Sağlık olsun herşey hallolur.Sanada canim isin zor valla
dogru canim haklisin, biz de pazar gunu aquaparktaydik kizimla surekli oynadim suda sonra babasi onunla oynarken ben yari olimpik havuza gectim orda yuzdum derken iyi oldu, orwdan cikinca anladim ne kadar yoruldugumu. Annem konusmak istedi inan telefonu tutacak halim kalmamistiBiz dun aqua parka gittik Deryacim , 2bucuk saat cocuklarla hopa zipla, kaydiraklara cik, kay suda yuru, yuz derken rahat 600-700 kalori yakmisimdir.
Spor salonuna gitsem o kadar yakamazdim:))
Ben bu sene Turkiye'ye gidemedim ilk kez yillardim.
Haziranin sonunda vatandaslik sinavi icin govermenta gittim parmak izi verdim.
Seneye Turkiye'ye gidecegim diye havalara ucuyordum ama benimde yaza sinav vs islerinden yine gelememe durumum olabilir, hic dusunmemistim, acayip uzgunum
sagol canim, oneri icinKizlar Harakiri isminde 1962 yapimi bir film izledik bu aksam.Cok duragan, yavas ilerleyen bir film fakat japon kulturunu ve samuraylarin donemini merak ederseniz bir film tavsiyesi olsun.
Benim icin uyku vakti, hepinizi opuyorum, dinleneyim bugun cok agir antreman yaptim, kaslarimda dinlensin, kortizon salgilamayayim ,arti cikmayayim.
Sabaha gorusmek dilegiyle..
İnşallah canım çekiyorum kıyamıyorum ki zaten. her istediğini yapmaya çalışıyorum işte. Bu aralar neden böyle oldu hiç anlamadım adet olamayınca strese girdimBuyudukce bu tarz zorluklar geciyor, baska zorluklar oluyor diyor tecrubeli annneler ama iste mottom iyi, sglikli olsunlar yeter..
Artik nazini biraz cekeceksin canim, cani acimasa yapmaz oyle, daha iyi olsun insallah.
Kotu degil menun, karbonhidrattan uzak dur, canin yemek istiyorsa saglikli seylerden ye canim..
kaptanim ben de oyle dusunuyordum inanki dikkat ediyorum , ben normalde cok daha fazla yerim burdaki yazdigim diyetteyken yediklerim ama bugun arti ciktim yaa anlamadimCanim senin listeye girmene ramak kaldi, hadi insallah :)
Yazdiysan benim gozumden kacmis, afedersin canim, bende bilgilerinden oyle gordum zaten :)
Sagol ablacim , bgun yeni bir yontem deniyorum menumde kahvaltiyi 2ye boldum yarisini 10da, yarisini az evvel yedim..:)
Su iyi menüde iyi canım 2 kasık tan birşey olmaz az yemissın hatta bende regl olamadim baya gecti istahim artti ister istemez tutmaya çalışıyorumKızlar günaydın. Nasılsınız? Akşam yine kızımla ilgilenmekten giremedim şimdi menümü yazayım dedim. Birde ben hala adet olmadım adet olmadıkça stres oluyorum yeme krizlerine giriyorumBugün güne güzel başladım devamı gelir inşallah
8 temmuz menü
Sabah
Yok
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
2 kepçe yeşil mercimek
2 kalık erişte
2 dilim karpuz
akşam
5 kaşık bamya yemeği
2 kaşık arpa şehriye pilavı( aslında öğlen erişte yedim diye yemicektim ama ilk defa denedim pilavı tadını merak rttiğim için yedim)
Karpuz
Su
2.5 litre
Spor
1280 adım
Saçma sapan bir menüydü bu aralar düzenimi çok şaşırdım kızlar hep bir yeme isteği var
❤ aynen canım onlara birşey olmasın yeter inşallah ilerde anne olunca daha iyi anlarımÇok sağol canım3 gün sürdü ateş ama bana seneler geldi sanki çocuklar hiç hasta olmasın
sadece karpuzun saati biraz gec olmus canim, ama menu gayet guzel.Gunaydin guzel takimin guzel kizlari :)
Gecmisi okuyup geliyorum ama once menum
8 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu kahve
12:30 korili tavuk ve pilav (zorunda kaldim bunu yemege, esim almisti kendisi icin ama toplantiya gitti, tarihi de geciyordu diye ben yedim ama tavugun sosunu suzdurerek yedim)
18:00 2 adet kraker (wasaya benzer ama daha ufak, bir porsiyonda 3 adet vardi)
21:00 2kapce nohut yemegi
22:00 6-7 ucgen dilim karpuz
Su 2lt icemyi basardim sanirim
Spor sadece 20 mekik, daha yapacaktim ama kizim cok huysuzdu, o yuzden yemekler de gec saate kaldi, gece uyuyunca bile her yarim saatte uyandi ☹
Sakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keskecanim menulerin kotu degil bence. arti cikmanin baska sebepleri olabilir belki yumurtlama donemin ya da reglin yakin filandir
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)Huu huuu nerelerdesiniz kizlar?
