Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol kaptanim havuz cantami ve sabah giyeceklerimi hazirladim bile
Canim senin listeye girmene ramak kaldi, hadi insallah :)

Hayir o zaman katilamamistim bazi skntilar oldu ilgilenememistim burda yazmistim aslinda onu
Yazdiysan benim gozumden kacmis, afedersin canim, bende bilgilerinden oyle gordum zaten :)

Insallah canım. Afiyet olsun size
Sagol ablacim , bgun yeni bir yontem deniyorum menumde kahvaltiyi 2ye boldum yarisini 10da, yarisini az evvel yedim..:)

Bir ortaokuldayim canım, aynı binada bir de ilkokul kısmımız var,zaten o yüzden sabahçı ogleci sistem hâlâ.
Aslında hazır ankaradayken bir doktora yapsam da üni.ye gecsem diye düşünmüyor değilim ama öyle de çok yoğun olacağından, biraz daha büyütmeliyim önce çocukları. Hayırlısı bakalım

Çok zor ve uzun bu bürokratik işler maalesef, insanlara haksızlık. İnsanın doğduğu ülkeden uzak yaşaması da zor
Tarifler için teşekkürler Gizemcim cinecin
Ne demek canım, deneyen olursa şimdiden afiyet olsun

Üzülme belki denk gelir de gelebilirsin, ya da kışın sömestr tatili filan yok mu? En olmadi öyle gelirsin özgecim. Ya da anne dinlenme tesisleri sana gelir belki de. Çareler tükenmez
Vatandaşlık için sınav mi yapıyorlar? Biraz uzagim o konulara, zaten uzun yıllardır orda yaşamıyor musunuz? Niye o kadar yıla vermiyorlar ki vatandaşlik hakkını

Kizlar bu haftaki yarisma icin bildiginiz gibi 2 egzersiz ayarladim bize 2 side bel karin kaslarını çalıştıran harika egzersizler hem zor değil hepimizin yapabileceği şeyler sağlık sorunu olan ve zorlanan arkadaşlar bu egzersizlerden muaflar onlar yürüyüşe devam
Öncelikle ilk hareketimiz
1.plank
2. Hareketimiz
2.leg raise
Videolarda detaylı görsel anlatım mevcut kızlar bunlara bakarak günlük sporlarınıza bu 2 egzersizi de ekleyerek yapabildiğiniz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet saniye olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar bu egzersizler özellikle göbek ve bel bölümünden şikayetçi olanlar için 1 e 1
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı

8 temmuz pazartesi
Sabah 1 bardak filtre kahve

Öğlen 5 yk yulaf ezmesi 300 ml light süt yarim muz 1 bardak yeşil çay

Ara(öğlen ile spor öncesine kadar) 500 ml içim fit

Spor öncesi
1 dilim karpuz 1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek

Akşam spor sonrası
6 yk yulaf ezmesi 350 ml light süt Yarim muz 1 bardak yeşil çay

Ara 1 dilim karpuz

Bulgur vardı aslında evde ama bozulmuş dolaba koymayınca mecbur yulaf yedim

Su 3.8 litre

27 dakika jillian level 3
1600 ip atlama
14 dakika hit kardiyo
15 dakika leslie 1 mil
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Spor yarışması için
2 dakika plank
50 adet leg raise

Öğlen
12 dakika yeni keşfettiğim egzersiz videosunu yaptım sizinlede paylaşıyorum
10 dakika 2. Attigim videoyu yaptım
3. Olarakta 16 dakika son attığım videoyu yaptım

Akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
15 dakika kosu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması

Akşam yürüyüş yaptım öğlen 7 bin adim kalani aksam
19200 adim toplam
Kizlar yine hepimizin uygulayabileceği bir egzersiz videosu buldum isteyenler günlük yapabilir bu videoyu kolay zorlamayacak ama etkili bir video ☺ aralarda dinlenme de var sporlarınıza mutlaka ekleyin fayda göreceğimize eminim
2. Olarak ta bu var bu birazdaha zor ama daha etkili isteyen bunuda yapabilir ☺
Seçin beğenin alın kızlar bol bol video size

Eklentiler

• Screenshot_20190708-232628_Pedometer Step Counter.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 22
Alışkanlık canım bilmiyorum çok seviyorum içimde spor aşkı var bitmeyen surekli yapmak istiyorum bir nevi bağımlılık gibi buda zamanla oldu yapa yapa zorlaya zorlaya canım istemediğinde zorlarsan sende alisirsin bence canım oo kahve güzel

Oldum canım oldum... bide o beni savcılığa şikayet edecekmiş.. ne diyecekse.. savcıya karı koca şey yapıyo diyecek herhalde töbe yaa
Ay nediyimki yuzsuzlugun bukadarı ya çok garip nebiçim insanmış Allah yardımcın olsun canım

Hareketleri izlerken alt karın kaşlarımda bir yanma hissettim daha izlerken
İnşallah yapabilirim bugün kötü bir gündü:/
Yaparsin canim cok zor degil ya zorla kendini biraz yansin yaglar
Süperrr idda severim kaptanım

Canım yapma eğer acıyorsa önce sağlık yapabildiğini yap dediğim gibi sağlık sorunu olanlar muaf canım dene zorlandığın an birak tamammi

8 temmuz menum
Sabah
Has. Yumurta 3 zeytin. Domates salatalik 4 catal peynir
Oglen
2 kofte izgara 3 yk taze fasulye 2 yk koz patlican salatasi
Aksam
2 yk tavuk sote 3 isirik kiymali borek
Su 3 litre
Ara da sekersiz turk kahvesi
Canim menun gayet guzel,yuruyus yapabildin mi ?
Belin nasil?

Aslinda Ankarada doktora yapmak cok guzel bir fikir.
Bence dene bir canim, cocuklarin benimkilere nazaran buyukler.
Hayirlisi olsun hakkinda..

Çok zor ve uzun bu bürokratik işler maalesef, insanlara haksızlık. İnsanın doğduğu ülkeden uzak yaşaması da zor

Ne demek canım, deneyen olursa şimdiden afiyet olsun
Evet zor isler, ikiye bolunuyorsun , hayirlisi olsun..

Deryacim Aralikta annem kismet olursa gelecek, bir mani cikmaz insallah.
Abdde vatandaslik isleri eger ki piyangodan green card cikmadi ise oldukca zor.
Biz siradisi bilim adami kontenjaniyla green cardimizi 6 yil evvel aldik.
Yasalar geregi 5 yil green card ile yasaman gerekiyor.
Gecen nisan ayinda bu sure bitti esim, vatandaslik sinavini gecti , vatandas oldu.
Ben daha yeni basvurdum , cok onemsememistim ama zamanlamayi dogru yapmadim.
Seneye yaza sinava girmem gerekecek buyuk ihtimal..

Yarismada cok iddiali degilsin sanirim Aysecim, senden rekorlar bekliyordum ben:))
Yeni paylastigin egzersizleri aksam yapacagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…