Evet yapicagimdan emin olabilirsinSüpersin
Kek de mazur görülebilir benceyarın güzelce spor yaparsan tabiiii
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | |||||||
Aomine Daiki | |||||||
Minikpanda1107 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
Konus dinliyorum | 10DKD ?? | ||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | ODUL | 200IA | |||||
Elmasyuzuk | ODUL | ||||||
DeryaOnDiet | 10DKD | ||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | ODUL | 10DKD | 100IA | ||||
Sertugba | |||||||
klbk33 | |||||||
tomrs | |||||||
Kozmogirl17 | ODUL | 10DKD ?? | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Evet canim uzulmemek elde olmuyor ama sevdigin birine sarilmak insana guc veriyor, bu gunler de gecicekBende öyle isyan felan etmiyorum şükür.
2 bebeğimi de öpe koklaya şükür ediyorum.
Gerisi halledilir diyorum.
Üzülüyorum elbet elimde değil.
Ve üzüldüğümde boğazımdan bişey geçmiyor.
Kimisi de üzüldüğünde yemeden duramaz.
Bende tam tersi işte.
Sen bizim unofficial ekip arkadasimizsin. Kabul ediyorum benden daha iyisin meselaTatlım okul varken başka hiçbir şeye odaklanamıuprum boş olsam çok isterdim ama 2 Eylüle kadar verip korumaya da geçmem lazım :/
Teşekkür ederim amasiz zaten Elmasyuzuk ile harikasınız maşallah ♥
Hayir canim boyle haber verdigin surece takimdan cikarilmazsin merak etme, bekliyoruz :)Canım çok teşekkür ederim iki gündür doğru düzgün girmedim taşınıyorum onun kalabalığı ve telaşesi var
Diyeti bozmamaya çalışıyorum ama yerleştikten sonra daha düzenli olcağuma inanıyorum eğer bi kaç gün giremezsem gruptan çıkarılır mıyım
Ya vakit bulamıyorum yada unutıyorum çünkü
Squat hic yapmadiysan dogru ceza secmisim, tum vucudu calistiran guzel ama etkili bir egzersiz :)Cezamı bugun uygularim ama squat nedir bir bkmam lazım netten bilgim yetersiz bu konularda.tamam zaten toplama moduna girdim bugun itibariyle agzima kilit vurcam.
Ay kiyamam ben ona, size de allah kolaylik versin, insan cok uzuluyor gercektenGeldim canım. Hiç sorma cuma akşamından beri kızımla uğraşıyorum diş çıkartıyor sanırım cumadan pazar gününe kadar hep ateş vardı. 39 ları bile gördüm. Geceleri ben baktım güzdüzleri eşim baktı bende uyuyabildiğim kadar uyudum hiç telefona bakcak vakit bulamadım
Gunaydin canim, bugun daha iyi olmasina sevindim kizinin :)Günaydın kızlar nasılsınız? Ben kötü bir hafta sonu geçirdim ondan hiç giremedim buraya telefonu bile elime alamadım desem yeridir birisi aradıysa konuştum anca. Kızım hep ateşliydi hep onunlaydım ateşin mızmızlığı vardı yavrum hep sallanmak istedi hiç kafasını kaldıramıyordu. Şükür dün iyi oldu keyfi yerine geldide bende iyi oldum. Çocuklar hiç hasta olmasın
Gozunaydin olsun canim, tebrikler.Ben tartildim 86 kiloyum 700 gram daha gitmis dostlar
Gunaydin kaptanim, seni opuyor, yatagima kosuyorum.Evet canim uzulmemek elde olmuyor ama sevdigin birine sarilmak insana guc veriyor, bu gunler de gecicek
Sen bizim unofficial ekip arkadasimizsin. Kabul ediyorum benden daha iyisin mesela
Hayir canim boyle haber verdigin surece takimdan cikarilmazsin merak etme, bekliyoruz :)
Squat hic yapmadiysan dogru ceza secmisim, tum vucudu calistiran guzel ama etkili bir egzersiz :)
Ay kiyamam ben ona, size de allah kolaylik versin, insan cok uzuluyor gercekten
Gunaydin canim, bugun daha iyi olmasina sevindim kizinin :)
iyi geceler kaptanimGunaydin kaptanim, seni opuyor, yatagima kosuyorum.
menu de spor da cok guzel canimPAZAR MENUM
SABAH 9DA
1haslanmis yumurta
1 parca kasar, 1 parc beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
Salatalik, domates,biber
5 adet kiraz
yarim dilim ekmek
OGLEN 13.00DE
izgara tavuk
Sogus salata
yarim kase domates corbasi
ARA 16.00DA
1avuc badem
AKSAM18.00DE
3 adet falafel
1 porsiyon tavuk gogsu
yarim pia ekmegi
birkac kasik humus
SU: 2.5 lt
SPOR: Aqua parka gittik , 2.5 saat yuzme, suda yurume, cocuk oynatma.
