Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amma çok teferruat var

evet canim bilyorum ne yazik ki cok oldu ama bugun daha da kotu

Napalim sağlık olsun o zaman kaptanım, her işte vardır bir hayır
Zaten biraz daha kilo vermeliyim ben, ama takımı etkilememek için mezun olayım demiştim.

7 temmuz menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma

su: belki 4 litre bbile olmustur
spor: 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler
Yawrukush stitch Elmasyuzuk

7 temmuz
Spor: akşam yürüyüşü bir saat kadar
(Ayşe'cim bu hafta ağır spor yapmaktan korkuyorum, nedenini sonra anlatırım da kızarsınız bana )
Menü:
Sabah 9a doğru: klasik kahvaltı
Ara: ayran ve şeftali
Öğle 13.30: bulgur pilavı 2 tane kadınbudu köfte
Ara: sade Nescafe ve dünkü granola barın diğer yarısı
Akşam 6: süzme mercimek çorbası, bir iki çatal sade döner, biraz domates

Napalim sağlık olsun o zaman kaptanım, her işte vardır bir hayır ☺☺
Zaten biraz daha kilo vermeliyim ben, ama takımı etkilememek için mezun olayım demiştim.
Canim dilersen devam edebiliriz mezuniyete kadar, cok ozur dilerim, takim islerinin bu kisimlari acayip teferruatli durumlar.
Devam etmeyecegim dersende bu haft izne ayirabiliriz, sen nasil dilersen.

kisa sure once donduk eve kaptanim.
birazdan yarin is icin birkac elbise utuleyip dogru yataga gidecegim, yoruldum
Kolay gelsin ve iyi istirhatler kuzum:)

Canim kahvaltindaki 1 tabak karpuz cok, bir kac parcaya indir, karpuz cok sekerli ve kalorili bir meyve.
ve de karpuzu yedin ya, berry meyvelerini yeme, ya da bir kase berryleri yediysen karpuzu yeme.
oglen de 1 tabak peynir cok fazla canisi aksamda mesela dondurma yiceksin ya 1 top ye birak..
Ben sana guveniyorum.

Cok guzel deryacim ama merak ettim bebis durumu falan mi var:)

Bence de acaba oradaki hedef kilom daha mı azmış, gerçi kaptan sanırım ayrılma kilomdan bahsediyor.
canim 13.takima ilk gidigindeki kilonu 66.7yi baz almis seabahar editor, yani senin cuma yarismasina ilk katildigin kilon, ayrilma kilon degil :)

gayet guzel menu olmus canim, ama ben de merak ettim neden agir spor yapamiyormussun tek sagligin yerinde olsun da tabiki onemli olan o.

farkindayim canim bugun cok oldu. ya burda karpuz cok kisa sureli lezzetli oluyor o donemlerde de yiyesim geliyor ama tamam miktari azaltmak icin elimden geleni yapacagim. benim porsiyonlarim cok buyuk ya kucultmem lazim haklisin

farkindayim canim bugun cok oldu. ya burda karpuz cok kisa sureli lezzetli oluyor o donemlerde de yiyesim geliyor ama tamam miktari azaltmak icin elimden geleni yapacagim. benim porsiyonlarim cok buyuk ya kucultmem lazim haklisin
Canim porsiyonlarini kucultsen o kadar rahat kilo verirsin ki.
Karpuzu 1 tabak yiyorsan mesela diger seyleri azalt.
Sen cok azimli bir kadinsin

Harikasın canım uğraşıyorsun tek tek bizim için teşekkürler anladım şimdi. Devam edelim, artı çıkıcak gibi olursam bu hafta, önceden söylerim. Ona göre karar verirsin Özge'cim. Benim için farketmez.
Yok kızilahi
Allah isteyene versin gerçekten, kuzularim yeter bana
gayet guzel menu olmus canim, ama ben de merak ettim neden agir spor yapamiyormussun tek sagligin yerinde olsun da tabiki onemli olan o.
Tatil bitince söylesem daha iyi Deryacim. Sır

Tamam canim devam edelim benimde icimden gecen oydu.
Bizi meraktan catlatacak misin:))

başladı kaptişim başladı :) hediyeler mayolar kıyafetler derken battık resmen

A kaptanım bu arada indirip ilk sezonu telefona yüklemiştik, Vikings başladım düşündüğümden güzel çıktı. Şimdi 5. bölümü izlicem
Sağol tavsiye için
Bende you'nun ilk sezonunu bitirdim.
jessica jones'a devam ediyorum.
vikings guzeldi , keyifli izlemeler canim:)

Ayşecim daha önce yazmıştım sen var miydin o zaman bilmiyorum. Ben de katilmak istiyorum ama sezaryenle dogum yaptım sorun çıkarır mi bilemiyorum. Bebis 3 aylıkken ip atlamıştım sonra 1 hafta sezaryen bölgesi sızlamıştı. Bir kac hafta sonra tekrar denedim ama yine acıdı. Plank da benim cok zorlandığım hatta yapamadığım bir hareket. Zararı olur mu bilemiyorum. Yine denerim cnm yapamazsam yazarım
Su ve spor harika canim. Dondurma da saat 5 de ve sonrasında hic birsey yememişsin cok erken saatte bitirmissin. Bence olabilir geç saate bırakılmadiktan sonra. Afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…