Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

8 temmuz
Spor: epeyce uzuun bir yürüyüş hatta bir ara bizimkilerle ayrılmıştık 20 dk kadar da koştum yetişeyim diye
Su: belki de 4 litre
Menü:
Sabah 9.30 başka seçeneğim olmadığından bir kare kaşarlı tost, ayran
Ara: dibek kahvesi, yanında da kestane şekeri 2 tane (ödül olsun, dayanamadım)
Öğle 13.30 tavuk döner 100 gr'dan biraz az, ekmeksiz yanında da yesillik, domates
Ara: marketten aldığım protein sütün yarısına yakını (yani bir bardak civarı)
Akşam: yarım porsiyon iskender (alttaki pidelerini yemedim ve üstüne tereyağ döktürmedim) ve yoğurt.

Kanki harikasın ama suyu arttır az
Sporu da azıcık daha

Fit cookie yi sen mi yaptııın

Canım ben idil yazar dilara koçak tarifini yapıyorum, starbucksta satılanlara benziyor, aşağıdaki tarife sıcak suda beklettiğim hurmaları ve yarım kararmış muz ekliyorum (aşağıdaki meyvelerin hepsini eklemiyorum ki dengelensin)

Malzemeler
2 adet Yumurta
1,5 bardak Yulaf Ezmesi
1 bardak Yabanmersini, Kuru Kayısı, Kuru Erik karışımı
1 paket Vanilya
1 çay bardağı Light Yoğurt
1/2 çay bardağı Sıvıyağ
1/2 paket Kabartma Tozu
2 çay bardağı Kepekli Un
Tarçın
Nasıl Yapılır?
Yumurta, yağ ve yoğurdu çırpın.
Unu ekleyin çırpın, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. Kuru meyveleri ekleyin ve çırpın. Yulafı ve tarçını da ekleyip kurabiye hamurunuzu oluşturun.
Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye kurabiye şekli vererek dizin.
180 derecede 15 – 20 dakika pişirin

Guzel canim ama sekersiz biskuvili pasta nasil okuyor ki?
Bir de kinoa salatasinin tarifini versene ben de yapayim
Sana da tarif canım:
Kinoa salatası; kinoa kısırı da yapabilirsin, kinoaları haşlıyoruz, önemli noktası şu: kinoaları bir gece öncesinden soğuk suda beklet ki acı suyu aksın ve mümkünse iyi marka kinoa tercih et. 1 kahve fincanı kinoa için 3 fincan su koyarsan, o 3 porsiyonluk çıkıyor. Bu şekilde haşladığın kinoaları salatana ekliyorsun, istediğin gibi yapabilirsin salatanı evdeki malzemelerden. Kısırını yapmak istersen de aynen normal kısır gibi ama kinoa bulgur yerine konuyor.

Bisküvi pastası için de canım şu tarifi yaptım;

Malzemeler
3 su bardağı yulaf
2 adet olgun muz
1 su bardağı süt
5 yemek kaşığı pekmez (ben hurma kullanıyorum 10 tane)
5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı ceviz içi

Sütü çok sıcak olmayacak şekilde ısıtın ve yulafla karıştırın.
Muzları ezerek ya da blenderden geçirerek süt-yulaf karışımına ekleyin.
Pekmez ve kakaoyu karışıma ekleyerek homojen bir hale gelinceye kadar karıştırın. Ceviz içlerini ekleyin.
Karışımı yağlı kağıdın üzerine dökerek piramit şekli verin ve dondurucuya koyarak birkaç saat bekletin.
Pastanız donduğunda dilimleyerek kakao ya da Hindistan cevizine bulayarak afiyetle tüketin.

İstanbul canım
Bir de evimiz çatı kat ve arada kalıyor hiiiiç esmiyor
Çatı katlarına bayılırım, yağmur ne güzel yağdı di mi

tamam kaptanim simdi baskulu diger odaya koyayim, sabah yine yuzmeye gitmeyi planliyorum kimseyi uyandirmadan tartilayim evden cikmadan.
bende bu sabah kahvaltidan once tartilmayi unuttum , kahvaltidan sonrada 100gr arti ciktim, sbaaha bende tartilacagim :)

Bende iyiyim canim, esim 9gun tatilden sonra ise dondu bugun, bir bosluk oldu evde.
Akina ders calistirdim azcik,sonra oynadim onlarla, simdi aras uyudu, Akinla atistiriyoruz bir seyler:)

egzersizler yapiliyr tabiki kaptanim
menuye gelince 1 yemek tabagi meyveleri 1 kase olarak yedim bugun. yavas yavas miktarlari duzenliyorum bakalim.
Iste bu :)

Canım bilmiyorum ya pili kaç kez değiştirdim
Dijital ikisi de ama yerin düzlüğü ile alakalı problem yaşıyorum her seferinde
Fayans bile yamuk
Himm duz yer olursa sIkinti cekmezsin canim, hic parke ya da o tarz zemin yok mu evde ?

