Insallah canım. Afiyet olsun sizeBayagi cok is halletmissiniz, gozunuzaydin, kolayca yerleseceksiniz insallah.
Bebeler kahvalti masasinda, bende cay iciyorum simdilik, kahvaltiyi gec yapmaya calisacagim.
Cayla oyaliyorum kendimi :))
Canim senin listeye girmene ramak kaldi, hadi insallah :)Sagol kaptanim havuz cantami ve sabah giyeceklerimi hazirladim bile
Yazdiysan benim gozumden kacmis, afedersin canim, bende bilgilerinden oyle gordum zaten :)Hayir o zaman katilamamistim bazi skntilar oldu ilgilenememistim burda yazmistim aslinda onu
Sagol ablacim , bgun yeni bir yontem deniyorum menumde kahvaltiyi 2ye boldum yarisini 10da, yarisini az evvel yedim..:)Insallah canım. Afiyet olsun size
Bir ortaokuldayim canım, aynı binada bir de ilkokul kısmımız var,zaten o yüzden sabahçı ogleci sistem hâlâ.bende bu sabah kahvaltidan once tartilmayi unuttum , kahvaltidan sonrada 100gr arti ciktim, sbaaha bende tartilacagim :)
Bende iyiyim canim, esim 9gun tatilden sonra ise dondu bugun, bir bosluk oldu evde.
Akina ders calistirdim azcik,sonra oynadim onlarla, simdi aras uyudu, Akinla atistiriyoruz bir seyler:)
Iste bu :)
Himm duz yer olursa sIkinti cekmezsin canim, hic parke ya da o tarz zemin yok mu evde ?
evet canim gireceksin :))
Hangi okulda calisiyorsun Deryacim?
Haklisin okul cok erken basliyormus, oncesinde spor cok zor..
Ne zaman aciliyor okullar?
Tatilde bile bozmadin diyetini tebriklerin en buyugu sana geliyor.
Kestane sekerini cooook severim..
Çok zor ve uzun bu bürokratik işler maalesef, insanlara haksızlık. İnsanın doğduğu ülkeden uzak yaşaması da zorBiz dun aqua parka gittik Deryacim , 2bucuk saat cocuklarla hopa zipla, kaydiraklara cik, kay suda yuru, yuz derken rahat 600-700 kalori yakmisimdir.
Spor salonuna gitsem o kadar yakamazdim:))
Ben bu sene Turkiye'ye gidemedim ilk kez yillardim.
Haziranin sonunda vatandaslik sinavi icin govermenta gittim parmak izi verdim.
Seneye Turkiye'ye gidecegim diye havalara ucuyordum ama benimde yaza sinav vs islerinden yine gelememe durumum olabilir, hic dusunmemistim, acayip uzgunum
Ne demek canım, deneyen olursa şimdiden afiyet olsun
Üzülme belki denk gelir de gelebilirsin, ya da kışın sömestr tatili filan yok mu? En olmadi öyle gelirsin özgecim. Ya da anne dinlenme tesisleri sana gelir belki de. Çareler tükenmezBiz dun aqua parka gittik Deryacim , 2bucuk saat cocuklarla hopa zipla, kaydiraklara cik, kay suda yuru, yuz derken rahat 600-700 kalori yakmisimdir.
Spor salonuna gitsem o kadar yakamazdim:))
Ben bu sene Turkiye'ye gidemedim ilk kez yillardim.
Haziranin sonunda vatandaslik sinavi icin govermenta gittim parmak izi verdim.
Seneye Turkiye'ye gidecegim diye havalara ucuyordum ama benimde yaza sinav vs islerinden yine gelememe durumum olabilir, hic dusunmemistim, acayip uzgunum
Tamam canımTabiki etiketliyorum canim hep seni menume.
Listeyi yazinca bakarim ben de ne varmis spor listesinde
Süper canımsimdi cikiyoruz aquapark var kapali oraya gidecegiz hem kizimiz oynar babasiyla hem de yari olimpik havuzunda ben yuzerim.
Inşallah knki yaSüper o zaman erimiştir kanki harikasın
Alışkanlık canım bilmiyorum çok seviyorum içimde spor aşkı var bitmeyen surekli yapmak istiyorum bir nevi bağımlılık gibi buda zamanla oldu yapa yapa zorlaya zorlaya canım istemediğinde zorlarsan sende alisirsin bence canım oo kahve güzelSağ ol kuzu bakayım ben o kitaba
Spor motivasyonunu nasıl sürekli kılıyorsun? Onu da bizimle paylaşsan ne faydalı olur canımbenim mesela 3-4 gündür hiç gelesim yok spora, bugün zorla geldim, kahve içiyom oturmuş kenarda
Iyi o lmus ozaman canı m sen çağır gitmeCanım sadece 1 genç kız bir de bize geldi ya
Biz gitsek kesin daha çok bozulurdu da idare ettik
Ay nediyimki yuzsuzlugun bukadarı ya çok garip nebiçim insanmış Allah yardımcın olsun canımOldum canım oldum... bide o beni savcılığa şikayet edecekmiş.. ne diyecekse.. savcıya karı koca şey yapıyo diyecek herhalde töbe yaa
Yaparsin canim cok zor degil ya zorla kendini biraz yansin yaglarHareketleri izlerken alt karın kaşlarımda bir yanma hissettim daha izlerken
İnşallah yapabilirim bugün kötü bir gündü:/
Süperrr idda severim kaptanımCanim keyfiniz bol olsun:)
Cok fazla canim 2 tabak , 1 tabak bile cok kuzum, sen azalt onu.:)
ben cok seviyorum canim, macha tea iciyorum, hatta detoks cayida var bazende onu iciyorum.
