Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu beş günde düzenli beslenme spor su vs. her şeyi yapıp bir kg vermek istiyorum. çok şey mi istiyorum allahım ühühü

1 nisanda 60 kg ile mezun olmak istiyorum

bende aynını yapacağım bol su, spor ve yediklerime çok dikkat ederek bu hafta 1 kilo vermek istiyorum yani günde 200 gr vereceğiz.

Ooo minnoşş cooperin sokaklarda dolaşmaya başlamış bile:)) çok güzel, inş. kazasız belasız sahip olur sürersin..

yaa ben de şubat sonu hedefimi 55 diye belirlemiştim

yani bu durumda benim de 1 kilo vermem gerekiyo bu hafta

kızlar bu hafta öyle birsey yapmamızı istiyorum ki böyle hepimiz birden gr gr değilde kilo kilo verelim listeyi yerle bir edelimm

ama tabi ki bu zor gözünüyorr 1. olamazyız yinee kac haftadır olduğu gibi ortalard olucazz

veee 1.5 lıtre suyum bıttı sekercıklerımm hadı bakalım

biri su kraliçesi tahtıma göz dikmiş anlaşılan... hemen su içmeye başlamalıyım

bende aynını yapacağım bol su, spor ve yediklerime çok dikkat ederek bu hafta 1 kilo vermek istiyorum yani günde 200 gr vereceğiz.

evet canım bu olacak olacak inşşşş. şubata veda ederken kg.lere de veda edicez

kızlar bende şubat ayını 58 olarak kapatmak istiyorumm
inş cumaya kadar 59 olurumda hafta sonuda 1 kilo vermek için elimden geleni yaparımm
ayy sen zaten bu cuma 59 kılosun sekercım bız senı lısteye oyle ekledık kusura bakma
Ooo minnoşş cooperin sokaklarda dolaşmaya başlamış bile:)) çok güzel, inş. kazasız belasız sahip olur sürersin..
ayy evet hypatıam cooperımı caddelere cıkardım artıkk ınsallahhh 55 olunca alıcak kocısım soz verdı ınsallahh kazasız belasız sahıp olurda surerım sızede resımlerımı gosterırımm yıhuhu ama oncee 55 gelıver gelıver gelıver
yaa ben de şubat sonu hedefimi 55 diye belirlemiştim

yani bu durumda benim de 1 kilo vermem gerekiyo bu hafta
kuyabıyemm benım 55 kılosun sen cumaya bak gorr super gıdıyor kılolar
ayyy nekadannn superr olurrr hadı kızlar suuuu:95::95:

ayyy yenı sarkı buldum takımımzaa karayaag gıdıverrr kupamızz gelıver gelıver gelıver

günaydın meyvenullum nasılsın canım

aralarda da elmam vardı:) onu yazmayı unutmuşum anna'cım. cumartesi elimden geldiğinde uymaya çalıştım anlayacağın:)

herkeslere günaydınnnnn,
ben dün geç saatte geldim diye düzeltemedim. ama imzalar kalsın. yapılmaya devam edilsin bence. hem daha bnm adımı yazacağızz ni ha ha! :) bu cuma meselaa:))

günaydın canım nasılsın

bi kerem benim adımı yazıcaz söyliyim

gunaydınn sekerlerımmm ayy ımzalara yazalım meyvem yaa hem nıye sabahtan gelıp kızıyorsun bakım hemen bıze bız senı ozledıkk öpüşelim önce sonraa ımzaları degıselımm

günaydın minnoşcuğum

burdaki koordınator bozuntusu sen dogum yapsan kapılardan sıgmayacaksın herhalde dedı.bunu dıyen erkek.kızların hepsi 34-36 beden olunca.acayip moralim bozuldu

ah cnaım ya o onun terbiyesizliği sen niye üzülüyorsun ki koordinatör olmuş ama bir bayanla nasıl konuşulacağını öğrenememiş hiç sıkma canını sen ansıl olsa sende 36-38 beden olduğunda kapak olcak ona sakın sıkma canını daha çok hırslan işte ona inat canım bozma moralini değmeyen bir insan için

cnaım üzülme tartıda oynamalar her gün oluyor maalesef yarın daha az çıkacağına inanıyorum biraz daha dikkat edersen eksielre düşersin cumaya kadar üzme tatlı canını

günaydın cnaımcım teşekkürler sanada güzel bir hafta diliyorum

haftasonu hepimiz öyleyiz tatlım üzülme verirsin sen o + 100 gramı hattadaha fazlasını bak başlamısın bile faaliyetlere

bunları biizmle paylaştığın için teşekkürler canım diyetisyen çok haklı valla annene geçmiş olsun dikkat ederse rahatlar inş

afiyet olsun canım ıspanak günü galiba bugün

canım işyerinde olunca daha zor haklısın allah sabır versin iradene kuvvet versin tatlım

menün güzel meyvede yemeye başlamışsın iyi olumş afiyet olsun canımcım

menün güzel canım ama kilis tava ne onu bilmiyorum

afiyet olsun canım

meyvenull.. günaydın canım...ayran çorbasını nasıl yapıyosun bi yazsana bende yapim iki gün...

günaydın... meyve yok onun yerien ben cvplayayım:) burda tarifi verilmiş ayran çorbasının ama meyvede bağırsak problemi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam çünkü bende bu diyeti yapacaktım ama meyvede böyle bi problem olunca yapmamıştım.. yine de kendisi daha ayrıntılı bilgi verebilir, tarif burda..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

kızlar günaydın...

bol kilo kayıplı çok güzel bir hafta diliyorum hepinize...

görünüşe göre herkes haftasonu yayılmış bende farksız sayılmam haftasonu babaannem bizdeydi az hasarlı atlattım bende 200 gr +dayım maalesef

Bugün detoks yapıcam daha önce yaptığımda işe yaramıştı cumaya 67 olmam lazım

ben de cumaya 67-66'ları görmek istiyorum...

sağol canım tarife baktım da buğday olabilirmi bulgur yerine....

hepınız benim icin cok degerlisınız.moral oldunuz yine tskler karcıcegi isin zormus.oyle bir ortamda diyet yapmakda zor.meyvem ben arefe cok sevindim.harıka cocuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…