.
Kolay gelsin ve iyi istirhatler kuzum:)kisa sure once donduk eve kaptanim.
birazdan yarin is icin birkac elbise utuleyip dogru yataga gidecegim, yoruldum
Canim kahvaltindaki 1 tabak karpuz cok, bir kac parcaya indir, karpuz cok sekerli ve kalorili bir meyve.7 temmuz menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma
su: belki 4 litre bbile olmustur
spor: 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Cok guzel deryacim ama merak ettim bebis durumu falan mi var:)7 temmuz
Spor: akşam yürüyüşü bir saat kadar
(Ayşe'cim bu hafta ağır spor yapmaktan korkuyorum, nedenini sonra anlatırım da kızarsınız bana ☺☺)
Menü:
Sabah 9a doğru: klasik kahvaltı
Ara: ayran ve şeftali
Öğle 13.30: bulgur pilavı 2 tane kadınbudu köfte
Ara: sade Nescafe ve dünkü granola barın diğer yarısı
Akşam 6: süzme mercimek çorbası, bir iki çatal sade döner, biraz domates
canim 13.takima ilk gidigindeki kilonu 66.7yi baz almis seabahar editor, yani senin cuma yarismasina ilk katildigin kilon, ayrilma kilon degil :)Bence deacaba oradaki hedef kilom daha mı azmış, gerçi kaptan sanırım ayrılma kilomdan bahsediyor.
gayet guzel menu olmus canim, ama ben de merak ettim neden agir spor yapamiyormussun7 temmuz
(Ayşe'cim bu hafta ağır spor yapmaktan korkuyorum, nedenini sonra anlatırım da kızarsınız bana ☺☺)
Menü:
farkindayim canim bugun cok oldu. ya burda karpuz cok kisa sureli lezzetli oluyor o donemlerde de yiyesim geliyor ama tamam miktari azaltmak icin elimden geleni yapacagim. benim porsiyonlarim cok buyuk ya kucultmem lazim haklisinCanim dilersen devam edebiliriz mezuniyete kadar, cok ozur dilerim, takim islerinin bu kisimlari acayip teferruatli durumlar.
Devam etmeyecegim dersende bu haft izne ayirabiliriz, sen nasil dilersen.
Kolay gelsin ve iyi istirhatler kuzum:)
Canim kahvaltindaki 1 tabak karpuz cok, bir kac parcaya indir, karpuz cok sekerli ve kalorili bir meyve.
ve de karpuzu yedin ya, berry meyvelerini yeme, ya da bir kase berryleri yediysen karpuzu yeme.
oglen de 1 tabak peynir cok fazla canisi aksamda mesela dondurma yiceksin ya 1 top ye birak..
Ben sana guveniyorum.
Cok guzel deryacim ama merak ettim bebis durumu falan mi var:)
canim 13.takima ilk gidigindeki kilonu 66.7yi baz almis seabahar editor, yani senin cuma yarismasina ilk katildigin kilon, ayrilma kilon degil :)
Canim porsiyonlarini kucultsen o kadar rahat kilo verirsin ki.farkindayim canim bugun cok oldu. ya burda karpuz cok kisa sureli lezzetli oluyor o donemlerde de yiyesim geliyor ama tamam miktari azaltmak icin elimden geleni yapacagim. benim porsiyonlarim cok buyuk ya kucultmem lazim haklisin
Harikasın canım uğraşıyorsun tek tek bizim içinCanim dilersen devam edebiliriz mezuniyete kadar, cok ozur dilerim, takim islerinin bu kisimlari acayip teferruatli durumlar.
Devam etmeyecegim dersende bu haft izne ayirabiliriz, sen nasil dilersen.
Kolay gelsin ve iyi istirhatler kuzum:)
Canim kahvaltindaki 1 tabak karpuz cok, bir kac parcaya indir, karpuz cok sekerli ve kalorili bir meyve.
ve de karpuzu yedin ya, berry meyvelerini yeme, ya da bir kase berryleri yediysen karpuzu yeme.
oglen de 1 tabak peynir cok fazla canisi aksamda mesela dondurma yiceksin ya 1 top ye birak..
Ben sana guveniyorum.
Cok guzel deryacim ama merak ettim bebis durumu falan mi var:)
canim 13.takima ilk gidigindeki kilonu 66.7yi baz almis seabahar editor, yani senin cuma yarismasina ilk katildigin kilon, ayrilma kilon degil :)
Tatil bitince söylesem daha iyi Deryacim. Sırgayet guzel menu olmus canim, ama ben de merak ettim neden agir spor yapamiyormussuntek sagligin yerinde olsun da tabiki onemli olan o.
