Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Toparlarsın sen en kısa zamanda mutlaka.
Bana da annemler çıta gibi kalmışsın diye diye yedirmeye çalışıyor
Böyle imkanın varsa değerlendirmen en güzeli. Çok fit olacaksın
fitnessımı bırakıp hiç tatile gidesim yok sanki işimi yarım bırakıp gider gibi hissediyorum
bu fitnes çok mu güzel ya. Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim.
Üzülmelimiyim bunun için.
Birbirinize ne attınız merak ettim şimdi stitch Harpy
Sor benide bundan sonra, bekleyecegim :))
:) mesaj alınmıştır

Nasilsin canim?
Anne evi dinlenme tesisleri (bu benim annemin evine taktigi isim) cok mu guzel:))
Cocuklar nasil , sinav hazirliklari nasil?

insallah canim.

canim menulerin kotu degil bence. arti cikmanin baska sebepleri olabilir belki yumurtlama donemin ya da reglin yakin filandir

M Minikpanda1107 canim bilgilerini kontrol ettim;
6 temmuz 2018de, 577etapta izne ayrilmis, 612. etapta 4.takimda yeniden yarismaya baslamissin.Listeye girdikten sonra 2 ay yarisma kuralini ve yilda 2kereden fazla izin almama kuralini ihlal etmiyorsun.Dolayisiyla her sey olmasi gerektigi gibi..Eger suan takima odaklanamiyorum diyorsan bu hafta seni izne ayirabiliriz.

Nasilsin canim?
Anne evi dinlenme tesisleri (bu benim annemin evine taktigi isim) cok mu guzel:))
Cocuklar nasil , sinav hazirliklari nasil?
Çocuklar iyi bende öyle. Anne evi gerçekten dinlenme tesisi :) çocuklardan fırsat kaldıkça çalışmaya çalışıyorum ama konular çook fazla. Çook daha fazla çalışmam lazım yani

Sizler naasılsınız

Huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
Egzersizler yapiliyor mu?
Bu hafta haberiniz olsun, diger tum takimlar cok iyi motive olmuslar, cok hirsla hazirlaniyorlar cuma yarismasina.
Biz son iki haftadir ceza aliyoruz sonuncu olarak.Bu hafta bizde hirsla diger takimlara meydan okuyalim var misiniz?
Izne ayrilan uyelerimiz oluyor, takimimizin uye sayisi azaliyor, diger takimlar cok iyi ortalamalarla geliyor ve takimimizin analiz raporlarinda mayis - haziran ayinda performansimiz oldukca dusmus..
Hepimiz bu gemide birlikteyiz, hadi elimizden gelen her seyi takimimiz icin yapalim..

tabiki canim, cocuklarla calismak kolay degildir. Sinavin ne zaman?

egzersizler yapiliyr tabiki kaptanim
menuye gelince 1 yemek tabagi meyveleri 1 kase olarak yedim bugun. yavas yavas miktarlari duzenliyorum bakalim.

Canım bilmiyorum ya pili kaç kez değiştirdim
Dijital ikisi de ama yerin düzlüğü ile alakalı problem yaşıyorum her seferinde
Fayans bile yamuk

Evet ben de biraDan tekrar egzersiz yapacağım

Ankarada ne tarafta oturuyorsunuz bilmiyorum canim ama gazi universitesinin havuzu 07.30da aciliyordu , kontrol ettim hala oyleymis.

Harikasin :)

Canim senin icin evde yapilacak egzersizler paylasayim , olur mu ?
Canimm ilgili kaptanım benim, gazı bana uzak ama bunu arastirman bile kıymetli
Zaten şimdi yaz sitenin havuza giderim dönünce, kışın da sorma kaptanım zaten bizim okul 7.30da başlıyor. Saatleri de almıyorlar ya birkaç yıldır, karanlıkta okula gidiliyor. (Bu sene öglenciydim -ki onun da çıkışı akşam 19.00 - ama önümüzdeki sene sabahciya dönüyorum. İşim Zor olacak)

Harpycim ben çocuklar küçükken onların yakınında sığ yerde denize girip bir sürü hareket yapıyordum. Hem bazen de onlarla. Mesela çömelmiş vaziyette kucağıma oturtup geri geri ziplardim . Suda bacak açma kapama, sanki abshaper'daymış gibi bir hareket, çocukları suyun yüzeyine yatırıp onları çekerek yürüme. Hatta biri 1 diğeri 4 yaşındayken bir ay kadar yazlık kiralanmıştık. Sırf bu saydığım komik sporlarla öyle çok sıkılaşmıştım ki inanmazsın. Ne zamandır da o yazki kadar fit olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…