Kanki harikasın ama suyu arttır az
Sporu da azıcık daha
Fit cookie yi sen mi yaptııın
Sana da tarif canım:Guzel canim ama sekersiz biskuvili pasta nasil okuyor ki?
Bir de kinoa salatasinin tarifini versene ben de yapayim
Çatı katlarına bayılırım, yağmur ne güzel yağdı di miİstanbul canım
Bir de evimiz çatı kat ve arada kalıyor hiiiiç esmiyor
bende bu sabah kahvaltidan once tartilmayi unuttum , kahvaltidan sonrada 100gr arti ciktim, sbaaha bende tartilacagim :)tamam kaptanim simdi baskulu diger odaya koyayim, sabah yine yuzmeye gitmeyi planliyorum kimseyi uyandirmadan tartilayim evden cikmadan.
Bende iyiyim canim, esim 9gun tatilden sonra ise dondu bugun, bir bosluk oldu evde.Çocuklar iyi bende öyle. Anne evi gerçekten dinlenme tesisi :) çocuklardan fırsat kaldıkça çalışmaya çalışıyorum ama konular çook fazla. Çook daha fazla çalışmam lazım yani
Sizler naasılsınız
Iste bu :)egzersizler yapiliyr tabiki kaptanim
menuye gelince 1 yemek tabagi meyveleri 1 kase olarak yedim bugun. yavas yavas miktarlari duzenliyorum bakalim.
Himm duz yer olursa sIkinti cekmezsin canim, hic parke ya da o tarz zemin yok mu evde ?Canım bilmiyorum ya pili kaç kez değiştirdim
Dijital ikisi de ama yerin düzlüğü ile alakalı problem yaşıyorum her seferinde
Fayans bile yamuk
evet canim gireceksin :))Ben bu hafta listeye girecek miyim kaptanımYawrukush
Hangi okulda calisiyorsun Deryacim?Canimm ilgili kaptanım benim, gazı bana uzak ama bunu arastirman bile kıymetli
Zaten şimdi yaz sitenin havuza giderim dönünce, kışın da sorma kaptanım zaten bizim okul 7.30da başlıyor. Saatleri de almıyorlar ya birkaç yıldır, karanlıkta okula gidiliyor. (Bu sene öglenciydim -ki onun da çıkışı akşam 19.00 - ama önümüzdeki sene sabahciya dönüyorum. İşim Zor olacak)
Tatilde bile bozmadin diyetini tebriklerin en buyugu sana geliyor.8 temmuz
Spor: epeyce uzuun bir yürüyüşhatta bir ara bizimkilerle ayrılmıştık 20 dk kadar da koştum yetişeyim diye
Su: belki de 4 litre
Menü:
Sabah 9.30 başka seçeneğim olmadığından bir kare kaşarlı tost, ayran
Ara: dibek kahvesi, yanında da kestane şekeri 2 tane (ödül olsun, dayanamadım)
Öğle 13.30 tavuk döner 100 gr'dan biraz az, ekmeksiz yanında da yesillik, domates
Ara: marketten aldığım protein sütün yarısına yakını (yani bir bardak civarı)
Akşam: yarım porsiyon iskender (alttaki pidelerini yemedim ve üstüne tereyağ döktürmedim) ve yoğurt.
Ne guzel tarifler bunlar, yazalim kenara:)Canım ben idil yazar dilara koçak tarifini yapıyorum, starbucksta satılanlara benziyor, aşağıdaki tarife sıcak suda beklettiğim hurmaları ve yarım kararmış muz ekliyorum (aşağıdaki meyvelerin hepsini eklemiyorum ki dengelensin)
Malzemeler
2 adet Yumurta
1,5 bardak Yulaf Ezmesi
1 bardak Yabanmersini, Kuru Kayısı, Kuru Erik karışımı
1 paket Vanilya
1 çay bardağı Light Yoğurt
1/2 çay bardağı Sıvıyağ
1/2 paket Kabartma Tozu
2 çay bardağı Kepekli Un
Tarçın
Nasıl Yapılır?
Yumurta, yağ ve yoğurdu çırpın.
Unu ekleyin çırpın, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. Kuru meyveleri ekleyin ve çırpın. Yulafı ve tarçını da ekleyip kurabiye hamurunuzu oluşturun.
Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye kurabiye şekli vererek dizin.