Egzersizler yapiliyor mu?
Bu hafta haberiniz olsun, diger tum takimlar cok iyi motive olmuslar, cok hirsla hazirlaniyorlar cuma yarismasina.
Biz son iki haftadir ceza aliyoruz sonuncu olarak.Bu hafta bizde hirsla diger takimlara meydan okuyalim var misiniz?
Izne ayrilan uyelerimiz oluyor, takimimizin uye sayisi azaliyor, diger takimlar cok iyi ortalamalarla geliyor ve takimimizin analiz raporlarinda mayis - haziran ayinda performansimiz oldukca dusmus..
Hepimiz bu gemide birlikteyiz, hadi elimizden gelen her seyi takimimiz icin yapalim..
Canım bilmiyorum ya pili kaç kez değiştirdim
Dijital ikisi de ama yerin düzlüğü ile alakalı problem yaşıyorum her seferinde
Fayans bile yamuk
Harika canim8 temmuz
Spor: epeyce uzuun bir yürüyüşhatta bir ara bizimkilerle ayrılmıştık 20 dk kadar da koştum yetişeyim diye
Su: belki de 4 litre
Menü:
Sabah 9.30 başka seçeneğim olmadığından bir kare kaşarlı tost, ayran
Ara: dibek kahvesi, yanında da kestane şekeri 2 tane (ödül olsun, dayanamadım)
Öğle 13.30 tavuk döner 100 gr'dan biraz az, ekmeksiz yanında da yesillik, domates
Ara: marketten aldığım protein sütün yarısına yakını (yani bir bardak civarı)
Akşam: yarım porsiyon iskender (alttaki pidelerini yemedim ve üstüne tereyağ döktürmedim) ve yoğurt.
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)Canım ben idil yazar dilara koçak tarifini yapıyorum, starbucksta satılanlara benziyor, aşağıdaki tarife sıcak suda beklettiğim hurmaları ve yarım kararmış muz ekliyorum (aşağıdaki meyvelerin hepsini eklemiyorum ki dengelensin)
Malzemeler
2 adet Yumurta
1,5 bardak Yulaf Ezmesi
1 bardak Yabanmersini, Kuru Kayısı, Kuru Erik karışımı
1 paket Vanilya
1 çay bardağı Light Yoğurt
1/2 çay bardağı Sıvıyağ
1/2 paket Kabartma Tozu
2 çay bardağı Kepekli Un
Tarçın
Nasıl Yapılır?
Yumurta, yağ ve yoğurdu çırpın.
Unu ekleyin çırpın, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. Kuru meyveleri ekleyin ve çırpın. Yulafı ve tarçını da ekleyip kurabiye hamurunuzu oluşturun.
Yağlı kağıt serdiğiniz bir tepsiye kurabiye şekli vererek dizin.
180 derecede 15 – 20 dakika pişirin
Sana da tarif canım:
Kinoa salatası; kinoa kısırı da yapabilirsin, kinoaları haşlıyoruz, önemli noktası şu: kinoaları bir gece öncesinden soğuk suda beklet ki acı suyu aksın ve mümkünse iyi marka kinoa tercih et. 1 kahve fincanı kinoa için 3 fincan su koyarsan, o 3 porsiyonluk çıkıyor. Bu şekilde haşladığın kinoaları salatana ekliyorsun, istediğin gibi yapabilirsin salatanı evdeki malzemelerden. Kısırını yapmak istersen de aynen normal kısır gibi ama kinoa bulgur yerine konuyor.
