Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar,
Mutlu bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Uyuyakalmisim aksam, uyandim, bir cirpid size yazdim geri gidiyorum yataga.
Tartilip, pazartesi bildirimi yapmayi unutmayin kizlar.
Elmasyuzuk kaptanin paylastigi plank ve leg raise egzersizlerini yapmayida unutmayin, yarismamiz bugun basladi.
Hepinizi opuyorum.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy 100IA
Aomine Daiki 100IA
Minikpanda1107
Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA
Konus dinliyorum10DKD ??
Derya_the_queenMEZUN
enimenimeODUL 200IA
Elmasyuzuk ODUL
DeryaOnDiet 10DK D10DKD
Diyetteanne
YawrukushODUL
stitch
cinecin
DenizinYosunKokusu
fmad ODUL10DKD 100IA
Sertugba
klbk33
tomrs
Kozmogirl17 ODUL 10DKD ??
Mavi boncukkk

Evet canim uzulmemek elde olmuyor ama sevdigin birine sarilmak insana guc veriyor, bu gunler de gecicek
Sen bizim unofficial ekip arkadasimizsin. Kabul ediyorum benden daha iyisin mesela
Hayir canim boyle haber verdigin surece takimdan cikarilmazsin merak etme, bekliyoruz :)
Cezamı bugun uygularim ama squat nedir bir bkmam lazım netten bilgim yetersiz bu konularda.tamam zaten toplama moduna girdim bugun itibariyle agzima kilit vurcam.
Squat hic yapmadiysan dogru ceza secmisim, tum vucudu calistiran guzel ama etkili bir egzersiz :)
Ay kiyamam ben ona, size de allah kolaylik versin, insan cok uzuluyor gercekten
Gunaydin canim, bugun daha iyi olmasina sevindim kizinin :)

Gunaydin kaptanim, seni opuyor, yatagima kosuyorum.

menu de spor da cok guzel canim

Kizlar ben cok fena arti geldim haftasonu da cok yedigimi dusunmuyorum aslinda, menulerimi de birazdan yazacagim
cuma tartim 65.5, bu sabah 66.3
ama bir sislik var, odemdir insallah
Bugun bol su icecegim
insallah odemdir canim.
bende de bir sislik var ama sebebi karpuz benimki belli

Sağolasın canım gerçekten daha 1 yaşında derdinide anlatamıyor yavrum hep kucağımda durmak istedi hiçbir şey yemedi. O iyi olunca bende iyi oldum

Geçmiş olsun canım
İnşallah hiç hastanolmazlar

Ahahhaha

Evet kaptanım akşam... ama telafi için bol spor yaptım

İnşallah ama bakalım :)

süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…