Adetin yakinsa canım ondandırKizlar ben cok fena arti geldimhaftasonu da cok yedigimi dusunmuyorum aslinda, menulerimi de birazdan yazacagim
cuma tartim 65.5, bu sabah 66.3
ama bir sislik var, odemdir insallah
Bugun bol su icecegim
insallah odemdir canim.Kizlar ben cok fena arti geldimhaftasonu da cok yedigimi dusunmuyorum aslinda, menulerimi de birazdan yazacagim
cuma tartim 65.5, bu sabah 66.3
ama bir sislik var, odemdir insallah
Bugun bol su icecegim
Sağolasın canım gerçekten daha 1 yaşında derdinide anlatamıyor yavrum hep kucağımda durmak istedi hiçbir şey yemedi. O iyi olunca bende iyi oldumEvet canim uzulmemek elde olmuyor ama sevdigin birine sarilmak insana guc veriyor, bu gunler de gecicek
Sen bizim unofficial ekip arkadasimizsin. Kabul ediyorum benden daha iyisin mesela
Hayir canim boyle haber verdigin surece takimdan cikarilmazsin merak etme, bekliyoruz :)
Squat hic yapmadiysan dogru ceza secmisim, tum vucudu calistiran guzel ama etkili bir egzersiz :)
Ay kiyamam ben ona, size de allah kolaylik versin, insan cok uzuluyor gercekten
Gunaydin canim, bugun daha iyi olmasina sevindim kizinin :)
Günaydın tünaydın tatlımGunaydın kk fit bayanları
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar nasılsınız? Ben kötü bir hafta sonu geçirdim ondan hiç giremedim buraya telefonu bile elime alamadım desem yeridir birisi aradıysa konuştum anca. Kızım hep ateşliydi hep onunlaydım ateşin mızmızlığı vardı yavrum hep sallanmak istedi hiç kafasını kaldıramıyordu. Şükür dün iyi oldu keyfi yerine geldide bende iyi oldum. Çocuklar hiç hasta olmasın
Bugunden itibaren sIki tutarsin kuzum eksi gelir cumaya tartida:)
Benim kuzular 2.5 ve 6 ysindalar:)
Canim karbonhidrat agirllikli bir menu olmus, diyet cok zor bir olay, bu tarz menuler diyetine hacadigin emegini ziyan ediyor..
Canim sIkntin ne ise insallah cozulur, cok az yemissin.
Spor yapabildin mi?
evet canim dogru anlamissin:)
cok guldum bu yoruma:)
guzel guzel uyumussundur insallah kuzum:)
hosgeldin ablacim, gunun aydin olsun
ozlettin:)
gayet guzel kuzum :)
ahh ahhh ahh o aksm yediklerin ne olmus Feyzacim, beni coook uzdu bilesin
beni niye hic sormadin , kuseyim mi :))
canim tez zaamanda ferahlik diliyorum sana..
bu alkol hic olmadi ,3 bardakta asiri kalori var.
ama bir daha yapmayacaksin ben guveniyorum sana...
ne kalmis ki :))
bavul deme hic, tadini cikart..
birakmayiz okul varken de haberin olsun:))
kolay gelsin canim, sen elinden geldigince ugramaya calis her firsatta buraya.
haber verdigin icin sagol , atilmazsin gruptan :)
cok gecmis olsun canim, dis cok zordur, agrisi sizisi boldur, acil sifalar kuzuna..
insallah kolaylikla gelir inci disleriniz.
süper :)PAZAR MENUM
SABAH 9DA
1haslanmis yumurta
1 parca kasar, 1 parc beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
Salatalik, domates,biber
5 adet kiraz
yarim dilim ekmek
OGLEN 13.00DE
izgara tavuk
Sogus salata
yarim kase domates corbasi
ARA 16.00DA
1avuc badem
AKSAM18.00DE
3 adet falafel
1 porsiyon tavuk gogsu
yarim pia ekmegi
birkac kasik humus
SU: 2.5 lt
SPOR: Aqua parka gittik , 2.5 saat yuzme, suda yurume, cocuk oynatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?