Bisküvi pastası için de canım şu tarifi yaptım;
Malzemeler
3 su bardağı yulaf
2 adet olgun muz
1 su bardağı süt
5 yemek kaşığı pekmez (ben hurma kullanıyorum 10 tane)
5 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı ceviz içi
Sütü çok sıcak olmayacak şekilde ısıtın ve yulafla karıştırın.
Muzları ezerek ya da blenderden geçirerek süt-yulaf karışımına ekleyin.
Pekmez ve kakaoyu karışıma ekleyerek homojen bir hale gelinceye kadar karıştırın. Ceviz içlerini ekleyin.
Karışımı yağlı kağıdın üzerine dökerek piramit şekli verin ve dondurucuya koyarak birkaç saat bekletin.
Pastanız donduğunda dilimleyerek kakao ya da Hindistan cevizine bulayarak afiyetle tüketin.
Çatı katlarına bayılırım, yağmur ne güzel yağdı di mi
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)Kızlar bugün benim dehşet yoğun bir günümdü, bu hafta komple böyle dün de yazmıştım, konsolosluk ve tonla bürokratik işim var, o sebepten tartılmayı unuttum, daha anca eve gidiyorum
8 temmuz menüm
2 wasa + peynir + hindi füme + yulaflı bisküvi + armut
Ara
Filtre kahve + bitter
Akşam
Urfa kebap ( ekmek yemedim; domates ve 4 kaşık bulgur pilavı)
3 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
8 temmuz menum
09:30 _ 3 haslanmis yumurta
13:00_ 1 kase domates corbasi icinde makarna da vardi, 2 tane elma didim patates, 150 gr balik, 1 tabak salata, 1 kase kiraz ve kayisi.
18:00_ 1 kase tavuklu sebzeli corba, 100 gr haslanmis hindi, 1 bardak ayran, 1 avuc badem, 1 kase ahududu bogurtlen karisimi.
Su: 3 litreyi gecti
Spor: 22 dakika araliksiz yuzme, 50 plank emeklemesi, 25 bacak kaldirmaYawrukush Elmasyuzuk stitch
Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemiBiz dun aqua parka gittik Deryacim , 2bucuk saat cocuklarla hopa zipla, kaydiraklara cik, kay suda yuru, yuz derken rahat 600-700 kalori yakmisimdir.
Spor salonuna gitsem o kadar yakamazdim:))
Ben bu sene Turkiye'ye gidemedim ilk kez yillardim.
Haziranin sonunda vatandaslik sinavi icin govermenta gittim parmak izi verdim.
Seneye Turkiye'ye gidecegim diye havalara ucuyordum ama benimde yaza sinav vs islerinden yine gelememe durumum olabilir, hic dusunmemistim, acayip uzgunum
8 temmuz menum
Sabah
Has. Yumurta 3 zeytin. Domates salatalik 4 catal peynir
Oglen
2 kofte izgara 3 yk taze fasulye 2 yk koz patlican salatasi
Aksam
2 yk tavuk sote 3 isirik kiymali borek
Su 3 litre
Ara da sekersiz turk kahvesi
Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip8 temmuz pazartesi
Sabah 1 bardak filtre kahve
Öğlen 5 yk yulaf ezmesi 300 ml light süt yarim muz 1 bardak yeşil çay
Ara(öğlen ile spor öncesine kadar) 500 ml içim fit
Spor öncesi
1 dilim karpuz 1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek
Akşam spor sonrası
6 yk yulaf ezmesi 350 ml light süt Yarim muz 1 bardak yeşil çay
Ara 1 dilim karpuz
Bulgur vardı aslında evde ama bozulmuş dolaba koymayınca mecbur yulaf yedim
Su 3.8 litre
27 dakika jillian level 3
1600 ip atlama
14 dakika hit kardiyo
15 dakika leslie 1 mil
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Spor yarışması için
2 dakika plank
50 adet leg raise
Öğlen
12 dakika yeni keşfettiğim egzersiz videosunu yaptım sizinlede paylaşıyorum
10 dakika 2. Attigim videoyu yaptım
3. Olarakta 16 dakika son attığım videoyu yaptım
Akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
15 dakika kosu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
Akşam yürüyüş yaptım öğlen 7 bin adim kalani aksam
19200 adim toplam
Kizlar yine hepimizin uygulayabileceği bir egzersiz videosu buldum isteyenler günlük yapabilir bu videoyu kolay zorlamayacak ama etkili bir video ☺ aralarda dinlenme de var sporlarınıza mutlaka ekleyin fayda göreceğimize eminim
2. Olarak ta bu var bu birazdaha zor ama daha etkili isteyen bunuda yapabilir ☺
Seçin beğenin alın kızlar bol bol video size
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sanaHerkese selamlar.
