Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam inşallah

Teveccühün tatlım ben eline su bile dökemem

Hepimiz cumaya Harika eksiler inşallah

Kizlar ben cok fena arti geldim haftasonu da cok yedigimi dusunmuyorum aslinda, menulerimi de birazdan yazacagim
cuma tartim 65.5, bu sabah 66.3
ama bir sislik var, odemdir insallah
Bugun bol su icecegim
Tatlım wc falan çıkabildin mi ondan da olabilir

İnşallah cumaya geçer
Yine dikkat etmeye devam et
Perşembe de çok hafif geçir inşallah cumaya eksi alırsın

Tatlım wc falan çıkabildin mi ondan da olabilir

İnşallah cumaya geçer
Yine dikkat etmeye devam et
Perşembe de çok hafif geçir inşallah cumaya eksi alırsın
evet cikamamistim, bakalim yarin yine tartilacagim unutmazsam :)
bu arada senin mesajlardan sonra 50 mekik cektim dun yatmadan

Canim soru isaretleri spor yazmamisim sanirim o yuzden mi dun spor da yapmadim hic ama bugun telafisi gelicek insallah cezalarım var onlarida yapicam

iyiyim canim sen nasilsin? Kafam cok dolu bu aralar, yapmam gereken cok sey var ama yetistiremiyorum, sıkıldım biraz. Cok tatile ihtiyacim var
Cocuklar nasil, iyilestiler mi? Sen?
Sinavinin tarihi belli mi? Nasil gidiyor calisman?
iyiyim. Bu haftada izindeyim. Annemlerdeyim. Çocuklarla geçiyor vakit. Tatile çıkacak mısın peki. Nasılsın? Sınavın eylül ekim gibi yapılacağı söylentileri var. Net tarih belli değil. Çocuklardan fırsat buldukça çalışmaya çalışıyorum
Sen nasilsin canim? nasil geciyor haftanin ilk gunu?
iyiyim. İyi geçiyor. Seninle sohbet güzel :) hayatımda gördüğüm en azimli insanlardan birisin.
Canim cok seviyorum karpuzu da fazla abartinca kotu oldu
Bugun ilk defa sabah erken kalkip isten once yuzdum veee cook mutluyum. Umarim bunu uzun sure devam ettirebilirim
bu senin elinde. Eminim başarırsın. Ama acele değilde keyif alarak yap.
cok guldum bu yoruma:)
bende çok güldüm. Löp löp et olur demiş. Tartıds eksi çıksanda güvenme demiş demiş de demiş
beni niye hic sormadin , kuseyim mi :))
Küsmeeee :) çocuklarla işin olduğunu yazdığın için sormadım. Ama sorarım bundan sonra :))

Eveeet kizlar haftasonu menum soyle, cezalarima raziyim Yawrukush Elmasyuzuk

5 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta)
09:30 latte (sekersiz )
13:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta), ayran
15:30 filtre kahve
19:30 2yk makarna, 3 parca tavada az yag ile tavuk, bol salata
20:00 bir kucuk parmak pidesi
22:00 evde ne zamandir kabuklu findik ve ceviz vardi, onlari kirdim sonunda, kirarken birkac adet yedim
Spor yok, su hala cok icemiyorum

6 temmuz
Sabah uyandik ama kahvaltiyi gec saate kadar yapmadik
11:30 sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalik, zeytin
14:30 americano, ceviz-findik karisimi (tv izlerken yedim, galiba porsiyon biraz fazlaydi )
17:30 yogurtlu biber, 3 parca tavada az yag ile tavuk, 3 adet sarma, bol salata
20:30 4-5 dilim karpuz
Spor yok, su hala unutuyorum

7 temmuz
10:30 menemen, 1 dilim tuzlu kek (patatesli peynirli) , peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
11:30 bir dilim kek, caya devam
14:30 bir dilim daha tuzlu kek
16:00 sade soda, birkac cucuk kraker
19:30 yogurtlu biber, 1 dilim ekmek, 3 adet kraker
Yarim saat parkta yuruyus, 50 mekik
Su yine cok az
Bugun misafir vardi, menumden bellidir sanirim :) keklerin kalanini isyerine getirdim, evde olmasin ki daha cok yemeyeyim diye

Sagol canim destegin icin , yeni bir aliskanlik kazanmak cok zor. Ama sabah havuza bir gittim ne kadar cok insan isten once yuzmeye gidiyor hayran kaldim insanlara ve iyiki baslamisim dedim, insallah gunluk bir aktivite haline getirmek istiyorum bu sabah yuzme isini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…