SüpersinEvet yapicagimdan emin olabilirsin
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 100IA Aomine Daiki 100IA Minikpanda1107 Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA Konus dinliyorum 10DKD ?? Derya_the_queen MEZUN enimenime ODUL 200IA Elmasyuzuk ODUL DeryaOnDiet 10DK D 10DKD Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch cinecin DenizinYosunKokusu fmad ODUL 10DKD 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 ODUL 10DKD ?? Mavi boncukkk
Süpersin kuzum maşallah cumaya dikkat et daha fazla gidecek inşallahBen tartildim 86 kiloyum 700 gram daha gitmis dostlar
Evet canim uzulmemek elde olmuyor ama sevdigin birine sarilmak insana guc veriyor, bu gunler de gecicek
Sen bizim unofficial ekip arkadasimizsin. Kabul ediyorum benden daha iyisin mesela
Hayir canim boyle haber verdigin surece takimdan cikarilmazsin merak etme, bekliyoruz :)
Squat hic yapmadiysan dogru ceza secmisim, tum vucudu calistiran guzel ama etkili bir egzersiz :)
Ay kiyamam ben ona, size de allah kolaylik versin, insan cok uzuluyor gercekten
Gunaydin canim, bugun daha iyi olmasina sevindim kizinin :)
Tatlım wc falan çıkabildin mi ondan da olabilirKizlar ben cok fena arti geldimhaftasonu da cok yedigimi dusunmuyorum aslinda, menulerimi de birazdan yazacagim
cuma tartim 65.5, bu sabah 66.3
ama bir sislik var, odemdir insallah
Bugun bol su icecegim
Sana güveniyoruz kuzumBende korkarak tartıldım cuma kilom 77.7 bugun 78.1 geldim ama bugun toplarım kesin
evet cikamamistim, bakalim yarin yine tartilacagim unutmazsam :)Tatlım wc falan çıkabildin mi ondan da olabilir
İnşallah cumaya geçer
Yine dikkat etmeye devam et
Perşembe de çok hafif geçir inşallah cumaya eksi alırsın
İnşallah inşallah gittikçe azmim artiyorrSüpersin kuzum maşallah cumaya dikkat et daha fazla gidecek inşallah
Teşekkür ederim gittikçe kendimi çok iyi hissediyorumGozunaydin olsun canim, tebrikler.
Canim soru isaretleri spor yazmamisim sanirim o yuzden mi dun spor da yapmadim hic ama bugun telafisi gelicek insallah cezalarım var onlarida yapicamTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 100IA Aomine Daiki 100IA Minikpanda1107 Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA Konus dinliyorum 10DKD ?? Derya_the_queen MEZUN enimenime ODUL 200IA Elmasyuzuk ODUL DeryaOnDiet 10DK D 10DKD Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch cinecin DenizinYosunKokusu fmad ODUL 10DKD 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 ODUL 10DKD ?? Mavi boncukkk
süpersin kuzum böyle böyle fit hatunlar olacağız :)evet cikamamistim, bakalim yarin yine tartilacagim unutmazsam :)
bu arada senin mesajlardan sonra 50 mekik cektim dun yatmadan
sadece azmin değil verdiğin kilolalar da artacakİnşallah inşallah gittikçe azmim artiyorr
iyiyim. Bu haftada izindeyim. Annemlerdeyim. Çocuklarla geçiyor vakit. Tatile çıkacak mısın peki. Nasılsın? Sınavın eylül ekim gibi yapılacağı söylentileri var. Net tarih belli değil. Çocuklardan fırsat buldukça çalışmaya çalışıyorumiyiyim canim sen nasilsin? Kafam cok dolu bu aralar, yapmam gereken cok sey var ama yetistiremiyorum, sıkıldım biraz. Cok tatile ihtiyacim var
Cocuklar nasil, iyilestiler mi? Sen?
Sinavinin tarihi belli mi? Nasil gidiyor calisman?
iyiyim. İyi geçiyor. Seninle sohbet güzel :) hayatımda gördüğüm en azimli insanlardan birisin.Sen nasilsin canim? nasil geciyor haftanin ilk gunu?
bu senin elinde. Eminim başarırsın. Ama acele değilde keyif alarak yap.Canim cok seviyorum karpuzu da fazla abartinca kotu oldu
Bugun ilk defa sabah erken kalkip isten once yuzdum veee cook mutluyum. Umarim bunu uzun sure devam ettirebilirim
bende çok güldüm. Löp löp et olur demiş. Tartıds eksi çıksanda güvenme demişcok guldum bu yoruma:)
Küsmeeee :) çocuklarla işin olduğunu yazdığın için sormadım. Ama sorarım bundan sonra :))beni niye hic sormadin , kuseyim mi :))
Sagol canim destegin icin , yeni bir aliskanlik kazanmak cok zor. Ama sabah havuza bir gittim ne kadar cok insan isten once yuzmeye gidiyor hayran kaldim insanlara ve iyiki baslamisim dedim, insallah gunluk bir aktivite haline getirmek istiyorum bu sabah yuzme isini.iyiyim. Bu haftada izindeyim. Annemlerdeyim. Çocuklarla geçiyor vakit. Tatile çıkacak mısın peki. Nasılsın? Sınavın eylül ekim gibi yapılacağı söylentileri var. Net tarih belli değil. Çocuklardan fırsat buldukça çalışmaya çalışıyorum
iyiyim. İyi geçiyor. Seninle sohbet güzel :) hayatımda gördüğüm en azimli insanlardan birisin.
bu senin elinde. Eminim başarırsın. Ama acele değilde keyif alarak yap.
bende çok güldüm. Löp löp et olur demiş. Tartıds eksi çıksanda güvenme demişdemiş de demiş
Küsmeeee :) çocuklarla işin olduğunu yazdığın için sormadım. Ama sorarım bundan sonra :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?