Uyumuyor musun gece kusuTamam kaptanım
Uykuya dalamıyorumUyumuyor musun gece kusu
kolay gelsin kaptanKizlar ben spor salonuna kaciyorum, 2 saat antreman yapicam.
Bu haftadan itibaren spor salonundaki derslerede katilacagim.
Birde biraz intensive antreman yapacagim, kilolar bolca gider insallah.
Aklimdayken yazayim;
Dahlia_ Fatimem hic gelmiyorsun her sey yolunda mi , bebisimiz nasil?
IcimdekiSonsuzDeniz sen nasilsin canim?
D Diyetteanne nasil oldu kuzun ,atesi dustu mu?
Wizardmom daha iyi misin canim?
sserendipity , Aomine Daiki , sertugba , Canfeb nerelerdesiniz, nasilsiniz kizlar?
Kozmogirl17 sende bu aksam gelmedin takima, gozumden kacmadi :)
Herkesi optum, ben spora kactim, iyi istirahatler hepinize.
Insallah misil misil uyumussundur canim:)Uykuya dalamıyorum
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | |||||||
Aomine Daiki | |||||||
Minikpanda1107 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
Konus dinliyorum | 10DKD ?? | ||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | ODUL | 200IA | |||||
Elmasyuzuk | ODUL | ||||||
DeryaOnDiet | 10DKD | ||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | 200IA | ||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | ODUL | 10DKD | 100IA | ||||
Sertugba | |||||||
klbk33 | |||||||
tomrs | |||||||
Kozmogirl17 | ODUL | 10DKD ?? | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Canim cok yorgundum telefonu elime aldim uyuyakalmisim menumu yazicaktim kucuk oglum dun hic durmadi surekloi agladi babasi bi ara yataktan dusuruyodu kafasi yere vurmak uzereyken yakaladi havada buyuk surekli kucuge vuruyor biseyler atıyor ikiside dis cikariyor bide esimle tartostim cocuklar yuzunden hem vucudum hem kafa olarak baya baya yorgundum tatlımKizlar ben spor salonuna kaciyorum, 2 saat antreman yapicam.
Aklimdayken yazayim;
sserendipity , Aomine Daiki , sertugba , Canfeb nerelerdesiniz, nasilsiniz kizlar?
Gunaydin Ozlemcim , kucuk oglunu Allah esirgemis, cok zor buyuyorlar.Canim cok yorgundum telefonu elime aldim uyuyakalmisim menumu yazicaktim kucuk oglum dun hic durmadi surekloi agladi babasi bi ara yataktan dusuruyodu kafasi yere vurmak uzereyken yakaladi havada buyuk surekli kucuge vuruyor biseyler atıyor ikiside dis cikariyor bide esimle tartostim cocuklar yuzunden hem vucudum hem kafa olarak baya baya yorgundum tatlım
Dunku menum
Sabah 10.00
Kasarli omlet
Peynir 1 kk
Cay sekersiz
2 dilim ekmek
Arada git gel karpuz attım agzima toplamda 3 4 dilim olustur
Valla suan bile icim gecmis yazarken hay allah
Aksam yarim tabak manti 3 4 kasik anca vardir
Bizimkilerle burgere gittim ama yemedim tuuttum kendimj.
Spor
10 dakika squat yaptim tvden bakip
15 dakika lessie
100 ia
Videolari unuttum Bakamadim bile
Sahilde cocuklarla yuruyus
Sinir stres onlarda sayailirmi spordan
Su 2 litre olmustur az cok
Koray buyuk olan kutayimda kucuk olan koray sevmek istiyor beceremiyor oynamak istiyor oda olmuyobu aralar iyice durmaz oldular gecicek diyorum sabir diyorum canlari sagolsun cok guzeller iste yoksa cekilmezlerGunaydin Ozlemcim , kucuk oglunu Allah esirgemis, cok zor buyuyorlar.
Benim ogullarimin arasi 3bucuk yas, bizimkiler bazen cok guzel anlasiyor, 10dk sonra bir bakiyorsun birbirlerinin gozunu oyacaklar ellerinde olsa..
Bence her es cocuk buyuturken, cocuklardan sebep cok kereler tartisiyor, uzme canini saglikla buyusunlerde, ben onun haricinde her seye goz yumuyorum..
Tamam kaptanimCanim bizim burada oglen ben geceye kadar devam ederim, gece menumde seni etiketlyecegim :)
Çok şükür ateşimiz düştü canım mızmızlığı kaldı şimdi her şeye ağlıyor hep istediklerini yaptırmak istiyor akşam yine giremedim onunla ilgilenmektenKizlar ben spor salonuna kaciyorum, 2 saat antreman yapicam.
Aklimdayken yazayim;
Cok gecmis olsun canim yeni gordum cok sevindim iyi oldugunada ❤Çok şükür ateşimiz düştü canım mızmızlığı kaldı şimdi her şeye ağlıyor hep istediklerini yaptırmak istiyor akşam yine giremedim onunla ilgilenmekten
Çok sağol canımCok gecmis olsun canim yeni gordum cok sevindim iyi oldugunada ❤
Olur öyle annesi sen onunla ilgilen biz hep burdayiz yazarsın
Sizin evdeki curcunadan bizim evde de var. Çocuklar olunca kaçınılmaz.Canim cok yorgundum telefonu elime aldim uyuyakalmisim menumu yazicaktim kucuk oglum dun hic durmadi surekloi agladi babasi bi ara yataktan dusuruyodu kafasi yere vurmak uzereyken yakaladi havada buyuk surekli kucuge vuruyor biseyler atıyor ikiside dis cikariyor bide esimle tartostim cocuklar yuzunden hem vucudum hem kafa olarak baya baya yorgundum tatlım
Sanada canim isin zor vallaSizin evdeki curcunadan bizim evde de var. Çocuklar olunca kaçınılmaz.
Kolay gelsin
Buyudukce bu tarz zorluklar geciyor, baska zorluklar oluyor diyor tecrubeli annneler ama iste mottom iyi, sglikli olsunlar yeter..Koray buyuk olan kutayimda kucuk olan koray sevmek istiyor beceremiyor oynamak istiyor oda olmuyobu aralar iyice durmaz oldular gecicek diyorum sabir diyorum canlari sagolsun cok guzeller iste yoksa cekilmezler
Artik nazini biraz cekeceksin canim, cani acimasa yapmaz oyle, daha iyi olsun insallah.Çok şükür ateşimiz düştü canım mızmızlığı kaldı şimdi her şeye ağlıyor hep istediklerini yaptırmak istiyor akşam yine giremedim onunla ilgilenmekten
Kotu degil menun, karbonhidrattan uzak dur, canin yemek istiyorsa saglikli seylerden ye canim..Kızlar günaydın. Nasılsınız? Akşam yine kızımla ilgilenmekten giremedim şimdi menümü yazayım dedim. Birde ben hala adet olmadım adet olmadıkça stres oluyorum yeme krizlerine giriyorumBugün güne güzel başladım devamı gelir inşallah
8 temmuz menü
Sabah
Yok
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
2 kepçe yeşil mercimek
2 kalık erişte
2 dilim karpuz
akşam
5 kaşık bamya yemeği
2 kaşık arpa şehriye pilavı( aslında öğlen erişte yedim diye yemicektim ama ilk defa denedim pilavı tadını merak rttiğim için yedim)
Karpuz
Su
2.5 litre
Spor
1280 adım
Saçma sapan bir menüydü bu aralar düzenimi çok şaşırdım kızlar hep bir yeme isteği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?