Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar Harakiri isminde 1962 yapimi bir film izledik bu aksam.Cok duragan, yavas ilerleyen bir film fakat japon kulturunu ve samuraylarin donemini merak ederseniz bir film tavsiyesi olsun.
Benim icin uyku vakti, hepinizi opuyorum, dinleneyim bugun cok agir antreman yaptim, kaslarimda dinlensin, kortizon salgilamayayim ,arti cikmayayim.
Sabaha gorusmek dilegiyle..

dogru canim haklisin, biz de pazar gunu aquaparktaydik kizimla surekli oynadim suda sonra babasi onunla oynarken ben yari olimpik havuza gectim orda yuzdum derken iyi oldu, orwdan cikinca anladim ne kadar yoruldugumu. Annem konusmak istedi inan telefonu tutacak halim kalmamisti
gerci benim kiz kucuk kaydirasklardan kayamiyor sadece kucuk cocuklar icin olandan ayy bir de ordan kaymissin sen o kadar basamak dedigin gibi spor salonundan iyi olmus

sagol canim, oneri icin

İnşallah canım çekiyorum kıyamıyorum ki zaten. her istediğini yapmaya çalışıyorum işte. Bu aralar neden böyle oldu hiç anlamadım adet olamayınca strese girdim

kaptanim ben de oyle dusunuyordum inanki dikkat ediyorum , ben normalde cok daha fazla yerim burdaki yazdigim diyetteyken yediklerim ama bugun arti ciktim yaa anlamadim

Su iyi menüde iyi canım 2 kasık tan birşey olmaz az yemissın hatta bende regl olamadim baya gecti istahim artti ister istemez tutmaya çalışıyorum

Çok sağol canım 3 gün sürdü ateş ama bana seneler geldi sanki çocuklar hiç hasta olmasın
❤ aynen canım onlara birşey olmasın yeter inşallah ilerde anne olunca daha iyi anlarım ❤tekrar çok geçmiş olsun inşallah birdaha olmaz

Gunaydin guzel takimin guzel kizlari :)
Gecmisi okuyup geliyorum ama once menum

8 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu kahve
12:30 korili tavuk ve pilav (zorunda kaldim bunu yemege, esim almisti kendisi icin ama toplantiya gitti, tarihi de geciyordu diye ben yedim ama tavugun sosunu suzdurerek yedim)
18:00 2 adet kraker (wasaya benzer ama daha ufak, bir porsiyonda 3 adet vardi)
21:00 2kapce nohut yemegi
22:00 6-7 ucgen dilim karpuz
Su 2lt icemyi basardim sanirim
Spor sadece 20 mekik, daha yapacaktim ama kizim cok huysuzdu, o yuzden yemekler de gec saate kaldi, gece uyuyunca bile her yarim saatte uyandi ☹

sadece karpuzun saati biraz gec olmus canim, ama menu gayet guzel.
Insallah kizicin bugun kendini daha iyi hissediyorudur da sen de spor yapabilirisn canim.

Toparlarsın sen en kısa zamanda mutlaka.
Bana da annemler çıta gibi kalmışsın diye diye yedirmeye çalışıyor
Birbirinize ne attınız merak ettim şimdi stitch @Harpy
Sakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Instagramda kayla diye bir kiz var, onun egzersiz programini gondermistim harpy'e
canim menulerin kotu degil bence. arti cikmanin baska sebepleri olabilir belki yumurtlama donemin ya da reglin yakin filandir
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keske
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)
Birseyler yiyecegim zaman hep burayi dusunup vazgeciyorum, gidecek o kilolar :)
Canım bilmiyorum ya pili kaç kez değiştirdim
Dijital ikisi de ama yerin düzlüğü ile alakalı problem yaşıyorum her seferinde
Fayans bile yamuk
Bizde de oyle, duz bir yer buldum, hep ayni noktada tartiliyorum
Harika canim
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)
Bir kere burada wholefood marketinde yapmislardi eksili bezelyeli cok guzeldi ama kaybettim tarifi
Pasta tarifine de bayildim, deneyecegim biraz kilo verince, yoksa biliyorum kendimi bir dilimle kalmam
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)
Sen TR'de misin suan yoksa Almanyada mi?

Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemi
8 temmuz menum
Sabah
Has. Yumurta 3 zeytin. Domates salatalik 4 catal peynir
Oglen
2 kofte izgara 3 yk taze fasulye 2 yk koz patlican salatasi
Aksam
2 yk tavuk sote 3 isirik kiymali borek
Su 3 litre
Ara da sekersiz turk kahvesi

Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sana
Dogum gunun kutlu olsun
Ilk 2 menü güzel spor olsa daha iyi olurdu canım ama son menü bozmuş 200 zıpzıp cezası veriyorum ben suyuda arttir canim
tamamdir canim

wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin
oy oy oy cezalara bak
not aldim kaptanim, bugun yapip haber verecegim
zor bir gun olmus canim, kolay gelsin
Koray buyuk olan kutayimda kucuk olan koray sevmek istiyor beceremiyor oynamak istiyor oda olmuyobu aralar iyice durmaz oldular gecicek diyorum sabir diyorum canlari sagolsun cok guzeller iste yoksa cekilmezler
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sanki
Çok şükür ateşimiz düştü canım mızmızlığı kaldı şimdi her şeye ağlıyor hep istediklerini yaptırmak istiyor akşam yine giremedim onunla ilgilenmekten
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsin
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslinda
kaptanim ben de oyle dusunuyordum inanki dikkat ediyorum , ben normalde cok daha fazla yerim burdaki yazdigim diyetteyken yediklerim ama bugun arti ciktim yaa anlamadim
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendini
sen saglikli yemege ve spora odaklan

Kizlar napiyorsunuz
Ben sabah sporumu yaptım baya acıktım karnım ağrıyor açlıktan migdem gurulduyor bir dus alıp yemek yiyeyim
Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim
ayy ne guzel birseymis sabah sporumu yaptim demek cok hosuma gitti. Senin sabah sporunu gorunce hep kiskaniyorum artik benim de var

haklisinc anim yaa cok kotu hissettim bu sabah tartilinca tartilmak benim motivasyonumu kiriyor.

Günaydınlar. Zor kalktım bugün. Duş aldım kahvaltı ettim eşim eve gitti ankastreler takılacak gelip beni alacak biraz temizlik yapıcaz. Şimdilik oturdum çay içiyorum
ohh keyifle ic canim cayinio, yorucu birgun seni bekliyor anlasilan. Kolay gelsin

Bence menü güzel sadece pilavi nekadar yedin çok değilse ben menüyü beğendim spor az ama kızın rahatsizmis cok geçmiş olsun canım bugün inşallah daha iyi olur daha iyidir sende sporunu yaparsın canım

O attığım egzersizleri sende yap canım çok etkili çok fazla terletiyor
Süpersin sana ceza olarak aslında ip değilde video cezasımi versek spora alisirsin böylece

Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim
ayy ne guzel birseymis sabah sporumu yaptim demek cok hosuma gitti. Senin sabah sporunu gorunce hep kiskaniyorum artik benim de var
cok sevindim canim belki fark etmışsındır ilk günlerden tüm gün daha dinç oluyor insan sabah spor yapınca hiç bırakma canım düzenli devam et

sadece karpuzun saati biraz gec olmus canim, ama menu gayet guzel.
Insallah kizicin bugun kendini daha iyi hissediyorudur da sen de spor yapabilirisn canim.
Evet canim, 1-2 dilim yemek istedim ama sulu sulu gzuel geldi, biraz kacirdim
Ay ne guzel, ben 8de is basi yapiyorum, sabah ancak uyanip kizimin kahvaltisini ve kendimi hazirlayip cikabiliyorum.
Aslinda rahatsiz degildi ama nedense cok mizmizdi. Kopek dislerini cikaracak, onlar en cok acitanmis diye duydum, belki o yuzdendir. Diger dislerde oyle cok kotu atlatmadik
pilav 3-4 yemek kasigidir, cok degildi
O attığım egzersizleri sende yap canım çok etkili çok fazla terletiyor
Süpersin ☺ sana ceza olarak aslında ip değilde video cezasımi versek spora alisirsin böylece
video cezalari daha zor oluyor benim icin cunku izlemeye yer lazim. bu yogunlukta suanki cezalar bana en uygunlari.
Aslinda hamilelik oncesi gorecektin sen beni, senin kadar olmasa da ben de bayaa spor yapiyordum
su okul bi bitsin, kizim da biraz buyumus olucak. Esime birakip is cikisi baslayacgim yine spor salonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…