180 derecede 15 – 20 dakika pişirin
Sana da tarif canım:
Kinoa salatası; kinoa kısırı da yapabilirsin, kinoaları haşlıyoruz, önemli noktası şu: kinoaları bir gece öncesinden soğuk suda beklet ki acı suyu aksın ve mümkünse iyi marka kinoa tercih et. 1 kahve fincanı kinoa için 3 fincan su koyarsan, o 3 porsiyonluk çıkıyor. Bu şekilde haşladığın kinoaları salatana ekliyorsun, istediğin gibi yapabilirsin salatanı evdeki malzemelerden. Kısırını yapmak istersen de aynen normal kısır gibi ama kinoa bulgur yerine konuyor.
Bisküvi pastası için de canım şu tarifi yaptım;
Malzemeler
3 su bardağı yulaf
2 adet olgun muz
1 su bardağı süt
5 yemek kaşığı pekmez (ben hurma kullanıyorum 10 tane)
5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı ceviz içi
Sütü çok sıcak olmayacak şekilde ısıtın ve yulafla karıştırın.
Muzları ezerek ya da blenderden geçirerek süt-yulaf karışımına ekleyin.
Pekmez ve kakaoyu karışıma ekleyerek homojen bir hale gelinceye kadar karıştırın. Ceviz içlerini ekleyin.
Karışımı yağlı kağıdın üzerine dökerek piramit şekli verin ve dondurucuya koyarak birkaç saat bekletin.
Pastanız donduğunda dilimleyerek kakao ya da Hindistan cevizine bulayarak afiyetle tüketin.
Çatı katlarına bayılırım, yağmur ne güzel yağdı di mi
Menun, yuruyusun guzel canim.Kızlar bugün benim dehşet yoğun bir günümdü, bu hafta komple böyle dün de yazmıştım, konsolosluk ve tonla bürokratik işim var, o sebepten tartılmayı unuttum, daha anca eve gidiyorum
8 temmuz menüm
2 wasa + peynir + hindi füme + yulaflı bisküvi + armut
Ara
Filtre kahve + bitter
Akşam
Urfa kebap ( ekmek yemedim; domates ve 4 kaşık bulgur pilavı)
3 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Menun, yuruyusun guzel canim.
Konsolosluk islerin halloldu mu?
Ooo hrika bir foto, suan cay iciyorum ama canim kahve cekti, burnum geldi kokusu.Yawrukush kaptanim bugün senin şerefine içip çekmiştim, yüklemeye vaktim olmadı
Eki Görüntüle 2286676
Vize, pasaport gibi islerle mi ugrasiyorsun?Daha devam ediyor canim, 1 ay surecek bu isler
Toparlarsın sen en kısa zamanda mutlaka.
Bana da annemler çıta gibi kalmışsın diye diye yedirmeye çalışıyor
Böyle imkanın varsa değerlendirmen en güzeli. Çok fit olacaksın
bu fitnes çok mu güzel ya. Hayatımda hiç spor salonuna gitmedim.
Üzülmelimiyim bunun için.
Birbirinize ne attınız merak ettim şimdistitch Harpy
:)mesaj alınmıştır
Harpycim ben çocuklar küçükken onların yakınında sığ yerde denize girip bir sürü hareket yapıyordum. Hem bazen de onlarla. Mesela çömelmiş vaziyette kucağıma oturtup geri geri ziplardim. Suda bacak açma kapama, sanki abshaper'daymış gibi bir hareket, çocukları suyun yüzeyine yatırıp onları çekerek yürüme. Hatta biri 1 diğeri 4 yaşındayken bir ay kadar yazlık kiralanmıştık. Sırf bu saydığım komik sporlarla öyle çok sıkılaşmıştım ki inanmazsın. Ne zamandır da o yazki kadar fit olmadım
Ne iyiymis canim. Haklisin ben de kizimla gidince yuzemiyorum ama syda sutmrekli hareket halindeyiz.Harpycim ben çocuklar küçükken onların yakınında sığ yerde denize girip bir sürü hareket yapıyordum. Hem bazen de onlarla. Mesela çömelmiş vaziyette kucağıma oturtup geri geri ziplardim. Suda bacak açma kapama, sanki abshaper'daymış gibi bir hareket, çocukları suyun yüzeyine yatırıp onları çekerek yürüme. Hatta biri 1 diğeri 4 yaşındayken bir ay kadar yazlık kiralanmıştık. Sırf bu saydığım komik sporlarla öyle çok sıkılaşmıştım ki inanmazsın. Ne zamandır da o yazki kadar fit olmadım