Kendini daha iyi hissedeceksen kullan kuzum:)
Iyi eglenceler ve yuzmeler :)
Yap kuzum :)
Cok guzel ben iddiali bir yarismaciyim :))
O komsunun senin tatilini bozmasina, seni uzmesine izin verme sakin.
Cikart onu kafandan, esinle keyfine bak canim.
Baskalarini unut...
Canım yapma eğer acıyorsa önce sağlık yapabildiğini yap dediğim gibi sağlık sorunu olanlar muaf canım dene zorlandığın an birak tamammiAyşecim daha önce yazmıştım sen var miydin o zaman bilmiyorum. Ben de katilmak istiyorum ama sezaryenle dogum yaptım sorun çıkarır mi bilemiyorum. Bebis 3 aylıkken ip atlamıştım sonra 1 hafta sezaryen bölgesi sızlamıştı. Bir kac hafta sonra tekrar denedim ama yine acıdı. Plank da benim cok zorlandığım hatta yapamadığım bir hareket. Zararı olur mu bilemiyorum. Yine denerim cnm yapamazsam yazarım
Su ve spor harika canim. Dondurma da saat 5 de ve sonrasında hic birsey yememişsin cok erken saatte bitirmissin. Bence olabilir geç saate bırakılmadiktan sonra. Afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun cnm
Canim menun gayet guzel,yuruyus yapabildin mi ?8 temmuz menum
Sabah
Has. Yumurta 3 zeytin. Domates salatalik 4 catal peynir
Oglen
2 kofte izgara 3 yk taze fasulye 2 yk koz patlican salatasi
Aksam
2 yk tavuk sote 3 isirik kiymali borek
Su 3 litre
Ara da sekersiz turk kahvesi
Aslinda Ankarada doktora yapmak cok guzel bir fikir.Bir ortaokuldayim canım, aynı binada bir de ilkokul kısmımız var,zaten o yüzden sabahçı ogleci sistem hâlâ.
Aslında hazır ankaradayken bir doktora yapsam da üni.ye gecsem diye düşünmüyor değilim ama öyle de çok yoğun olacağından, biraz daha büyütmeliyim önce çocukları. Hayırlısı bakalım
Evet zor isler, ikiye bolunuyorsun , hayirlisi olsun..Çok zor ve uzun bu bürokratik işler maalesef, insanlara haksızlık. İnsanın doğduğu ülkeden uzak yaşaması da zor
Ne demek canım, deneyen olursa şimdiden afiyet olsun
Deryacim Aralikta annem kismet olursa gelecek, bir mani cikmaz insallah.Üzülme belki denk gelir de gelebilirsin, ya da kışın sömestr tatili filan yok mu? En olmadi öyle gelirsin özgecim. Ya da anne dinlenme tesisleri sana gelir belki de. Çareler tükenmez
Vatandaşlık için sınav mi yapıyorlar? Biraz uzagim o konulara, zaten uzun yıllardır orda yaşamıyor musunuz? Niye o kadar yıla vermiyorlar ki vatandaşlik hakkını
Yanani gorur AllahElmasyuzuk yaktın biziiiiii
Yarismada cok iddiali degilsin sanirim Aysecim, senden rekorlar bekliyordum ben:))8 temmuz pazartesi
Sabah 1 bardak filtre kahve
Öğlen 5 yk yulaf ezmesi 300 ml light süt yarim muz 1 bardak yeşil çay
Ara(öğlen ile spor öncesine kadar) 500 ml içim fit
Spor öncesi
1 dilim karpuz 1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek
Akşam spor sonrası
6 yk yulaf ezmesi 350 ml light süt Yarim muz 1 bardak yeşil çay
Ara 1 dilim karpuz
Bulgur vardı aslında evde ama bozulmuş dolaba koymayınca mecbur yulaf yedim
Su 3.8 litre
27 dakika jillian level 3
1600 ip atlama
14 dakika hit kardiyo
15 dakika leslie 1 mil
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Spor yarışması için
2 dakika plank
50 adet leg raise
Öğlen
12 dakika yeni keşfettiğim egzersiz videosunu yaptım sizinlede paylaşıyorum
10 dakika 2. Attigim videoyu yaptım
3. Olarakta 16 dakika son attığım videoyu yaptım
Akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
15 dakika kosu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
Akşam yürüyüş yaptım öğlen 7 bin adim kalani aksam
19200 adim toplam
Kizlar yine hepimizin uygulayabileceği bir egzersiz videosu buldum isteyenler günlük yapabilir bu videoyu kolay zorlamayacak ama etkili bir video ☺ aralarda dinlenme de var sporlarınıza mutlaka ekleyin fayda göreceğimize eminim
2. Olarak ta bu var bu birazdaha zor ama daha etkili isteyen bunuda yapabilir ☺
Seçin beğenin alın kızlar bol bol video size
Gerçekten tam saunaBak ne güzel işte feyzacim, bedava sauna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?