Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım havuz erken açıldığı için de çok şanslısın. Burda işten önce gitmek istersen öyle havuz yoktur herhalde. Tadını çıkar bu imkânın

Canım havuz erken açıldığı için de çok şanslısın. Burda işten önce gitmek istersen öyle havuz yoktur herhalde. Tadını çıkar bu imkânın
sabah 7 de aciliyor canim benim gittigimde saat 07:45 ti. Ama isyerime yakin oldugu icin cikinca direk ise gectim.
Bir kontrol et istersen, ben de diyordum o kadar erken acilirmi ki havuz diye aciliyormus, belki orda da aciktir sabahlari. Bugun ilk gunum oldugu icin ve hava cok soguk disarda bugun o yuzden kolay olmadi ama umarim zamanla alisirim. Yarin kazak giyecegim havuzdan cikinca usudum ustumde ince bir mont vardi yetmedi

kaptişim yeminle söylüyorum fitnessımı bırakıp hiç tatile gidesim yok sanki işimi yarım bırakıp gider gibi hissediyorum. tam vücudumdaki değişim gözle görülür hale gelmeye başlamıştı ki şimdi 1,5 ay ara sıfırdan başlamak gibi olacak sence kaslarımın kendini çok salmaması için ne yapabilirim bu sürede? orada aletlerim falan olmayacak aletsiz bi şeyler ne olabilir? zaten çocuklarla koştur yapacağım ama yeterli olur mu?

Aslında eve yakın büyük bir kapalı havuz var bizim bir arkadas gidiyordu ama öğlene doğru. Ama hiç sanmıyorum erken açıldığını, bu kış belki hafta sonları gitmek için yazilirim.

Koşabilirsin belki, acayip karın düzleştirici koşmak. Denize gireceksin zaten değil mi? Deniz de çok sıkılaştırıcı.

Aslında eve yakın büyük bir kapalı havuz var bizim bir arkadas gidiyordu ama öğlene doğru. Ama hiç sanmıyorum erken açıldığını, bu kış belki hafta sonları gitmek için yazilirim.
once bir sor veya sitelerine bak canim, inan ben de hic ummuyordum sabahin korunde acildiklarini. Kendim sabah iisten once gitmeye usendigim icin millet de gitmez saniyordum amanin sabah bir baktim sabahinm korunde millet dolu yuzuyor da yuzuyor

once bir sor veya sitelerine bak canim, inan ben de hic ummuyordum sabahin korunde acildiklarini. Kendim sabah iisten once gitmeye usendigim icin millet de gitmez saniyordum amanin sabah bir baktim sabahinm korunde millet dolu yuzuyor da yuzuyor
Canım sen söyleyince çalışma saatlerine baktım netten. 15.00 - 22.00 mış

Benim sana gonderdigim spor programi vardi, orada aletsiz yapilabilecek bircok egzersiz var.
Ayrica Elmasyuzuk haftalik yarisma hazirliyor farkli bolgeleri hedef alan, onlar da aletsiz

Koşabilirsin belki, acayip karın düzleştirici koşmak. Denize gireceksin zaten değil mi? Deniz de çok sıkılaştırıcı.

koşmak için evden uzaklamam gerek canım o da mümkün değil 2 çocukla :) deniz desen çoğunlukla çocuklarla yalnız gideceğim denize yine çok bi yüzme gibi olmaz daha çok bakıcılık benimki :) yoksa ikisi de harika fikirler..

Benim sana gonderdigim spor programi vardi, orada aletsiz yapilabilecek bircok egzersiz var.
Ayrica Elmasyuzuk haftalik yarisma hazirliyor farkli bolgeleri hedef alan, onlar da aletsiz

aa ben onları unutmuşum canım bilgisayarda kayıtlılar en iyisi ben onları telefona atiyim oradan baka baka yaparım.. süpersin :) kıbrısta buradaki hattımı kullanamayacağım canım o yüzden internettim olur mu olmaz mı çok emin olamıyorum.. internettim olmazsa sporları takip edemem

Makarna olmamış parmak pidesi ne canım
Su içersen iştahını da daha rahat kontrol edeceksin canım emin ol 1 içecek 1000 fayda göreceksin

Yoğurtlu biber kızartma mı?

Bence cumaya kadar Harika bir şekilde toparlayacaksın 50 mekik

Benim için spor zamanı
Ohhhh süper Canım yüz bolca ve bence faydası olur bırakma devam et egzersizlere aletsiz de olsa

Su kebapcilarda olur ya, o pideden kucuk bir yuvarlak, ama o saatte karbonhidrat hic olmasi
Biber kizartma degil canim, kizartma yapmiyorum ben hic. Hep az yag ile soteliyorum yemekleri. Uzerine yogurt.
Insallah cuma 64u gorurum, sen ne guzel 59u gormussun
Kızlar yanıyorum çok sıcak
Burada da yine yagmur yagicak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…