Ben bu hafta listeye girecek miyim kaptanım Yawrukush
evet canim gireceksin :))

Hangi okulda calisiyorsun Deryacim?
Haklisin okul cok erken basliyormus, oncesinde spor cok zor..
Ne zaman aciliyor okullar?

Tatilde bile bozmadin diyetini tebriklerin en buyugu sana geliyor.
Kestane sekerini cooook severim..

Kızlar bugün benim dehşet yoğun bir günümdü, bu hafta komple böyle dün de yazmıştım, konsolosluk ve tonla bürokratik işim var, o sebepten tartılmayı unuttum, daha anca eve gidiyorum

8 temmuz menüm

2 wasa + peynir + hindi füme + yulaflı bisküvi + armut

Ara
Filtre kahve + bitter

Akşam
Urfa kebap ( ekmek yemedim; domates ve 4 kaşık bulgur pilavı)

3 lt su

Spor
Yarım sa yürüyüş

Ne guzel tarifler bunlar, yazalim kenara:)

Menun, yuruyusun guzel canim.
Konsolosluk islerin halloldu mu?

8 temmuz menum
09:30 _ 3 haslanmis yumurta
13:00_ 1 kase domates corbasi icinde makarna da vardi, 2 tane elma didim patates, 150 gr balik, 1 tabak salata, 1 kase kiraz ve kayisi.
18:00_ 1 kase tavuklu sebzeli corba, 100 gr haslanmis hindi, 1 bardak ayran, 1 avuc badem, 1 kase ahududu bogurtlen karisimi.

Su: 3 litreyi gecti
Spor: 22 dakika araliksiz yuzme, 50 plank emeklemesi, 25 bacak kaldirma Yawrukush Elmasyuzuk stitch

kayla diye bi kadının egzersiz programı canım..

onlar kesin olur canım.. deli gibi döndürme, suya atma, bandırma, yüzme çalışmaları, kumdan kale, balık, deniz kızı kuyruğu her türlü yapılır yani onlar yeter mi ki yeterse zaten onları yaparım

Ne iyiymis canim. Haklisin ben de kizimla gidince yuzemiyorum ama syda sutmrekli hareket halindeyiz.

Menu de spor da gayet guzel canim

Tabii canim 7:30 dan once mumkun degil. Cok erkenmis.

Bugun ku menune bir kalp birakiyorum.
sporlarina da bir nazar boncugu.

Canim ben senin icin video paylasmak istedim ama anladigim kadariyla internet sIkintin olabilir.
Ozaman deniz kenrinda dedigin gibi etkinlikleri zaten yapacaksin onlara ilave olarak kendin mekik, squat, hayali ip atlama, plank, dizleri karnina cekerek oldugun yerde kosma,sinav, dans etme vs gibi egzersizler ekleyebilirsin.
Ya da leslie tarzi kendin oldugun yerde yuruyus egzersizi yapabilirsin.

Ooo hrika bir foto, suan cay iciyorum ama canim kahve cekti, burnum geldi kokusu.
Bende sozumu tutup foto atacagim bugun:))
Afiyet olsun..
Bekliyorummm
Vize, pasaport gibi islerle mi ugrasiyorsun?
Ne kadar uzun surecekmis yahu...
Almanya boyle canim ya bir de benimki oturum falan karisik seyler
Menu de spor da gayet guzel canim
Sag ol canim, seninkiler de guzel

Sagol kaptanim havuz cantami ve sabah giyeceklerimi hazirladim bile

Ne iyiymis canim. Haklisin ben de kizimla gidince yuzemiyorum ama syda sutmrekli hareket halindeyiz.
Biz dun aqua parka gittik Deryacim , 2bucuk saat cocuklarla hopa zipla, kaydiraklara cik, kay suda yuru, yuz derken rahat 600-700 kalori yakmisimdir.
Spor salonuna gitsem o kadar yakamazdim:))

Bekliyorummm

Almanya boyle canim ya bir de benimki oturum falan karisik seyler

Sag ol canim, seninkiler de guzel
Ben bu sene Turkiye'ye gidemedim ilk kez yillardim.
Haziranin sonunda vatandaslik sinavi icin govermenta gittim parmak izi verdim.
Seneye Turkiye'ye gidecegim diye havalara ucuyordum ama benimde yaza sinav vs islerinden yine gelememe durumum olabilir, hic dusunmemistim, acayip uzgunum

Mavi boncukkk canim senin bilgilerini kontrol ettim, 2018 yilinda 14.takimda bir sure bulunmus ve kilo vermissin , fakat listeye dahil olmamissin.Yani yarismaya hic katilmamissin, dogru mudur bu bilgi?
Hayir o zaman katilamamistim bazi skntilar oldu ilgilenememistim burda yazmistim aslinda onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…