- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
wuuwuu supersin canim. Ayy senin guncel kilona bir gelsem baska ne isterim ki
Canım havuz erken açıldığı için de çok şanslısın. Burda işten önce gitmek istersen öyle havuz yoktur herhalde. Tadını çıkar bu imkânınSagol canim destegin icin , yeni bir aliskanlik kazanmak cok zor. Ama sabah havuza bir gittim ne kadar cok insan isten once yuzmeye gidiyor hayran kaldim insanlara ve iyiki baslamisim dedim, insallah gunluk bir aktivite haline getirmek istiyorum bu sabah yuzme isini.
sabah 7 de aciliyor canim benim gittigimde saat 07:45 ti. Ama isyerime yakin oldugu icin cikinca direk ise gectim.Canım havuz erken açıldığı için de çok şanslısın. Burda işten önce gitmek istersen öyle havuz yoktur herhalde. Tadını çıkar bu imkânın
Bugunden itibaren sIki tutarsin kuzum eksi gelir cumaya tartida:)
Benim kuzular 2.5 ve 6 ysindalar:)
Canim karbonhidrat agirllikli bir menu olmus, diyet cok zor bir olay, bu tarz menuler diyetine hacadigin emegini ziyan ediyor..
Canim sIkntin ne ise insallah cozulur, cok az yemissin.
Spor yapabildin mi?
evet canim dogru anlamissin:)
cok guldum bu yoruma:)
guzel guzel uyumussundur insallah kuzum:)
hosgeldin ablacim, gunun aydin olsun
ozlettin:)
gayet guzel kuzum :)
ahh ahhh ahh o aksm yediklerin ne olmus Feyzacim, beni coook uzdu bilesin
beni niye hic sormadin , kuseyim mi :))
canim tez zaamanda ferahlik diliyorum sana..
bu alkol hic olmadi ,3 bardakta asiri kalori var.
ama bir daha yapmayacaksin ben guveniyorum sana...
ne kalmis ki :))
bavul deme hic, tadini cikart..
birakmayiz okul varken de haberin olsun:))
kolay gelsin canim, sen elinden geldigince ugramaya calis her firsatta buraya.
haber verdigin icin sagol , atilmazsin gruptan :)
cok gecmis olsun canim, dis cok zordur, agrisi sizisi boldur, acil sifalar kuzuna..
insallah kolaylikla gelir inci disleriniz.
Aslında eve yakın büyük bir kapalı havuz var bizim bir arkadas gidiyordu ama öğlene doğru. Ama hiç sanmıyorum erken açıldığını, bu kış belki hafta sonları gitmek için yazilirim.sabah 7 de aciliyor canim benim gittigimde saat 07:45 ti. Ama isyerime yakin oldugu icin cikinca direk ise gectim.
Bir kontrol et istersen, ben de diyordum o kadar erken acilirmi ki havuz diye aciliyormus, belki orda da aciktir sabahlari. Bugun ilk gunum oldugu icin ve hava cok soguk disarda bugun o yuzden kolay olmadi ama umarim zamanla alisirim. Yarin kazak giyecegim havuzdan cikinca usudum ustumde ince bir mont vardi yetmedi
Koşabilirsin belki, acayip karın düzleştirici koşmak. Denize gireceksin zaten değil mi? Deniz de çok sıkılaştırıcı.kaptişim yeminle söylüyorum fitnessımı bırakıp hiç tatile gidesim yoksanki işimi yarım bırakıp gider gibi hissediyorum. tam vücudumdaki değişim gözle görülür hale gelmeye başlamıştı ki şimdi 1,5 ay ara sıfırdan başlamak gibi olacak sence kaslarımın kendini çok salmaması için ne yapabilirim bu sürede? orada aletlerim falan olmayacak aletsiz bi şeyler ne olabilir? zaten çocuklarla koştur yapacağım ama yeterli olur mu?
iyi sporlar canimBenim için spor zamanı
once bir sor veya sitelerine bak canim, inan ben de hic ummuyordum sabahin korunde acildiklarini. Kendim sabah iisten once gitmeye usendigim icin millet de gitmez saniyordum amanin sabah bir baktim sabahinm korunde millet dolu yuzuyor da yuzuyorAslında eve yakın büyük bir kapalı havuz var bizim bir arkadas gidiyordu ama öğlene doğru. Ama hiç sanmıyorum erken açıldığını, bu kış belki hafta sonları gitmek için yazilirim.
