Toparlarsın sen en kısa zamanda mutlaka.Eveeet kizlar haftasonu menum soyle, cezalarima raziyimYawrukush @Elmasyuzuk
5 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta)
09:30 latte (sekersiz)
13:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta), ayran
15:30 filtre kahve
19:30 2yk makarna, 3 parca tavada az yag ile tavuk, bol salata
20:00 bir kucuk parmak pidesi
22:00 evde ne zamandir kabuklu findik ve ceviz vardi, onlari kirdim sonunda, kirarken birkac adet yedim
Spor yok, su hala cok icemiyorum
6 temmuz
Sabah uyandik ama kahvaltiyi gec saate kadar yapmadik
11:30 sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalik, zeytin
14:30 americano, ceviz-findik karisimi (tv izlerken yedim, galiba porsiyon biraz fazlaydi)
17:30 yogurtlu biber, 3 parca tavada az yag ile tavuk, 3 adet sarma, bol salata
20:30 4-5 dilim karpuz
Spor yok, su hala unutuyorum
7 temmuz
10:30 menemen, 1 dilim tuzlu kek (patatesli peynirli), peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
11:30 bir dilim kek, caya devam
14:30 bir dilim daha tuzlu kek
16:00 sade soda, birkac cucuk kraker
19:30 yogurtlu biber, 1 dilim ekmek, 3 adet kraker
Yarim saat parkta yuruyus, 50 mekik
Su yine cok az
Bugun misafir vardi, menumden bellidir sanirim :) keklerin kalanini isyerine getirdim, evde olmasin ki daha cok yemeyeyim diye
Böyle imkanın varsa değerlendirmen en güzeli. Çok fit olacaksınSagol canim destegin icin , yeni bir aliskanlik kazanmak cok zor. Ama sabah havuza bir gittim ne kadar cok insan isten once yuzmeye gidiyor hayran kaldim insanlara ve iyiki baslamisim dedim, insallah gunluk bir aktivite haline getirmek istiyorum bu sabah yuzme isini.
bu fitnes çok mu güzel ya. Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim.fitnessımı bırakıp hiç tatile gidesim yoksanki işimi yarım bırakıp gider gibi hissediyorum
Birbirinize ne attınız merak ettim şimdikoşmak için evden uzaklamam gerek canımo da mümkün değil 2 çocukla :) deniz desen çoğunlukla çocuklarla yalnız gideceğim denize yine çok bi yüzme gibi olmaz daha çok bakıcılık benimki :) yoksa ikisi de harika fikirler..
aa ben onları unutmuşum canım bilgisayarda kayıtlılar en iyisi ben onları telefona atiyim oradan baka baka yaparım.. süpersin :) kıbrısta buradaki hattımı kullanamayacağım canım o yüzden internettim olur mu olmaz mı çok emin olamıyorum.. internettim olmazsa sporları takip edemem
:)Sor benide bundan sonra, bekleyecegim :))
Nasilsin canim?Toparlarsın sen en kısa zamanda mutlaka.
Bana da annemler çıta gibi kalmışsın diye diye yedirmeye çalışıyor
Böyle imkanın varsa değerlendirmen en güzeli. Çok fit olacaksın
bu fitnes çok mu güzel ya. Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim.
Üzülmelimiyim bunun için.
Birbirinize ne attınız merak ettim şimdistitch Harpy
:)mesaj alınmıştır
insallah canim.Toparlarsın sen en kısa zamanda mutlaka.
Bana da annemler çıta gibi kalmışsın diye diye yedirmeye çalışıyor
Böyle imkanın varsa değerlendirmen en güzeli. Çok fit olacaksın
bu fitnes çok mu güzel ya. Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim.
Üzülmelimiyim bunun için.
Birbirinize ne attınız merak ettim şimdistitch Harpy
:)mesaj alınmıştır
canim menulerin kotu degil bence. arti cikmanin baska sebepleri olabilir belki yumurtlama donemin ya da reglin yakin filandirEveeet kizlar haftasonu menum soyle, cezalarima raziyimYawrukush @Elmasyuzuk
5 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta)
09:30 latte (sekersiz)
13:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, ispanak, yumurta), ayran
15:30 filtre kahve
19:30 2yk makarna, 3 parca tavada az yag ile tavuk, bol salata
20:00 bir kucuk parmak pidesi
22:00 evde ne zamandir kabuklu findik ve ceviz vardi, onlari kirdim sonunda, kirarken birkac adet yedim
Spor yok, su hala cok icemiyorum
6 temmuz
Sabah uyandik ama kahvaltiyi gec saate kadar yapmadik
11:30 sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalik, zeytin
14:30 americano, ceviz-findik karisimi (tv izlerken yedim, galiba porsiyon biraz fazlaydi)
17:30 yogurtlu biber, 3 parca tavada az yag ile tavuk, 3 adet sarma, bol salata
20:30 4-5 dilim karpuz
Spor yok, su hala unutuyorum
7 temmuz
10:30 menemen, 1 dilim tuzlu kek (patatesli peynirli), peynir, domates, salatalik, sekersiz cay
11:30 bir dilim kek, caya devam
14:30 bir dilim daha tuzlu kek
16:00 sade soda, birkac cucuk kraker
19:30 yogurtlu biber, 1 dilim ekmek, 3 adet kraker
Yarim saat parkta yuruyus, 50 mekik
Su yine cok az
Bugun misafir vardi, menumden bellidir sanirim :) keklerin kalanini isyerine getirdim, evde olmasin ki daha cok yemeyeyim diye
Çocuklar iyi bende öyle. Anne evi gerçekten dinlenme tesisi :) çocuklardan fırsat kaldıkça çalışmaya çalışıyorum ama konular çook fazla. Çook daha fazla çalışmam lazım yaniNasilsin canim?