Menümü yazayım.
Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 bardak çay
Öğlen 4-5 çatal makarna
Akşam,1 muz 2 kayısı.
Bugün 3 saat hem yürüdüm hem koştum.
Bütün stresimi aldı.
5 bardak su.
Dogum gunun kutlu olsunYarın Doğum günüm.
Aslında egzersizlerime başlayacaktım ama yarını atlarım.
Çarşamba egzersizlere başlamayı umuyorum.
İnşallah başlarım.
Direksiyon dersi,vatandaşlık sınavı için testler derken,
Gözümü egzersize çeviremiyorum.
Ama biliyorum başlamam lazım.
tamamdir canimIlk 2 menü güzel spor olsa daha iyi olurdu canım ama son menü bozmuş 200 zıpzıp cezası veriyorum ben suyuda arttir canim
Hayırlı geceler kızlarcım
8 Temmuz
14.00
Biberli yumurta
Fıstık ezmesi
Bir dilim ekmek
Türk kahvesi
19.00
Kabak yoğurtlu
Salata
1 dilim ekmek
Dibek kahvesi
Su :3,5 L
Spor
Leslie 5k 45 dk
500 ip
2dk plank(sabit durdum)
100 yana eğil
200 twist
Bacak kaldırma 60 adet
10 dk dans
45 dk ütü
Cezalar tamam
Elmasyuzuk Yawrukush stitch
wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin8 TEMMUZ MENUM
SABAH 09.00DA
3 Fincan sekersiz cay
SABAH 10.00DA
1 haslanmis yumurta
6-7 dilim sucuk
Yarim dilim tam bugday ekmegi
6 zeytin
6 kiraz
1 kk beyaz peynir
OGLEN 12.00DE
1bucuk haslanmis yumurta
1 kk kasar peyniri
1 salatalik, yarim domates, 3 sivri biber, yarim havuc
IKINDI 16.00DA
1 avuc buyuklugunde izgara tavuk
3 yemek kasigi yogurt
2 yemek kasigi enginar yemegi
ARA 16.45TE
Sekersiz filtre kahve
AKSAM 19.00
1 kase sulu kofte (patatessiz, cok az bulgurlu, 1 tencere yemege 1 cay bardagi bulgur koydum)
5 yemek kasigi enginar yemegi (soganli, mantarli, havuclu, kiymali)
Yatana kadar cay icecegim.
SU:2.5 lt (yatana kadar 3u bulur)
SPOR: 2 saate yakin spor salonunda high intensive antreman (nasil aciklayacagimi bilmiyorum ama soyle ozetleyebilirim performans bisikletiyle 1dk yavas hizda, 30sn olesiye hizli 30dk, eliptikte 1dk yavas hizda 30 sn olesiye 30dk, yuruyus bandinda 3dk dusuk hizda 1dk olesiye kosu seklinde antreman.)
YARISMA: 30 ar saniyeden 15kez plank.
