bu beş günde düzenli beslenme spor su vs. her şeyi yapıp bir kg vermek istiyorum. çok şey mi istiyorum allahım ühühü
1 nisanda 60 kg ile mezun olmak istiyorum
bende oyle ıstıyorum hypatıamm şöylee bır 60 kıloya ındıkmı zaten fıstık gıbın olucagız hadı bakalım ınsallah bu hafta gıdıcek karayaglar bende aynı senın gıbıyımm ara ogunsuz dıyet yapınca kılo vermek yerıne bıde ustune alıyorum en saglıklısı bu tatlım
veee 1.5 lıtre suyum bıttı sekercıklerımm hadı bakalım
bende aynını yapacağım bol su, spor ve yediklerime çok dikkat ederek bu hafta 1 kilo vermek istiyorum yani günde 200 gr vereceğiz.
ayy sen zaten bu cuma 59 kılosun sekercım bız senı lısteye oyle ekledık kusura bakmakızlar bende şubat ayını 58 olarak kapatmak istiyorumm
inş cumaya kadar 59 olurumda hafta sonuda 1 kilo vermek için elimden geleni yaparımm
ayy evet hypatıam cooperımı caddelere cıkardım artıkk ınsallahhh 55 olunca alıcak kocısım soz verdı ınsallahh kazasız belasız sahıp olurda surerım sızede resımlerımı gosterırımm yıhuhuOoo minnoşş cooperin sokaklarda dolaşmaya başlamış bile:)) çok güzel, inş. kazasız belasız sahip olur sürersin..
kuyabıyemm benım 55 kılosun sen cumaya bak gorr super gıdıyor kılolaryaa ben de şubat sonu hedefimi 55 diye belirlemiştim
yani bu durumda benim de 1 kilo vermem gerekiyo bu hafta
kızlar bu hafta öyle birsey yapmamızı istiyorum ki böyle hepimiz birden gr gr değilde kilo kilo verelim listeyi yerle bir edelimm
ama tabi ki bu zor gözünüyorr 1. olamazyız yinee kac haftadır olduğu gibi ortalard olucazz
biri su kraliçesi tahtıma göz dikmiş anlaşılan... hemen su içmeye başlamalıyım
evet canım bu olacak olacak inşşşş. şubata veda ederken kg.lere de veda edicez
eee peki ozaman sular caylar alındımıı
ben bayılmak üzereyim cok uykum var gözlerim kapanıyor ve sürekli hasta geliyoaz önce uyumak üzereyken hasta uyandırdı
ben bayılmak üzereyim cok uykum var gözlerim kapanıyor ve sürekli hasta geliyoaz önce uyumak üzereyken hasta uyandırdı
günaydın kızlarr..
kurallara uyulmamaya baslandığını fark ediyorum..
kişisel imzasını değiştirmeyenler oluyor..
bu takım içi birseydir yapılmıcaksa tümden kaldıralım yapılacaksa herkes yapsın..
YAPILMAMASINI İSTEMEYEN BELİRTSİN..