Anne evi dinlenme tesisleri (bu benim annemin evine taktigi isim) cok mu guzel:))
Cocuklar nasil , sinav hazirliklari nasil?
tabiki canim, cocuklarla calismak kolay degildir. Sinavin ne zaman?Çocuklar iyi bende öyle. Anne evi gerçekten dinlenme tesisi :) çocuklardan fırsat kaldıkça çalışmaya çalışıyorum ama konular çook fazla. Çook daha fazla çalışmam lazım yani
Sizler naasılsınız
egzersizler yapiliyr tabiki kaptanimHuu huuu nerelerdesiniz kizlar?
Egzersizler yapiliyor mu?
Bu hafta haberiniz olsun, diger tum takimlar cok iyi motive olmuslar, cok hirsla hazirlaniyorlar cuma yarismasina.
Biz son iki haftadir ceza aliyoruz sonuncu olarak.Bu hafta bizde hirsla diger takimlara meydan okuyalim var misiniz?
Izne ayrilan uyelerimiz oluyor, takimimizin uye sayisi azaliyor, diger takimlar cok iyi ortalamalarla geliyor ve takimimizin analiz raporlarinda mayis - haziran ayinda performansimiz oldukca dusmus..
Hepimiz bu gemide birlikteyiz, hadi elimizden gelen her seyi takimimiz icin yapalim..
Söylentiler var ama kesin bir tarih verilmedi henüztabiki canim, cocuklarla calismak kolay degildir. Sinavin ne zaman?
Canım bilmiyorum ya pili kaç kez değiştirdimCanim reglin mi yakin?
1-2 gun sebze yemekleri ye posali bagirsaklarin calissin eger wcye cikma sorunun varsa.
Cumaya kadar el birligiyle gonderelim o odemleri:)
Toparlayacagina guvenim sonsuz, cok guzel eksilerle geliyorsun :)
Yarin tartil kuzum olur mu :)
Evet canim sporu yazmayi unutanlara koyuyorum soru isaretlerini.
Bugun telafi edebildin mi?
Pilini degistir canim, neden guvenemedin?
Sor benide bundan sonra, bekleyecegim :))
Canim 5 ve 6 temmuz menulerin guzel sadece sporun yok.
Su icmek icin app yukle telefonuna hatirlatsin sana.
Dunku menunu odule sayamiyorum cunku pazar odul yapmiyoruz kuzucum, sporun var ama menu olamis dun..
Evet ben de biraDan tekrar egzersiz yapacağımHuu huuu nerelerdesiniz kizlar?
Egzersizler yapiliyor mu?
Bu hafta haberiniz olsun, diger tum takimlar cok iyi motive olmuslar, cok hirsla hazirlaniyorlar cuma yarismasina.
Biz son iki haftadir ceza aliyoruz sonuncu olarak.Bu hafta bizde hirsla diger takimlara meydan okuyalim var misiniz?
Izne ayrilan uyelerimiz oluyor, takimimizin uye sayisi azaliyor, diger takimlar cok iyi ortalamalarla geliyor ve takimimizin analiz raporlarinda mayis - haziran ayinda performansimiz oldukca dusmus..
Hepimiz bu gemide birlikteyiz, hadi elimizden gelen her seyi takimimiz icin yapalim..
Çok güzel bir isimmişNasilsin canim?
Anne evi dinlenme tesisleri (bu benim annemin evine taktigi isim) cok mu guzel:))
Cocuklar nasil , sinav hazirliklari nasil?
Canimm ilgili kaptanım benim, gazı bana uzak ama bunu arastirman bile kıymetliAnkarada ne tarafta oturuyorsunuz bilmiyorum canim ama gazi universitesinin havuzu 07.30da aciliyordu , kontrol ettim hala oyleymis.
Harikasin :)
Canim senin icin evde yapilacak egzersizler paylasayim , olur mu ?
Bak ne güzel işte feyzacim, bedava saunaİstanbul canım
Bir de evimiz çatı kat ve arada kalıyor hiiiiç esmiyor
Harpycim ben çocuklar küçükken onların yakınında sığ yerde denize girip bir sürü hareket yapıyordum. Hem bazen de onlarla. Mesela çömelmiş vaziyette kucağıma oturtup geri geri ziplardimkoşmak için evden uzaklamam gerek canımo da mümkün değil 2 çocukla :) deniz desen çoğunlukla çocuklarla yalnız gideceğim denize yine çok bi yüzme gibi olmaz daha çok bakıcılık benimki :) yoksa ikisi de harika fikirler..
aa ben onları unutmuşum canım bilgisayarda kayıtlılar en iyisi ben onları telefona atiyim oradan baka baka yaparım.. süpersin :) kıbrısta buradaki hattımı kullanamayacağım canım o yüzden internettim olur mu olmaz mı çok emin olamıyorum.. internettim olmazsa sporları takip edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?