Tamam canim devam edelim benimde icimden gecen oydu.Harikasın canım uğraşıyorsun tek tek bizim içinteşekkürler anladım şimdi. Devam edelim, artı çıkıcak gibi olursam bu hafta, önceden söylerim. Ona göre karar verirsin Özge'cim. Benim için farketmez.
Yok kızilahi
Allah isteyene versin gerçekten, kuzularim yeter bana
Tatil bitince söylesem daha iyi Deryacim. Sır
Herkese gunaydin kizlar, mutlu pazarlar diliyorum.
Harpy nasilsin canim, tatil hazirliklari basladi mi?
@Aomine Daiki bugun nasilsin canim?
@sertugba goremiyorum senide diyeti birakmadin degil mi?
@DenizinYosunKokusu canim merak ediyorum senide bir ses ver...
@Diyetteanne sen nerelerdesin kuzum?
@Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz diyetleriniz nasil gidiyor, yardima ihtiyaciniz var mi herhangi bir konuda? @Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk , @Konus dinliyorum
@Minikpanda1107 canim senin aktif bir sekilde aramiza katilmani cok istiyorum fakat bir gun mesaj yaziyorsun sonra bir kac gun hic gormuyoruz seni.Takimimizin bazi kurallari var eski kaptan yardimcisisin sen herkesten iyi bilirsin.Gunluk duzenli menulerini yazmali, takim arkadaslarinin menulerine yorumlar yapmali, bizlerle sohbet etmelisin.3 gunluk menunu arka arkaya yazmaktansa hergun duzenli yazmalisin.Daha onceki deneyimlerime dayanarak ve uzulerek yaziyorum ki , bu sekilde takima ugramayan uyelerimizle ilgili gecmiste sIkIntilar yasadik malesef.Sen birde listedesin kuzum, bu durumla ilgili bir gelisme gorebilecek miyiz senden?Sinavin vardi hakliydin, sonra bazi sIkIntilarin oldu zaman verdim, seni bunaltmadik ama artik takima donmelisin!!!
Bende you'nun ilk sezonunu bitirdim.A kaptanım bu arada indirip ilk sezonu telefona yüklemiştik, Vikings başladım düşündüğümden güzel çıktı. Şimdi 5. bölümü izlicem
Sağol tavsiye için
Ayşecim daha önce yazmıştım sen var miydin o zaman bilmiyorum. Ben de katilmak istiyorum ama sezaryenle dogum yaptım sorun çıkarır mi bilemiyorum. Bebis 3 aylıkken ip atlamıştım sonra 1 hafta sezaryen bölgesi sızlamıştı. Bir kac hafta sonra tekrar denedim ama yine acıdı. Plank da benim cok zorlandığım hatta yapamadığım bir hareket. Zararı olur mu bilemiyorum. Yine denerim cnm yapamazsam yazarımKizlar bu haftaki yarisma icin bildiginiz gibi 2 egzersiz ayarladim bize 2 side bel karin kaslarını çalıştıran harika egzersizler hem zor değil hepimizin yapabileceği şeyler sağlık sorunu olan ve zorlanan arkadaşlar bu egzersizlerden muaflar onlar yürüyüşe devam
Öncelikle ilk hareketimiz
1.plank
2. Hareketimiz
2.leg raise
Videolarda detaylı görsel anlatım mevcut kızlar bunlara bakarak günlük sporlarınıza bu 2 egzersizi de ekleyerek yapabildiğiniz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet saniye olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz ☺
Elinizden geleni yapın arkadaşlar bu egzersizler özellikle göbek ve bel bölümünden şikayetçi olanlar için 1 e 1
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz ☺
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı ☺
Ben bugün ve yarın online olamaya bilirim kızlar yarın akşama gelirim ama bugün evde olmayacağız misafirlikteyiz orda kalacağız 2 dakika fırsat bulup girdim paylaşım yapmak için pazartesi görüşürüz sızı seviyorum ❤
Su ve spor harika canim. Dondurma da saat 5 de ve sonrasında hic birsey yememişsin cok erken saatte bitirmissin. Bence olabilir geç saate bırakılmadiktan sonra. Afiyet olsun7 temmuz menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma
su: belki 4 litre bbile olmustur
spor: 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Gayet guzel afiyet olsun cnm7 temmuz
Menü:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?