aralarda da elmam vardı:) onu yazmayı unutmuşum anna'cım. cumartesi elimden geldiğinde uymaya çalıştım anlayacağın:)
herkeslere günaydınnnnn,
ben dün geç saatte geldim diye düzeltemedim. ama imzalar kalsın. yapılmaya devam edilsin bence. hem daha bnm adımı yazacağızz ni ha ha! :) bu cuma meselaa:))
gunaydınn sekerlerımmmayy ımzalara yazalım meyvem yaa hem nıye sabahtan gelıp kızıyorsun bakım hemen bıze bız senı ozledıkk öpüşelim önce sonraa ımzaları degıselımm
burdaki koordınator bozuntusu sen dogum yapsan kapılardan sıgmayacaksın herhalde dedı.bunu dıyen erkek.kızların hepsi 34-36 beden olunca.acayip moralim bozuldu
arkadaşlar bu sabah moralim çok bozuk. cumartesi ve pazar sabahı tartıldım hergün 200 gr yani 400 gr vererek tartıda 69.200 çıktım. çok sevindim keşke hergün 200 gr versem dedim yediklerime çok dikkat ettim. bu sabah tartıldım 70.00çıktım bu ne şimdi ya
günaydın şekerlerim ballarım
hepinize çook güzel bi hafta diliyorum
bu sefer örnek kuyabiye haftasonu menüleri paylaşamıycamçok yorucu de düzensiz bi haftasonu geçirdim ama sadece 100 gr + dayım
vee bugün bomba gibi simit diyetime dönerek başladım
meyvem anneme gastrıd dedı mıdesı cok fazla asıt yapıyormus mıde kapakcıgı durmadıgı ıcın sureklı yukarı gelıyor busefer mıdesı bulanıyormus ıste. cok sukur cok daha onemlı bısey degıldı oyuzden rahatladım bırazcık sekercım cok ıyı bır beslenme ve duzenlı ılacla kendını koruycaksın dedı sonra annemı bıde dıyetısyene goturdum. ay cok ıyıydı doktor cok sevdım fıstık gıbı kızdı 2 yasındada cocugu varmıs vayy be ıste boyle olmalıyım dedım . anneme bırsuru menu yazdı annem ben bukadar yemıyorum dedı . sen bılıncsızce ama az yıyorsun demekkı dedı. her ogunde tabagında karbonhıdrart kalsıyum proteın olmalı dedı sen az yıyım dıye sadece bır kase yogurt yersen kılo alırsın dedı ve sadece kara ekmek yıyın dedı tam bugdat ekmegı yanı gercı annemın mıde sorunu var dıye oyle dedı kepeklı ekmek mıdede zor hazmedılıyormus .baska baska gunde 15 bardak su ıc dedı meyveyı hergun ara ogunlerde mutlaka ye dedı sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su ıc dedı ılk bır ay sporada baslama sonra kılo verısın yavaslayınca sporaa baslıycagız dedı ıste belkı bızede yardımı olur dıye yazdım kızlar
çoğunuz burdayken menümü yazayım dünü sormayın sakın
Bu gün
sabah muz süt
ara beyaz leblebi
öğlen ıspanak 1 dilim ekmek yoğurt
ara yeşil elma
aksam ıspanak yoğurt
ara portakal
arkadaşlar ben ne kadar zor durumda diyet yapıyorum bir bilseniz. 43 tane personelim var çoğunluğu bayan ve hepsi birbirinden becerikli hergün masama pastalar börekler geliyor almadığımda çok üzülüyorlar gerçekten hepsini çok seviyorum ve sevildiğimide biliyorum. bende alıyorum ve başka gelen misafirlerime yediriyorum.kendim tadına bile bakmıyorum. biraz önce çöpe bir tabak baklava ve çikolata attım karşımda durmasınlar beni ayartmasınlar diye. çünkü ben kararımı verdim zayıflayacağım. nefsime yenilmeyeceğim.
bu arada menümüde yazayım herkes burdayken
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim ekmek. 3 tane zeytin. 3 çatal peynir.
ara
yarım elma(elma getirmeyi unutmuşum 1 tane olduğu için böyle oldu)
öğle
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye. 1 kase çorba. yarım dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
1 kase çorba. salata
3lt su. yeşil çay. ıhlamur. soda ve yarım saat yürüyüş
bugünkü menümm:
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton yaseminli yeşil çay (şimdi yiyorum)
Öğle: Bir kase şehriyeli çorba, Kilis tava, bir kase yoğurt ve salata
Ara: Yeşil elma
Ara: Yeşil elma
Akşam: Salata ve portakal
3 litre su
2 fincan yeşil çay
meyvenull.. günaydın canım...ayran çorbasını nasıl yapıyosun bi yazsana bende yapim iki gün...
kızlar günaydın...
bol kilo kayıplı çok güzel bir hafta diliyorum hepinize...
görünüşe göre herkes haftasonu yayılmış bende farksız sayılmam haftasonu babaannem bizdeydi az hasarlı atlattım bende 200 gr +dayım maalesef
Bugün detoks yapıcam daha önce yaptığımda işe yaramıştı cumaya 67 olmam lazım
ben de cumaya 67-66'ları görmek istiyorum...
günaydın... meyve yok onun yerien ben cvplayayım:) burda tarifi verilmiş ayran çorbasının ama meyvede bağırsak problemi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam çünkü bende bu diyeti yapacaktım ama meyvede böyle bi problem olunca yapmamıştım.. yine de kendisi daha ayrıntılı bilgi verebilir, tarif burda..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?