Canım sen söyleyince çalışma saatlerine baktım netten. 15.00 - 22.00 mışonce bir sor veya sitelerine bak canim, inan ben de hic ummuyordum sabahin korunde acildiklarini. Kendim sabah iisten once gitmeye usendigim icin millet de gitmez saniyordum amanin sabah bir baktim sabahinm korunde millet dolu yuzuyor da yuzuyor
Benim sana gonderdigim spor programi vardi, orada aletsiz yapilabilecek bircok egzersiz var.kaptişim yeminle söylüyorum fitnessımı bırakıp hiç tatile gidesim yoksanki işimi yarım bırakıp gider gibi hissediyorum. tam vücudumdaki değişim gözle görülür hale gelmeye başlamıştı ki şimdi 1,5 ay ara sıfırdan başlamak gibi olacak sence kaslarımın kendini çok salmaması için ne yapabilirim bu sürede? orada aletlerim falan olmayacak aletsiz bi şeyler ne olabilir? zaten çocuklarla koştur yapacağım ama yeterli olur mu?
Koşabilirsin belki, acayip karın düzleştirici koşmak. Denize gireceksin zaten değil mi? Deniz de çok sıkılaştırıcı.
Benim sana gonderdigim spor programi vardi, orada aletsiz yapilabilecek bircok egzersiz var.
AyricaElmasyuzuk haftalik yarisma hazirliyor farkli bolgeleri hedef alan, onlar da aletsiz
Eveeet kizlar haftasonu menum soyle, cezalarima raziyim @YawrukushElmasyuzuk
5 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta)
09:30 latte (sekersiz)
13:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta), ayran
15:30 filtre kahve
19:30 2yk makarna, 3 parca tavada az yag ile tavuk, bol salata
20:00 bir kucuk parmak pidesi
22:00 evde ne zamandir kabuklu findik ve ceviz vardi, onlari kirdim sonunda, kirarken birkac adet yedim
Spor yok, su hala cok icemiyorum
6 temmuz
Sabah uyandik ama kahvaltiyi gec saate kadar yapmadik
11:30 sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalik, zeytin
14:30 americano, ceviz-findik karisimi (tv izlerken yedim, galiba porsiyon biraz fazlaydi)
17:30 yogurtlu biber, 3 parca tavada az yag ile tavuk, 3 adet sarma, bol salata
20:30 4-5 dilim karpuz
Spor yok, su hala unutuyorum
7 temmuz
10:30 menemen, 1 dilim tuzlu kek (patatesli peynirli), peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
11:30 bir dilim kek, caya devam
14:30 bir dilim daha tuzlu kek
16:00 sade soda, birkac cucuk kraker
19:30 yogurtlu biber, 1 dilim ekmek, 3 adet kraker
Yarim saat parkta yuruyus, 50 mekik
Su yine cok az
Bugun misafir vardi, menumden bellidir sanirim :) keklerin kalanini isyerine getirdim, evde olmasin ki daha cok yemeyeyim diye
Hadi inşallah gelirsin tabiiki kuzum nedir kiwuuwuu supersin canim. Ayy senin guncel kilona bir gelsem baska ne isterim ki
Ohhhh süperBenim için spor zamanı
Canım yüz bolca ve bence faydası olur bırakma devam et egzersizlere aletsiz de olsakaptişim yeminle söylüyorum fitnessımı bırakıp hiç tatile gidesim yoksanki işimi yarım bırakıp gider gibi hissediyorum. tam vücudumdaki değişim gözle görülür hale gelmeye başlamıştı ki şimdi 1,5 ay ara sıfırdan başlamak gibi olacak sence kaslarımın kendini çok salmaması için ne yapabilirim bu sürede? orada aletlerim falan olmayacak aletsiz bi şeyler ne olabilir? zaten çocuklarla koştur yapacağım ama yeterli olur mu?
Su kebapcilarda olur ya, o pideden kucuk bir yuvarlak, ama o saatte karbonhidrat hic olmasiMakarna olmamış parmak pidesi ne canım
Su içersen iştahını da daha rahat kontrol edeceksin canım emin ol 1 içecek 1000 fayda göreceksin
Yoğurtlu biber kızartma mı?
Bence cumaya kadar Harika bir şekilde toparlayacaksın 50 mekik♥♥
Burada da yine yagmur yagicak sanirimKızlar yanıyorum çok sıcak
Harika komsuKomşuya gideyim bakayım spor yapası var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?