200 adet leg raiseElmasyuzuk
oy oy oy cezalara bakTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 100IA Aomine Daiki 100IA Minikpanda1107 Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA Konus dinliyorum 10DKD ?? Derya_the_queen MEZUN enimenime ODUL 200IA Elmasyuzuk ODUL DeryaOnDiet 10DK D 10DKD Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch 100JJ 100M 200IA cinecin DenizinYosunKokusu fmad ODUL 10DKD 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 ODUL 10DKD ?? Mavi boncukkk ??
zor bir gun olmus canim, kolay gelsinCanim cok yorgundum telefonu elime aldim uyuyakalmisim menumu yazicaktim kucuk oglum dun hic durmadi surekloi agladi babasi bi ara yataktan dusuruyodu kafasi yere vurmak uzereyken yakaladi havada buyuk surekli kucuge vuruyor biseyler atıyor ikiside dis cikariyor bide esimle tartostim cocuklar yuzunden hem vucudum hem kafa olarak baya baya yorgundum tatlım
Dunku menum
Sabah 10.00
Kasarli omlet
Peynir 1 kk
Cay sekersiz
2 dilim ekmek
Arada git gel karpuz attım agzima toplamda 3 4 dilim olustur
Valla suan bile icim gecmis yazarken hay allah
Aksam yarim tabak manti 3 4 kasik anca vardir
Bizimkilerle burgere gittim ama yemedim tuuttum kendimj.
Spor
10 dakika squat yaptim tvden bakip
15 dakika lessie
100 ia
Videolari unuttum Bakamadim bile
Sahilde cocuklarla yuruyus
Sinir stres onlarda sayailirmi spordan
Su 2 litre olmustur az cok
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sankiKoray buyuk olan kutayimda kucuk olan koray sevmek istiyor beceremiyor oynamak istiyor oda olmuyobu aralar iyice durmaz oldular gecicek diyorum sabir diyorum canlari sagolsun cok guzeller iste yoksa cekilmezler
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsinÇok şükür ateşimiz düştü canım mızmızlığı kaldı şimdi her şeye ağlıyor hep istediklerini yaptırmak istiyor akşam yine giremedim onunla ilgilenmekten
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslindaKızlar günaydın. Nasılsınız? Akşam yine kızımla ilgilenmekten giremedim şimdi menümü yazayım dedim. Birde ben hala adet olmadım adet olmadıkça stres oluyorum yeme krizlerine giriyorumBugün güne güzel başladım devamı gelir inşallah
8 temmuz menü
Sabah
Yok
Ara
Sade türk kahvesi
Öğlen
2 kepçe yeşil mercimek
2 kalık erişte
2 dilim karpuz
akşam
5 kaşık bamya yemeği
2 kaşık arpa şehriye pilavı( aslında öğlen erişte yedim diye yemicektim ama ilk defa denedim pilavı tadını merak rttiğim için yedim)
Karpuz
Su
2.5 litre
Spor
1280 adım
Saçma sapan bir menüydü bu aralar düzenimi çok şaşırdım kızlar hep bir yeme isteği var
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendinikaptanim ben de oyle dusunuyordum inanki dikkat ediyorum , ben normalde cok daha fazla yerim burdaki yazdigim diyetteyken yediklerim ama bugun arti ciktim yaa anlamadim
Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptimKizlar napiyorsunuz
Ben sabah sporumu yaptım baya acıktım karnım ağrıyor açlıktan migdem gurulduyor bir dus alıp yemek yiyeyim
haklisinc anim yaa cok kotu hissettim bu sabah tartilincaSakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Instagramda kayla diye bir kiz var, onun egzersiz programini gondermistim harpy'e
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keske
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)
Birseyler yiyecegim zaman hep burayi dusunup vazgeciyorum, gidecek o kilolar :)
Bizde de oyle, duz bir yer buldum, hep ayni noktada tartiliyorum
Harika canim
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)
Bir kere burada wholefood marketinde yapmislardi eksili bezelyeli cok guzeldi ama kaybettim tarifi
Pasta tarifine de bayildim, deneyecegim biraz kilo verince, yoksa biliyorum kendimi bir dilimle kalmam
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)
Sen TR'de misin suan yoksa Almanyada mi?
Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemi
Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sana
Dogum gunun kutlu olsun
tamamdir canim
wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin
oy oy oy cezalara bak
not aldim kaptanim, bugun yapip haber verecegim
zor bir gun olmus canim, kolay gelsin
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sanki
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsin
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslinda
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendini
sen saglikli yemege ve spora odaklan
ohh keyifle ic canim cayinio, yorucu birgun seni bekliyor anlasilan. Kolay gelsinGünaydınlar. Zor kalktım bugün. Duş aldım kahvaltı ettim eşim eve gitti ankastreler takılacak gelip beni alacak biraz temizlik yapıcaz. Şimdilik oturdum çay içiyorum
Bence menü güzel sadece pilavi nekadar yedin çok değilse ben menüyü beğendim spor az ama kızın rahatsizmis cok geçmiş olsun canım bugün inşallah daha iyi olur daha iyidir sende sporunu yaparsın canımGunaydin guzel takimin guzel kizlari :)
Gecmisi okuyup geliyorum ama once menum
8 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu kahve
12:30 korili tavuk ve pilav (zorunda kaldim bunu yemege, esim almisti kendisi icin ama toplantiya gitti, tarihi de geciyordu diye ben yedim ama tavugun sosunu suzdurerek yedim)
18:00 2 adet kraker (wasaya benzer ama daha ufak, bir porsiyonda 3 adet vardi)
21:00 2kapce nohut yemegi
22:00 6-7 ucgen dilim karpuz
Su 2lt icemyi basardim sanirim
Spor sadece 20 mekik, daha yapacaktim ama kizim cok huysuzdu, o yuzden yemekler de gec saate kaldi, gece uyuyunca bile her yarim saatte uyandi ☹
O attığım egzersizleri sende yap canım çok etkili çok fazla terletiyorSakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Instagramda kayla diye bir kiz var, onun egzersiz programini gondermistim harpy'e
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keske
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)
Birseyler yiyecegim zaman hep burayi dusunup vazgeciyorum, gidecek o kilolar :)
Bizde de oyle, duz bir yer buldum, hep ayni noktada tartiliyorum
Harika canim
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)
Bir kere burada wholefood marketinde yapmislardi eksili bezelyeli cok guzeldi ama kaybettim tarifi
Pasta tarifine de bayildim, deneyecegim biraz kilo verince, yoksa biliyorum kendimi bir dilimle kalmam
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)
Sen TR'de misin suan yoksa Almanyada mi?
Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemi
Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sana
Dogum gunun kutlu olsun
tamamdir canim
wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin
oy oy oy cezalara bak
not aldim kaptanim, bugun yapip haber verecegim
zor bir gun olmus canim, kolay gelsin
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sanki
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsin
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslinda
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendini
sen saglikli yemege ve spora odaklan
Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim
ayy ne guzel birseymis sabah sporumu yaptim demekcok hosuma gitti. Senin sabah sporunu gorunce hep kiskaniyorum artik benim de var
Evet canim, 1-2 dilim yemek istedim ama sulu sulu gzuel geldi, biraz kacirdimsadece karpuzun saati biraz gec olmus canim, ama menu gayet guzel.
Insallah kizicin bugun kendini daha iyi hissediyorudur da sen de spor yapabilirisn canim.
Ay ne guzel, ben 8de is basi yapiyorum, sabah ancak uyanip kizimin kahvaltisini ve kendimi hazirlayip cikabiliyorum.Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim
ayy ne guzel birseymis sabah sporumu yaptim demekcok hosuma gitti. Senin sabah sporunu gorunce hep kiskaniyorum artik benim de var
Aslinda rahatsiz degildi ama nedense cok mizmizdi. Kopek dislerini cikaracak, onlar en cok acitanmis diye duydum, belki o yuzdendir. Diger dislerde oyle cok kotu atlatmadikBence menü güzel sadece pilavi nekadar yedin çok değilse ben menüyü beğendim spor az ama kızın rahatsizmis cok geçmiş olsun canım bugün inşallah daha iyi olur daha iyidir sende sporunu yaparsın canım❤
video cezalari daha zor oluyor benim icin cunku izlemeye yer lazim. bu yogunlukta suanki cezalar bana en uygunlari.O attığım egzersizleri sende yap canım çok etkili çok fazla terletiyor☺
Süpersin ☺ sana ceza olarak aslında ip değilde video cezasımi versek spora alisirsin böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?