Menu de spor da gayet guzel canimKızlar bugün benim dehşet yoğun bir günümdü, bu hafta komple böyle dün de yazmıştım, konsolosluk ve tonla bürokratik işim var, o sebepten tartılmayı unuttum, daha anca eve gidiyorum
8 temmuz menüm
2 wasa + peynir + hindi füme + yulaflı bisküvi + armut
Ara
Filtre kahve + bitter
Akşam
Urfa kebap ( ekmek yemedim; domates ve 4 kaşık bulgur pilavı)
3 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Tabii canim 7:30 dan once mumkun degil. Cok erkenmis.Canimm ilgili kaptanım benim, gazı bana uzak ama bunu arastirman bile kıymetli
Zaten şimdi yaz sitenin havuza giderim dönünce, kışın da sorma kaptanım zaten bizim okul 7.30da başlıyor. Saatleri de almıyorlar ya birkaç yıldır, karanlıkta okula gidiliyor. (Bu sene öglenciydim -ki onun da çıkışı akşam 19.00 - ama önümüzdeki sene sabahciya dönüyorum. İşim Zor olacak)
Bugun ku menune bir kalp birakiyorum.8 temmuz menum
09:30 _ 3 haslanmis yumurta
13:00_ 1 kase domates corbasi icinde makarna da vardi, 2 tane elma didim patates, 150 gr balik, 1 tabak salata, 1 kase kiraz ve kayisi.
18:00_ 1 kase tavuklu sebzeli corba, 100 gr haslanmis hindi, 1 bardak ayran, 1 avuc badem, 1 kase ahududu bogurtlen karisimi.
Su: 3 litreyi gecti
Spor: 22 dakika araliksiz yuzme, 50 plank emeklemesi, 25 bacak kaldirmaYawrukush Elmasyuzuk stitch
Canim ben senin icin video paylasmak istedim ama anladigim kadariyla internet sIkintin olabilir.kayla diye bi kadının egzersiz programı canım..
onlar kesin olur canım.. deli gibi döndürme, suya atma, bandırma, yüzme çalışmaları, kumdan kale, balık, deniz kızı kuyruğu her türlü yapılır yanionlar yeter mi ki yeterse zaten onları yaparım
BekliyorummmOoo hrika bir foto, suan cay iciyorum ama canim kahve cekti, burnum geldi kokusu.
Bende sozumu tutup foto atacagim bugun:))
Afiyet olsun..
Almanya boyle canim ya bir de benimki oturum falan karisik seylerVize, pasaport gibi islerle mi ugrasiyorsun?
Ne kadar uzun surecekmis yahu...
Sag ol canim, seninkiler de guzelMenu de spor da gayet guzel canim
Sagol kaptanim havuz cantami ve sabah giyeceklerimi hazirladim bileBugun ku menune bir kalp birakiyorum.
sporlarina da bir nazar boncugu.
Canim ben senin icin video paylasmak istedim ama anladigim kadariyla internet sIkintin olabilir.
Ozaman deniz kenrinda dedigin gibi etkinlikleri zaten yapacaksin onlara ilave olarak kendin mekik, squat, hayali ip atlama, plank, dizleri karnina cekerek oldugun yerde kosma,sinav, dans etme vs gibi egzersizler ekleyebilirsin.
Ya da leslie tarzi kendin oldugun yerde yuruyus egzersizi yapabilirsin.
Biz dun aqua parka gittik Deryacim , 2bucuk saat cocuklarla hopa zipla, kaydiraklara cik, kay suda yuru, yuz derken rahat 600-700 kalori yakmisimdir.Ne iyiymis canim. Haklisin ben de kizimla gidince yuzemiyorum ama syda sutmrekli hareket halindeyiz.
Ben bu sene Turkiye'ye gidemedim ilk kez yillardim.Bekliyorummm
Almanya boyle canim ya bir de benimki oturum falan karisik seyler
Sag ol canim, seninkiler de guzel
Hayir o zaman katilamamistim bazi skntilar oldu ilgilenememistim burda yazmistim aslinda onuMavi boncukkk canim senin bilgilerini kontrol ettim, 2018 yilinda 14.takimda bir sure bulunmus ve kilo vermissin , fakat listeye dahil olmamissin.Yani yarismaya hic katilmamissin, dogru mudur bu bilgi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?